alara ne zamandır ilk defa kahavaltısını bitirdizil takıp oynuycaktım sevincimden aman maşallah diyim inş devamı gelir
alaraya maşallah afiyet olsun löp löp et olsun inşallah devamıda gelsin
normalde cocuklar hastayken yemek yemez, alara da tam tersi demekki :) maşallah,devamı gelsin hadi..
nasılsınız...
bugün bi şubat meleğimizin doğum günü
ECRİN DİLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TEYZEM....NİCE MUTLU YAŞLARA SAĞLIKLA HUZURLA İNŞALLAH
kız deme dilini ısır nazatr falan ıolur maşallah diyelim devamıonıda bekliyoruz alara
maşallah maşllah hep böle yesin yarasın kuzuyaaalara ne zamandır ilk defa kahavaltısını bitirdizil takıp oynuycaktım sevincimden aman maşallah diyim inş devamı gelir
günaydınnnasılsınız...
bugün bi şubat meleğimizin doğum günü
ECRİN DİLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TEYZEM....NİCE MUTLU YAŞLARA SAĞLIKLA HUZURLA İNŞALLAH
kızlar kk ya gidişte cok sorun yaşıyorum. bir sorun varmı sizdede yoksa benimi engelliyorlar acaba?
bu arada herkese günaydııııın
kızlar kk ya gidişte cok sorun yaşıyorum. bir sorun varmı sizdede yoksa benimi engelliyorlar acaba?
bu arada herkese günaydııııın
kızlar siz kuruüzümü muhallebide nasıl kullanıyosunuz yada normalde nası yediriyosunuz
günaydın özlemcim dün bakım vardı sitede onun dışında ben bi sorun yaşamadım girerken bugün.
ben haşlıyorum sonrada ufak ufak doğruyorummm
Günaydın hepinize nasılsın
ecrin dilamız iyiki doğmuşşşş
günaydın cnm ay inş. biran önce düzelir ya çok zor bir durum Allah kolaylık versingünaydın kızlar.
alara'ma çok ama çok geçmiş olsun. bu kulak zımbırtısı zırt pırt tekrarlıyo. daha önce 2 kere geçirmemize rağmen şu an yine kulak yüzünden antibiyotik alıyoruz bizde. yok mu kesin bi çözümü bilemedim...
didemcim eşine de çok geçmiş olsun. böbrek ağrısı da doğum sancısıyla aynıdır derler. artık oda anlar halinden. çok uzun sürmez de hemen düşürür inşallah en kolayından.
off kızlar dün gece yine yarım saate bi ayaktaydı ipek.
hiçbişey yemiyor ya.
süt içine cici bebe
yogurt tarhana meyve
o kadar. onlarıda azcık yıyor. cogu zaman yedıgını kusuyor,öğürüyor. dün gece yedi sonra bi kustu aç yattı çocuk resmen
kahvaltı falan etmıyor cici bebe koyuyorum süt içine azcık ondan
öğlen az tarhana az yogurt
akşam meyve 1 tane yatmadan da mılupanın kavanoz maması var tahıllı meyve karışımı onun yarısı
iştah gitti tamamen napıcam bilmiyorum
bol bol su içiyor sadece...
günaydın kızlar.
alara'ma çok ama çok geçmiş olsun. bu kulak zımbırtısı zırt pırt tekrarlıyo. daha önce 2 kere geçirmemize rağmen şu an yine kulak yüzünden antibiyotik alıyoruz bizde. yok mu kesin bi çözümü bilemedim...
didemcim eşine de çok geçmiş olsun. böbrek ağrısı da doğum sancısıyla aynıdır derler. artık oda anlar halinden. çok uzun sürmez de hemen düşürür inşallah en kolayından.
off kızlar dün gece yine yarım saate bi ayaktaydı ipek.
hiçbişey yemiyor ya.
süt içine cici bebe
yogurt tarhana meyve
o kadar. onlarıda azcık yıyor. cogu zaman yedıgını kusuyor,öğürüyor. dün gece yedi sonra bi kustu aç yattı çocuk resmen
kahvaltı falan etmıyor cici bebe koyuyorum süt içine azcık ondan
öğlen az tarhana az yogurt
akşam meyve 1 tane yatmadan da mılupanın kavanoz maması var tahıllı meyve karışımı onun yarısı
iştah gitti tamamen napıcam bilmiyorum
bol bol su içiyor sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?