kızlar bi konuda bilgi paylaşımınıza ihtiyacım var, az önce şirkete gelen misafir bir ablam 8 yaşında bir kızı var, bir akıl verdi nasıl uygulamalıyım diye size de sormak istedim, şöyle ki ;
kızımı hala emziriyorum akşamları, akşam çorbasını 8 gibi yediriyorum, sonra hiç bişey yemeden 10 gibi uyuyo benden süt alarak ama gece sürekli memeye kalkıyo, şu tavsiyeyi verdi, gece yatırmadan önce bebe bisküvili süt ver tok tutar çok kalkmaz dedi, nasıl vermeliyim, sizde bu şekilde gece yatmadan önce biberonla falan bişey veren var mı devam sütü dışında ve nasıl veriyosunuz ?
kızlar bi konuda bilgi paylaşımınıza ihtiyacım var, az önce şirkete gelen misafir bir ablam 8 yaşında bir kızı var, bir akıl verdi nasıl uygulamalıyım diye size de sormak istedim, şöyle ki ;
kızımı hala emziriyorum akşamları, akşam çorbasını 8 gibi yediriyorum, sonra hiç bişey yemeden 10 gibi uyuyo benden süt alarak ama gece sürekli memeye kalkıyo, şu tavsiyeyi verdi, gece yatırmadan önce bebe bisküvili süt ver tok tutar çok kalkmaz dedi, nasıl vermeliyim, sizde bu şekilde gece yatmadan önce biberonla falan bişey veren var mı devam sütü dışında ve nasıl veriyosunuz ?
Ne yapacaksın canım annelik çok zormuş yaşayınca anlıyor insan .Yemiyorsa emsin diycem ama sürekli emincede dediğin gibi anneye zorluk oluyor .Allahım tüm annelere sabır versin ne diyeyim işimiz çok zor ama bir okadarda güzelbutun hasta bebıslere gecmıs olsun
benım oglumda ıyılesmedı hala gece uyumuyor daha dogrusu besıkte uyumak ıstemıyor saatlrece memede uyuyor sonrada yanımızda uyumak ıstıyor besıgı koyunca aglıyor yanıma alınca susuyor kac gundur zombı gıbı gezıyorum sabahları bıraz uyuyor
esım de Allahtan cok anlayıslı sabah uyandırmadan cıkıp gıdıyor
bal bende vermek ıstıyorum ama burdakıler ne kadar dogal bılmıyorum
yogurt yıyor bı kac gunudr suratını burustura burustura ve kusmuyor artık
sabah kahvaltıda yumurta ve zeytınden baska hıcbısey yeöıyor ya ben ıstıyorum kı peynır domates fılanda yesın
bunuda sukur gercı onceden hıc yemıyordu
ve sureklı emmek ıstıyor butun gun uzerımde hıc bır ıs yapamıyorum fenalık gecırıyorum bazen
sabır dılıyorum rabbımden
ben zeynebe arı mamalardan yapıp içine cicibebe koyuyorum bazı gece kaseyı bititrıyor bazı gece az yıyor fakat sonuç aynı değişmiyor yıne meme yıne meme defalarca uyanıyor bence bu uyku işi çocuğun yapısı ile ilgili benım kızım doğduğundan beri uykusuz halada değişmedi..
butun hasta bebıslere gecmıs olsun
benım oglumda ıyılesmedı hala gece uyumuyor daha dogrusu besıkte uyumak ıstemıyor saatlrece memede uyuyor sonrada yanımızda uyumak ıstıyor besıgı koyunca aglıyor yanıma alınca susuyor kac gundur zombı gıbı gezıyorum sabahları bıraz uyuyor
esım de Allahtan cok anlayıslı sabah uyandırmadan cıkıp gıdıyor
bal bende vermek ıstıyorum ama burdakıler ne kadar dogal bılmıyorum
yogurt yıyor bı kac gunudr suratını burustura burustura ve kusmuyor artık
sabah kahvaltıda yumurta ve zeytınden baska hıcbısey yeöıyor ya ben ıstıyorum kı peynır domates fılanda yesın
bunuda sukur gercı onceden hıc yemıyordu
ve sureklı emmek ıstıyor butun gun uzerımde hıc bır ıs yapamıyorum fenalık gecırıyorum bazen
sabır dılıyorum rabbımden
Kızlar selam..
