2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

demhant ve cchemicall siz istanbuldasınız sanırım. 29 unda oyun günümüz var gelsenize tanışalım ya

dineva (didem) in evine gideceğiz. cağlayandaydı sanırım.

Toprakı kaynanama bıraktım Esmacım.Eşlerinden biri de arkadaşım o biraz erken geldi evi süpürdü toz aldı filan.Öyle möylr hallettik işte.Hiç istemiyorum oğlumu bırakmayı.Hastane sağlık ocağı zaten zorunlu olarak bırakıyorum.Benden uzun süre ayrı kaldığında çok mızmız oluyor.Hatta geceleri bu sebepten uyandığını düşünüyorum.

perdeleri yıka,camları sil, ütü yap, sil, süpür, toz al, oğlanı doyur yıka uyut, yemek yap, çık ekmek al sonra aynaya bak. saçını düzelt mutlu ol yazmıştım..
akşam gelince kavga var..

selda test yaptınmı belki yazmışsındır ama göremedim sorayım dedim birde bunlar gerçekler niye kavga çıksın kız hergün yaptığımız işler tabi onlara göre en kolay iş ev hanımı olmak

ay ne yapayım tuğba çok sinirlendiriyor beni yaa..
ayten yaptımda bozuk çıktı test hiç çizgi çıkmadı yani..
yada benim velet cee yapcak..:)
söyledim akşam gelirken yine alacak eşim..

perdeleri yıka,camları sil, ütü yap, sil, süpür, toz al, oğlanı doyur yıka uyut, yemek yap, çık ekmek al sonra aynaya bak. saçını düzelt mutlu ol yazmıştım..
akşam gelince kavga var..

bak gelsin diyeceği şey ' her kadın hergün aynı şeyleri yapıyor sen abartıyorsun bide duyuruyorsun'

Özlem senin kalabalık misafir almak için daha zamanın var canım kendini ne kadar iyi hissetsende sen halen lohusasın sonradan acısı çıkıyor hiç kendini paralama.

Zeynep in kimlik işini ne yaptınız 2011 yazdırabildiniz mi ?

demhant ve cchemicall siz istanbuldasınız sanırım. 29 unda oyun günümüz var gelsenize tanışalım ya

dineva (didem) in evine gideceğiz. cağlayandaydı sanırım.

çok teşekkürler davetin için, çok isterim, o güne yakın planları okurum zaten, bir aksilik olmazsa hastalık veya hava muhalefeti katılmak isterim.

çocuk korktu galiba babasından teste çıkmadı neyse canım işin şakası tekrar yap bakalım ne olcak sonuç.

ay canım ya Allah kolaylık versin ama yinede çok ayıp yaptıkları yani
beniö eşim varya doğum yapanbi akrabamız arkadaşımız olsun 3 4 ay gitmez

cnm hakkında hayırlısı

hepimizin içinden geçiyodur diye tahmin ediyorum bu dilek, tvye veya direk kafasına atmak :)
ahh ah bide uyuklamıyolarmı biz yorgunluktan uykusuzluktan uyuşmuşken

millet toplanana kadar işlerimi yapayım..
3gün yokum kızlar..bugün aile toplantımız var..ordanda annmlere geçicem..2gün kalıcam..perşmbeye dönerim artıkın...

gelin iki sohbet edek gitmeden haydee..

millet toplanana kadar işlerimi yapayım..
3gün yokum kızlar..bugün aile toplantımız var..ordanda annmlere geçicem..2gün kalıcam..perşmbeye dönerim artıkın...

gelin iki sohbet edek gitmeden haydee..

iyi gezmeler sibelcim gez anacım benim yerimede gez,bende bütün hafta temizlikle uğraşacam,pazar günkü doğum gününe çok kimseyi çağırmıycam dedim 26 kişi oldu bile şimdiden, çocuklarda var boşuna temizlik yapıyorum aslında doğum gününden sonra yapsam daha iyi olurdu, ya çok işim var çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…