2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

biz bir topik açalım 2010 şubat babalarının yaptıkları diye

bide gaza gelirsek 2010 şubat anneleri boşanıyor (ay allah göstermesin inşallah)

bende, bende mi bi sorun var diyordum.bizde doğumdan sonra anlaşamaz olduk.benim ak dediğime adam kara diyor.Allah akıl versin bu adamlara bize sabır

aynen biz de de doğumdan sonra çok şey değişti, duvarlar girdi sanki aramıza, çok zor, hem onun ailesi ile hem onunla hem hayatla uğraşmak, gerçekten anne olduktan sonra kadın olmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz anlıyoruz, hem zor hem çok keyifli hem çok yorucu özellikle çalışan anneler için.
bazen şunu düşünüyorum, eşitlik nedir diye soruyorum kendi kendime, akşam eve gidiyoruz, işten dolayı yorgun bitkin, bi taraf en sevdiği şeyi, kumandasını eline alıp, ayağını da uzatıp günün yorgunluğunu atarken, diğer taraf, yemek yapmakla uğraşıp, mutfakta bir o yana bir bu yana koşturur durur, peşinde ayağına yapışmış onu gün boyunca özlemiş evladı da bekler ki annesi onunla hemen oynasın :) yemek telaşı biter toplanır, bir yarım saatcik çocukla ilgilenilir, sonra çocuk yıkanır, bakımı yapılır vs., sonra uyutmaya çalışılır ve anne pertttt
bu arada kumanda ve eş bıraktığımız yerde durur ...

eşitlik nedir, ne anlama gelir bu yüzden hiç anlamam ...

bu arada çalışmayan anneler de tüm gün mesai yapar, akşamları az da olsa dinlendirilmek isterler ama nafile

bunu çok iyi anlıyorum, geçtiğimiz haftasonu bunu çok iyi idrak ettim diyebilirim, yorgunluktan bittim, bugün işyerinde dinleniyorum, biz kadınların görev tanımları biraz fazla kızlar, erkeklerle eşit olmamız mümkün değil bu kadar artı ile :)

Evlendikten sonra kendi ailenin değerini daha iyi anlıyor insan.ne varsa kendi anan da babanda var..Diğer tarafa ne yapsan yaranamazsın el kızısın çünkü
öyle maalesef arkadaşım
evet tamamiyle görgüsüzlük özlem,bu başka bişey değil.
logusasın,2 kucuk bebegın var,gelmek ne kelıme,sen cagırsan bıle ustune yok olmaz arkadasım sen kendıne cocuklarına bak,sonra gorusuruz demelerı gerekırdı...
evet ınsan uykusuz olunca kendıne bıle tahammul edemıyor,degıl kı bı baskası...
her zaman yapmıyor.
yada ben cogu zaman cogu seyı gormemezlıkten gelıyorum orası tartısılır.
ersın harıka bı baba ama,ipekten sonra harika bi eş diyemicem. aramızda gorunmez duvarlar var gıbı. aman bılmıyorum ya,neyse...
ya ben diş buğdayı yapamadım. nasıl bişey olduğunu da tam bilmiyorum.istanbulda ailemden kimse de yok.kaynanam var 35 km de :)) yanlızım yani..
daha ıyı bılıyomusun...
kaynanan yakın olsa yok gelmedı yok gıtmedı bı dunya dert...
uzak olunca en azından nasılsa uzak dıosun takmıyosun.
bende bı adım atarım,karsılıgı gorursem koşarak giderim ama artık adım atıcak halim dermanım yok.

biz bir topik açalım 2010 şubat babalarının yaptıkları diye

bide gaza gelirsek 2010 şubat anneleri boşanıyor (ay allah göstermesin inşallah)
tovbe yarabbım alemsin özlem
bunu kendısıne soylesen ne der acaba sana???

havva nın taktıgını uyguladım
actım bı word sayfası
ıcımı doktum
ıcımde ne warsa yazdım
nelere kırıldıgımı kızdıgımı neden boyle gergın oldugumu yazdım...
gonderdım.
en azından ıcımı dokmus oldum,umarım bıraz benı anlar.
ama yınede akşam yemek yok

al benden de okadar.Millette pazartesi sendromu olur bizde pazartesi mutluluğu oluyor :))) işte dinleniyoruz.bir şu evlat hasreti olmasa

Yani Serap canım haklısında ne bileyim .Benim durumlar malum koca dırdırından hariç başımda kaynana ve kayınpederki akıllara zarar bir can sıkıcı kişilik .Birde örümcek vardı yavrusuyla o gittide şükür ondan kurtuldum .Anladım ne kavgalar ne konuşmalar sorunlarımızı çözmeyecek .Eşiminde bana hep dediği sen buraya alışamadın benimseyemedin ailemi diyor .Ben evlatlık mı geldim buraya alışmam için elbette zaman lazım .Onlardan bana bişeyler gelmeyince ben nasıl adım atayım .
Doğumdan sonra herşey dahada bozuldu .Aslında hep bir gerilim hattı üstündeyiz ama henüz kıyametler kopmadı .Biz bu evden gitmedikçe sorunlarımız asla bitmez .Bazen tahammülüm azalıyor bazende hiç takmıyorum ruh halime göre değişiyor bendede .Ama bizim sorunlarımız ayrı eve çıkana kadar aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bitmeyecek eminim

Tuğba biberon ucu sormuştun.Bacım bende Toprak 6 aylık olunca nubynin biberonunu almıştım.Bu çektikçe gelenlerde anne göğsü gibi.Amaaaan çocuk almadı ya hiç biberonu.Bende gittim.Damaklı 1 yaş+ biberon ucu aldım.Cok cok akınca emer diye.Nitekimde öyle oldu.Bi dene istersen.

