gününüz aydın olsun kızlar birazdan doktora gidicem alaranın kulak iltihabı yeniledi yine galiba gece yastıklara sürtünüp duruyu uyumuyo.bakalım inş yanılıyorumdur
burcum aradınmı sen magentçiyi oluyomuşmu tek
sibelcim ii gezmeler şekerim sana
selmacım bence çok ince temizlik yapma doğumgününden sonra yaparsın daha ii olur
canım günaydın burdak uzak kalamssın :))günaydın kızlar artık bi yöntemini bulmam lazım buradan uzak kalmak bana yaramıyo iyice arızaya bağladım acayip sıkılıyorum evde dün zaten kocalardan konuşmuşunuz ah tam benim konum valla neyse başka zamana artık nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah..kızlar yaa önceden de sormuştum cevap veremediniz heralde şimdi 1 yaş aşıları var ya e aşılarda etkiliyo çocukları doğum günündede hasta gibi olsun istemem siz nezaman vurdurcaksınız ben 1 hafta önceden vurdursam bişey olurmıkı?
günaydın kızlar artık bi yöntemini bulmam lazım buradan uzak kalmak bana yaramıyo iyice arızaya bağladım acayip sıkılıyorum evde dün zaten kocalardan konuşmuşunuz ah tam benim konum valla neyse başka zamana artık nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah..kızlar yaa önceden de sormuştum cevap veremediniz heralde şimdi 1 yaş aşıları var ya e aşılarda etkiliyo çocukları doğum günündede hasta gibi olsun istemem siz nezaman vurdurcaksınız ben 1 hafta önceden vurdursam bişey olurmıkı?
herkese günaydın canım bizim aşımız doğum gününden 3 gün sonra sağlık ocağına sor onlar aşı günlerini ayarlıyor yaşından önce olmazda belki yaşından sonra yaparlar aşıyı
gününüz aydın olsun kızlar birazdan doktora gidicem alaranın kulak iltihabı yeniledi yine galiba gece yastıklara sürtünüp duruyu uyumuyo.bakalım inş yanılıyorumdur
burcum aradınmı sen magentçiyi oluyomuşmu tek
sibelcim ii gezmeler şekerim sana
selmacım bence çok ince temizlik yapma doğumgününden sonra yaparsın daha ii olur
herkese günaydın canım bizim aşımız doğum gününden 3 gün sonra sağlık ocağına sor onlar aşı günlerini ayarlıyor yaşından önce olmazda belki yaşından sonra yaparlar aşıyı
günaydın cnm ay inş. iltihap deildir nasıl şeyse benim oğlumdaa oluyo geçiyo sornra ge oluyo iğne yemedende geçmiyo
canım günaydın burdak uzak kalamssın :))
aşı meselesini bende düşündüm benimki yaşına c.tesi giriyo pazarteri yaptırıcam inş. doğum gününden sonra olucak sende öle yaptırabilirsin perşembeyemi geliyodu nasıl yapıcan doğumgününü ki
canım bide ben hediyenizi aldım göndermek istiyorum bi mahsuru yoksa doğum günün beklemeden olurmu canım
günaydın kızlar artık bi yöntemini bulmam lazım buradan uzak kalmak bana yaramıyo iyice arızaya bağladım acayip sıkılıyorum evde dün zaten kocalardan konuşmuşunuz ah tam benim konum valla neyse başka zamana artık nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah..kızlar yaa önceden de sormuştum cevap veremediniz heralde şimdi 1 yaş aşıları var ya e aşılarda etkiliyo çocukları doğum günündede hasta gibi olsun istemem siz nezaman vurdurcaksınız ben 1 hafta önceden vurdursam bişey olurmıkı?
Ebru günaydın canım.
yaşından 1 gün önce bile olsa yapmıyorlar ben sormuştum tam gün olarak bile olsa doldurmuş olmalı.bende 9 şubat doğum günü ama 12 sinde kutlayacağız ve 16 şubatta aşısını yaptıracağım.1 hafta 10 günden birşey olmaz.
Birde eminönünde değişik-güzel süsler varmı sen bilirsin.
bu arada geçen hafta sağlık ocağından annemlerin evi aramışlar burcu hanım aralıkta doğum yapmış niçin çoçuğu aşıya getirmiyorsunuz diye.annem söylemiş aralık değil şubatta doğum yaptı aşılarımızıda yaptırdık biz diye.2 gün sonra tekrar aramışlar zorla doğurtacaklar beni.Aile hekimliğinden dolayı sağlık ocağımız değişti karışıklık bol olacak gibi.
günaydın hanımlar...
nasılsınız gayrı?
valla orda herşey var bende bayadır gitmedim ama süslerden herçeşit vardır heralde hemde daha ucuz orası..
günaydın hanımlar...
nasılsınız gayrı?
günaydın hanımlar...
nasılsınız gayrı?
günaydın cnm ay inş. iltihap deildir nasıl şeyse benim oğlumdaa oluyo geçiyo sornra ge oluyo iğne yemedende geçmiyo
canım günaydın burdak uzak kalamssın :))
aşı meselesini bende düşündüm benimki yaşına c.tesi giriyo pazarteri yaptırıcam inş. doğum gününden sonra olucak sende öle yaptırabilirsin perşembeyemi geliyodu nasıl yapıcan doğumgününü ki
canım bide ben hediyenizi aldım göndermek istiyorum bi mahsuru yoksa doğum günün beklemeden olurmu canım
kulak ağrısı çok kötü oluyo canım..bence götür dr a için rahat etsin...yazık kıyamam ya..el kadarlar canlarını biliyolar...
günaydın hanımlar...
nasılsınız gayrı?
günaydın hanımlar...
nasılsınız gayrı?
bugün gidersen bi baksana benim içinde .ama saat 6 dan önce gelip yazman lazım ki yarın ona göre program yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?