bence yapma Zeynep.bikere kendine gelsin.senin kap kapı gezdiğin tek yer babaannen.teyze-baba-hala ziyaretlerin zaten yok.ayda bir babanneye gidince laf oluyorsa haftasonlarıda dahil evden dışarı çıkılmasın o zaman madem ipek hasta oluyor hep beraber oturun evde.
kahvaltı bana daha zor geliyor Serap yok yumurta yok domates doğra salata peynir oooo.kaşarlı tost neyine yetmiyor.neli tostmuş beyaz peynisli hatta kaşar bile çok.
yok bı babaneme gıdıyorum o da battı heralde beyfendiye.bence yapma Zeynep.bikere kendine gelsin.senin kap kapı gezdiğin tek yer babaannen.teyze-baba-hala ziyaretlerin zaten yok.ayda bir babanneye gidince laf oluyorsa haftasonlarıda dahil evden dışarı çıkılmasın o zaman madem ipek hasta oluyor hep beraber oturun evde.
kahvaltı bana daha zor geliyor Serap yok yumurta yok domates doğra salata peynir oooo.kaşarlı tost neyine yetmiyor.neli tostmuş beyaz peynisli hatta kaşar bile çok.
gecmıs olsun kuzulara...herkese merhaba;
haftasonu giremedim.şimdi şöyle bir baktım.hasta olanlara Allah tez zamanda şifa versin,kocalara da insaf,anşayış,akıl.......... versin inşallah.benimkilerde hastalandı.kızda kusma biraz da ateş vardı.bugün doktora götürdüm.boğazı iltihap ikisininde...nasıl oluyor anlamıyorum.okadar dikkat ediyoruz..mikrobik dedi doktor...bu arada oğlum yürüdü :))) kediyi yakalamak isterken (bu arada evde birde kedi var) bi baktık yürüyor.biz tabii alkış,sevinme kıyamet gibi, çocuk korktu bizden oturdu bir daha da kalkmadı :)) kızda tık yok
Kaynanan da gelmemiş demesinler diye uğramış ondan bişey bekleme diye de anlatmış sana planlarını işte. Kaynana değil mi en iyisi
Sibeeeel bacım sen o kadar süslen püslen böyle olur işteKocan duyarsa evlenirsin zaten
ınsanın dılı varmıyor soylemeye ama en ıyı kaynana işte uzakta diyelim hadi biz
1000 km uzaktaki kaynana
o zaman en azından neden gelmıyor dıye dert etmıyosun
nasılsa uzak nasıl gelsın dıyosun
Kaynana ve kociş muhabbeti yapılmış gördüğüm kadarıyla .Benim coşmakta en usta olduğum konuların başında gelir biliyorsunuzki .Erken gelseydim neler söylerdim bir dahaki sefere inş.
Zeynep bencede yemek falan yapma canım sen kızınca yapmayacağım diyorsun sonra dayanamayıp yapıyorsun .Peki erkekler bu kadar sevgi ve ilgiyi hakediyorlar mı
Bu sefer baya kırıcı olmuş kocişin cezasını çeksin .Gitsin anasında yesin
senın ısın ıkı katı zor arkadasım,allah yardımcın olsun. benım bı tane,o bıle hasta ben mahvolmus durumdayım. allah sana ıkı katı sabır,güç kuvvet versin...sağol Zeynepcim bütün kuzularımıza geçmiş olsun.valla ne yapacağımı şaşırıyorum.tam biri iyileşti derken öbürü hasta oluyor oooof oooooooof
benimki 400 km ama en iyisi 1000 km olmasıymış bence de
Şimdi doğum gününde gelecek ya ben strese girdim bileDiş buğdayı yaptım işte o burdayken o keyfine baktı ben bi çocuğa bi işlere bittim resmen doğrum günü daha da teferruatlı Allahım yardım et
ınsanın dılı varmıyor soylemeye ama en ıyı kaynana işte uzakta diyelim hadi biz
1000 km uzaktaki kaynana
o zaman en azından neden gelmıyor dıye dert etmıyosun
nasılsa uzak nasıl gelsın dıyosun
Kaynana ve kociş muhabbeti yapılmış gördüğüm kadarıyla .Benim coşmakta en usta olduğum konuların başında gelir biliyorsunuzki .Erken gelseydim neler söylerdim bir dahaki sefere inş.
Zeynep bencede yemek falan yapma canım sen kızınca yapmayacağım diyorsun sonra dayanamayıp yapıyorsun .Peki erkekler bu kadar sevgi ve ilgiyi hakediyorlar mı
Bu sefer baya kırıcı olmuş kocişin cezasını çeksin .Gitsin anasında yesin
Senin profil resmine nazar değmesin emi?
benimki 400 km ama en iyisi 1000 km olmasıymış bence de
Şimdi doğum gününde gelecek ya ben strese girdim bileDiş buğdayı yaptım işte o burdayken o keyfine baktı ben bi çocuğa bi işlere bittim resmen doğrum günü daha da teferruatlı Allahım yardım et
kız tugba azcık gaza getır benı
akşam harp edelim ewde
yumuşamama izin verme
ayy herkes çok dertli çokk...Allahım yardım et bize....
Dur kız yazık adamaHerzaman böyle yapmıyor senin kocişin .Benimki gibi olsa gaza getirirdim ben seni .Bizde doğumdan beri 1 gün iyiysek 3 gün kötüyüz .Erkeklere düşman olacağım bu gidişle oğlum hariç Niye böyle dengesiz oldu bu adamlar yahu biz yaptık doğumu hayret bişey .Onlar neyin bunalımına girdilerse çıkamaz olsunlar analarınıda alıp gitsinler o bunalımlara
Ay dayanamadım gene açtım çenemi biri beni durdursun:92:
bende, bende mi bi sorun var diyordum.bizde doğumdan sonra anlaşamaz olduk.benim ak dediğime adam kara diyor.Allah akıl versin bu adamlara bize sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?