2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kaynanan da gelmemiş demesinler diye uğramış ondan bişey bekleme diye de anlatmış sana planlarını işte. Kaynana değil mi en iyisi

Sibeeeel bacım sen o kadar süslen püslen böyle olur işteKocan duyarsa evlenirsin zaten

yok bı babaneme gıdıyorum o da battı heralde beyfendiye.
ki bana bı gun oncesı kendı teklıf ettı,sıkıldın madem gıt haftasonu degısıklık olsun dıye. kendıde arkadaslarıyla buluştu. ama yok pazar gunu cocuk hasta dıye onu ortamdan erken cagırdım ya,onun siniri onaydı.
yok yemek tost hıcbısey yok bugun ona
kendı yapsın. kızıma bı corba yaparım o kadar...
gecmıs olsun kuzulara...
işte cok ustune dusuyoruz o yuzden boyle burunları hastaneden beri gelmiyor
haydut ogluna da maşallah... kedi peşine ayaklanmış bak...

ınsanın dılı varmıyor soylemeye ama en ıyı kaynana işte uzakta diyelim hadi biz
1000 km uzaktaki kaynana
o zaman en azından neden gelmıyor dıye dert etmıyosun
nasılsa uzak nasıl gelsın dıyosun

Kaynana ve kociş muhabbeti yapılmış gördüğüm kadarıyla .Benim coşmakta en usta olduğum konuların başında gelir biliyorsunuzki .Erken gelseydim neler söylerdim bir dahaki sefere inş.

Zeynep bencede yemek falan yapma canım sen kızınca yapmayacağım diyorsun sonra dayanamayıp yapıyorsun .Peki erkekler bu kadar sevgi ve ilgiyi hakediyorlar mı
Bu sefer baya kırıcı olmuş kocişin cezasını çeksin .Gitsin anasında yesin

sağol Zeynepcim bütün kuzularımıza geçmiş olsun.valla ne yapacağımı şaşırıyorum.tam biri iyileşti derken öbürü hasta oluyor oooof oooooooof

1000 km uzaktaki kaynana

benimki 400 km ama en iyisi 1000 km olmasıymış bence de

Şimdi doğum gününde gelecek ya ben strese girdim bile Diş buğdayı yaptım işte o burdayken o keyfine baktı ben bi çocuğa bi işlere bittim resmen doğrum günü daha da teferruatlı Allahım yardım et

kız tugba azcık gaza getır benı
akşam harp edelim ewde
yumuşamama izin verme

sağol Zeynepcim bütün kuzularımıza geçmiş olsun.valla ne yapacağımı şaşırıyorum.tam biri iyileşti derken öbürü hasta oluyor oooof oooooooof
senın ısın ıkı katı zor arkadasım,allah yardımcın olsun. benım bı tane,o bıle hasta ben mahvolmus durumdayım. allah sana ıkı katı sabır,güç kuvvet versin...

aman burcunun dedıgı gıbı,ona mınnet edecegıne aç kal kendı işini kendın gor daha iyi.

1000 km uzaktaki kaynana

Evlendikten sonra kendi ailenin değerini daha iyi anlıyor insan.ne varsa kendi anan da babanda var..Diğer tarafa ne yapsan yaranamazsın el kızısın çünkü

oy oy oy tuğbişin en hassas noktasına el attınız valla dimi kız..

Senin profil resmine nazar değmesin emi?

