ceee eeee diyip kaçmış millet nerdesiniz yahu:?
ayşegül nasılsın canım defne ve zeyno ne alemde
yaren cnm senin paşan nasıl
Günaydın kızlar. Biz de aşılarımızı olduk geldik. Doktor 4 saatte bir ateş düşürücü verin gece de fitil verin uyumadan dedi.. Şu aşı işi zormuş ya. Bebeğim benim. Yok mu kolayı şöyle ağızdan falan.Yazık bebeklere.
ceee eeee diyip kaçmış millet nerdesiniz yahu:?
ayşegül nasılsın canım defne ve zeyno ne alemde
yaren cnm senin paşan nasıl
Günaydın kızlar. Biz de aşılarımızı olduk geldik. Doktor 4 saatte bir ateş düşürücü verin gece de fitil verin uyumadan dedi.. Şu aşı işi zormuş ya. Bebeğim benim. Yok mu kolayı şöyle ağızdan falan.Yazık bebeklere.
bitanesi bir gün iyi bir gün hasta gibi. ben de anlamadım nasıl iş? ishaldi o geçti çok şükür. öksürük var bi de , bi gün ve gece hiç öksürmüyor tamam geçti diyorum. ertesi gün yine başlıyor öksürük. antibiyotiğe başlıcam sanırım bu gidişle. ben de grip gibi oldum, bir de 3-4 gündür burak geceleri çok kalkıyor, ben de uykusuz kaldım, başım da ağrıyor.-tatlicadiarzu- bi g.t'ümüzü doğrultamadık ana-oğul :)
sen nasılsın?
Günaydın kızlar nasılsınız ? ben bu hafta işe başladım ilk gün çok kötüydü ama Allahtan işler çok yoğun ve zaman çabuk geçiyor tek derdim oğluşumu çokkkk özlüyorum kokusunu özlüyorum koşa koşa eve gidiyorum çıkınca hemen kucağıma alıyorum kokluyorum konuşuyorum oynuyoruz ....
Ama işimide özlemişim işin yeri de farklı kızlar benim avantajım çalışma saatlerim güzel bu yüzden şanslıyım oğlum annesinin sütünden de geri kalmıyor çok şükür....
selamm kızlar nasılsınızzGünaydın kızlar nasılsınız ? ben bu hafta işe başladım ilk gün çok kötüydü ama Allahtan işler çok yoğun ve zaman çabuk geçiyor tek derdim oğluşumu çokkkk özlüyorum kokusunu özlüyorum koşa koşa eve gidiyorum çıkınca hemen kucağıma alıyorum kokluyorum konuşuyorum oynuyoruz ....
Ama işimide özlemişim işin yeri de farklı kızlar benim avantajım çalışma saatlerim güzel bu yüzden şanslıyım oğlum annesinin sütünden de geri kalmıyor çok şükür....
Ayşegül memeyi aldı mı senin kız sonunda ??
Benimki de konuşayım diye yalvarır gibi sesler çıkarıyo dudaklarını büzüyo. Oyun oynarsak sürekli çok iyiyiz. Zaten iş gücü bıraktık sürekli oynuyoruz. İlgi istiyor veletler..
selamm kızlar nasılsınızz
bizde pazar mevlütümüzü yaptık şükür.. pazt. karma ve zatürreyi olduk o gece ateş olmadı ama zor gecti...veremi de yarın olucaz gene cok can yakıyor mu acabaa...ben de fabrikayla gorusmeye gittim gecen cuma..iş ortamı farklı hakikaten sanki 3 ay hiç olmamış gibi gene işteydim...dün işteydim sanki hiç değişmemiş hiçbişey..herşey rüya gibi geldi hamilelik dogum vs..ben 6 ay ücretsiz istedim mecbyren bakıcı ya bırakamayacagımdan işim de süt vermeye müsait olmadığından.. verirlerse evde çıldırada bilirim ama bebeğimi ben birazda ols büyütmek istiyorum bakıcı ne kadar ilgilenebilirki...biraz büyüsün öyle diyorum..benim depresyon 6 ay daha sürer gibi gelio..:))
bi de dua edin bize de artık byükler bizden bi ellerini ceksin.. kocam oğlum ben mutlu mesut yaşayalım...düzenimizi bi oturtalımyasakkelime
dogru diyon bi dogrulamıyoruz.sanada geçmiş olsun hülyam..kocan ne etti.geliyomu almanyadan...
Kızlar bu arada Esra sürekli kendisiyle konuşulsun istiyo. Konuşmalara karşılık veriyo ve sesli gülmeye başladı :))) Geçen uykusunda kahkaha attı bile diyebilirim. Ama konuşmalara karşılık vermesi çok hoşuma gidiyo. Ben artık laf yetiştiremiyorum. Öyle ki konuşmayınca da ses çıkarıp benimle konuşun demeye çalışıyo. Ben de ilk kitabını aldım ona. Bol resimli bir Rapunzel. Resimleri anlatıyorum. Bak ağaca. Elmalara. Kızın saçları ne güzel diye. Öyle inceliyo ki resimleri :))
canım aynı konuları yazmışız...:)hangi oyunları oynuyorsuunuz ne oynuyorsunuz?ben bişii bilmiorum..yazsanıza..:ecrin_bebek:boshayallersmileAyşegül memeyi aldı mı senin kız sonunda ??
Benimki de konuşayım diye yalvarır gibi sesler çıkarıyo dudaklarını büzüyo. Oyun oynarsak sürekli çok iyiyiz. Zaten iş gücü bıraktık sürekli oynuyoruz. İlgi istiyor veletler..
sağol canımm..kocam pazar akşamı ordan otobüsle çıktı bu gece 2 de geldi çok şükür. yarım gün dinlendi, şimdi işe gitti :)
defne emzik alıyo mu artık?
aynı aynı konuşmayı çok seviyorlar. agular,gülücükler. bir de "annesini tanıyo ona gülüyo" diyolar ya bi hoşuma gidiyo kii.. benim oğlum o diyorum, gururlanıyorum. kız bu avatardaki esra'mı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?