2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

devam maması var evde hiç içirmedim, sadece yoğurt yaparken kullanıyorum, ama bisküvili süt için kullanıcam bu gece, şimdi biberonun içinde devam sütünü yaptıktan sonra bisküvileri atıyorum, çalkalıyorum iyice eriyo, yani biberon deliğinde tıkanıklık yapmaz mı acaba ?

emzik benim kız sadece uykuya dalarken alır, uyanmışsa veriyorum ama gerçeğini istiyo, ona alıştığı için

çok teşekkürler.

denedım canım sevmedı onlarıda
bıraz daha buyusun yer dıye dusunuyorum
onceden yogurtta yemıyordu
zayıf bıraz ama olsun napayım saglıklı olsunda

tabii canım önce sağlık.benimkide hastalıktan kilo yani gram alamıyor.kontrole götürmüştüm 1 ayda anca 100 gr almış.

ben gece yatmadan önce süt veriyorum içinede 6-7 tane cici bebe atıyorum gece çok az kalkıyor kızım

ya bana süt verme demişlerdi.vermeye başladınız demek.gaz falan yapıyormu.benimkiler çok gazlıylı yine gazlarla uğraşmıyım.şimdi bile gazdan uyandığı oluyor

ben de kaşıkla yediremem, uykusu gelince huysuz oluyo ağzını kapar, ama biberona hayır demez işte, onu deneyeceğim, akşam hemen kutuların arkasını okuyacağım, çok teşekkür.

kızlar hava çok güzeldi kızı sardım sarmaladım bi yürüyüş yaptık. dogum günü için cici aldım kızıma bi de ayakkabılarımızı yeniledik.
eve bi geldim ardımdan kapı çaldı.
ersin çiçek yollamış bide not yazmış üzerine "bu çiçekler kırdığımı tamir edermi bilmem ama seni seviyorum" yazmış,sonrada aradı,akşama bişey yapma pizza söyleyelim dedi.
ehhh affetsem mi dersiniz
ben normalde normal yemek yedirirdim akşam yatmadan,şu aralar bişey yemiyor o ayrı tabi de,normal çorba içer yanında 1 kase yoğurt yerdi. içine ekmek de doğrardım. ahhh ah bi düzelse de yine yese benim küçük oburum...
bende biberonla süt bisküvü falan vermek istiyorum ama biberon almıyor.
offfffff ne var alsa şu zıkkımı almıyor işte :95:

anladım, ben de aptamil devam sütü ile deneyeyim ama biberonu deneyeceğim.

verdim milupa bisküvili mamayı bi kaç kez hep yarısını attım yazık oldu, yemiyo sevmedi, ayırıyo yemiyo cadı, kaşıkla verirsem çok yoruyo beni.

vay be demek çiçek göndermiş :)) e afet bari n'apcan :))) hemde çiçekle özür dilemiş..benim ki en son brokoli getirmişti, neyse oda çiçekgillerden

süper, çok güzel bir incelik yapmış, buzlar eriyo desene, çok sevindim :)

ben yemek yedirmeye çalışıyorum akşamları ama gündüz çok yemezse akşam güzel yiyor, yoksa zor, ağzını açmıyo, ben deneyeceğim bu akşam, ben yokken annem veriyo çünkü biberon günde bi kere sütümü, içiyor, sen denedin mi hiç mi almaz, belki zamanla denersen ister bisküvili ya :)

vay be demek çiçek göndermiş :)) e afet bari n'apcan :))) hemde çiçekle özür dilemiş..benim ki en son brokoli getirmişti, neyse oda çiçekgillerden
alemsin çiçekgillenden mi çok güldüm :)))
evet eriyecek bakalım,yinede çok yumuşamamaya karar verdim. azcık anlasın naptığını.
bizimki alıyordu biberon,7.5 aylıkken ilk dişini çıkardı o gün bıraktı.
daha da almıyor biberon.
milupanın bisküvili toz maması var kutuda ondan var evde,onun ıcıne ayrıca da bıskuvı koyup denesem bu gece
yada normal sute bıskuvı ezsem kasıkla yedırsem aynı şey olur sonuçta.

