2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm ay inş. iltihap deildir nasıl şeyse benim oğlumdaa oluyo geçiyo sornra ge oluyo iğne yemedende geçmiyo
canım günaydın burdak uzak kalamssın :))
aşı meselesini bende düşündüm benimki yaşına c.tesi giriyo pazarteri yaptırıcam inş. doğum gününden sonra olucak sende öle yaptırabilirsin perşembeyemi geliyodu nasıl yapıcan doğumgününü ki

canım bide ben hediyenizi aldım göndermek istiyorum bi mahsuru yoksa doğum günün beklemeden olurmu canım

günaydın canım..evet baya uzak kaldın...aşıları gününden önce yapmıyolar canım..ama sonra yaptırabilirsin..bende öyle yapcam..12 si bizmki 15 gibi yaptırıcam..doğumgünü kutlayıp,temzliği yapıp, dinlenip yaptırıcam..

kulak ağrısı çok kötü oluyo canım..bence götür dr a için rahat etsin...yazık kıyamam ya..el kadarlar canlarını biliyolar...

herkese günaydın canım bizim aşımız doğum gününden 3 gün sonra sağlık ocağına sor onlar aşı günlerini ayarlıyor yaşından önce olmazda belki yaşından sonra yaparlar aşıyı

Birde paralı aşı varmı bu ayda olmazsa ben gidip sorım bi 6 aydır rahattık şimdi daha bi çok anlıyolar bakalım...ben doğum gününü 1 hafta sonrada yapabilirm ablamlar aydın dan gelecek onlara göre ayarlıcam..bende bugun çarşıya çıkmak istiyorum doruk için hediye alcam kızımın elbisesi hazır ayakkabı çorap toka gibi şeyler eksik süs için felanda eminönne gidecem benim evde ufak neyapalım sıkışık olcak ama inşallah güzel olur..

olur canım benim perşembetye geliyo ya o hafta sonu yada ondan sonraki haftaya kalacak ablamlar için en iyisi bziim doktor randevumuz 28 iydi ben hiç değişiklik yapmıyım tarihinde vurdırım ondan sonraki hafta hem ablamlar gelmiş olur hem aşıyıda atlatmış oluruz...

Ebru günaydın canım.

yaşından 1 gün önce bile olsa yapmıyorlar ben sormuştum tam gün olarak bile olsa doldurmuş olmalı.bende 9 şubat doğum günü ama 12 sinde kutlayacağız ve 16 şubatta aşısını yaptıracağım.1 hafta 10 günden birşey olmaz.

Birde eminönünde değişik-güzel süsler varmı sen bilirsin.

bu arada geçen hafta sağlık ocağından annemlerin evi aramışlar burcu hanım aralıkta doğum yapmış niçin çoçuğu aşıya getirmiyorsunuz diye.annem söylemiş aralık değil şubatta doğum yaptı aşılarımızıda yaptırdık biz diye.2 gün sonra tekrar aramışlar zorla doğurtacaklar beni.Aile hekimliğinden dolayı sağlık ocağımız değişti karışıklık bol olacak gibi.

valla orda herşey var bende bayadır gitmedim ama süslerden herçeşit vardır heralde hemde daha ucuz orası..

inşcnm değildirde belirtiler onu gösteriyo
kulak ağrısı çok kötü oluyo canım..bence götür dr a için rahat etsin...yazık kıyamam ya..el kadarlar canlarını biliyolar...

evet daha öncede olduydu çok çekti kuzum bakalım nediycek doktorumuz

iyi canım uyuyor ipoş ayağımda.
da yemiyor işte o canımı sıkıyor
hasta ya,nanemolla hanfendi. yemiyor yediğinide çıkarıyor. allah yemeyen cocukların annelerıne sabır versın. hakkaten zormuş,2gunde onu anladım

bugün gidersen bi baksana benim içinde .ama saat 6 dan önce gelip yazman lazım ki yarın ona göre program yapalım.

bugun eminönüne gidemem heralde canım fatihe çarşıya çıkarım eminönüne gittiimde haber veririm ama sen neler almayı planlıyosun?sadece süs malzemesimi tabak bardak felen olyo plastıkden onlardanda mı alcan bizde fazla çocuk olmıcak o yüzden ben sadece süs malzemesi alcam..tabak felan almıcam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…