2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

YİĞİT EYMEN'İMEDE geçmişler olsun...acil,doktor,ilaç,serum...hayatımızın bi parçası oldu son zamanlarda...allah dermansız dert vermesin şifa versin yavrularımıza...

kızlar bana görücü geliyo
bişey anlatıym sizede gülün biraz ben baya güldm
ctesi eşimin patronunun oğlunun düğününe gitk.annemlerde geldi çocuklara baktı...bizde kaldılar..dünde eşim çocukları babannesigle götürdü..abimin arkadaşının düğünü vardı dünde..annmlerde dedi sende tek napcan dğüne gidelim tmm dedim bende gittk..çok sevdiğim biri yani abmden farkı yok..neyse gitk...oturduk masaya...damadın ablası geldi hoşbeş falan.annmi tanıyo biraz bizleri bilmiyo ama..beni gördü kızınmı dedi..evet dedi annm..hımmm dedi baya baktıgitti..sonra düğün bitti biz abmler falan erken çıktık kapıda laflıyoz arkadaşlarıyla falan..annm içerde yeni çıkıyo..kadın annme demiş..kızını çok beğendik size gelebilirmiyiz bi kahve içmeyeannmde hangisini demiş beni tarif etmş..annm demiş aaa o evli 2de çocuğu var ...kadın baya şaşırmış:26:sonra annm kapıda geldi söyledi koptuk iyce...ben evleniyom bacılar

şaka maka kociş duysa keser beni..tek başına gidersen olacağı buydu der...

tesekkur ederım.
evet annelık ve babalık cok farklı. senın ıcın yanıyo ama o karsına gecmıs hala dırdır edebılıyo. o an onu dusunebılıyo... cocuk ıcın napabılırım dıcegıne sana hesap sorma derdınde.
sagol canım...
evet yaz gelsın artık,yeter telef oldu yavrucaklar
zeynep kuşum üzülme cnm eşinde anlarda özür diler inş. ama özür dilemeden barışma

ay dönümü olan bebişlere maşalahh

ay kızlar patronum var benim okudumda bişiy yazamıyorum
yok bacım yoookkk
onun burnu surtmeden degıl barısmak aynı yatakta bıle yatmam ben.
baharın 11.ayı kutlu mutlu olsun...
sedacım bakıyorumda bı cogumuzun esıyle problemlerı war.
belkı haklıyız belkı degılız,abartıyoruz ama sanırım hepımız dogum sonrası depresyonu denen dönemdeyiz. halimize baksana
yok canım o zaman hasta olurmuydu hıc?
onun arkadaslarına yada akrabalarına gıttıgımızde turp gıbı ıpek.
hoş zaten hepsı yakındalar.
bızımkıler uzak napıyım gıtmıyım mı. aman hulya bosversene,laf salatası işte...
özlemcim aynı şeyleri hissediyoruz. dönem dönem benimde tahammülüm bitiyor. olmayacak şeylerden parlıyorum. ama sonra bakıyorum,karşı taraftan bunu telafi etmek namıma hiçbişey yok. insan bi güler yüz bekliyo. bi tatlı söz söylesin. seni sevdiğini söylesin,ne bileyim "biliyoırum zorlanıyosun ama ben senı anlıyorum,gecıcek bu gunler" desın.
kucuk bı cıcekle gelsın bı gun.
ne bıleyım aradakı mesafe acılıyor işte. allah sonumuzu hayretsin...
patronun sapıtmış hülya.
hem hamılesın hem kucuk bı bebegın var.
bunu bıle bıle neden senden ıstıyor? ayrıca hastalık bu,tabıkı aılenın yanında olucaksın.
kendı patron ya,kımseden ızın ıstemek zorunda degıl ya,zorlugunu anlamaz tabi...
Kızlar vaktim fazla yok. soru soracağım size.
Esra sütümü tamamen bıraktı. Mama takviyesi kullanıyoruz Bebelac 3.
Keçi sütüne başlasam mı sulandırarak. Biberonuna koyup versem ne dersiniz?
canım hıc bılemıyorum ben vermedıgım ıcın bı fıkrım yok.
aman hemen dolsunlar zaten.
neyse senı savunmuş ama oyle demez demiş bak.
pazar nıye gıdıyonuz kız ne war dugun dernek mı? hayırdır???
ahhh tugba bende bu soruya cevap arıyorum. bılen banada desın...
slm kızlar...
tam geldim ecenaz zırladı açık kaldı burada bakamadım...uyudu şimdi...
Hasta kuzular varmış geçmiş olsun hepsine...
biz atlattık çok şükür herşey normale döndü...
hadı gozunuz aydın canım...
gecmıs olsun canım. bızede haber ver. ınsallah cıddı bısey degıldır.
evet sanırım salgın tugba.
ewden cıkmasan da
dısarda gezsende gelıp buluyor senı lanet.
canım guzel olanlar yapmıssınız ama ıste yagız hasta olunca aklınız ewde kalıcak tabıkı...
kuzuya cok gecmıs olsun. dişten gibi geldi banada pınar. ama ateş 38 i geçerse doktorunuzla görüşün tabi...
edıcem pınarcım edıcem,bu sefer oyle kolayca affedılmeyecek.
cok gecmıs olsun. soguk algınlıgımı ne dedı doktor?
ınsallah canım...

