2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben şeker hamurunu yaptım ama henüz bir yerde kullanmadım tarifini vereyim isterseniz

250 gr sade lokum suya tutulacak süzülecek sonra içine 1 bardak purda şekeri katılacak sonra ara ara nişasta katılarak kıvama getirilecek ele yapışmayacak bir hamur olacak renklendirmedim renkli istersenizde gıda boyası katabilirsiniz

birde internette okudum marshmallovlu olanın tarifide burda bimden alınanlar güzel oluyor diye okumuştum gıda boyaınada gerek kalmıyormuş renklilerinden alınca

sevimle: Marshmallow ile Seker Hamur Yapimi

Son düzenleme:
selam geldik doktordan tahmin ettiğim gibi kulak iltihabı gene bir sürü şurup antibiyotik inş bu sefer tamamen geçer.yine gram kilo almamış çok üzülüyorum ya 3 aydır yeriinde sayıyo kliosu fantomalt dedim vermedi.bakalım kendi doktorumuz vericekmi.

kızlar bende gezdim geldim özlemcim doruğun hediyesini gönderdim bugunden dışarı çıkmışken halledim dedim belki bidaha çıkamam diye korktum inşallah beğenirsiniz güle güle kullansın..bu arad bi pastaneye daha uğradım 30 kişilik pastaya şeker hamuru ile yapılanlardan 60 lira dedi 50 ye pazarlık ettim ordan yaptırcam...

bugün giremedim soğuk bilgisayar dışarda aras ta koymuyo haliyle soğuk onuda çıkaramıyom adet oldum bu gün başım çatladı başkalarının karnı beli ağırır benimde başım tutuyo hastalanınca dayanamadım ilaç içtim kesilirse kesilsin anca rahatladım....sizler nasılsınız bu gün genelde doğum günü ve pastalardan konuşulmuş bizde evde yaptık pastamızı....

didemcim geçmiiş olsun rahatsızlanmış eşin
fatmacım sizde geçmiş olsun kulak ağrısı diş ağrısı çok zor helebebişte daha zor inşallah bir an önce atlatır miniğim...
zeynepçim yemek yapmayıp dayandığın için tebrik ederim canım oh ne güzel laf sokmuşun aferin benim bacıma

Son düzenleme:

sağol cnm benim inş

geçmiş olsun fatmacım....

günaydınlar herkese çok geçmiş olsun fatma antibiotiğini 10 güne tamamlada iyice temizlensin
seldacım ayşenin taşa genetik dediler

geçmiş olsun ya demek babya çekti kızlar :)

ay Allah ya geçmiş olsun cnm bu bebişler nie kulak iltihabı oluyo ya anlamadım gitti

fatoş arayı açıyosun kız bilg odaya al bari sıcak yere

günaydın herkese

günaydın..

fatma geçmiş olsun canım..
günaydın kızlarr

herkese günaydın fatmacım alaraya geçmiş olsun ilaçlarla inşallah tamamen iyileşir

başka göremediğim hasta bebişler anneler babalar varsa hepsine geçmiş olsun

günaydın kızlar

geçmiş olsun fatmacım....

günaydın..

fatma geçmiş olsun canım..

günaydınlar herkese çok geçmiş olsun fatma antibiotiğini 10 güne tamamlada iyice temizlensin
seldacım ayşenin taşa genetik dediler

Günaydınlar

Fatmacım geçmiş olsun

çok sağolun canlarım .alaranın hastalanması ayrı şurup içirmesi daha ayrı bi dert .inş gçer
didemcim daha öncede olmuştu augmentin kullandım 10 gün demekki tamamen geçmemiş yineledi bakalım bu sefer değişik antibiyotik kullanıyoruz inş tamamen geçer bu sefer

alara ne zamandır ilk defa kahavaltısını bitirdi zil takıp oynuycaktım sevincimden aman maşallah diyim inş devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…