2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bende az da olsa şeker atıyorum biz her sabah mutlaka ıhlamur içiyoruz arada nane limonda kaynatıyorum
Çok şükür sevmez dedim ama gayette güzel içiyor aman içsinler ilaçtan daha iyidir

ben iki gündür bal koymaya başladım.. benim ki pek sevmiyor ıhlamur ama içtiği kadar şifa olsun inşallah..

Hayırlısı olsun Esmacım, çok iyi işten geçtim, normal bir iş bulup çalışsın yeter, hala esnaflık yapma derdinde neyle yapacaksa, başkasının yanıda çalışamam diye düşünüyor.

Bende az da olsa şeker atıyorum biz her sabah mutlaka ıhlamur içiyoruz arada nane limonda kaynatıyorum
Çok şükür sevmez dedim ama gayette güzel içiyor aman içsinler ilaçtan daha iyidir

Bende içmez diyerek verdim ama beni şaşırttı benim sıpa, ama bu ara zayıfladı canım sıkılıyor herşey üst üste geliyor.

ben aldığımız ballara pek güvenmiyorum, tanıdıktan en iyisinden almak lazım çocuklar için

Valla canım kilo konusu benimde canımı çok sıkıyor .Bizim dişlerimiz 8.ayda bir çıkmaya başladı arka arkaya 7 tane diş çıktı .Tabi 2 ayın içinde çocuk ne yedi ne uyudu kilo gramla alıyor fazlasını veriyordu.
Kendini toparlayamadı bir türlü dişler çok zorladı bizi malesef ,boğaz iltihabı oldu ,dişetlerinde iltihap oldu ,üstüste grip oldu okadar çok hastalık geçirdiki .Diyorum ya ev sanki eczane bir dolu ilacımız var Dün dr da ölçtüler hala 8100 gr da kalmış .Eşimde zayıf deyip duruyor ne yapayım yiyorda ben mi sakınıyorum .Hasta olunca yemedide uyumadıda zaten uykuyu sevmiyor .Çocuk uyursa büyürde bizimki sağlamda olsa hastada olsa uyumuyor iştahıda yok minicik bir adamcık oldu

bizimkilerde uyumuyor.bütün gün 1 sn bile durmuyorlar ama uymuyorlar.nasıl duruyorlar uykusuz anlamıyorum ya. beni bıraksalar 3 gün uyurum valla :))

ay yavrum kıyamam üzülme annesi vakti gelinc büyücek çocuk
benim oğlumda 20 günlükken bi hastalandı aylık oldu iğne yedi günde 2 tane
sonra her ay 2 haftada bir hasta oldu 5 aylık oldu artık doktor dedi bikaç test yapalım hep hasta oluyor dedi immün yetmezlik çıktı bi ilaç verdi ondan sonra ay bi kere hastalandı sonra düzeldi ama grip salgını işte bulaşıcı maleseff dişler girip derken perişan oluyolar biz bile girip olunc akafmızda çanlar çalıyoyediğimizden anlamıyoruz demi

yarasın paşaya
bene bal vermeye başlaıycam artık balı nasıl veriyorsun özel mi aldın

evet canım eşimin abisinin asker arkadaşı gönderdi. karstan mıydı nerden di unuttum valla yalan olmasın.. kendilerine yapıyorlarmış onlar sadece bize de gönderdi sağolsunlar bal zaten kendini belli ediyor hayatım.