kız SİBEL hep bir toplaşır düğününe gelirik bacım işte:))))
ay çok güldüm yaa
bak ne güzel hala taş gibi hatunsun demekki iki bebeden sonra. maşşallah

kız sıbelll bıde yok kılom war falan dıyosun
fıstık gıbı gacısın işte bakkk

e olacağı oydu saçını boyattın kestirdin süslendin tabi genç kız sandılar valla kocan duymasın boşar sonra cidden evlenirsin

ipeği uyuttum size bakayım dedim.
öğlen meyve yedirdim ne yedirdiysem kustu...
aç kaldıgına mı yanayım,yatak yorgan her yer battı ona mı yanayım...

kayınvalıdem geldı az once 5 dk geldı gıttı ona da ayrı gıcık oldum.
ıpegı merak etmıs 5 dk ugradı gıttı hemen.
ersınde bana dıyodu annemı cagır sen azcık dınlen dedı bugun arayıp. heee geldı anası 5 dk sonra gıttı. bıde uzerıne yarın alt kata bebek gormeye gelıceklermıs,sanada gelırız 5 dk dedı.
cocuk hasta la havle...
ben gelsın ıkı yardım etsın dıye beklıyorum,halımı goruyo kadın,ipek etegıme yapışmış hasta huysuz,ben zombi gibi geziyorum.
o 5 dk oturup gıdıyo. uzerıne de yarın mısafır dıyo. ertesı gun de ablasıyla muzeye mı nereye gezmeye gıdıceklermıs.
aradım ersını dedım annen 5 dk geldı gıttı
yarın emıne teyze bebeklerı gormeye gelıcekmıs ara soyle gelmesın ugrasamam mısafırle dedım.
ertesı gunde annenle teyzen muzeye gıdıceklermıs,gelemez annen falan yardıma,istemem ben bakarım cocuguma dedım kapadım.

bende dıcektım anne bugun yarın gelıp bıraz bakabılırmısın azcık dınlenıyım bı tas yemek yapıyım dıcektım. geldı planlarını anlattı gıttı...

süslü, alımlı, güzel hatunu gördüler kapmaya çalıştılar desene.oyyy benim başım bağlı deseydin.

canım benim yaa.bu kadar sözün üstüne daha ne denirki.offff offfffffffffff

Son düzenleme:
Havva hayırdır bacım süt sağmıcanmı artık? emmiyomu esra

Yok canım ya emmiyo ısıtıp ısıtıp döküyom sütleri ben de bıraktım artık bir haftadır çalışıyorum içirmeye içmiyo.

Geçmiş olsun canım...

Tekrar geçmiş olsun...

Ayy size de geçmiş olsun canım...

Kız duysun işte. Sıkı sıkı elinde tutması gerektiğini öğrensin. Bulmuş iki çocuklu çıtır hatunnu kıymetini bilsin...

Ah Zeynepçim ne yapacaksın bunun böylesini. Bi de ben gittim iş söylemedi bana diye üste çıkmaya çalışırlar bu modeller.

süslü, alımlı, güzel hatunu gördüler kapmaya çalıştılar desene.oyyy benim başım bağlı deseydin.

canım benim yaa.bu kadar sözün üstüne daha ne denirki.offff offfffffffffff

ne denır bılıyomusun pınar
allah herkesın ettıgını kendısınden ıkı mıslı cıkarsın denır
ıyı edıyosa ziyadesiyle çıkasın
kötü edıyosa da misliyle çıkarsın.

