2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ceee eeee diyip kaçmış millet nerdesiniz yahu:?
ayşegül nasılsın canım defne ve zeyno ne alemde
yaren cnm senin paşan nasıl

bitanesi bir gün iyi bir gün hasta gibi. ben de anlamadım nasıl iş? ishaldi o geçti çok şükür. öksürük var bi de , bi gün ve gece hiç öksürmüyor tamam geçti diyorum. ertesi gün yine başlıyor öksürük. antibiyotiğe başlıcam sanırım bu gidişle. ben de grip gibi oldum, bir de 3-4 gündür burak geceleri çok kalkıyor, ben de uykusuz kaldım, başım da ağrıyor.-tatlicadiarzu- bi g.t'ümüzü doğrultamadık ana-oğul :)

sen nasılsın?

geçmiş olsunn canım ishali üşütmeden olabilirmiki öykü geçen gün 7 defa kaka yaptı ama ertesi gün bir halada öyle bence kim nederse desin banyo yapınca üşüyorlar,,,bende iyiyim ama öykü sürekli hapşuruyo hastamı diyorum ateşine bakıyorum huzursuzmu diye bakıyorum yok maşaallah ama sürekli bir hapşurma bende anlamdım canım dediğin gibi bi günleri bi günlerini tutmuyo bu bebiklerin analarını deli ediyolarsempatiksalakcinni

aşılarınız yarasın bakalım kuzucuğa. dediğin gibi helak oluyolar aşı günleri inş. ateşsiz atlatırsınız canım..

Bülbülcüm şifa olsun aşıları inşallah...
Yarencim ikinize de geçmiş olsun. Esra da hafif hafif öksürüyodu bi de hırıl hırıldı genzi. Doktor Asist diye bir şurup verdi balgam söktürücüymüş.
Bitanesi canım Esra da da var hapşırma. Fazla olmadığında normal diye okumuştum bi yerde.

Kızlar bu arada Esra sürekli kendisiyle konuşulsun istiyo. Konuşmalara karşılık veriyo ve sesli gülmeye başladı :))) Geçen uykusunda kahkaha attı bile diyebilirim. Ama konuşmalara karşılık vermesi çok hoşuma gidiyo. Ben artık laf yetiştiremiyorum. Öyle ki konuşmayınca da ses çıkarıp benimle konuşun demeye çalışıyo. Ben de ilk kitabını aldım ona. Bol resimli bir Rapunzel. Resimleri anlatıyorum. Bak ağaca. Elmalara. Kızın saçları ne güzel diye. Öyle inceliyo ki resimleri :))

hımmm normalmiymiş sevindim fazla değildi canım ya ben mevsimsel mi diye düşünüyodum..
bu arada ne güzel oluyo demi sanki sohbet ediyolar bizle maşaallah kuzularımıza

ceee eeee diyip kaçmış millet nerdesiniz yahu:?
ayşegül nasılsın canım defne ve zeyno ne alemde
yaren cnm senin paşan nasıl

iyiz canım sagol.pc açık ama ben defneyi uyutuyodum.uyudu şimdi şükür.zeynep iyi canım havalar iyi odukça dışarda olalım istiyo sürekli...

evet ya zor şu aşılar.ama artı böyle üç tane biren ayşıları bari yok.iki yaşına kadar aşı ço oluyorlar sonra az oluyo...

dogru diyon bi dogrulamıyoruz.sanada geçmiş olsun hülyam..kocan ne etti.geliyomu almanyadan...

slm ızlar kaynanm gelcekti bugün ama vazgeçmişler
hehehhehhe
neyse aşı olanlar geçmiş olsun canlarım
herkezin bebeki iimi
havvacım bizimkide aynı kahkaha atıo çok gülüom valla

benimkide gülüyo.bugün uyutamadım gündüz aldım kucagıma sen neden uyumuyosun diyom o kikir kikir gülüyo,bende gülmeye başladım.meger çocuk laf istermiş.artık oturup iki laflaytı sonra hadi bakel uyku vakti dedikbmemeyi verdik agzına uyudu...:::)))

nur
hadi gözün aydın...