Ee bi de Havva keçi sütü verim mi diyodun galiba.Vermende bi sakınca yokta sadece süt tok tutmaz bütün gece için diye düşünüyorum.
Bebiki hiç bi mamayı almayanlara tavsiyem goolynin sütlü-muzlu pirinç unu var.Ben mama yapamdığım zaman yarısı süt yarısı suyla yapıyorum.Toprakın tek yediği mama odur.

gerizekalı kocam facebook hesabıma girmiş.. sabah yazdığım iletiyi silmiş.. zoruna gitti herhalde..

İyi etmişsin Zeynep umarım birazda olsun seni kırdığını senin neler çektiğini anlar
Yinede cezasını çeksin yemek yok gerçi umrunda olurmu orasıda ayrı .Ben kızdım mı cezam bellidir .Öfkeden kuduruyor ozaman hiçte umrumda değil oh canıma değsin

Aşağı yukarı hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz bebeklerle uğraşırken birde koca bebekler çıktı başımıza
Onların büyüme atakları ne zaman sona veriyormuş acaba .Nette bu konuyla ilgili bilgi varmıki
Ben kaç aydır bu konudan sıkıldım da iyice :95:

kızlar artık bizim bücürler herşeyi yer içer. süt deneyebilirsiniz. bal bile deniyebilirsiniz ufak ufak.
evet ya çok iyi olucak artık
geçmiş olsun ya miraycığa

ay canım ok geçmiş olsun boşver başka akşamda çıkarsınız sıkma canını çocuk iyi olsun da

çok geçmiş olsun ya hay Allah hiç hasta olmasalar neiyi olucak ama oluyolar işte

sibel kız ay çok güldüm kocan duymasın ay duysun kıskansın acuk kıymetini daha iyi bilir

ay canım ya olamaz böle bişiy ne akılsız mantıksız insan ya bunlar gezdirsin totosunu aman eksilir bide misafiride kabul etmiyosun gelirim istanbula seni döverim bak çocuğum hasta diosun

geçmiş olsun cnm malesef boğaz iltihabı anlamadan oluyor salgınmış oda

Evlendikten sonra kendi ailenin değerini daha iyi anlıyor insan.ne varsa kendi anan da babanda var..Diğer tarafa ne yapsan yaranamazsın el kızısın çünkü
aynen katııyorum sana ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
ay ne utanmaz insanlar bide yemeğemi geliyolar ya nasıl idare ettin cnm ya iki bebekle

Selda ne yazmıştın

Özlem bak arı'nın da çok güzel elmalı ve muzlusu var ama tadıda var hoş yani bi ara dene derim Arı nın prinç ununuda.

Tuğbacım çok haklısın. İki kişi hayatı paylaşmak bile yeterince zor ve zahmetli iken 3. 4. kişilerle uğraşmak çok yıpratıcı. İnsanların birbirlerine tahammülü azalıyor. Ben farkındayım ki ne zaman annesi babası geliyor veya biz gidiyoruz bizim kavgalarımız ayyuka çıkıyor. Bizi hep kavga eden bir çift zannediyor bile olabilir annesiyle babası Çünkü ben ne olursa olsun bana destek olmasını bekliyorum. Hatam olabilir insanım bunu da bağrış çağrış kavga gürültü değil insan gibi konuşarak anlaşmamız lazım.

Sağol canım umarım işe yarar biberonla içmeyince zor oluyor .Şu mamayı bende alayım deneyeyim bari
kaç çeşit aldık beğendiremedik belki bunu sever

gerizekalı kocam facebook hesabıma girmiş.. sabah yazdığım iletiyi silmiş.. zoruna gitti herhalde..

Öyle olur zaten bende bir ara kızdığımda bir söz yazdıydım .Hesap soruyor ne demek diye bende çok beğendiğim söz demiştim ama mesaj yerine ulaşmıştı sinirden kudurmuştu

perdeleri yıka,camları sil, ütü yap, sil, süpür, toz al, oğlanı doyur yıka uyut, yemek yap, çık ekmek al sonra aynaya bak. saçını düzelt mutlu ol yazmıştım..
akşam gelince kavga var..

off valla çok iyi ifade ettin ben bigün kumandayı tv ye patlatıcam sonra ne hali varsa görücek

ay senin işinde zor valla inş. ayrı eve çıkarsınız bi mucize olurda

öle deme kız gerizekalı deme silmesi tabi işine gelmedğinden olmuştur sen test yapıcaktın neoldu ben okudum ama arada çıktım girdim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…