2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın, çabucak iyileşir inşallah, ateşlendiklerinde mideleri de çok kötü oluyo, ben şurup içiremezdim kızıma, anında çıkarırdı, o yüzden hep fitil verdim, yemek falan hiç yiyemedi, iştahı kesilmez mi insanın, hastalık küçüklerimiz için çok daha zor, onlar hiç ateşlenmesinler canım.

sonradan iştahı yerine geliyo ama hiç üzülme o yüzden, hastalığı atlatsın yemeye başlar o yine inşallah.

evet önce yutuyo sonra hoop anında geri çıkarıyor.
düzelicek elbet de anne yüreği işte. biliyorum hasta ama yinede yemedimi içine oturuyo insanın...

yazıkk kız ağlıcaktım ha, adam ne güzel özür dilemiş..siz iyi bi ailesiniz boşver mesafeyi falan

kız hülya sen baya duygusallaşmışsın
ilk defa 2 gündür mesafeliyim ona karşı. kolay kolay yapıcağım bişey değil ama gerçekten kırdı beni,anlasın diye.
neyse bu akşam yapayım bari yemek 2 gün iyi kaytardım

doğum günün kutlu olsun diloş iyiki doğdun teyzem.....

zeynepcim inş.çabucak toparlar ipekcim......

dün akşam zeynebi yürütüyordum,kendi başına yürüyor diye pek bir mutluydu abisine gidecekken rotayı değiştirdi başka tarafa yöneldi dengesi bozuldu düştü, yakalayamadım kılpayı kaçırdım, düşerkende kafasını koltuğun kenarındaki mobilyaya çarptı çok ağladı, babası bilgisayar başındaydı hemen geldi neoldu neyaptınız kızıma diye söylenmeye başladı, sanki ittim çocuğu bile bile düşürmüşüm gibi kendisi bakarken düşse yok kızım yok bişey deyip gümüşlüğü açıp içindeki bardakları verip susturur hemen ,(zeyno bayılıyor gümüşlüğün içindeki süslere) ama ben annesi değilimde bakıcısıyım sanki, benden çok düşünüyor kızımı ,birde evde tek olsak neyse, komşumda vardı sinir etti beni akşam akşam ya........

çok güzel bir gelişme ama bazen bende öle yapıyorum eşime patlıyorum ama sonra gönlünü alıyom tabide bazen yaşlı insanlarla uğraşması zor oluyo çok üztüme gleiyo annesi tutuyom kendimi çoğu kezde bazende olmuyo

bende zütü tek denemedim kızlar veriyorum ama biraz suda katıyorum cici bebe katıyorum tahıllı mamadan katıyorum sabahta pekmez katıyorum

[

kızlar günaydın zeynepcim ipek inşallah kısa zamanda iyileşir ve bidaha kolay kolay hasta olmaz..
didemcim eşin içinde çok geçmiş olsun böbrek taşı zor ..
ecrin dila nın doğum günü kutlu olsun..
özlem hediyen bugun eline geçer heralde erken gönderdim ama dışarı çıkamam diye korktum ondan inşallah beğenirsin...
pastayı sipariş ettim ben dün yazmıştım 50 lira 30 kişilik şekr hamurundan 60 dedi pazarlık ettim ..

cnm geçmiş olsun zeynebe düşmüş
istermisin sen hiç düşsün die ama bazen adamlar hiç yapmıcağı şeyi alem yanında yapmayı çok sever

canım günaydın
pastayı iyi fiyata bulmuşsun güzeldir inş. afiyetle yiyin
kız ben ne yaptımbu sabah çocukla uğraşırken kargoyu evde bıraktım işe geldim aklıma geldi ay nolur kusura bakma eşime dedim getir die ama uyudu heralde aramadı bidaha sen bidaha nezaman musaitsin evdesin yani

oyy kıyamam iğnedemi oluyor inş.çabucak iyileşir kuzum ya, keremde iğne olmuştu 3 gün, kulak iltihabı olduğunda iğne çok fena yakıyor ama hemende iyileştiriyor tekrar geçmiş olsun zeynep......

ebrucum günaydın nasılsın prenses nasıl,pastanın siparişini nereye verdin canım bende bir ara çıkıp bakacam bizim buralarda kaça yapıyorlar bakalım ......

zeynepcim bu aksam barışırsınız siz... darısı bizim başımıza...

ebrucum teşekkurler cok heyecanlıyız bizde. son sürat hazırlanıyoruz.

haftaya ptesi bol bol resimlerimiz olur.

yazıkk kız ağlıcaktım ha, adam ne güzel özür dilemiş..siz iyi bi ailesiniz boşver mesafeyi falan
hamilelik hormonları kendini göstermeye başlamış hülyacım

cnm geçmiş olsun zeynebe düşmüş
istermisin sen hiç düşsün die ama bazen adamlar hiç yapmıcağı şeyi alem yanında yapmayı çok sever

aynen ya ......

farketmez canım istediğin zaman gönder haftaya kalsın istersen...

selmacım sizede gecmis olsun. dün dorukta balkon kapısına kafasını vurdu babasının sayesinde. nasıl cıglık attığımı anlatamam. sonrada babasına saydırdım resmen. insan o anda gözü bisey görmüyor inan. sonrada aksam az kaldı banyoda ben daha beter düşürüyordum son anda yakaladım.

sanırım artık yürümeyle birlikte bu düşme olayları fazlalaşak. allah bebeklerimizi beterlerinden korusun. onlar aglayınca insan ne yapacağını bilemiyor.

kızlar ben zeynoya biberonda süt veriyorum bizimki biberon sevmiyor biliyorsunuz, gündüzleri verdiğimde ısırıyor oyun yapıyor içmiyor sütü, ama gece uykusundayken veriyorum alıyor, geçen akşam 125 cc verdim hepsini içti biberonu zor aldım valla

ebrucum günaydın nasılsın prenses nasıl,pastanın siparişini nereye verdin canım bende bir ara çıkıp bakacam bizim buralarda kaça yapıyorlar bakalım ......

canım fatihi bilirmisin çarşısında selam lokantası var aynı zamanda pastane bölümüde var akdeniz caddesine dönerken oraya başka yerlere sordum şeker hamuru ile olanlara en ucuz koska verdi oda 100 LİRAYDI..

sağol özlemcim düşe kalka büyüyecekler, dediğin gibi allah beterinden korusun,sizede geçmiş olsun canım.....

İyi ki doğdun Ecrin Dilaaaaaa Nice senelere güzel kız.
(Fato hiç uğramıyor ama umarım bugün gelir de görür)

Didemcim eşine çok geçmiş olsun. Çocuklar kimin ne hastalığı var onu alıyorlar zaten..

Zeynepçim ilaçlar ancak etki edecek napsın yavrum hasta hasta nasıl yenir ki.. Kocana da hatasını anlayıp özür dilemesi de güzeldir. Senin de sinirin geçmemiş ama geçer.Ben çok kolay affedemiyorum böyle kırılınca çünkü marifet yapıp özür dilemek değil yapmamaktır, yani o koşulda asıl ben senin sabrını anlayışını görmeliyim. Fazla da uzatmamak gerek zaten boşver yoksa araya soğukluk girer.

Havva ya ne geldi aklıma dün. Sen hep sütünü ısıtıp mı veriyosun Esra' ya? Ben hiç ısıtmadım şimdiye kadar hep oda sıcaklığında verdim. Yani soğuklarda içmeden yarım saat önce çıkarırız dolaptan oda sıcaklığında içer. Belki de sıcak sevmiyordur benim gibi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…