2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız...

bugün bi şubat meleğimizin doğum günü

ECRİN DİLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TEYZEM....NİCE MUTLU YAŞLARA SAĞLIKLA HUZURLA İNŞALLAH

nasılsınız...

ECRİN DİLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TEYZEM....NİCE MUTLU YAŞLARA SAĞLIKLA HUZURLA İNŞALLAH

günaydın cnm hoşgeldin

ecrin dila kuzumunda doğum günü kutlu olsun sağlıkl mutlu uzun bi ömrü olsun inş.

kız deme dilini ısır nazatr falan ıolur maşallah diyelim devamıonıda bekliyoruz alara

inşallh cnm o zmana dünyanın en mutlu annesi ben olurum

alara ne zamandır ilk defa kahavaltısını bitirdi zil takıp oynuycaktım sevincimden aman maşallah diyim inş devamı gelir
maşallah maşllah hep böle yesin yarasın kuzuyaa
nasılsınız...

günaydınn
aa doğum günü olan bebişimiz var demek

ay ne çabuk geçti ya inanamıyorum
nice yıllar yaşlar sağlıkla mutlulukla geçriri inş. acrin dilacıkk

kızlar kk ya gidişte cok sorun yaşıyorum. bir sorun varmı sizdede yoksa benimi engelliyorlar acaba?

bu arada herkese günaydııııın

kızlar siz kuruüzümü muhallebide nasıl kullanıyosunuz yada normalde nası yediriyosunuz

kızlar kk ya gidişte cok sorun yaşıyorum. bir sorun varmı sizdede yoksa benimi engelliyorlar acaba?

bu arada herkese günaydııııın

günaydın özlemcim dün bakım vardı sitede onun dışında ben bi sorun yaşamadım girerken bugün.

günaydın kızlar.
alara'ma çok ama çok geçmiş olsun. bu kulak zımbırtısı zırt pırt tekrarlıyo. daha önce 2 kere geçirmemize rağmen şu an yine kulak yüzünden antibiyotik alıyoruz bizde. yok mu kesin bi çözümü bilemedim...

didemcim eşine de çok geçmiş olsun. böbrek ağrısı da doğum sancısıyla aynıdır derler. artık oda anlar halinden. çok uzun sürmez de hemen düşürür inşallah en kolayından.

off kızlar dün gece yine yarım saate bi ayaktaydı ipek.
hiçbişey yemiyor ya.
süt içine cici bebe
yogurt tarhana meyve
o kadar. onlarıda azcık yıyor. cogu zaman yedıgını kusuyor,öğürüyor. dün gece yedi sonra bi kustu aç yattı çocuk resmen
kahvaltı falan etmıyor cici bebe koyuyorum süt içine azcık ondan
öğlen az tarhana az yogurt
akşam meyve 1 tane yatmadan da mılupanın kavanoz maması var tahıllı meyve karışımı onun yarısı
iştah gitti tamamen napıcam bilmiyorum

bol bol su içiyor sadece...

günaydın cnm ay inş. biran önce düzelir ya çok zor bir durum Allah kolaylık versin

zeynepcim hastayken burak da ağzına bişey sürmez, az bişey yediğini de kusar ipek gibi..hemen süzülüyorlar,soluyorlar zaten hasta olunca.. ama iyileştikten sonra 2-3 güne eski haline dönüyor..üzülme bence, inşallah hemen iyileşir canım..

inşallah kızlar.
bu arada dün eşim benden özür diledi.
akşam geldi ben yine yemek falan yapmadım. kıymalı makarna yaptı girdi mutfaga,neyse oturduk yıyoruz bı yandan da haberler açık ona bakıyoruz. haberlerde dıyodu şu meyveyi yiyin şunu tüketin yok meyveleri sebzeleri rengine göre yiyin falan diyodu,hastalıktan bahsediyodu yani. bu ara acayip salgın var dedi. bende baktım yüzüne,salgın malgın yok k.çını kırıp evde oturan turp gibi maşallah dedim. bişey demedi. sonra sakince beni çok kırdığını üzdüğünü söyledim. o da farkında oldugunu soyledı ozur dıledı. ipeği o halde gorunce ıcıme oturdu hırsla suclayacak bırılerını bıseylerı aradım. nazım gecer sandım senın uzerıne geldım dedı.
dedım bana nazın gecer ama boyle bı konuda degıl. ben onun annesıyım,sen benım annelıgımı elestıremezsın,o kadar cocuk bakımında ustaysan ben calısayım sen ewde kıza bak dedım. bılıyorum afedersın bende sınırlıydım agzımdan cıktı işte dedi. kapattık öyle...
yine de mesafeliyim. özür diledi dilemesine ama daha yatışmadım ben.

çok sağol cnm benim siz hangi antibiyotiği kullanıyosunuz.sütü içtimi ipoş inek sütünümü denedin.
inş çabucak geri gelir ipeğimin iştahı çok iii anlıyorum arkadaşım seni

süt denedim de içmedi fatmacım ya. bende içine cici bebe ve muz koyarak verdim öyle yedi ama.
daha önce augmentin kullandık
şu anda da novalgin iğne oluyo ama bugün iğne bitiyo suprax la devam edicez.
siz ne kullanıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…