günaydın kızlar.
alara'ma çok ama çok geçmiş olsun. bu kulak zımbırtısı zırt pırt tekrarlıyo. daha önce 2 kere geçirmemize rağmen şu an yine kulak yüzünden antibiyotik alıyoruz bizde. yok mu kesin bi çözümü bilemedim...
didemcim eşine de çok geçmiş olsun. böbrek ağrısı da doğum sancısıyla aynıdır derler. artık oda anlar halinden. çok uzun sürmez de hemen düşürür inşallah en kolayından.
off kızlar dün gece yine yarım saate bi ayaktaydı ipek.
hiçbişey yemiyor ya.
süt içine cici bebe
yogurt tarhana meyve
o kadar. onlarıda azcık yıyor. cogu zaman yedıgını kusuyor,öğürüyor. dün gece yedi sonra bi kustu aç yattı çocuk resmen
kahvaltı falan etmıyor cici bebe koyuyorum süt içine azcık ondan
öğlen az tarhana az yogurt
akşam meyve 1 tane yatmadan da mılupanın kavanoz maması var tahıllı meyve karışımı onun yarısı
iştah gitti tamamen napıcam bilmiyorum
bol bol su içiyor sadece...
günaydın, çabucak iyileşir inşallah, ateşlendiklerinde mideleri de çok kötü oluyo, ben şurup içiremezdim kızıma, anında çıkarırdı, o yüzden hep fitil verdim, yemek falan hiç yiyemedi, iştahı kesilmez mi insanın, hastalık küçüklerimiz için çok daha zor, onlar hiç ateşlenmesinler canım.
sonradan iştahı yerine geliyo ama hiç üzülme o yüzden, hastalığı atlatsın yemeye başlar o yine inşallah.
yazıkk kız ağlıcaktım ha, adam ne güzel özür dilemiş..siz iyi bi ailesinizboşver mesafeyi falan
çok güzel bir gelişme ama bazen bende öle yapıyorum eşime patlıyorum ama sonra gönlünü alıyom tabide bazen yaşlı insanlarla uğraşması zor oluyo çok üztüme gleiyo annesi tutuyom kendimi çoğu kezde bazende olmuyoinşallah kızlar.
bu arada dün eşim benden özür diledi.
akşam geldi ben yine yemek falan yapmadım. kıymalı makarna yaptı girdi mutfaga,neyse oturduk yıyoruz bı yandan da haberler açık ona bakıyoruz. haberlerde dıyodu şu meyveyi yiyin şunu tüketin yok meyveleri sebzeleri rengine göre yiyin falan diyodu,hastalıktan bahsediyodu yani. bu ara acayip salgın var dedi. bende baktım yüzüne,salgın malgın yok k.çını kırıp evde oturan turp gibi maşallah dedim. bişey demedi. sonra sakince beni çok kırdığını üzdüğünü söyledim. o da farkında oldugunu soyledı ozur dıledı. ipeği o halde gorunce ıcıme oturdu hırsla suclayacak bırılerını bıseylerı aradım. nazım gecer sandım senın uzerıne geldım dedı.
dedım bana nazın gecer ama boyle bı konuda degıl. ben onun annesıyım,sen benım annelıgımı elestıremezsın,o kadar cocuk bakımında ustaysan ben calısayım sen ewde kıza bak dedım. bılıyorum afedersın bende sınırlıydım agzımdan cıktı işte dedi. kapattık öyle...
yine de mesafeliyim. özür diledi dilemesine ama daha yatışmadım ben.
bende zütü tek denemedim kızlar veriyorum ama biraz suda katıyorum cici bebe katıyorum tahıllı mamadan katıyorum sabahta pekmez katıyorumsüt denedim de içmedi fatmacım ya. bende içine cici bebe ve muz koyarak verdim öyle yedi ama.
daha önce augmentin kullandık
şu anda da novalgin iğne oluyo ama bugün iğne bitiyo suprax la devam edicez.
siz ne kullanıyosunuz?