Hülya patron hamile olduğunu bilmiyor dimi.ayıya dayı de geç boşver.kendisi kaç kere çoçukları bebekken götürmüş dr. a erkek adam ne anlarmış hastaneye git kakasını yapsın bekle tahlile versin.ayrıca tek kişi işi değil hastahane.biri çoçuğu tutacak ki diğeri koştursun.şunun şurasında 5 ayın kaldı boşver.doğum iznine çıkar geri gelmezsin.izinlerinide fazla -evden çalıştıklarına saysın.

Selma yağmur bitti güneş çıktı sil camlarını canım hadi kolay gelsin.
Bende gecen haftaydı üsten bi sildim yeter valla mayısta kadın çağırırım dip köşe tamam.Zaten halılar yıkandı diye bi temizlik yapmıştık mutfağa falan girmeyi hiç düşünmüyorum bile.

dün bugün 11. ayı olan tüm bebişlerimizin ay dönümü kutlu olsun.

Kızlar vaktim fazla yok. soru soracağım size.
Esra sütümü tamamen bıraktı. Mama takviyesi kullanıyoruz Bebelac 3.
Keçi sütüne başlasam mı sulandırarak. Biberonuna koyup versem ne dersiniz?

cicbebenin içine falan katıncada mı yemiyor.bebe bis.muz.sütün falan yapsan yazık yaa.
süt vereceksen belki 1-2 gün sulandırabilirsin sonrası sulandırmana gerek yok artık.

silikon damaklı kullanıyorum. aslında 1 aydır sadece su içmek için biberon kullanıyordu onun haricinde bırakmıştı ama şu 2 gündür yine sütle -bebe bisküvisi veriyorum aldı yine.

Bence akşam 5 e kadar falan yağızı takip et rezervasyonunuzu iptal ettirmeyin yani.evet aklın kalacak ama bak gör reflör çok iyi gelir ve keser ishali.planınızı değiştirmeden takip et derim.

zeynep seninki kayıvalidende benimkinden farksız yeni doğum yaptım 10 gün sonra görmeye geldi bizi ben kendime yetişemezken sezeryanlı halimle birde kaynımın kızını bırakıp çarşıya çıktı şimdide seninki önceden söylemişki yardım falan istemeyesin düşünemiyorlarmı işlerinemi öyle geliyor bilmem

Son düzenleme:
Gülşah, Zeynep ve Havvacım teşekkür ediyorum, Oğluşum hiç bu kadar hasta ve halsiz olmamıştı. Birde üzerine öyle bir hırçınlaştı ki anlatamam. Ne desek ne yapsak ağlar oldu, sürekli çığlık çığlığa. En kısa zamanda normale döner inş. tüm bebişler.

kaynana degıl mı işte
en iyisi bile bi garip!

inşallah canım inşallah.
yazık kcuucuk hallerıyle agrı acı cekıyolar...

zeynepcim uğramadı adı olmasın diye gelmiş belli kaynanan tabi sevmeye gelince herkesten önce gelirler bakmaya gelince kaçacak yer ararlar bu işler böyledir....

zeynepcim uğramadı adı olmasın diye gelmiş belli kaynanan tabi sevmeye gelince herkesten önce gelirler bakmaya gelince kaçacak yer ararlar bu işler böyledir....
aynen öyle
çok sever çooookkkkkkkkkkk
bi sever ki sorma...
Fatoya söyleyelim ilk sayfaya kocaman bi nazar boncuğu koysun bu ne böyle herkes hasta kavgalı
bencede
bi haller oldu hepimize...

kız SİBEL hep bir toplaşır düğününe gelirik bacım işte:))))
ay çok güldüm yaa
bak ne güzel hala taş gibi hatunsun demekki iki bebeden sonra. maşşallah

kız sıbelll bıde yok kılom war falan dıyosun
fıstık gıbı gacısın işte bakkk

e olacağı oydu saçını boyattın kestirdin süslendin tabi genç kız sandılar valla kocan duymasın boşar sonra cidden evlenirsin
sağolun kızlar kociş duymasın hakkaten boşar beni..
bu sözün üstüne ne denirki..benmki gibi kurban olurum gadanı alırım der göz boyar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…