2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsin Selmacım maşallah sana yine 3 çocukla temizlik yapın ben bi taneyle yapamıyom pok götürecek camımı kapımı dolaplarımı

Ay Özlem ben seni anlayamıyorum canına mı kastın var? kabul edemem mi diyemiyorsun? senin yardım edecek kimsen yok bunu bilmiyor mu insanlar yazıktır sana ya daha 40ın çıkmadı anacım

hoşgeldin cnm

aydınlımısınız cnm

yok canım ablamlar 2 yıl oldular iş nedeniyle taşındılar 15 tatilde gelcekler kısmetse..

günaydın.bence erken değil yavaştan verebiliriz artık

Günaydın kıslar çok yoğun bi güne başlıyorum akşama misafir var yatılı.Oynatmaya az kaldı

özlem kusura bakma ama yuhhhhhh diyorum hem yanında kimse yok 2 tane bebek bide yatılı misafir öylemi nekadar düşüncesiz bu insanlar yaa..

ben biraz dışarı çıkıyom hava güzelken duru da hava alsın hem biraz serin havalarada alışsın...

Selam arkadaslar kaç gündür giremiyordum.
Duruda bende cok hastayız.Öksürmekten zavallımın ciğeerleri yoruldu artık.Hayırlısıyla bir an önce atlatsaydık.
Sizlerde ne var ne yok.Bebişler iyidir umarım..

Amannnn yine bebişlerimiz hasta ipek kuşuma ve duruya çok geçmiş olsun bu ipek nazarlara geliyo anası koyma şu kızın resimlerini artık

son sayfalara şöle bir baktım bebişlerimize geçmiş olsun

veeee çüşşşşşşşşşşşşşş diorumm yaaaaaaaa:95:
özlem sana yatıya misafir geliyomuş nasıl insan bunlarya Allah Allahh çok sinir oldum 40 lı lohusa kadın bu yaa ben 2 ay toparlanamamıştım

merhaba,çok geçmiş olsun.balgam sorununuz varmı

Olmazmı canım.3 gecedir balgam dolayı öksüre öksüre uyuyamıyor cocuk.Ve en sonunda istifra ediyor sonra biraz rahatlayıp uyuyor

Amannnn yine bebişlerimiz hasta ipek kuşuma ve duruya çok geçmiş olsun bu ipek nazarlara geliyo anası koyma şu kızın resimlerini artık
Çok tesekkür ederiz.Sanrım yine salgın var.Dısarıda cıktığımız yok ama nasıl bu kadar hastalanıyor anlamıyorum

günaydın canım hoşgeldin,valla ne kadar koruyup kollasanda oluyor, illaki düşüyorlar düşe kalka büyüyecekler allah korusun hepsini.....

Hoşbulduk canım saol, benim oğlum doğdugundan beridir çok düşüyor her düşmesinde kendimi yıpratıyorum, sinirlerim dayanmaz olacak artık, Allah ım tüm bebişlerimizi korusun inş.

Hoşbulduk canım saol

Günaydın kıslar çok yoğun bi güne başlıyorum akşama misafir var yatılı.Oynatmaya az kaldı

Sana nasıl yatılı misafir gelebilir hafızam almıyor, sen yok diyemedin anladım ama diğerleri lohusa kadına nasıl yatılı gelmek istiyor onu çözemedim.

fatma [/B]senin bakıcı bakmıyor muydu, hayırdır eşin niye bakıyor eymene?

Bakıcımız hastalandı hergün acillerde ve oğluma bakamayacağını söyledi ve tam böyle bir zamanda eşim maddi sıkıntılardan dolayı iş yerini kapattı (iflas etti demek canımı sıkıyor da) ve şimdi evde oğluşumuza bakıyor, kayseri den 2 iş görüşmesi yaptı biri olmaz ise biri olacak inş. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Bizde bir haftadır hastayız canım 2 gündür biraz iyi çok şükür, sizede çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyi olur inş.

Selam kızlar nabersiniz
Bizde dün dra gittik .Hem aylık kontrolümüz vardı hemde hasta olduğu için baktırdım .İki aydır kansızlık için tahlil yapılacaktı .Hasta diye bu ay yapalım demişti dr amcamız hatta hasta olmadan gel demişti.
Dün yine mi hasta oldun sen ama bu ay salgın var hasta olmaman mümkün değil dedi Mertoşa .
Bir görseniz bebek ve çocuk okadar hasta varki özelliklede ateşli kimi iğneyle kimisi serumla tedavi oluyordu. Maşallah bizim evde ilaçtan geçilmiyor drumuz onlardan kullan dedi duruma göre yani
Bİr tane daha ilaç yazdı ama bana bişey dememişti sanırım boğazlarındada kızarıklık var . Eczanede eşime bu ilaç faranjit için demişler ne alaka dr öye olsa bana söylerdi .Şu an sürekli burun akıntısı arada tıkanma ve hafif öksürük var malesef .Çocuk elimde burun damlasını ve aspiratörü görünce bağırmaya başlıyor .Burun temizlemek tam bir işkence ama ne yapayım geceleri hiç uyuyamıyor

Başka hasta olan kuzucuklarımız varsa hepsine çok ama çok geçmiş olsun .Hepsi hemencecik iyileşsinler inş.

Hep hastayız tugbacım mertoşa çok geçmiş olsun, duyduğum tüm çocuklar aynı şekilde hasta kesin salgın var.

Hep hastayız tugbacım mertoşa çok geçmiş olsun, duyduğum tüm çocuklar aynı şekilde hasta kesin salgın var.

Sağol canım malesef bizim burda öyle. bebek çocuk farketmiyor hep ateşli drumzda salgın var dedi zaten :18:
Sende üzme kendini canım biliyorum hiç kolay değil ama umarım eşin çok daha iyi bir iş bulacaktır .Allahım hakkınızda hayırlısını versin en kısa zamanda inş.

Saol Tuğbacım, elimden ne kadar gelirse o kadar üzülmemeye çalışıyorum, hayırlısı olsun inş.

şeker koyuyormusunuz ıhlamura yoksa acı olur gibi
Bende denim o zaman aksama aldirim kocişe.
Tüm hasta beişler cok cok gecmiş olsun.Duru uyandı biraz onunla ilgilenim sonra yine gelirim

geçmiş olsun evet salgın varmış ay inş.bizi bulmaz ya

Saol Tuğbacım, elimden ne kadar gelirse o kadar üzülmemeye çalışıyorum, hayırlısı olsun inş.
canım üzülmmek elde deil benim eşimdetam 7 ay işsiz kaldı ben hamile düğün borçları diz boyu şükür atlattık çok daha iyi bir iş bulamadı ama napalım buna şükür
herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…