ne güzel buluşmalarımızda görüşrüz inşallah..
geçen buluşma bendeydi
facebookda profilib varsa ekle beni resimlerimize bak canım.
yeni arkadaşlar buluşma resimlerimizi aşağıdaki linktende bakabilirsiniz
Picasa Web Albums - Özlem karasu - İstanbul Bulu...
bugün giremedim soğuk bilgisayar dışarda aras ta koymuyo haliyle soğuk onuda çıkaramıyom adet oldum bu gün başım çatladı başkalarının karnı beli ağırır benimde başım tutuyo hastalanınca dayanamadım ilaç içtim kesilirse kesilsin anca rahatladım....sizler nasılsınız bu gün genelde doğum günü ve pastalardan konuşulmuş bizde evde yaptık pastamızı....
didemcim geçmiiş olsun rahatsızlanmış eşin
fatmacım sizde geçmiş olsun kulak ağrısı diş ağrısı çok zor helebebişte daha zor inşallah bir an önce atlatır miniğim...
zeynepçim yemek yapmayıp dayandığın için tebrik ederim canım oh ne güzel laf sokmuşun aferin benim bacıma
selam geldik doktordan tahmin ettiğim gibi kulak iltihabı gene bir sürü şurup antibiyotik inş bu sefer tamamen geçer.yine gram kilo almamış çok üzülüyorum ya 3 aydır yeriinde sayıyo kliosu fantomalt dedim vermedi.bakalım kendi doktorumuz vericekmi.
selam geldik doktordan tahmin ettiğim gibi kulak iltihabı gene bir sürü şurup antibiyotik inş bu sefer tamamen geçer.yine gram kilo almamış çok üzülüyorum ya 3 aydır yeriinde sayıyo kliosu fantomalt dedim vermedi.bakalım kendi doktorumuz vericekmi.
geçmiş olsun ya demek babya çekti kızlar :)bende navanın veli toplantısona gittüm geld,im size bir habet cuma yoktum farkettiyseniz benim koca hastanelik oldu odaaaaaa taaaş düşürüyormuş sağ böbreğindeki mesaneye düşmüş ve sol böbreğindede 2 tane varmış artık kızlar sana çekmiş diyemiyecek
ay Allah ya geçmiş olsun cnm bu bebişler nie kulak iltihabı oluyo ya anlamadım gittiselam geldik doktordan tahmin ettiğim gibi kulak iltihabı gene bir sürü şurup antibiyotik inş bu sefer tamamen geçer.yine gram kilo almamış çok üzülüyorum ya 3 aydır yeriinde sayıyo kliosu fantomalt dedim vermedi.bakalım kendi doktorumuz vericekmi.
fatoş arayı açıyosun kız bilg odaya al bari sıcak yerebugün giremedim soğuk bilgisayar dışarda aras ta koymuyo haliyle soğuk onuda çıkaramıyom adet oldum bu gün başım çatladı başkalarının karnı beli ağırır benimde başım tutuyo hastalanınca dayanamadım ilaç içtim kesilirse kesilsin anca rahatladım....sizler nasılsınız bu gün genelde doğum günü ve pastalardan konuşulmuş bizde evde yaptık pastamızı....
didemcim geçmiiş olsun rahatsızlanmış eşin
fatmacım sizde geçmiş olsun kulak ağrısı diş ağrısı çok zor helebebişte daha zor inşallah bir an önce atlatır miniğim...
zeynepçim yemek yapmayıp dayandığın için tebrik ederim canım oh ne güzel laf sokmuşun aferin benim bacıma
günaydın herkese
günaydın kızlarrgünaydın..
fatma geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun fatmacım....
günaydın..
fatma geçmiş olsun canım..
günaydınlar herkese çok geçmiş olsun fatma antibiotiğini 10 güne tamamlada iyice temizlensin
seldacım ayşenin taşa genetik dediler
Günaydınlar
Fatmacım geçmiş olsun
geçmiş olsun ya demek babya çekti kızlar :)
ay Allah ya geçmiş olsun cnm bu bebişler nie kulak iltihabı oluyo ya anlamadım gitti
fatoş arayı açıyosun kız bilg odaya al bari sıcak yere
günaydın kızlarr
herkese günaydın fatmacım alaraya geçmiş olsun ilaçlarla inşallah tamamen iyileşir
başka göremediğim hasta bebişler anneler babalar varsa hepsine geçmiş olsun
alara ne zamandır ilk defa kahavaltısını bitirdizil takıp oynuycaktım sevincimden aman maşallah diyim inş devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?