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım tabii bebişler de opuyorumnanaktan Kuzuyu uyuttum şimdi sabahtan beri oynamaktan çırpınmaktan yorulduboshayallersmile Hasta bebişlere de geçmiş olsun.
Hülyacım sana da geçmiş olsun..

Canım kuzucuğu bıraktın sonunda demek. Özlemez mi ama yine şanslıymışsınız çalışma saatlerin iyiymiş. Ben öğlen 1 saat bankaya gittim geldiğimde kuzum ağlıyordu beni gördü çırpınmaya başladımafoldumben İşe başlamak zor geliyor işyerim de uzak çalışma saatlerim de iyi sayılmaz fazla mesailerim var oof of.

Ayşegül memeyi aldı mı senin kız sonunda ??

Benimki de konuşayım diye yalvarır gibi sesler çıkarıyo dudaklarını büzüyo. Oyun oynarsak sürekli çok iyiyiz. Zaten iş gücü bıraktık sürekli oynuyoruz. ılgi istiyor veletler..

Nur gözün aydın anacımkaydirigubbakcemile3
Beni de tasa tuttu kızlar yaa. Kaynanamlar ızmir' de yaşamıyorlar ya, ıst. eltimlere gitmişler haftasonu şimdi ordan buraya gelirler mi diye tasa tuttu beni. Soramıyom da akıllarında yoksa getirmeyeyim diye:kedi: Ama rüyalarıma girdi valla. 1 ay kaynana kayınpeder bunaldık daha yeni kendimize geldik yaa..

selamm kızlar nasılsınızz

bizde pazar mevlütümüzü yaptık şükür.. pazt. karma ve zatürreyi olduk o gece ateş olmadı ama zor gecti...veremi de yarın olucaz gene cok can yakıyor mu acabaa...ben de fabrikayla gorusmeye gittim gecen cuma..iş ortamı farklı hakikaten sanki 3 ay hiç olmamış gibi gene işteydim...dün işteydim sanki hiç değişmemiş hiçbişey..herşey rüya gibi geldi hamilelik dogum vs..ben 6 ay ücretsiz istedim mecbyren bakıcı ya bırakamayacagımdan işim de süt vermeye müsait olmadığından.. verirlerse evde çıldırada bilirim ama bebeğimi ben birazda ols büyütmek istiyorum bakıcı ne kadar ilgilenebilirki...biraz büyüsün öyle diyorum..benim depresyon 6 ay daha sürer gibi gelio..:))

bi de dua edin bize de artık byükler bizden bi ellerini ceksin.. kocam oğlum ben mutlu mesut yaşayalım...düzenimizi bi oturtalımyasakkelime

yok be bacım almadı.benim meme emzik şuan..emzigi bazen veriyom sakız gibi iki agzında saga sola dönderiyo sonrada atıyo.

allah kabul etsin mevlüdünüzü..canım behcede imkan varsa biraz büyüt.amaan bu eskiler bilmiyo bazen bu zamanın annleri daha bilgili....ve bilinçli..

dogru diyon bi dogrulamıyoruz.sanada geçmiş olsun hülyam..kocan ne etti.geliyomu almanyadan...

sağol canımm..kocam pazar akşamı ordan otobüsle çıktı bu gece 2 de geldi çok şükür. yarım gün dinlendi, şimdi işe gitti :)

defne emzik alıyo mu artık?

aynı aynı konuşmayı çok seviyorlar. agular,gülücükler. bir de "annesini tanıyo ona gülüyo" diyolar ya bi hoşuma gidiyo kii.. benim oğlum o diyorum, gururlanıyorum. kız bu avatardaki esra'mı :uhm:

canım aynı konuları yazmışız...:)hangi oyunları oynuyorsuunuz ne oynuyorsunuz?ben bişii bilmiorum..yazsanıza..:ecrin_bebek:boshayallersmile

yok bacım emzik falan aldıgı yok maalesef....iyi hadi gözünaydın....

Evet Hülyacım Esraqm o benim.
Ben Esra yı yüzüstü yatırıp çıngırağını sallıyorum kafasnı dik tutabilmesi için. Şimdilik bol bol konuşuyoruz. Altını alırken falan ne yaptığımı anlatıyorum.Şimdi bezini açıyorum kızımın falan gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…