günaydın iyiz cnm sen nassın tost işi tamam mı :)
bugun eminönüne gidemem heralde canım fatihe çarşıya çıkarım eminönüne gittiimde haber veririm ama sen neler almayı planlıyosun?sadece süs malzemesimi tabak bardak felen olyo plastıkden onlardanda mı alcan bizde fazla çocuk olmıcak o yüzden ben sadece süs malzemesi alcam..tabak felan almıcam ..
iyi canım uyuyor ipoş ayağımda.
da yemiyor işte o canımı sıkıyor
hasta ya,nanemolla hanfendi. yemiyor yediğinide çıkarıyor. allah yemeyen cocukların annelerıne sabır versın. hakkaten zormuş,2gunde onu anladım
dün yazmışsın sonradan gördün pastanın dilimi 6 tl den hesaplayacaklar 15 kişilik yaptıracağım.fazla bile.
yok ya heryer çok pahalı burası o fiyata süper valla.
güzel heh şöle yola gelsin aferim cnm taktik iyi kendini ezdirmek yok :87:tamam tamam
dün akşam geldi,ona gönderdiğim şeyi okumuş. kendi menemen yaptı çay demledi. sonra kızı iğneye götürdük geldik,arada derede 2-3 laf çarptım yüzüne. bu ara şirketteki herkesin çocugu hasta dedi,bende anaları cok gezıyodur ondandır,evde otursalar bıseycık olmaz,onlara da oyle deseydın dedım. sustu bısey demedı,ona gonderdıgım notu okumuş anlaşılan.
kıza ıgne yaptırdık donerken marketten meyve aldık geldık
o ıpegı uyuttu bende gıttım yattım gece de kendısı baktı
uyandırmamış beni
işte o yemeyen çocuğun annelerinden biri benim ah ahh sinir hastası oldum be ya çok zor dimi Allah bütün bebişlere bol iştah versinde üzmesinler anneciklerini
cnm sen bu hafta nezaman evdesin hediyeyi kargoya perşembe versem cuma gelir yarınversem perşembe gelir ona göre
güzel heh şöle yola gelsin aferim cnm taktik iyi kendini ezdirmek yok :87:
allah yardımcın olsun canım. bızım kız normalde yer,2-3 gundur hasta dıye yemıyor o bıle yettı bana.
tv de reklamlar aranıyor
en sevılen oyuncaklar piyasaya çıkıyor
türlü şebeklikler yapılıyor
3 kaşık yiyor sonra hooop kusuyor
bugun eminönüne gidemem heralde canım fatihe çarşıya çıkarım eminönüne gittiimde haber veririm ama sen neler almayı planlıyosun?sadece süs malzemesimi tabak bardak felen olyo plastıkden onlardanda mı alcan bizde fazla çocuk olmıcak o yüzden ben sadece süs malzemesi alcam..tabak felan almıcam ..
tamam tamam
dün akşam geldi,ona gönderdiğim şeyi okumuş. kendi menemen yaptı çay demledi. sonra kızı iğneye götürdük geldik,arada derede 2-3 laf çarptım yüzüne. bu ara şirketteki herkesin çocugu hasta dedi,bende anaları cok gezıyodur ondandır,evde otursalar bıseycık olmaz,onlara da oyle deseydın dedım. sustu bısey demedı,ona gonderdıgım notu okumuş anlaşılan.
kıza ıgne yaptırdık donerken marketten meyve aldık geldık
o ıpegı uyuttu bende gıttım yattım gece de kendısı baktı
uyandırmamış beni
burcu yıne 90-100 e gelıyor.
alt tarafı bi pasta nedir bu böyle...
becerebilsem kendim yapardım. yuh diyorum...
zaten o allahın emri 100 çıkacak .resimli pastayı seneye falan yaptırırım ama bu sefer 1 istiyorum ya.Zaten Duru hanımda kusura bakmasın düğününe kadar görüp göreceği son şeker kaplamalı pastası.sonra resimliye talim etsin.bizim burda bi pastane var resimli pastayı 30 kişilik 60 liraya yapıyo dilek pastanesine sordım 130-140 değişiyo,birde koskaya sordum 90-100 arası fiyat verdi ...
inşallah canım...oyy kuzum beniM Allahtan geçici bi durum inş tez zamanda iileşirde iştahı yerine gelir ipoşumun
aynen öyle. ben 3-5 gün daha trip yapayım iyice enerji toplarımyok bende sadece süs eşyası alıcam.ben plastik bardak tabak sevmem mevlütlerde bile kullanmayız bi.hem 500 kişi olmayacağız ya atarım makine yıkar.o kadar yorgunlukta olsun .
yarın babasıda evde çıkıp bakalım ya son haftaya bırakmayıistemiyorum alayım mağzada duracağına evde dursun ama nerde vardır onuda bilmiyorum ki.
dinsizin hakkından imansız gelir iyi olmuş neyse sende bu trif sayesinde dinlenmiş olsun.
müsait zamanda yazsana ebru ben önden bi denerimkızlar evde beceririm diyenler varsa şeker hamuru basit bişey pandispanya ve kremada yapılp süslenebilir bende tarif var yazarım isterseniz..bizimki uyandı yaa..
evet ya bide şeker hamuruyla yapılanlar daha pahaı yaburcu yıne 90-100 e gelıyor.
alt tarafı bi pasta nedir bu böyle...
becerebilsem kendim yapardım. yuh diyorum...
tamam cnm anlaştıksen yarın ver istersen cumaya gidebilirm bi yerlere...
devam et canım boykota özür dilesinama hala özür dilemedi
susup geri çekilmesi yetmez
o özrü duyana kadar boykottayım
inşallah canım...
alara nında kulakları gitmiş gene
bi götür dr inşallah bişey yoktur. kulak ağrısı insanın taa beynine vuruyor,biz dayanamıyoruz onlar napsın
aynen öyle. ben 3-5 gün daha trip yapayım iyice enerji toplarım
müsait zamanda yazsana ebru ben önden bi denerim
oluyorsa yaparım
100 mılyon çok altı üstü bi pasta yenecek gidecek...
aman bosver daha ıyıbizim doğumgünümüzde sadece annemler gelicek bide burda gelip gittiğim bi aile var onlar gelir tamam kimsem yokki başka burda napalım bizbize kutluycaz bende soriyim burdaki pasta fiyatlarına bakalım nediycekler
yaniiiiiiiiiiievet ya bide şeker hamuruyla yapılanlar daha pahaı ya
tamam cnm anlaştık
devam et canım boykota özür dilesin
kulagını cekıstırıyor muinş cnm yoktur bişi zaten bi diş çıkarma skınıtısı var bide kulak olmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?