perdeleri yıka,camları sil, ütü yap, sil, süpür, toz al, oğlanı doyur yıka uyut, yemek yap, çık ekmek al sonra aynaya bak. saçını düzelt mutlu ol yazmıştım..
akşam gelince kavga var..
off valla çok iyi ifade ettin ben bigün kumandayı tv ye patlatıcam sonra ne hali varsa görücek
perdeleri yıka,camları sil, ütü yap, sil, süpür, toz al, oğlanı doyur yıka uyut, yemek yap, çık ekmek al sonra aynaya bak. saçını düzelt mutlu ol yazmıştım..
akşam gelince kavga var..
demhant ve cchemicall siz istanbuldasınız sanırım. 29 unda oyun günümüz var gelsenize tanışalım ya
dineva (didem) in evine gideceğiz. cağlayandaydı sanırım.
ay ne yapayım tuğba çok sinirlendiriyor beni yaa..
ayten yaptımda bozuk çıktı test hiç çizgi çıkmadı yani..
yada benim velet cee yapcak..:)
söyledim akşam gelirken yine alacak eşim..
Kaynanamlar işten gelirler şimdi bende çıkıyorum
Herkese iyi akşamlar
ay canım ya Allah kolaylık versin ama yinede çok ayıp yaptıkları yaniToprakı kaynanama bıraktım Esmacım.Eşlerinden biri de arkadaşım o biraz erken geldi evi süpürdü toz aldı filan.Öyle möylr hallettik işte.Hiç istemiyorum oğlumu bırakmayı.Hastane sağlık ocağı zaten zorunlu olarak bırakıyorum.Benden uzun süre ayrı kaldığında çok mızmız oluyor.Hatta geceleri bu sebepten uyandığını düşünüyorum.
cnm hakkında hayırlısıay ne yapayım tuğba çok sinirlendiriyor beni yaa..
ayten yaptımda bozuk çıktı test hiç çizgi çıkmadı yani..
yada benim velet cee yapcak..:)
söyledim akşam gelirken yine alacak eşim..
ahh ah bide uyuklamıyolarmı biz yorgunluktan uykusuzluktan uyuşmuşkenhepimizin içinden geçiyodur diye tahmin ediyorum bu dilek, tvye veya direk kafasına atmak :)
günaydın hoşgeldin...günaydın millet ben geldim
sana ve tatlı bebişlerine de günaydın......günaydın güzel hatunlar ve bebişlerii..
millet toplanana kadar işlerimi yapayım..
3gün yokum kızlar..bugün aile toplantımız var..ordanda annmlere geçicem..2gün kalıcam..perşmbeye dönerim artıkın...
gelin iki sohbet edek gitmeden haydee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?