2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

pınar ben hisar pastanesine sordum. zaten bi hisar bi de divan var.. 15 kişiğili sorsana, o rahat yeter 20-25 kişiye..zaten bizim 10 kişi olur en fazla :)

matbaa ya sordum,daha doğrusu bu özel işleri copycenterlar yapıyormuş..tek karton 5 lira, ben tasarlarsam 1,5 lira..12 yapraklı olan da 15 lira :26: sanırım tek kartonlu bastıracağım...ayten göndersinde bi :)

biliyorum burcucum :26: :95:

özlem geçmiş olsun da bencede isteyerek çarpmamıştır adamcağız ya,oda üzülmüştür.
gerginiz ya napsalar batıyor.

katılıyorum içimi okumuşsun..özlem bizimkiler kadın halimizle baktığımız halde akşama kadar kaç kere kafa göz çarpıyolar..çocuktur işte ne kadar esirgesen yinede oluyo...yazık kız adama yüklenme..anladığım kadarıyla sessiz mülayim bi kocan var..anacım kıymetini bil kız....

kayseride 1 kişi için 3 lira alıyorlar pastadan anladım ben :) 15 kişi *3 = 45 lira,20 kişi *3 = 60 lira..

ne kadaaaaannnn zekiyim yahuuu...

slm canım naber...bizde iyiyiz..
kızlar ipeğe süt vericem
deneme amaçlı
dr.a kalsa 2 yaşına kadar verme diyor ama yuh ben içsin istiyorum.
sulandırayım mı kaynatayım mı nasıl yapayım
hiçbişey yemiyor belki süt sever.

yok kaynatma ısıt ver ılık olarak...

dur kız gaza gelme hemen.ben seni istanbul sandım.
Hülya bizim kayseride sormuş işte 45 tl miş orda o civar demekki.
şeker kaplama olmasada bi pasta al boş geçme tabii.aman borç konusunu hiç açma istersen gece yatıya topikte kalırız konuş konuş bitmez.

kalkıymda hazırlanıym size doyum olmaz...
çıkarkende bi bakarım en son yazdıklarınıza

aradım hisarı
15 kişilik 45 tl dedi
bugün sipariş verirsek yarın hazır oluyomuş
ne dersiniz kızlar?

aynen borç yiğidin kamçısıdır sıkma canını dimi kız...

kızlar bursada biyere sordum bende 15 kişilk resimli pasta 50 lira dediler
şeker hamurluda 70 filan olur muş

kızlar ipeğe süt vericem
deneme amaçlı
dr.a kalsa 2 yaşına kadar verme diyor ama yuh ben içsin istiyorum.
sulandırayım mı kaynatayım mı nasıl yapayım
hiçbişey yemiyor belki süt sever.

keçi sütü ise ısıt.inek sütü ise kaynak bırak soğusun.zaten bu süt kaynatma işinede sinir oluyorum üstü sürekli kaymak tutuyor.ve ilk defamı süt veriyorsun öyleyse bugün sulandır yarın sulandırmadan ver birşey olmaz.... sen yoğurt- muhallebide veriyordun istersen sulandırma bile.

kayseride 1 kişi için 3 lira alıyorlar pastadan anladım ben :) 15 kişi *3 = 45 lira,20 kişi *3 = 60 lira..

ne kadaaaaannnn zekiyim yahuuu...

bu ikince çoçuk hülyamı deha yaptı.Muck alklını kendini sevdiğim arkadaşım.

slm canım naber...bizde iyiyiz..

yok kaynatma ısıt ver ılık olarak...

inek sütünü kaynatmak zıorundayız kızzz.

ayy bu arada ben ilk evlendiğim sene sütten zehirlendik hastanelik olduk. 2 günden sonra açtığınız sütü sakın vermeyin
kesilmedi yok acımamış yok ekşimemiş diye düşünmeyin sakın vermeyin.

bizim ki 04.02.2011 cuma gününe denk geliyo
ben ctesi kutlamayı düşünüyorum
malum ertesi gün dinlenip temizlik yapabilirim diye düşündüm
hem rahat rahat oturabiliriz arkadaşlarla ertesi gün iş kaygısı olmadan

valla ben yaptırıcam heralde
içimde kalıcak yoksa
nasıl yaptırsam acaba gidip bi konuşmam lazım
pastanın temasını falan
kitty li yaparlar mı acaba
benim kız kitty e benziyo da

Ay Özlem valla Burcu haklı adama kızgınsın diye herşey gözüne batar olmuş kııııısss.Bende az önce Topitopumu düşürdüm.Bıraktım yürüsün diye o da dengeyi alamadı küt kafa yumruk gibi şişti.Gözünün tam yanıda kıpkırmızıı Allahtan gözüne bişe olmadı.Çok ağladı ya hiç canı yanıp bu kadar çok ağladığını görmediydim.Emerek,ağlayarak zor uyudu yavrum benim.

Ay kızlar bi pasta için çok değil mi 100 tl:44:
Ben kendim yapmayı düşünüyorum başından beri.Kocamın her doğum gününde yaptım.Oğlumun neyi eksik

valla ben yaptırıcam heralde
içimde kalıcak yoksa
nasıl yaptırsam acaba gidip bi konuşmam lazım
pastanın temasını falan
kitty li yaparlar mı acaba
benim kız kitty e benziyo da

sen internetten çıktı alıp götür istersen.nasıl istersen öyle yaparlar hele iyi bir pastahane ise kitty den daha iyi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…