cnm doğal dokunuş biberonlar var azphalı ama anne memesi gibiymişHavva sorunca aklıma geldi bende bir soru sormak istiyorum kızlar size yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Benim sıpacık ne mama ne devam sütü nede başka bişey kabul etmedi .Heleki biberonu asla ağzına sürdürmüyor .Şimdi yaşına girecek ya inek sütü vereceğim uyumadan önce çünkü mama falan yemiyor.
Karnı tok olsun istiyorum çünkü gece acayip sık kalkıyor emmeye .Sol göğsümüde emmiyor orda süt varmı bilmiyorum .Sadece sağdan emincede doymuyor haliyle .Biraz uzun oldu kusura kalmayın sorum şu:
Biberonun ucu nasıl olmalıki ben sütü biberonla içirebileyim önerebileceğiniz marka varmı :26:
valla bizim biberon alamam sorunumuz hiç olmadı normal yuvarlak uçlardan kullanıyorum ama anne memesine benzeyen uçlar varmış yassı biraz onlar işe yaraya bilir..
Sağolun önerileriniz için kızlar. En çok da makinenein sesinden kurtuldum diye seviniyorum.
Tuba pipetle denesene
Sağolun kızlar bir sorayım eczaneye yarın dra gideceğiz zaten .Pipetle içer miki canım yemeye kalkar hemen yaramaz ama denemekte fayda varcnm doğal dokunuş biberonlar var azphalı ama anne memesi gibiymiş
selam kızlar...
umarım herkes iyidir.
canım sıkkın benim de, miray hasta. ayy hiç böyle olmamıştı.
feci üşüttük galiba: nsıl olduysa(
cuma gecesi midesinde ne varsa fışkırırcasına kustu. tek tük öksürmeye başladı sonra.
dün nedensiz uzun uzun ağlamalar derken akşam acile götürdük ama sıra gelecek gibi değil.
2 saat sonra akendi dr una götüreceğiz.
uyuttum güya, 5 dk bir uyanıyor nefes alamadığı için. gece de kabus gibiydi zaten.
inş başka hasta bebiş yoktur.
ay dönümü olan bebişler varmış: darısı yaş günlerine.. hayırlı evlat olmalarına...
Mirayada cok gecmis olsun canım. burnu icin mutlaka sıcak banyo yaptır uyut. rahatlatır.
yağıza da geçmiş olsun.merhaba kızlar.
nasılsınız ben pek iyi değilim.
dün gün vardı bende ev haliyle kalabalıktı yağızda huzursuzdu uyuyamadı,doğru düzgün bişey de yemedi.herkes gittikden sonra akşam üzeri ishal oldu.9:30 da ve gece 3 de ateşlendi.37.8 e kadar çıktı ateşi calpol verdim ama sürekli ishali devam etti.
sabahta kahvaltıda patatesle yoğurt yedirdim.bide reflor içirdim şimdi uyuyor.dişden diye düşünüyorum damakları kabarmış kızarmış.
uykusuz bi geceden çıktım veeee bugün eşimin doğum günü, akşam için dışarda yer ayırtmıştık ama şimdi içim el vermiyor gitmek için.
biraz önce aradı eşim yağızın durumuna bakar ona göre hareket ederiz dedi.eğer düzelmezse haftaiçi başka bi akşam gider telafi ederiz.
uzun oldu biraz ama canım sıkkın paylaşmak istedim.
anam bütün bebişler hasta yahu..
miray ve yağıza geçmişler olsun..pınarcım iyi hissetmiyosanız gitmeyin tabiki..başka zaman gidersiniz..gidipte rahat edemedikten sonra...inş tez zmanda düzelir bebişler..
MİRAY'A YAĞIZ'A çok geçmiş olsun...hemen atlatır inş yavrular...
ankarada 3 gün eğitim vardı, gidebilir misin diye sordu hoca..ben de 3 gün fazla,eşime bi sorayım dedim..konuştuk, sen bilirsin dedi..sonra cuma günü görümcemler gelecek ya, o aklıma geldi..patrona ben gidemeyeceğim, perşembe eşimin ablası gelecek dedim..o da hep şahsi işleriniz bizim işlerle aynı zamanda oluyor nedense dedi ve kızdı !!!
moralim bozuldu, bu ara hep böyle patron..babamı doktora götürdüğüm için de kızmış, başka yokmuydu götürecek demiş.. sanki bilmiyor bizim burda kimsemizin olmadığını..
daha önce de burağı götürdüğüm için kızmıştı, eşin götürmüyo mu hiç demişti..o ne anlar ki, hastanede karnı acıksa doğuramaz,altını değiştiremez..anlamıyor bir türlü
Kızlar vaktim fazla yok. soru soracağım size.
