Ay Özlem valla Burcu haklı adama kızgınsın diye herşey gözüne batar olmuş kııııısss.Bende az önce Topitopumu düşürdüm.Bıraktım yürüsün diye o da dengeyi alamadı küt kafa yumruk gibi şişti.Gözünün tam yanıda kıpkırmızıı Allahtan gözüne bişe olmadı.Çok ağladı ya hiç canı yanıp bu kadar çok ağladığını görmediydim. Emerek,ağlayarak zor uyudu yavrum benim.
Ay kızlar bi pasta için çok değil mi 100 tl:44:
Ben kendim yapmayı düşünüyorum başından beri.Kocamın her doğum gününde yaptım.Oğlumun neyi eksik
kalkıymda hazırlanıym size doyum olmaz...
çıkarkende bi bakarım en son yazdıklarınıza[/QUOT
ohh gez bakalım dünya saaaa güzel.
bence iyi.sen yine kesin olsun diye doğum gününüzden 2 gün önce ara ver siparişini.
hıııh kimse bizim elimize su dökemez zengin şehirde oturuyoruz kızım biz 100-150 tl den aşağı pasta yemeyiz....valla olmaz tadı gelmez bize.yoğurtlu oluyo diosun
kız dicem dicem unutyom senin kızın profil resmi çok tatlı o nasıl şeker bişiymiş maşllahvalla ben yaptırıcam heralde
içimde kalıcak yoksa
nasıl yaptırsam acaba gidip bi konuşmam lazım
pastanın temasını falan
kitty li yaparlar mı acaba
benim kız kitty e benziyo da
geçmiş olsun cnmAy Özlem valla Burcu haklı adama kızgınsın diye herşey gözüne batar olmuş kııııısss.Bende az önce Topitopumu düşürdüm.Bıraktım yürüsün diye o da dengeyi alamadı küt kafa yumruk gibi şişti.Gözünün tam yanıda kıpkırmızıı Allahtan gözüne bişe olmadı.Çok ağladı ya hiç canı yanıp bu kadar çok ağladığını görmediydim. Emerek,ağlayarak zor uyudu yavrum benim.
Ay kızlar bi pasta için çok değil mi 100 tl:44:
Ben kendim yapmayı düşünüyorum başından beri.Kocamın her doğum gününde yaptım.Oğlumun neyi eksik
yap tabi becerebiliyosan yap ben beceremem hiçde
doruk ada geçmiş olsun olur böle özlemcim napıcan benimde düşünce felan kaynanam aşadan neoldu nie ağlıyoo naptınız çocuğa die bağıyo şarteller atıyo ama napçan jenaratörüm sağlam sabır taşıyım mubarek :)
selamın aleyküm bacılarım..
merakla beklenen habei veriyorummmmm..
hamile değilim.. şükürler olsun hiç hazır değildim hem psikolojik olarak hem maddi hem eşim istemiyodu hem işe başlayacağım yaza doğru hem tatile gideceğiz bu sene :)
rabbim isteyenlere versin inşallah.. normale döndüm valla ruh gibiydim..
bu arada yeni arkadaşlar görüyorum aramızda.. hoşgeldiniz kızlar.. belki konuştunuz ama ben bilmiyorum nerede oturuyosunuz?
kızlar pasta olayı bizimde muallakta.. hacı seyit oğlu şantili içib 5 şeker hamurlu için 6 lira fiat verdi daha iyi bir fiyat bulamazsam son çare oradan şipariş edeceğim.. avcılarda iyi bir yer yok pasta için..
doğum günü süsünü babannemiz almış hemde koca kutu 3 liraya bide happy yazısı ayarladıkmı tamam..
Ne habersiniz kızlar geçmişe bakamadım bi ara bakarım
selda gözün aydın ben cuma günü test yaptım çıkmadı birazdan bi daha yapıcam hala hastalanmadım eşimde sen stres yaptın ondan diyorr
herkes iyidiri umarım valla ben çok gerginimm yaaa
bende navanın veli toplantısona gittüm geld,im size bir habet cuma yoktum farkettiyseniz benim koca hastanelik oldu odaaaaaa taaaş düşürüyormuş sağ böbreğindeki mesaneye düşmüş ve sol böbreğindede 2 tane varmış artık kızlar sana çekmiş diyemiyecek
merhaba Selda, hoşbulduk.
ben istanbul merterde oturuyorum.
Ne habersiniz kızlar geçmişe bakamadım bi ara bakarım
selda gözün aydın ben cuma günü test yaptım çıkmadı birazdan bi daha yapıcam hala hastalanmadım eşimde sen stres yaptın ondan diyorr
herkes iyidiri umarım valla ben çok gerginimm yaaa
geçmiş olsun Didem .Eşinde doğum sancıı çekti yani.kızlarıda babaya çekmiş bak çıktı ortaya.ama kızlardaki kesinleştimi taş mı ki.
bende navanın veli toplantısona gittüm geld,im size bir habet cuma yoktum farkettiyseniz benim koca hastanelik oldu odaaaaaa taaaş düşürüyormuş sağ böbreğindeki mesaneye düşmüş ve sol böbreğindede 2 tane varmış artık kızlar sana çekmiş diyemiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?