2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, geçmişe baktım da biraz, çocukların düşmesinde, hasta olmasından, kocaların insanı zıvanadan çıkaran hallerinden bahsetmişsiniz.
Valla bizde hergün 1-2 defa kesin düşüyoruz genelde de babası düşürüyor, yada ben düşürdüklerimi görmezden geliyorum diyelim ama kocacıma sesimi çıkaramıyorum adam zaten sıkıntıda gündüzleri de çocuk bakıyor, birde ben üzmek istemiyorum

canım fatihi bilirmisin çarşısında selam lokantası var aynı zamanda pastane bölümüde var akdeniz caddesine dönerken oraya başka yerlere sordum şeker hamuru ile olanlara en ucuz koska verdi oda 100 LİRAYDI..

fatihi biliyorum ebrucum,bende bayrampaşadayım, bizim buralara bi bakayım bakalım ne fiyat verecekler olmadı giderim senin aldığın yere, çok iyi fiyat vermişler afiyet olsun pastanız.....

günaydın herkese gerçi öğlen oldu...
Zeynepcim İpeğimize acil şifalarversin Allah.benimkilerde hasta.kızım çok fena bu balgam mahvetti cadımı ya..oğlum daha iyi..intenetten baktım ıhlamur iyi geliyormuş.onu hazırladım sabah bakıcılar verecek..

Didem eşine çok geçmiş olsun..

Ecrincim,Dilanın doğum günü kutlu olsun..

kızlar bebeişlerin doğum günlerini yazdığınız tablo gibi birşey yapmışmıydınız bende takip edeyim.belki arada söylenmiştir.kaçırmış olabilirm..azıcık daha zaman verin bana öğrenicem şimdilik biraz karıştırıyorum

Bişey sorucam benimkiler 11,5 aylık bal versem erkenmi acaba..

Serapçım hep ısıttım ben sütümü ama. Oda sıcaklığını da denedik. İçmiyo kereta. Artık bıraktım ben de sağmıyorum. Devam sütü almıştım. İnek sütüne de başladık. Bakalım içecek mi bugün

cnm bizde önce augmentin kullanmıştık şimdi suprax verdi bizede.bakalım inş şifa olsun kuzularımıza

geçmiş olsun zeynebime artık ayaklanınca bebişler haliyle böyle kazalarda çoğaldı.en sinir olduğum durumlardan biri bu kocaların bize bebeğin bakıcısı gibi davranmaları.sanki akşamlara sabahlara kadar onlar bakıyolar doyuruyolar başında bekliyolar.bi çocuğa annesinden başka kim daha ii bakıp herşeyden sakınabilir acaba.bizm tartışmlarda bu ara hep bu yüsden oluyo.hepsi böle demekki bu koca milletinin

günaydın canım hoşgeldin,valla ne kadar koruyup kollasanda oluyor, illaki düşüyorlar düşe kalka büyüyecekler allah korusun hepsini.....

eger cocugunuzun alerjisi yoksa cok kücük miktarlarda bal denene bilir bence. 1-2 haftadan cok bisey farketmez bence. ama deneyerek gidinki eger agır gelir yada alerji yaparsa cabuk farkedersiniz. sonra başınıza iş almayın. allah korusun.

bu arada balgama keçiboynuzu pekmezide iyi gelir. bir tatlı kaşığı her sabah vermeye calış bence iyi gelecektir.

hoşgeldin cnm

ben çok gelmek istiyorum ama ablamlar geliyo aydın dan burda olurlarsa gelemem heralde ama belli olmaz genede...

aydınlımısınız cnm

günaydın.bence erken değil yavaştan verebiliriz artık

günaydın canım sizede geçmiş olsun.....

havvacım günaydın canıminş.içer esracık sütünü,zeynep gündüz içmiyor ama gece uykusunda uykurken veriyorum içiyor, cadı kızım anlamıyor o zaman yoksa oyun yapıyor biberonu istemiyor.....

doğru canım hepsi aynı bu erkeklerin .......

ben dün mutfağımı temizledim dolapları,fayansları,camı falan hepsini sildim,örtülerini koydum tertemiz oldu, bugün bir dünya çamaşırım var onları yıkayıp asacam (artık makinem bana yetmiyor 9 kg almak şart oldu borçlar biter bitmez makinemi değiştirecem inş.) hava güzelken şu camlarımıda sileyim artık bugün, zeynepte inş.rahat bırakırsa tabi , işlerimi halledeyim ara ara gelip okurum yazdıklarınızı kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşürüz canlar

Günaydın kıslar çok yoğun bi güne başlıyorum akşama misafir var yatılı.Oynatmaya az kaldı

kolay gelsin selma.... ne güzel ya temizlik yapıyorsun :))

özlem sanada kolay gelsin allah yardım etsin. kabul etme artık şu misafirleri canım ya....

kolay gelsin cnm.bende yapmak istiyorum ama nasıl bu cadıyla
Günaydın kıslar çok yoğun bi güne başlıyorum akşama misafir var yatılı.Oynatmaya az kaldı

günaydın cnm yinemi misafir maşallah Allah sana kolaylık versin

selmacım kolay gelsin, zeynebe de çok geçmiş olsun ya..ahh bu erkekler,hepsi aynı şekerim..

özlem Allah kolaylık versin bacım..

fatma senin bakıcı bakmıyor muydu, hayırdır eşin niye bakıyor eymene?

alara ne zamandır ilk defa kahavaltısını bitirdi zil takıp oynuycaktım sevincimden aman maşallah diyim inş devamı gelir

geçmiş olsun zeynepcim.. bu adamları ne yapsak ben bilmiyorum yaa.. valla seni gaza getirmeyeyim de biraz mesafe iyi oluyor bence özür den sonra hemen yatışacağız zannediyorlar herhalde..

erkek milleti işte.. aklında olsun selma o da düşürsün sende aynısını yaparsın ne yaptınız kızıma bakayımm

zeynepcim bu aksam barışırsınız siz... darısı bizim başımıza...

ebrucum teşekkurler cok heyecanlıyız bizde. son sürat hazırlanıyoruz.

haftaya ptesi bol bol resimlerimiz olur.

merakla bekliyoruz özlemcim..

ayy özlem bana daral geldi kızz.. ne yatılısı allah aşkınaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…