2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm doğal dokunuş biberonlar var azphalı ama anne memesi gibiymiş

kızlar artık bizim bücürler herşeyi yer içer. süt deneyebilirsiniz. bal bile deniyebilirsiniz ufak ufak.

burak uyudu ama işler bitmedi..yapışık halde dolaşınca malum işler bitmiyo...biraz takılayım size...
işlere devam...

selam kızlar...

umarım herkes iyidir.

canım sıkkın benim de, miray hasta. ayy hiç böyle olmamıştı.
feci üşüttük galiba: nsıl olduysa (

cuma gecesi midesinde ne varsa fışkırırcasına kustu. tek tük öksürmeye başladı sonra.
dün nedensiz uzun uzun ağlamalar derken akşam acile götürdük ama sıra gelecek gibi değil.
2 saat sonra akendi dr una götüreceğiz.

uyuttum güya, 5 dk bir uyanıyor nefes alamadığı için. gece de kabus gibiydi zaten.

inş başka hasta bebiş yoktur.

ay dönümü olan bebişler varmış: darısı yaş günlerine.. hayırlı evlat olmalarına...

valla bizim biberon alamam sorunumuz hiç olmadı normal yuvarlak uçlardan kullanıyorum ama anne memesine benzeyen uçlar varmış yassı biraz onlar işe yaraya bilir..

Sağolun önerileriniz için kızlar. En çok da makinenein sesinden kurtuldum diye seviniyorum.
Tuba pipetle denesene

cnm doğal dokunuş biberonlar var azphalı ama anne memesi gibiymiş
Sağolun kızlar bir sorayım eczaneye yarın dra gideceğiz zaten .Pipetle içer miki canım yemeye kalkar hemen yaramaz ama denemekte fayda var

Çok geçmiş olsun canım Miraya .Sizin şehirleri bilemiyeceğim ama bizim burda salgın var .İster bebek ister çocuk hastaneler özeller dolup taşıyor .Çoğunda aynı şikayet durduk yere çıkan ateş .Düşüp düşüp tekrar çıkıyor meret hastalık .Malesef hep evde olmamıza rağmen bizim yakamızada yapıştı iki gündür bizim ateşte inip çıkıyordu .Şimdilik iyi şükür ama bende yarın aylık kontorolümüz var heryerine baktırcam .Gerekirse kan ve idrar tahlili yaptırcam .Bugüne kadar hiç böyle ateş olmamıştı bizde:18:

merhaba kızlar.
nasılsınız ben pek iyi değilim.
dün gün vardı bende ev haliyle kalabalıktı yağızda huzursuzdu uyuyamadı,doğru düzgün bişey de yemedi.herkes gittikden sonra akşam üzeri ishal oldu.9:30 da ve gece 3 de ateşlendi.37.8 e kadar çıktı ateşi calpol verdim ama sürekli ishali devam etti.
sabahta kahvaltıda patatesle yoğurt yedirdim.bide reflor içirdim şimdi uyuyor.dişden diye düşünüyorum damakları kabarmış kızarmış.
uykusuz bi geceden çıktım veeee bugün eşimin doğum günü, akşam için dışarda yer ayırtmıştık ama şimdi içim el vermiyor gitmek için.
biraz önce aradı eşim yağızın durumuna bakar ona göre hareket ederiz dedi.eğer düzelmezse haftaiçi başka bi akşam gider telafi ederiz.

uzun oldu biraz ama canım sıkkın paylaşmak istedim.

anam bütün bebişler hasta yahu..
miray ve yağıza geçmişler olsun..pınarcım iyi hissetmiyosanız gitmeyin tabiki..başka zaman gidersiniz..gidipte rahat edemedikten sonra...inş tez zmanda düzelir bebişler..

Mirayada cok gecmis olsun canım. burnu icin mutlaka sıcak banyo yaptır uyut. rahatlatır.

yağıza da geçmiş olsun.

miray ve yağıza geçmişler olsun..pınarcım iyi hissetmiyosanız gitmeyin tabiki..başka zaman gidersiniz..gidipte rahat edemedikten sonra...inş tez zmanda düzelir bebişler..

MİRAY'A YAĞIZ'A çok geçmiş olsun...hemen atlatır inş yavrular...

sağolun kızlar yaa. iyiki varsınız.
hastaneden dönüşte yaptırcam banyoyu cnm. sağol.

hasta bebiş çokmuş: çok çok geçmiş olsun hepsine.

uyuyamıyor miray. eşim geliyormuş: erken gidcez hastaneye, daha fazla bekeyemicez.

görüşmek üzere. allaha emanet olun. öptüm.

Yağıza çok geçmiş olsun .Umarım sıkıntıları diştendir .
Sende ne güzel planlar yapmıştın tabi çocuk hasta olunca aklınız evde kalacak. Olmazsa başka gün yaparsınız kuzucuk iyi olsunda

ne anlayışsın insanlar var.patron oluncada herşeye hükmedebileceklerini sanıyorlar.
senin küçük çocuğun var ne işin varmış 3 gün şehir dışında başkasını göndersin allah allah yaa bak nasıl sinirlendim şimdi.

