2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hee işte yürüme olayı olunca dahada sık düşecekler. canı çok yanmış demekki o kadar ağladığına göre.Ablam duru ya doğum günü hediyesi kask alacakmış sipariş vermiş.170 gr ağırlığında ve 3 yaşa kadar takılabiliyormuş .kol bacak değilde kafa vurunca kötü oluyor yaa.
bizdeeee onu diyoruz canım.çok pahalı.yapabiliyorsan yap tabii adam başı 5 lira pastaya çok valla.mis gibi dilim pastalar hemde kocaman 4 lira adam başı bi dilim mi alsam

selamın aleyküm bacılarım..
merakla beklenen habei veriyorummmmm..
hamile değilim.. şükürler olsun hiç hazır değildim hem psikolojik olarak hem maddi hem eşim istemiyodu hem işe başlayacağım yaza doğru hem tatile gideceğiz bu sene :)
rabbim isteyenlere versin inşallah.. normale döndüm valla ruh gibiydim..

Ben de merterde bir butik pastacı var, onunla görüşeceğim
ekim ayında bir arkadaşım kızı için ilk yaş pastasını yaptırdı oraya, çok güzel bir pastaydı ve büyüktü de 60 tl vermiş sordum, pasta işini orda halledicem kısmetse, 24 şubat doğumlu kızım,26 sı c.tesi planlıyorum ben de.

eminönüne gideceğim bu c.tesi inşallah süslerini almaya, magnetini almaya, sonra onları hazırlar evi toparlarım, davetiyem de hazır, son bir resim ekleyeceğim, onu da gönderdim mi tamamdır :)

çok önemli ilk doğumgünü, bütün doğumgünleri özel olacak, hepsine ayrı ayrı özeneceğiz ama, bunu ilk kez yaşadığımız için daha heyecanlı oluyor, annelerinin güzellikleri herşeyi hakediyorlar dimi kızlar :)

selda sen istiyordun ya kız,eşin vazgeçirdi herhalde seni..neyse Rabbim istediğin zamanda nasip etsin şekerim..

heh şimdi selda naptı die sorucaktım

hadi gözün aydın cnm

Son düzenleme:
selda hayırlısı olsun gözüm...ben çıkıyom öptüm hepinizi..beni özleyin haaaa tmmııııı......

bu arada yeni arkadaşlar görüyorum aramızda.. hoşgeldiniz kızlar.. belki konuştunuz ama ben bilmiyorum nerede oturuyosunuz?

kızlar pasta olayı bizimde muallakta.. hacı seyit oğlu şantili içib 5 şeker hamurlu için 6 lira fiat verdi daha iyi bir fiyat bulamazsam son çare oradan şipariş edeceğim.. avcılarda iyi bir yer yok pasta için..
doğum günü süsünü babannemiz almış hemde koca kutu 3 liraya bide happy yazısı ayarladıkmı tamam..

merhaba Selda, hoşbulduk.
ben istanbul merterde oturuyorum.

bende navanın veli toplantısona gittüm geld,im size bir habet cuma yoktum farkettiyseniz benim koca hastanelik oldu odaaaaaa taaaş düşürüyormuş sağ böbreğindeki mesaneye düşmüş ve sol böbreğindede 2 tane varmış artık kızlar sana çekmiş diyemiyecek

Ne habersiniz kızlar geçmişe bakamadım bi ara bakarım
selda gözün aydın ben cuma günü test yaptım çıkmadı birazdan bi daha yapıcam hala hastalanmadım eşimde sen stres yaptın ondan diyorr

herkes iyidiri umarım valla ben çok gerginimm yaaa

merhaba serapcım.. adet olamamanın verdiği bir gerginlik olsa gerek.. stres yapma canım..hoş stress yapmamak da insanın elinden gelmiyor ya bazen

geçmiş olsun Didem .Eşinde doğum sancıı çekti yani.kızlarıda babaya çekmiş bak çıktı ortaya.ama kızlardaki kesinleştimi taş mı ki.

geçmiş olsun didemcim.

serapcım hasta olmadığın için mi gerginsin, başka bi sıkıntın mı var canım?

serapcım bende senin gibiydim.. testi yaptım rahatladım inan:)

geçmiş olsun Didem .Eşinde doğum sancıı çekti yani.kızlarıda babaya çekmiş bak çıktı ortaya.ama kızlardaki kesinleştimi taş mı ki.

öyle valla nevanınki bu yaz temizlendi çok şükür zaten ayşeninkide kesinleşti canım oda tasşlı topraklı bir çocuk

canım eşin için geçmiş olsun..
peki ayşedeki taş olaynının nedeni ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…