2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynı konuları yazmışız...:)hangi oyunları oynuyorsuunuz ne oynuyorsunuz?ben bişii bilmiorum..yazsanıza..:ecrin_bebek:boshayallersmile

Valla canım ben de Havva gibi yüzüstü yatırıyorum kafasını kaldırıp bana bakması için çıngırak sallıyorum çok hoşuna gidiyor. Bi tane büyük çıngırağımız var rengarenk fazla gürültülü bişey:) ona çok takılıyo. Altını açınca oyun oynamama gere kalmıyor kendi kendine gülüyor zaten:) Bi de ellerini ver diyorum ellerini tutuyorum burnunu yerim diyorum burnunu öpüyorum yani ne yapıyorsam anlatıyorum. Bi de gözlerinin içine bakarak şarkı söylüyorum. Çoğunu kendim uyduruyorum :) Ellerinden tutup hadi kalk annecim diye çekiyorum kalkmaya çalışıyor. Bi de sürekli anlatıyorum o ana kucağında yatırıp yanımda tutuyorum sürekli ne yaparsam anlatıyorum. Keyfi çok yerindeyse hiç birşey yapmasam da gözlerinin içine bakıp gülümsüyorum çıldırıyor elleri ayakları zaptedemiyorum.

geçenlerde benim kız aglıyo uykum geldi diye.emzirmeye çalıştım nafile.doygunum ama uykum var gibisinden istemedi memeyi.aldım kucagıma ne söyledimmmm..bilirsiniz belki...
pazara gidelim ..bir köpek alalım...
pazara gidip bir köpek alır naaapaaalımmm.
havhavhav havhavhav diyeelim.happiru huppiru yemiyelim.artık bütün hayvanları sıralıdım pür dikkat sustu beni dinledi ve uyudu..teeee bende şarkı çokk..
:roflol:...:roflol:...

cuma günü tatil ya, haftasonunda kayınvalidem ve görüncemler geliyor. görümcem 3 yıl aradan sonra ilk kez gelicek çok iyi hazırlanmam lazım.
salonun perdesi yıkanacak. eyvahedigeldismile
mutfağın halısı silinecek,perdesi yıkanacak.eyvahedigeldismile
alışveriş yapılacak, bozdolabı doldurulacak.eyvahedigeldismile
çeşit çeşit yemek,pasta yapılacak.eyvahedigeldismile
güler yüzlü olunacak.eyvahedigeldismile
imdaaattttttteyvahedigeldismile

olay gelsin bu işleri bitirmen için derhal başlanması lagzım...ıyyyy ne zor kolay gele::(((

:roflol::roflol:

kız görümcen first lady herhal :roflol: söyle de sana ona göre davranak:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

yok kız, hiç önemsemez, lafını falan etmez ama yine de iyi ağırlamak istiyorum. taa midyattan uçakla ankaraya gelcekler,ordan araba kiralayıp buraya gelcekler. bir sürü zahmet etcekler sağolsunlar.

ben 1 ay önce tüm temizliğimi yapmıştım. tüm misafirlerimi ağırlamıştım. şimdi ev yine kirlendi ama önemsemiyodum. bu akşam kolları sıvayım temizlik faslını bitireyim..yarın akşam da yemek,pasta faslı..malum görümce önemsemez ama kayınvalide de var yanında. :1ninca:

şaka kız.dogru diyon tabi.sen hürmetini .elinden geleni yap.biz bile akşam maç seyretmeye arkadaşlar gelecek diye harıl harıl iş yapıp bişeyler hazırladıgımı bilirim..klay gelsin.:))

selam şekerler
yaren kolay gele bacım ben bu işleri 3günde ancak yaparım herhaldekaydirigubbakcemile3

Nurcum gözün aydınnn :))))

ayyy valla hem nası aydın oldu sağolun canlar
ayy kolay gelsin ya

işte buna koptum bnde yapacam hemen bağanee

bizimde bugünlerde arkadaşlar gelecek karı koca baya kalabalıklar herkese uygun birgün ayarlamaya çalışıyorlar ohaoldumsmileev temizlenecek ikramlar hazırlanacak bende nasıl edecem diye kara kara düşünüyordum sağolsun annneciğim biliyor baya kalabalık bir arkadaş grubumuz olduklarını devamlı görüşüyoruz baya iyi hazırlanmam gerektiği için yardıma gelirim dedi o yüzden içim rahat iyiki anacığımla aynı şehirdeyim zemuszemus

Hülyacım kolay gelsin canım. Hem çalşıp hem iş yetiştircen Allah yardımcın olsun

Kızlar biz de şimdi esrayla pazara gitçez... İkinci seferimiz pazara.

sağol canım. hava güzel heralde orda. burda yağmur,rüzgar var. iyi gezmeler size

valla büyük nimet. iyi ki varlar. Allah onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

Kızlar biz de şimdi esrayla pazara gitçez... İkinci seferimiz pazara.

havva geçen bendebi paza gidem dedim defneyle.uyuyodu.arabasında.eşimfalan var.ay pazarcılar gell geel dedikçe benim kız uyandı.ayy artık kucagıma aldım tekrar uyudu.hadi güle güle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…