kendimi tuttum yemek yapmadım bravo banabu alkışlar zeynebe...
ayten sana mail attım canım,boyutu biraz fazla oldu,aldığında bi işaret çakar mısın?
kızlar çoğunluk resimli pasta mı yaptırıyor, 1 şeklinde mi..ben buradaki en lüx pastaneye sordum, 10 kişilik 1 şeklinde pasta dedim, 10 kişilik olmuyor, en az 15 kişilik dedi, o da 45 lira dedi..:) eşim oo iyiymiş, sen yanlış duymuşsundur 145 dir o diyo :)) sizin oralarda ne kadar pahalı yahuu..
yazacam kızlar becerebilenler denesin valla :
şeker hamuru
5 sade lokum
2 çorba kaşığı pudra şekeri
2 çorba kaşığı nişasta
gıda boyası ile renklendir
başka tarif
haribonun sünger gibi şekrleri var ismini bilmiyorum benmari usulu erit sonra pudra şekeri ile hamur olana kadar yoğur 1 gün oda sıcaklığında beklet istersen renklendir boya ile ...
pandispanya
4 yumurta
4 türk kahvesi fincanı şeker
4 türk ka. fincanı un
1 kabartma tozu
1 vanilya
akını şekrin yarısıyla çırp sarısını kalan şekerle çırp sonra karıştır kek gibi pişiriliyo...
Günaydın kızlar Gülbeni izliyor musun değişik bi doktor var ara öğün yememek gerek diyo zayıflamak isteyen üç öğün yesin diyo
bu alkışlar zeynebe...
ayten sana mail attım canım,boyutu biraz fazla oldu,aldığında bi işaret çakar mısın?
kızlar çoğunluk resimli pasta mı yaptırıyor, 1 şeklinde mi..ben buradaki en lüx pastaneye sordum, 10 kişilik 1 şeklinde pasta dedim, 10 kişilik olmuyor, en az 15 kişilik dedi, o da 45 lira dedi..:) eşim oo iyiymiş, sen yanlış duymuşsundur 145 dir o diyo :)) sizin oralarda ne kadar pahalı yahuu..
DOKTORUM PROGRAMININ DOKTORLARINDAN "SABİHA PAKTUNA KESKİN" İSTANBUL TABİPLER ODASINDAN MESLEKTEN BİR AY MEN CEZASI ALDI
SPK'nın başına gelenleri duydunuz mu:)
suçlamalar 1-2 değil yanlız daha çok.bi anda isimi duyuldu haliykle peşinden kuyu kazan çok olur.bence güzel yazıları var. geçmiş olsun diyelim.
selam kızlar
geçmişe bakamadım fatura kesmem lazım iş çok ama aklım burda
yaren_h pasta konusunda fiyat sormuşsun
ben burdan sordum 20 kişilik şeker hamuruyla yapılmış pasta hem de pastası da iyi bi opastaneden sordum 65 tl dedi YUH dedim
tabi içiöden yüzüne karşı dedim
şeker hamuru alayım dedim
toptancıdan sordum 1 kiloluk paketlerde satılıyomuş 1 kilosu 7 tl imiş tek renk
yani astası yüzünden pahalıya geliyo
acaba resimli pasta olayına mı girsem,bilemyorum:26:
eskiler ile yeniler arasındaki farkı biz değil ama sen ayırt edebilirsin en azından öncesinide okuyordun.ben duru ile bakınmaya başladım.bi arkadaş rica etmişti Dikkat toplayamama ile bakmıştım yazılarına çıktısını alıp verdim daha iyi diyordu.ama çıktısını aldığım kimin fikri bilmiyorum tabii.Valla şekerim ben yazıları savunduğu şeyler yeni şeyler değil araklama var gibi geliyor bana.O da bi yana tarzını hiiiiiç beğenmiyorum
ya kurabiyeler varya onlar nasıl yapılıyor acaba üzeri şeker hamuru ile kaplı olanlar.evdeki hatunlar bunların kurs var keşke toplanıp birinizi kursa yollasaydıkta bizede yapardınız hem.ancak evde oturun hıhhhhbi kursa bile gitmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?