Biz de çok ilaç kullandık Tuğbacım, senin ki gibi benim dana da uyumuyor ama kilosu ve yemesi çok iyiydi maalesef 10 gündür yemiyor bende çıldırıyorum. Yemezse zorlamayla olmuyor geri çıkarıyor, beylere konuşması kolay tabi, kendileri yedirse gidirse de görsek nasıl oluyor muş.

bizimkilerde uyumuyor.bütün gün 1 sn bile durmuyorlar ama uymuyorlar.nasıl duruyorlar uykusuz anlamıyorum ya. beni bıraksalar 3 gün uyurum valla :))

Al işte uyumayan 2 bebek daha, eskiden ne çok uyurdu bu bebekler ya, ne oldu bunlara anlamıyorum. Bu arada ben Fatma, 11 ay 1 haftalık Yiğit Eymen isminde bir oğlum var canım Kayseri deyim.

bende güvenmiyorum da nerde bulucan iyisini herkes yalancı olmuş

Sizin orada zor belkide ben ilçedeyim ya Esmacım tanıdıklar var alma şansımız var ama yaza artık.

afiyet olsun cnm yazarasın valla o zaman iyisiyse bizde aldık ama bişeye benzemiyo

Bende canım bende belkide 1 ay uyurum Ama sende birde iki tane yumurcak var biri uyusa diğeri uyumaz yada ikisi birden uyumaz seni düşününce utandım halime şükredeyim bari
Siz ikiz annelerinin işi herşeyde iki kat daha zor size bol sabır ve güç kuvvet versin Rabbim

Biliyorum canım benim oğlum doğdu doğalı hiç hasta olmamıştı Ne zaman dişler çıktı çocuk perişan oldu sürekli hastaydı 2 aydır falan .Bu ayki hastalık salgınmış onda ne benim ne dişlerin suçu yok .Ne yapalım böyle böyle büyüyecekler sağlıklı olsalarda kilo almasalar önemli değilde işte anneyiz ne kadar boşverebiliriz ki .Ben şahsen yaptıklarımı hep yesin ,güzelce uyusun ,ilaçlarınıda kolay içsin hemen iyileşsin istiyorum .Galiba çok şey istiyorum

aah ahh anneyiz içimiz paralanıyo napalm ama Allah büyük dert vermesin şükür halimize

kızlar bi konuda bilgi paylaşımınıza ihtiyacım var, az önce şirkete gelen misafir bir ablam 8 yaşında bir kızı var, bir akıl verdi nasıl uygulamalıyım diye size de sormak istedim, şöyle ki ;

kızımı hala emziriyorum akşamları, akşam çorbasını 8 gibi yediriyorum, sonra hiç bişey yemeden 10 gibi uyuyo benden süt alarak ama gece sürekli memeye kalkıyo, şu tavsiyeyi verdi, gece yatırmadan önce bebe bisküvili süt ver tok tutar çok kalkmaz dedi, nasıl vermeliyim, sizde bu şekilde gece yatmadan önce biberonla falan bişey veren var mı devam sütü dışında ve nasıl veriyosunuz ?

aah ahh anneyiz içimiz paralanıyo napalm ama Allah büyük dert vermesin şükür halimize
Tabi canım çok şükür halimize hepimizin kuzucukları çok şükür sağlıklı ve yanımızda .Hastalıklar gelip geçici elbette ki
Rabbim yeterki dermansız dert vermesin evlat acısı göstermesin kimseye

butun hasta bebıslere gecmıs olsun
benım oglumda ıyılesmedı hala gece uyumuyor daha dogrusu besıkte uyumak ıstemıyor saatlrece memede uyuyor sonrada yanımızda uyumak ıstıyor besıgı koyunca aglıyor yanıma alınca susuyor kac gundur zombı gıbı gezıyorum sabahları bıraz uyuyor
esım de Allahtan cok anlayıslı sabah uyandırmadan cıkıp gıdıyor

bal bende vermek ıstıyorum ama burdakıler ne kadar dogal bılmıyorum
yogurt yıyor bı kac gunudr suratını burustura burustura ve kusmuyor artık
sabah kahvaltıda yumurta ve zeytınden baska hıcbısey yeöıyor ya ben ıstıyorum kı peynır domates fılanda yesın
bunuda sukur gercı onceden hıc yemıyordu
ve sureklı emmek ıstıyor butun gun uzerımde hıc bır ıs yapamıyorum fenalık gecırıyorum bazen
sabır dılıyorum rabbımden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…