Hasta bebiklere geçmişler olsun.. allah acil şifalar versin inşallah..
Biz hediyemizi aldık topiğe ekledim..
Ben yatırmadan önce muhallebi veriyorum.. gece uykusu daha rahat oluyor denedim vermediğim zaman daha sık uyanıyor emmek için..
Kızlar süt konusuna gelince ben hiç denemedim biberon almıyor ne önerirsiniz..
Ay canım malesef benim sıpa ne süt ne devam maması gece yatmadan bişicik yemez içmez
Sabaha kadarda 40 kere kalkar emmeye .Birde tek göğsümden emiyor haliyle doymuyor emmeden uyutmaya kalkttığımda kıymetler kopuyor zaten .Yese keşke bende denedim bisküvi ve sütü ama biberon almayı sevmediği için bizde işe yaramadı ama senin kızın belki sever .Benimki azıcık cinstirde
Ne yapacaksın canım annelik çok zormuş yaşayınca anlıyor insan .Yemiyorsa emsin diycem ama sürekli emincede dediğin gibi anneye zorluk oluyor .Allahım tüm annelere sabır versin ne diyeyim işimiz çok zor ama bir okadarda güzel
Kesinlikle katılıyorum canım ama ben hep umut ediyorum emmeyi bırakınca uyur mu acaba diye :97:
omlet denedinmi.peynirli ve ya domatesli sever belki değişik gelir.benim arkadaş başlamış da ben daha denemedim.
Canım ben sabah işe gelmeden ılıttığım sütün içine 7-8 tane bisküvi atıyorum iyice çalkalayıp erimesini sağlıyorum ve afiyetle içiyor(du) 10 gün öncesine kadar şimdi hasta zorla yediririyoruz.
Yatarken devem sütü yapıyorum içine kaşık maması, bisküvi ve yaparsam meyvalı pirinç unu katıp içirip öyle uyutuyorum.
ben zeynebe arı mamalardan yapıp içine cicibebe koyuyorum bazı gece kaseyı bititrıyor bazı gece az yıyor fakat sonuç aynı değişmiyor yıne meme yıne meme defalarca uyanıyor bence bu uyku işi çocuğun yapısı ile ilgili benım kızım doğduğundan beri uykusuz halada değişmedi..
peki, devam sütünün içine kaşık maması, bunu biberonla mı yoksa kaşıkla mı veriyosun ?
ay canım ben neler denedım yatmadan once muhallebı yedırdım sutlu bebe bıskuvısı yedırdım sade yedırdım olmadı corba ıcrdım banamısn demıyor
aclıktan uyanmıyorlar bence alıskanlık olmus cok emmekten kusacak nerdeyse benım kı ama agzında meme olmadan uyumuyor
bı dene ıstersen ama yıne uyanacaktır
Ben şu Pınarın devam sütünden almıştım canım .Onu ılık şekilde ısıtıp içerisine 5-6 tane falan bebe bisküvisi koymuştum .Tadıda gayet güzel olmuştu ama biberon almamakta ısrar ettiği için paşa yedirememiştim.Kaşıkla yedirmeye çalıştım ondada başarılı olamadım malesefyapma yaaa, tühh üzüldüm
benim de tek göğüs, artık ne gelirse o, süt de birikmiyo zırt pırt kalkıyo ya, deneyeceğim ama nasıl yapayım sen nasıl yaptın canım
ben şimdiye kadar gece 12 gibi aptamil, 4 gibi tekrar aptamil veriyordum..içine tahıllı kaşık mamasından katıyordum..bir türlü tek öğüne düşürememiştim.. sonra birgün annemlerden geç geldik eve, annem bisküvili süt yapıp içirmişti ve burak sabaha kadar uyanmadı..şimdi hep öyle yapıyorum..4 ölçek süte ya da devam mamasına 4 tane bisküvi katıyorum..sabaha kadar uyuyor..kalkıp 1-2 mızırdandıığ oluyor ama o zaman da emziğini veriyorum,2 pışpışlıyorum dalıyor geri..ya da su veriyorum..
yine de meme istiyo diyorsanız, emzik almıyor mu bebişler? gece zor oluyorsa emzik verin, o da iyi bir kurtarıcı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?