2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam hatunlar ancak yazabiliyorum

İpoş, Yağız, Miray, Mertkan ve adını hatırlayamadığım tüm diğer hasta bebişlerimizin hepsine çok çok geçmiş olsun. Yaz gelsin hepsi iyileşsin istiyorum

Zeynepçim çok haklısın koy tavrını taviz verme bacım. Hepsi aynılar bu konuda özellikle kötü birşey olursa çocuğa kesin biz yapmışızdır, biz çok biliriz her şeyi, bir çocuk doğurup uzman olmuşuz da bıdı bıdı of. Bi de özellikle bizim canımızın burnumuzda olduğu zamanda yaparlar bu dırdırı ki daha etkili olsun diye..

Hülyacım takma kafana desem ne olur ben de çok takıyorum işle ilgili problemleri. Ama sen takma bak bebeiş te üzülmesin. Babana geçmiş olsun.

Ay dönümümüzü kutlayan teyzoşlara da çok teşekkür ederiz.
Ömer Mertkan Berkin ve çiçeğimiz Esra maşallah size

He he he aklıma geldi bizler şanslıyız sizin doğum günlerinden feyz alıcaz ve de sizin hataları yapmıcaz

Geçmiş olsun canım.

Fatma bu ara hepsinde bi hırçınlık var duru ya anne cici diyorum suratıma patlatıyor.elindeki kalemi alıyor deliler gibi kendine yere vuruyor masaya kafa atıyor yaa ne biçim sinir var.bşi ağladımıda sakinleşmiyor susturamıyoruz da.buda yeni moda 11-12 ay sendromu

Zeynep ne çağrıyorsun kız akşam ersine tost yap koy önüne bu arada ipeğede bak de git 3-4 saat uyu .nasıl bakarsa baksın.ipoş ağlamadığı sürece sorun yok.sende vur kafayı yat baksın babası.anasına miönnet etme bile .akşam ersine bırakamam dersen 1 saatte olsa ipek uyuyunca sende uyu hemen.

sibelce0 zeynepb+ HavvaEsen akarahan camdankalp38+ cchemicall yaren_h XSIDE ZeyL srpp demhant mydarling burcinn fatima38

aynen öyle
canın burnundayken daha etkılı oluyor dırdır
daha bır öldüresi oluyor ondan

haklısın Burcu
onun anasına mınnet edecegıme
3 ogun tost yerım
aksam neli tost yapsam

aynen öyle
canın burnundayken daha etkılı oluyor dırdır
daha bır öldüresi oluyor ondan

evet doğru insana bıçak gibi saplanıyo ya biliyolar onu...onlar ne anasının gözü varya..çok fenalar çokkkkkkk..en iyisi böyle yapmak

haklısın Burcu
3 ogun tost yerım
aksam neli tost yapsam

kız alemsin...ben seni tanıdysam duramzsın sen yaparsın bişeyler yine..şuraya yazıyorum bak...birazdan dersin ki tost olmaz yine de kalkyım bişeyler yapıym ben dersin..

heh aynen yap tost yesin anası müze gezsin çok sosyal kadın canlı paraya falan katılır genel kültürden eksik kalmasın amannnn...ay sinirim tepeme bindiiii bakkkk

aman tost bile yapma kahvaltı yesin kendi hazırlasında bazen lasım anacım bunlara müstahak bide öyle large oluyolarki bişey yokmuş gibi yılışırlar sen sinir olduğunla kalırsın

ben kime geçmiş olsun diyeceğimi şaşırdım bu ne yaaa.
heyy ben magnet siparişi verdim bakalım nasıl olacak.birde pasta işinide hallettim gibi birşey.anlaştık oraya yaptıracağız.İstinye Park ta 15 dilime göre yapacaklar ama 1 dilimi 2 kişiye yetecek kadar büyük büyük dilimler.

heh aynen yap tost yesin anası müze gezsin çok sosyal kadın canlı paraya falan katılır genel kültürden eksik kalmasın amannnn...ay sinirim tepeme bindiiii bakkkk

kız dur zeynoyu iyice sinirlendirmeyek anacım..birazdan kaynanasının kapısına dayanır kavgaya:18:

herkese merhaba;
haftasonu giremedim.şimdi şöyle bir baktım.hasta olanlara Allah tez zamanda şifa versin,kocalara da insaf,anşayış,akıl.......... versin inşallah.benimkilerde hastalandı.kızda kusma biraz da ateş vardı.bugün doktora götürdüm.boğazı iltihap ikisininde...nasıl oluyor anlamıyorum.okadar dikkat ediyoruz..mikrobik dedi doktor...bu arada oğlum yürüdü :))) kediyi yakalamak isterken (bu arada evde birde kedi var) bi baktık yürüyor.biz tabii alkış,sevinme kıyamet gibi, çocuk korktu bizden oturdu bir daha da kalkmadı :)) kızda tık yok

sağol serapcım.evet yaz çabuk gelsinde rahatlayalım...

evet doğru insana bıçak gibi saplanıyo ya biliyolar onu...onlar ne anasının gözü varya..çok fenalar çokkkkkkk..en iyisi böyle yapmak
o söylenirken gecıcen karşısına aynen onun yaptıgı gıbı acıcan televızyonu yada alıcan elıne bılgısayarı duymıcan. sınır olucak. aslında bu lazım onlara
kız alemsin...ben seni tanıdysam duramzsın sen yaparsın bişeyler yine..şuraya yazıyorum bak...birazdan dersin ki tost olmaz yine de kalkyım bişeyler yapıym ben dersin..
kız yok bu sefer yapmıcam
mutfagın kapısını kitlicem gerekirse
kızıma bı corba yapıcam o kadar
serap kız alemsın sen
canlı para dedın benım bıttıgım andır
guldurdun benı bu sınırle allahta senı guldursun
how much money bu pasta peki?
aman tost bile yapma kahvaltı yesin kendi hazırlasında bazen lasım anacım bunlara müstahak bide öyle large oluyolarki bişey yokmuş gibi yılışırlar sen sinir olduğunla kalırsın
hehhhh ewet
aksam gelır bısı olmamıs gıbı
hadı dızı ızleyelım ben mısır patlatıyım der
o patlattıgı mısırın ıcınde bogarım bende adamı bu sinirle
Bak ağzımdan lafı aldın sibel
o kadar umutsuz vaka mıyım :)

kız dur zeynoyu iyice sinirlendirmeyek anacım..birazdan kaynanasının kapısına dayanır kavgaya:18:

haklısın Burcu
3 ogun tost yerım
aksam neli tost yapsam

bence yapma Zeynep.bikere kendine gelsin.senin kap kapı gezdiğin tek yer babaannen.teyze-baba-hala ziyaretlerin zaten yok.ayda bir babanneye gidince laf oluyorsa haftasonlarıda dahil evden dışarı çıkılmasın o zaman madem ipek hasta oluyor hep beraber oturun evde.

kahvaltı bana daha zor geliyor Serap yok yumurta yok domates doğra salata peynir oooo.kaşarlı tost neyine yetmiyor.neli tostmuş beyaz peynisli hatta kaşar bile çok.

Annem gelmiştide acilen çıktım kadın hala burda Mertkana annem bakıyor şuanda bende dayanamayıp geri geldim
Sohbette baya koyulmuş neresinden başlasam acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…