Kızlar vaktim fazla yok. soru soracağım size.
Esra sütümü tamamen bıraktı. Mama takviyesi kullanıyoruz Bebelac 3.
Keçi sütüne başlasam mı sulandırarak. Biberonuna koyup versem ne dersiniz?

ahh kuşum neden bıraktı keşke biraz daha emseydi. ben muhallebilerini yaparken süt katmaya başladım azar azar.sende dene istersen havvacım.keçi sütünün tadı biraz değişik ya belki sevmeyebilir.

ahhh hep bu dış etkenler evdeki huzuru bozuyor zaten.ne çok hoşlarına gidiyor ortalığı karıştırmak.kocanın hatrına mecbur gidicen o zaman ama oda onun hatrına yaptığını bilsin.

ohh zeynep kızın doğum günüsüne hazırlık desene.aman boşver bu kış kıyamette cam mı silinir.zaten ev yeterince kirleniyor kalabalıktan kendini yorma asıl doğum günü bittikten sonra temizlik yapmak lazım.

canım benim güzel kızım hastamı oldu.nedir bu çocukların bu hastalıktan çektikleri.
ersinde senin ne kadar fedakarlık yaptığı, ne kadar çabaladığını görmeden mi konuşuyo.o senin evladın onun hastalanması en çok seni yıpratır.kocalara konuşmak kolay tabii..
kaç kere başında sabahlamışlar,kaç kere o hasta diye oturup ağlamışlar, ama konuşmaya gelince mangalda kül bırakmazlar.
kızdığını kırıldığını belli et zeynepcim bidaha yapmasın.

öyle sibelcim.yeterki oğlum iyi olsun başka zamanda gider telafi ederiz.
bakalım uyuyor şimdi uyanınca yemesi düzelir ishali kesilirse belkide gideriz.

MİRAY'A YAĞIZ'A çok geçmiş olsun...hemen atlatır inş yavrular...

teşekkürler teyzesi.inşallah çabuk geçer.

sağol canım sizede geçmiş olsun.iyi haberlerle gelirsiniz inşallah.

Yağıza çok geçmiş olsun .Umarım sıkıntıları diştendir .
Sende ne güzel planlar yapmıştın tabi çocuk hasta olunca aklınız evde kalacak. Olmazsa başka gün yaparsınız kuzucuk iyi olsunda

inşallah tugbacım diştir de başka bişey çıkmaz.
evet plan program yapıyodum suya düştü.babasına diş hediye eder inşallah oğlum.

miray ve yağıza geçmiş olsun..

üff başıma ağrılar girdi valla,çok etkileniyorum böyle şeylerden..

hülyacım haftasonunda yazacaktım ama yazamadım..gerçi şimdi doktor bakar kulağına ama eğer elinle kulağını oynadığında ağlıyorsa ya da kaçıyorsa kulak iltihabı olmuş olabilir dicektim..inş öyle değildir..

babana da geçmiş olsun, inş sonucunda önemli bişey çıkmaz..ben de annemi 1 sene kadar önce baş dönmesi için nörolog,kulak-burun-boğaz,genel cerrahi ye götürmüştüm..bişey çıkmadı ama nörolog bi ilaç vermişti 1 ay kullandı annem. geçtii.bir de bol bol et yesin, yağlı,hamur işinden uzak dursun demişti..

sağol canım inşallah çabuk geçer gider.
kuzular hasta oldumu anneleri daha çok hasta oluyor bence..

bebişlerimizi hasta olmuş yine yaa derinde öksürüyodu dün hemen uhlamur verdim kuşburnuyla azda bal attım içine iyi geldi bugün kesilmiş öksürüğü
ay valla çocuklar hasta olucağına biz olalım

şu erkeklerin hepsi anlayışsız bir değilki bazen hiç çekilmiyolar vallaa

hee bende hergün anneme gidip gelmekten ecenazı hasta etmişim:)))
halbuki iki adımlık yer olmasına rağmen arabayla gidip geliyorum...ve o hafta evden çıkmamıştım evde hastalandı yani...şaşkın işte anladı tabi sonra...

Kızlar geçmiş olsun, geçmişi okudum biraz.
Tüm bebişler hasta, hepsine çok çooook geçmiş olsun içinde de benim kuzuma inş.
Oğluşum hasta, cumartesi gece acile gittik nefes alamıyordu yavrum ve gün boyunca aç durdu. hafif ateşide vardı gece boyunca mızırdandı, döndü durdu uyuyamadı tabiki bende günlerdir uykusuzum.
mecburen antibiyotiğe başladık dün ve bugün biraz daha iyi az da olsa biberonla mama içiyor. Hemen 3 günde zayıfladı yavrucum. Allahım hasta olan bebişlere acil şifalar versin.

bütün bebişlerimize cok geçmiş olsun benım oglumda atamadı hala hastalıgı
zeynep canım sende bu kadar uzulme anlar hatasını kocanda
yarencım senın patronda abartmıs baya senın ufak cocugun oldugunu bılmıyor sankı gıcıklık olsun ıste

bende sulandırılmıs sut verıyorum ogluma bazende muzlu sut fılan ıcırıyorum bal daha denemedım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…