ohh güle güle giysin ipeğim
affet bari artık kız adam anlamış işte hatasını

yer yer zeynepcim çocuk iyileşsin normale döner merak etmeee

Güle güle giysin İpek kız yeni cicilerini .Peki nasıl oldu kuzucuk daha iyi mi .Dünde ben drdan gelince annemle çarşının altını üstüne getirdim. Nasılsa evde dursakta hep hastayız .Havada bu aralar pek güzel gezdik durduk valla çokta iyi oldu .Arada yapmak lazım hasta olacaklar diye evden dışarı adım atamıyoruz sonrası yine aynı hasta oluyorlar
He eşinde yola geldi demekki affette yinede fazla yüz verme .Yüz bulup bir daha yapmasın önce kır sonrada çiçekle gönlünü al .Ah biz kadınları ne kadar zayıf görüyorlar bu erkekler .Çiçekle falan kanmıyoruz aslında onlar kanıyoruz sanıyorlar sırf onlara verdiğimiz değerden bunca şeyi çekiyoruz

Valla koptum buna

bende şimdi girdim içeri valla 2 gündür çıkıyorum çok iyi geliyo banada duru yada ama birsürü alışveriş yapıp geldim gerçi kendime hiç bişey yok kızımla eşime aldım hep..kızlar ben durunun doğum gününde kırmızı kadife bi elbise aldım altına kırmızı rugan ayakkabı arıyom bulamıyom nerden baksam ki?
bu arada zeynep eşine kocamaaaaaaaaaaan bi aferin affet gitsin beee...bu akşam erisin şu buzlar ölümlü dünya boşver onların yaradılışları tuhaf yapcak bişey yok...

bu arada kızlar bebelac ın muzlu pirinçli pişirilerek yapılan mamaları var tadı çok güzel deneyin bence bende akşam 6.30 gibi yemek tarzı yediriyorum 10 gibide kaşık maması yediriyorum sonuç olarak uyuyomu topicdeki uyumayanlar arsında benim kzımda gece kaç kere kalktığını söylemiyim isterseniz..

ohh güle güle giysin ipeğim
affet bari artık kız adam anlamış işte hatasını

yer yer zeynepcim çocuk iyileşsin normale döner merak etmeee
sağol canımmm...
affedim bari
serap walla 3 gundur yemıyo ama 3 gundur ben bittim yani,ne zor yemeyen çocuk yaaa :95:
aynen öyle çiçeğe kandığından sanki
sırf onu sevdiğimden kabalığına katlanıyorum
yoksa zorum ne,ne diye amenna diyeyim ki...

bende her çıkışımda ipeğe çöp bile olsa illa bişey alacam.
yoksa cüzdanım batıyo bana

bende elbisesinin altına uygun bi babet baktım ama
rahat yürüyemez o tarz ayakkabılarla gibi geldi bana.

söyle söyle
biz bu gece abartısız yarım saate bi kalktık
eşşek sıpaları ne varsa uyumayacak sopa istiyolar sopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben 8 gibi yediriyorum yemeğini 10 gibi uykuya dalmak istiyo, o yüzden kaşıkla veremiyorum arada saat farkı çok olmadığı için

ahhh sorma sormaaaaa uyku düzeni ne zaman olacak, odasına ne zaman yatıracağım hep bunları düşünüyorum valla ..

Bence farkeder kızlar gece yatmadan karnı iyice doyan illaki farklı olur gece.İstisnalar olabilir tabi de.
Biz mesela gecede 2-3 kez emmeye kalkıyoduk 8.ayından önce.İlkten meme vermeyi kestim geceleri.Biberonla keçi sütü veriyodum.Sonra öğrendim ki 8 aylık bebek uyuyabilirmiş bütün gece deliksiz,acıkmadan.Akşamdan biberon maması yapmaya başladım.1o gün epey zorlandık.Biberon ve meme olduğunda emip geri yatıyodu ama gece tamamen uyandığı,sallayarak uyuttuğum bile olmuştur.Sabah 5te meme veriyordum sadece.Ama 10 gün gibi bi sürede gece deliksiz uyumalar başladı şükürler olsun.Acıkmazlar yani korkmayın mesele alışkanlıklar.Alışkanlıkları yıkmak kolay değil tabi.Sabırlı olmak lazım.Ağlıyor diye memeyi vermemek lazım.Emzik ve suyla geçiştirebilirsiniz ilk günlerde.Çocuk sizi sandığınızdan daha iyi tanıyor.Ele geçirebileceğini bildiği zaman daha çok ağlıyor.Kararlı olmalı.

çok iyi yapmışsın, kesinlikle kararlı olmalı, ben de karar verip ne uyguladıysam hep başarılı oldu, ama çalıştığım için gece bari emsin mantığından, olayın duygusal tarafı çok ağır, hiç bu konuda kararlı olamadım ve hiç şikayetsiz uyandım durdum, ama şimdilerde çok yoruldum sanırım, o yüzden biraz uyusun istiyorum, dediğin oldukça mantıklı, gece yatmadan önce mama ile startı vereceğim, bakalım nasıl ilerleyeceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…