canım aynı konuları yazmışız...:)hangi oyunları oynuyorsuunuz ne oynuyorsunuz?ben bişii bilmiorum..yazsanıza..:ecrin_bebek:boshayallersmile
cuma günü tatil ya, haftasonunda kayınvalidem ve görüncemler geliyor. görümcem 3 yıl aradan sonra ilk kez gelicek çok iyi hazırlanmam lazım.
salonun perdesi yıkanacak. eyvahedigeldismile
mutfağın halısı silinecek,perdesi yıkanacak.eyvahedigeldismile
alışveriş yapılacak, bozdolabı doldurulacak.eyvahedigeldismile
çeşit çeşit yemek,pasta yapılacak.eyvahedigeldismile
güler yüzlü olunacak.eyvahedigeldismile
imdaaattttttteyvahedigeldismile
geçenlerde benim kız aglıyo uykum geldi diye.emzirmeye çalıştım nafile.doygunum ama uykum var gibisinden istemedi memeyi.aldım kucagıma ne söyledimmmm..bilirsiniz belki...
pazara gidelim ..bir köpek alalım...
pazara gidip bir köpek alır naaapaaalımmm.
havhavhav havhavhav diyeelim.happiru huppiru yemiyelim.artık bütün hayvanları sıralıdım pür dikkat sustu beni dinledi ve uyudu..teeee bende şarkı çokk..
:roflol:...:roflol:...
cuma günü tatil ya, haftasonunda kayınvalidem ve görüncemler geliyor. görümcem 3 yıl aradan sonra ilk kez gelicek çok iyi hazırlanmam lazım.
:roflol::roflol:
kız görümcen first lady herhal :roflol: söyle de sana ona göre davranak:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3
yok kız, hiç önemsemez, lafını falan etmez ama yine de iyi ağırlamak istiyorum. taa midyattan uçakla ankaraya gelcekler,ordan araba kiralayıp buraya gelcekler. bir sürü zahmet etcekler sağolsunlar.
ben 1 ay önce tüm temizliğimi yapmıştım. tüm misafirlerimi ağırlamıştım. şimdi ev yine kirlendi ama önemsemiyodum. bu akşam kolları sıvayım temizlik faslını bitireyim..yarın akşam da yemek,pasta faslı..malum görümce önemsemez ama kayınvalide de var yanında. :1ninca:
benimkide gülüyo.bugün uyutamadım gündüz aldım kucagıma sen neden uyumuyosun diyom o kikir kikir gülüyo,bende gülmeye başladım.meger çocuk laf istermiş.artık oturup iki laflaytı sonra hadi bakel uyku vakti dedikbmemeyi verdik agzına uyudu...:::)))
nur
hadi gözün aydın...
Nurcum gözün aydınnn :))))
ayyy valla hem nası aydın oldu sağolun canlarNur gözün aydın anacımkaydirigubbakcemile3
Beni de tasa tuttu kızlar yaa. Kaynanamlar İzmir' de yaşamıyorlar ya, İst. eltimlere gitmişler haftasonu şimdi ordan buraya gelirler mi diye tasa tuttu beni. Soramıyom da akıllarında yoksa getirmeyeyim diye:kedi: Ama rüyalarıma girdi valla. 1 ay kaynana kayınpeder bunaldık daha yeni kendimize geldik yaa..
ayy kolay gelsin yacuma günü tatil ya, haftasonunda kayınvalidem ve görüncemler geliyor. görümcem 3 yıl aradan sonra ilk kez gelicek çok iyi hazırlanmam lazım.
geçenlerde benim kız aglıyo uykum geldi diye.emzirmeye çalıştım nafile.doygunum ama uykum var gibisinden istemedi memeyi.aldım kucagıma ne söyledimmmm..bilirsiniz belki...
pazara gidelim ..bir köpek alalım...
pazara gidip bir köpek alır naaapaaalımmm.
havhavhav havhavhav diyeelim.happiru huppiru yemiyelim.artık bütün hayvanları sıralıdım pür dikkat sustu beni dinledi ve uyudu..teeee bende şarkı çokk..
:roflol:...:roflol:...
selam şekerler
yaren kolay gele bacım ben bu işleri 3günde ancak yaparım herhaldekaydirigubbakcemile3
selam şekerler
yaren kolay gele bacım ben bu işleri 3günde ancak yaparım herhaldekaydirigubbakcemile3
Hülyacım kolay gelsin canım. Hem çalşıp hem iş yetiştircen Allah yardımcın olsun
Kızlar biz de şimdi esrayla pazara gitçez... İkinci seferimiz pazara.
bizimde bugünlerde arkadaşlar gelecek karı koca baya kalabalıklar herkese uygun birgün ayarlamaya çalışıyorlar ohaoldumsmileev temizlenecek ikramlar hazırlanacak bende nasıl edecem diye kara kara düşünüyordum sağolsun annneciğim biliyor baya kalabalık bir arkadaş grubumuz olduklarını devamlı görüşüyoruz baya iyi hazırlanmam gerektiği için yardıma gelirim dedi o yüzden içim rahat iyiki anacığımla aynı şehirdeyim zemuszemus
ayyy valla hem nası aydın oldu sağolun canlar
ayy kolay gelsin ya
işte buna koptum bnde yapacam hemen bağanee
Kızlar biz de şimdi esrayla pazara gitçez... İkinci seferimiz pazara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?