Ay kızlar günlerdir misafir ağırlıyorum bi türlü giremedim neler kaynattınız onu da okuyamadım.
Cuma bizde kapıştık benim herifle.Bi grup arkadaş var illa size yemeğe gelcez diye tutturdular.Hamileliğimin son zamanlarında bi ısrarla gelceklerdi dedim doğumdan sonra.Aama bunlar işi abarttılar bu kadar az sonra dememiştim Neyse ısrar kelam,tabi benim kocamda hayır demeyi bilemmez.Kabul etmiş ay deli oldum ya.Dedim görgüsüz bunlar,iyiyim diye unuttun galiba ben lahusasıyım bissürü şey saydım.O da bana çıkıştı arkadaşlarıma görgüsüz mü diyon diye.Kavgada konuşamam ben en nefret ettiğim huyumdur.Direk kapadım kapımı yattım.Sabah gelmiş özür kelam .Kendi ayaklarıyla gelince giydiririm bi dünya lafı Nitekimde öle oldu.Görgüsüz derken ne demek istediğimi anlattım.
Onlar ne bilir hamilelik nedir,çoluk çocuk nedir nerden bilsinler görmemişler dedim.Bi gece uykusuzluk nedir bilirler mi ? bilmezler.Görgüsüzler işte,görmemişler böle durumları.Sen bilirsin ama.Görüyorsun ne halde ollduğumu .Nazik bi biçimde anlatabilirsin.Senin karın kıymetsiz tabi dedim.Bölee iyiyim ben dedikçe canımı okuyorsun,ohhhh Özlem maklube yapsın diye talimat veriyolar bi de.Onların eşleri hamile olsa çaya bile çağırmazlar.
Tabi ben damardann girince yakarım yıkarım tamam kimse gelmesin.Sen bana nasıl kıymet vermiyosun dersin.Herkes bilir benim seni nasıl sevdiğimi cart curt
Sonuç geldiler
NEyse aslında ben niye annattım bunları onuda bilmiyom
Şunu demek istemiştim.İnsan aşırı uykusuz olunca gerçekten de hiç bişeyi çekemiyor.
Zeynep zombi gibiyim derken ne demek istiyor anlıyorum.

hee sen hiç bahsetmedin diş buğdayından benmi görmedim yoksa..hani fotolar hıııı

kız tugba azcık gaza getır benı
akşam harp edelim ewde
yumuşamama izin verme

Dur kız yazık adama Herzaman böyle yapmıyor senin kocişin .Benimki gibi olsa gaza getirirdim ben seni .Bizde doğumdan beri 1 gün iyiysek 3 gün kötüyüz .Erkeklere düşman olacağım bu gidişle oğlum hariç Niye böyle dengesiz oldu bu adamlar yahu biz yaptık doğumu hayret bişey .Onlar neyin bunalımına girdilerse çıkamaz olsunlar analarınıda alıp gitsinler o bunalımlara
Ay dayanamadım gene açtım çenemi biri beni durdursun :92:

ya ben diş buğdayı yapamadım. nasıl bişey olduğunu da tam bilmiyorum.istanbulda ailemden kimse de yok.kaynanam var 35 km de :)) yanlızım yani..

bende, bende mi bi sorun var diyordum.bizde doğumdan sonra anlaşamaz olduk.benim ak dediğime adam kara diyor.Allah akıl versin bu adamlara bize sabır

bende, bende mi bi sorun var diyordum.bizde doğumdan sonra anlaşamaz olduk.benim ak dediğime adam kara diyor.Allah akıl versin bu adamlara bize sabır

yok canım sende değil herkeste var bi haller..
tuğba nın dediği gibi sanki doğumu onlar yaptılar allam ya..

Tuğbacım haklısın hak etmiyorlar.
Çünkü onların zevkini keyfini rahatını kaçırırsan hangi koşulda olursa olsun suçlusun. Ama senin keyfin mi kaçmış uykusuz musun sinirlerin mi bozuk bir şeye mi takıldın yine sen suçlusun.

Ben normalde sakin biriyimdir. Kolay kolay kavga edemem bağıramam kızgınlıklarımı çok rahat ifade edemem. Beni tek sinirlendirebilen ve çığrımdan çıkarabilen kişi kocamdır ve onun sayesinde zamanla tahamülsüz bi insan oldum çıktım. Onun hoşuma gitmeyen davranışları ve huyları karşısında zamanla gerilmeye başladım. Ama şimdi tekrar taktik değiştiriyorum. Sakin davranıyorum ve ondan da olumlu karşılık görmeye başladım. Ona açıklama yapıyorum beni kızdırsa bile. Yeter bu kadar miskinlik diyerek kendimle ilgilenmeye kendime bakmaya başladım. Dün kuaföre gittim. Yeni bakım malzemeleri makyaj malzemeleri aldım. Çook uzun zamandır ilk defa dün gece oturdum oje sürdüm. Onunla ilgili bazı şeyleri o istemeden yapıyorum. Sende bişeyler var diyor bana dün. Son zamanlarda birbiimize tahammül edememeye başladık, bir şeylerin düzelebilmesi için ilk adımı ben attım. Karşılığını aldığım sürece zaten zevkle yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…