cnm geçmiş olsun zeynebe düşmüşdoğum günün kutlu olsun diloş iyiki doğdun teyzem.....
zeynepcim inş.çabucak toparlar ipekcim......
dün akşam zeynebi yürütüyordum,kendi başına yürüyor diye pek bir mutluydu abisine gidecekken rotayı değiştirdi başka tarafa yöneldi dengesi bozuldu düştü, yakalayamadım kılpayı kaçırdım, düşerkende kafasını koltuğun kenarındaki mobilyaya çarptı çok ağladı, babası bilgisayar başındaydı hemen geldi neoldu neyaptınız kızıma diye söylenmeye başladı, sanki ittim çocuğu bile bile düşürmüşüm gibikendisi bakarken düşse yok kızım yok bişey deyip gümüşlüğü açıp içindeki bardakları verip susturur hemen ,(zeyno bayılıyor gümüşlüğün içindeki süslere) ama ben annesi değilimde bakıcısıyım sanki, benden çok düşünüyor kızımı ,birde evde tek olsak neyse, komşumda vardı sinir etti beni akşam akşam ya........
kızlar günaydın zeynepcim ipek inşallah kısa zamanda iyileşir ve bidaha kolay kolay hasta olmaz..
didemcim eşin içinde çok geçmiş olsun böbrek taşı zor ..
ecrin dila nın doğum günü kutlu olsun..
özlem hediyen bugun eline geçer heralde erken gönderdim ama dışarı çıkamam diye korktum ondan inşallah beğenirsin...
pastayı sipariş ettim ben dün yazmıştım 50 lira 30 kişilik şekr hamurundan 60 dedi pazarlık ettim ..
süt denedim de içmedi fatmacım ya. bende içine cici bebe ve muz koyarak verdim öyle yedi ama.
daha önce augmentin kullandık
şu anda da novalgin iğne oluyo ama bugün iğne bitiyo suprax la devam edicez.
siz ne kullanıyosunuz?
kızlar günaydın zeynepcim ipek inşallah kısa zamanda iyileşir ve bidaha kolay kolay hasta olmaz..
didemcim eşin içinde çok geçmiş olsun böbrek taşı zor ..
ecrin dila nın doğum günü kutlu olsun..
özlem hediyen bugun eline geçer heralde erken gönderdim ama dışarı çıkamam diye korktum ondan inşallah beğenirsin...
pastayı sipariş ettim ben dün yazmıştım 50 lira 30 kişilik şekr hamurundan 60 dedi pazarlık ettim ..
hamilelik hormonları kendini göstermeye başlamış hülyacımyazıkk kız ağlıcaktım ha, adam ne güzel özür dilemiş..siz iyi bi ailesinizboşver mesafeyi falan
cnm geçmiş olsun zeynebe düşmüş
istermisin sen hiç düşsün die ama bazen adamlar hiç yapmıcağı şeyi alem yanında yapmayı çok sever
canım günaydın
pastayı iyi fiyata bulmuşsun güzeldir inş. afiyetle yiyin
kız ben ne yaptımbu sabah çocukla uğraşırken kargoyu evde bıraktımişe geldim aklıma geldi ay nolur kusura bakma eşime dedim getir die ama uyudu heralde aramadı bidaha sen bidaha nezaman musaitsin evdesin yani
ebrucum günaydın nasılsın prenses nasıl,pastanın siparişini nereye verdin canım bende bir ara çıkıp bakacam bizim buralarda kaça yapıyorlar bakalım ......
selmacım sizede gecmis olsun. dün dorukta balkon kapısına kafasını vurdu babasının sayesinde. nasıl cıglık attığımı anlatamam. sonrada babasına saydırdım resmen. insan o anda gözü bisey görmüyor inan. sonrada aksam az kaldı banyoda ben daha beter düşürüyordum son anda yakaladım.
sanırım artık yürümeyle birlikte bu düşme olayları fazlalaşak. allah bebeklerimizi beterlerinden korusun. onlar aglayınca insan ne yapacağını bilemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?