iyi gezmeler sibelcim gez anacım benim yerimede gez,bende bütün hafta temizlikle uğraşacam,pazar günkü doğum gününe çok kimseyi çağırmıycam dedim 26 kişi oldu bile şimdiden, çocuklarda var boşuna temizlik yapıyorum aslında doğum gününden sonra yapsam daha iyi olurdu, ya çok işim var çok
günaydınlar hayırlı günler inş.
günaydınnnn,
yarın izinliyim umarım bugün çabucak geçer.
Hülya dün sana sordum görmedin. iş yerinde hamile olduğunu bilen var mı.Gerçi daha erken söylemediysen söyleme bile senin eserekli patron onada takar kafayı :)
günaydınlar hayırlı günler inş.
günaydın esmacım ....
bende zeynep uyuyorken bi kahvaltı edeyim, sonrada işlerimi yaparım herhalde, arada gelirim tekrar görüşürüz kızlar
sibelcim iyi gezmeler cnm oğlanı kuağından hiç bırakmada bekar sanmasınlar seni
didem hoşgeldin günaydın cnm
selmacım kolay gelsin cnm
günaydınnnn,
yarın izinliyim umarım bugün çabucak geçer.
Hülya dün sana sordum görmedin. iş yerinde hamile olduğunu bilen var mı.Gerçi daha erken söylemediysen söyleme bile senin eserekli patron onada takar kafayı :)
günaydın..yok canım kimsenin haberi yokmuş..ben vereyim cvbını...
günaydınn cnm negüzel izinlisin bende hafta içi bigün izinli olmak istiyorum çarşı işi cumartesei olmuyo kalabalık oluyo bişiy almadan geri dönüyorumm
günaydınn cnm negüzel izinlisin bende hafta içi bigün izinli olmak istiyorum çarşı işi cumartesei olmuyo kalabalık oluyo bişiy almadan geri dönüyorumm
O ZAMAN ben bi kayseri fabrikayı arıyıp müjde versem mi ki ?
Esma hafta içi iyi oluyordu 1 gün ama tabii ben 2 haftada bir cumartesi çalışıyorum.Çarşısı pazarı değilde eşimde hafta içi izinli olduğu için iyi oluyordu tabii son 3 hafta .ondan sonra artık kocişle ancak akşamları çıkabilirsek çıkarız , oda Duru nun uyku saati olayı var.kötü oldu ya bu iznimin bitmesi
he he arada müjdeyi ver..size bebiş geliyo de
senin eşin ne iş yapıyo burcu..niye pazar günü olmuyo izni hıııı...
AH AHHH diosun yaniiiO ZAMAN ben bi kayseri fabrikayı arıyıp müjde versem mi ki ?
Esma hafta içi iyi oluyordu 1 gün ama tabii ben 2 haftada bir cumartesi çalışıyorum.Çarşısı pazarı değilde eşimde hafta içi izinli olduğu için iyi oluyordu tabii son 3 hafta .ondan sonra artık kocişle ancak akşamları çıkabilirsek çıkarız , oda Duru nun uyku saati olayı var.kötü oldu ya bu iznimin bitmesi
cnm benim süt izinim yok ben işten çıktım tazminatımı aldım sonra tekrar işe döndüm yeni işe başlamış oldum o yüzden yoksenin süt iznin yokmu esma..ctesi çarşı tıklım tıklım oluyo..bende yarın gitcem kardeşimle...
çınar ın hediyesini alcam inş..
zaten büyük alışveriş merkezinde çaışanlara izin yok bayram seyran ful çakılıAlış-veriş merkezinde manav bölümünde çalışıyor canım.cumartesi-pazar kalabalık oluyor tabii.Düğün dernek dışında haftasonu izinleri yok.
günaydın kızlar artık bi yöntemini bulmam lazım buradan uzak kalmak bana yaramıyo iyice arızaya bağladım acayip sıkılıyorum evde dün zaten kocalardan konuşmuşunuz ah tam benim konum valla neyse başka zamana artık nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah..kızlar yaa önceden de sormuştum cevap veremediniz heralde şimdi 1 yaş aşıları var ya e aşılarda etkiliyo çocukları doğum günündede hasta gibi olsun istemem siz nezaman vurdurcaksınız ben 1 hafta önceden vurdursam bişey olurmıkı?
gününüz aydın olsun kızlar birazdan doktora gidicem alaranın kulak iltihabı yeniledi yine galiba gece yastıklara sürtünüp duruyu uyumuyo.bakalım inş yanılıyorumdur
burcum aradınmı sen magentçiyi oluyomuşmu tek
sibelcim ii gezmeler şekerim sana
selmacım bence çok ince temizlik yapma doğumgününden sonra yaparsın daha ii olur
günaydın kızlar artık bi yöntemini bulmam lazım buradan uzak kalmak bana yaramıyo iyice arızaya bağladım acayip sıkılıyorum evde dün zaten kocalardan konuşmuşunuz ah tam benim konum valla neyse başka zamana artık nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah..kızlar yaa önceden de sormuştum cevap veremediniz heralde şimdi 1 yaş aşıları var ya e aşılarda etkiliyo çocukları doğum günündede hasta gibi olsun istemem siz nezaman vurdurcaksınız ben 1 hafta önceden vurdursam bişey olurmıkı?
Fatma ben sipariş verdim tek olmuyormuş ama şöyle olabilirmiş ,
kolajlar var onlarda 10 tane resmi 1 tane olarak birlikte bastırabilirsin yada vesikalık gibi bi resmi sadece magnet yapabilirsin ama ben yanına üstüne yine kelebekler-kuşlar ağaçlar koyarım dedi.sende öyle yaptırabilirsin.
ben 1 tane annem-babam-kardeşlerimin olanları kolaj yaptırdım
1 tane sadece Duru nun resimleri kolaj
1 tane duru ben eşim kolay yine 10 lu ve en büyük boy çerçeve.
3 tanede durunun tek resmlierini 2 er tane olarak bastırttım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?