bu arada bebeklerin doğum günleri icin şu sayfalardan yardım alabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-bebeklerin-kilo-boy-takip-cizelgesi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...bebislerinin-dogumgunleri-geldi-catti-12.html
hoşgeldin cnm
aydınlımısınız cnm
yok canım ablamlar 2 yıl oldular iş nedeniyle taşındılar 15 tatilde gelcekler kısmetse..
günaydın.bence erken değil yavaştan verebiliriz artık
Günaydın kıslar çok yoğun bi güne başlıyorum akşama misafir var yatılı.Oynatmaya az kaldı
Selam arkadaslar kaç gündür giremiyordum.
Duruda bende cok hastayız.Öksürmekten zavallımın ciğeerleri yoruldu artık.Hayırlısıyla bir an önce atlatsaydık.
Sizlerde ne var ne yok.Bebişler iyidir umarım..
merhaba,çok geçmiş olsun.balgam sorununuz varmı
Çok tesekkür ederiz.Sanrım yine salgın var.Dısarıda cıktığımız yok ama nasıl bu kadar hastalanıyor anlamıyorumAmannnn yine bebişlerimiz hasta ipek kuşuma ve duruya çok geçmiş olsun bu ipek nazarlara geliyo anası koyma şu kızın resimlerini artık
günaydın canım hoşgeldin,valla ne kadar koruyup kollasanda oluyor, illaki düşüyorlar düşe kalka büyüyecekler allah korusun hepsini.....
hoşgeldin cnm
Günaydın kıslar çok yoğun bi güne başlıyorum akşama misafir var yatılı.Oynatmaya az kaldı
fatma [/B]senin bakıcı bakmıyor muydu, hayırdır eşin niye bakıyor eymene?
Selam arkadaslar kaç gündür giremiyordum.
Duruda bende cok hastayız.Öksürmekten zavallımın ciğeerleri yoruldu artık.Hayırlısıyla bir an önce atlatsaydık.
Sizlerde ne var ne yok.Bebişler iyidir umarım..
Hep hastayız tugbacım mertoşa çok geçmiş olsun, duyduğum tüm çocuklar aynı şekilde hasta kesin salgın var.
Olmazmı canım.3 gecedir balgam dolayı öksüre öksüre uyuyamıyor cocuk.Ve en sonunda istifra ediyor sonra biraz rahatlayıp uyuyor
bizde de balgamdan dolayı kusma sorunu var.bir arkadaşım sekrol şurubu önerdi.aynı sorun onlarda da varmış.ben birçok ilaç kullandım ama pek bir işe yaramadı.şimdi sekrol aldım.akşam vericem.bakalım inşallah iyi gelir.bir de ıhlamur çok iyi gelirmiş balgama..
Olmazmı canım.3 gecedir balgam dolayı öksüre öksüre uyuyamıyor cocuk.Ve en sonunda istifra ediyor sonra biraz rahatlayıp uyuyor
bizde de balgamdan dolayı kusma sorunu var.bir arkadaşım sekrol şurubu önerdi.aynı sorun onlarda da varmış.ben birçok ilaç kullandım ama pek bir işe yaramadı.şimdi sekrol aldım.akşam vericem.bakalım inşallah iyi gelir.bir de ıhlamur çok iyi gelirmiş balgama..
aynen kızlar balgam var bizde de ıhlamr içiyoruz ana oğul..
Sizin kuzucuklarada çok geçmiş olsun ıhlamur iyi gelir tabi bol bol içsinler .
Geçen ay drumuz bana burnuna damla yapma akıntı geriye gider balgam yapar demişti .Bizede SEKROL şurup verdi balgam söktürücü baya işe yaramıştı sende deneyebilirsin canım
Sağol canım malesef bizim burda öyle. bebek çocuk farketmiyor hep ateşli drumzda salgın var dedi zaten :18:
Sende üzme kendini canım biliyorum hiç kolay değil ama umarım eşin çok daha iyi bir iş bulacaktır .Allahım hakkınızda hayırlısını versin en kısa zamanda inş.
geçmiş olsun evet salgın varmış ay inş.bizi bulmaz yaSelam kızlar nabersiniz
Bizde dün dra gittik .Hem aylık kontrolümüz vardı hemde hasta olduğu için baktırdım .İki aydır kansızlık için tahlil yapılacaktı .Hasta diye bu ay yapalım demişti dr amcamız hatta hasta olmadan gel demişti.
Dün yine mi hasta oldun sen ama bu ay salgın var hasta olmaman mümkün değil dedi Mertoşa .
Bir görseniz bebek ve çocuk okadar hasta varki özelliklede ateşli kimi iğneyle kimisi serumla tedavi oluyordu. Maşallah bizim evde ilaçtan geçilmiyor drumuz onlardan kullan dedi duruma göre yani
Bİr tane daha ilaç yazdı ama bana bişey dememişti sanırım boğazlarındada kızarıklık var . Eczanede eşime bu ilaç faranjit için demişler ne alaka dr öye olsa bana söylerdi .Şu an sürekli burun akıntısı arada tıkanma ve hafif öksürük var malesef .Çocuk elimde burun damlasını ve aspiratörü görünce bağırmaya başlıyor .Burun temizlemek tam bir işkence ama ne yapayım geceleri hiç uyuyamıyor
Başka hasta olan kuzucuklarımız varsa hepsine çok ama çok geçmiş olsun .Hepsi hemencecik iyileşsinler inş.
Hep hastayız tugbacım mertoşa çok geçmiş olsun, duyduğum tüm çocuklar aynı şekilde hasta kesin salgın var.
canım üzülmmek elde deil benim eşimdetam 7 ay işsiz kaldı ben hamile düğün borçları diz boyu şükür atlattık çok daha iyi bir iş bulamadı ama napalım buna şükürSaol Tuğbacım, elimden ne kadar gelirse o kadar üzülmemeye çalışıyorum, hayırlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?