Esra sütümü tamamen bıraktı. Mama takviyesi kullanıyoruz Bebelac 3.
Keçi sütüne başlasam mı sulandırarak. Biberonuna koyup versem ne dersiniz?
benm adamda dün çocukları babannelerine götürdü..hemen doldurulmuş bi şekilde geldi....
ben bilmem nerde şöyle demişim böyle demişimde babası duymuşta demişmiyim öyle bende yok dedim..
kendisi de zaten babasına sibel öyle demez demiş....örümceğe gitmiyom ya bide ben o kavgadan sonra..niye gitmiyomuşum annesi bunu diyende ne varmış ortada..bizimkide pazar günü gidelim canım falan dedi..bende bakalım dedim..hiç gitmek istemiorum ama eşimin hatırına katlanıcam mecbur offf yaa..
seda doğru dedin kısssssss herkesin bi derdi var durur içerisinde..
kızlar ben çıkıyorum ütü yapmam lazım zeynepte hazır uyumuşken ütü işini halledeyim,yarında mutfak dolaplarını silip örtülerini yerleştirecem, pazar günü doğum günüsü var kızımın, ben daha hiç bir iş yapmadım,camları silecektim ama yağmur var cam silmekten kurtuldumişler beni bekliyor sonra bir ara yine girmeye çalışırım öpüyorum hepinizi bebişlerimide tabiki
günaydın kızlar.
moralim ve sinirlerim çok bozuk.
ipek hasta yine. dün gece sabaha karşı hastaneden eve geldik. dua ediyorum bu sefer çabuk atlatsın.
ersinle birbirimize girdik ilk kez ayrı ayrı yattık. çok kırdı beni,çok üzdü. ilk defa bu kadar kırıldım ona. hatasını anlayana kadar aynı yatakta yatmicam onunla.
3 gündür de toplasanız 7-8 saat uyumuşumdur heralde.
moralinizi bozdum sabah sabah
iyisimi geçmişe bakayım.
anam bütün bebişler hasta yahu..
miray ve yağıza geçmişler olsun..pınarcım iyi hissetmiyosanız gitmeyin tabiki..başka zaman gidersiniz..gidipte rahat edemedikten sonra...inş tez zmanda düzelir bebişler..
MİRAY'A YAĞIZ'A çok geçmiş olsun...hemen atlatır inş yavrular...
yağıza da geçmiş olsun.
sağolun kızlar yaa. iyiki varsınız.
hastaneden dönüşte yaptırcam banyoyu cnm. sağol.
hasta bebiş çokmuş: çok çok geçmiş olsun hepsine.
uyuyamıyor miray. eşim geliyormuş: erken gidcez hastaneye, daha fazla bekeyemicez.
görüşmek üzere. allaha emanet olun. öptüm.
Yağıza çok geçmiş olsun .Umarım sıkıntıları diştendir .
Sende ne güzel planlar yapmıştın tabi çocuk hasta olunca aklınız evde kalacak. Olmazsa başka gün yaparsınız kuzucuk iyi olsunda
miray ve yağıza geçmiş olsun..
üff başıma ağrılar girdi valla,çok etkileniyorum böyle şeylerden..
hülyacım haftasonunda yazacaktım ama yazamadım..gerçi şimdi doktor bakar kulağına ama eğer elinle kulağını oynadığında ağlıyorsa ya da kaçıyorsa kulak iltihabı olmuş olabilir dicektim..inş öyle değildir..
babana da geçmiş olsun, inş sonucunda önemli bişey çıkmaz..ben de annemi 1 sene kadar önce baş dönmesi için nörolog,kulak-burun-boğaz,genel cerrahi ye götürmüştüm..bişey çıkmadı ama nörolog bi ilaç vermişti 1 ay kullandı annem. geçtii.bir de bol bol et yesin, yağlı,hamur işinden uzak dursun demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?