2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kendim mama yapamadığımda goolynin muzlu-sütlü pirinç ununu yapıyorum Toprakında yediği tek mama odur tavsiye ederim.

camlar bitti en sonunda ama çok yoruldum,yarında kapılarla lambaları sildimmi işim bitti sayılır cumartesi günü süpürüp toz alırım doğum gününü hayırlısyla bir atlatsaydım bir tatsızlık olmadan bir de onun stresi var kayınvalidem inş.yine laf sokuşturmaz :26:yarın bir ara pasta işinide halletmem lazım valla çok yoruldum .....

özlemcim allah kolaylık versin sana canım,yatlıl misafir oldumu elim ayağım birbirne dolanıyor valla bide sen daha lohusasın biraz anlayışlı olsa ya bu insanlar.....

serapcım ihmal etme sen biran önce doktora git canım,doğumdan sonra kontrole gittinmi hiç.....

zeynepcim boykot işe yaramış affet artık enişteyi......

hasta bebişler varmış hepsine geçmiş olsun inş.hemencik iyileşirler....

aklımda bunlar kaldı atladığım varsa kusuruma bakmayın kızlar.....

ben emzirmedim ama benimkilerde gece çok kalkıyorlardı.hemde sırayla.saat başı ayaktaydım.gece önce mama arasını açtım.salladım,pışpışladım falan alıştılar sonra.(hastalık dışında ) şimdi de kalkıyorlar ama açlıktan olmadığını biliyorum en azından.gece uyandıklarında tekrar kendi kendilerine uykuya dalmakta zorlanıyor o kısmı bi atlattıkmı tamamdır.

Selma canım okurken bile yoruldum valla .Sana çok ama çok kolay gelsin .Kim ne derse desin duymazlıktan gel valla meleğinin ilk yaşgünü bu tadını doya doya çıkar .Konuşan kendine konuşsun bir laf et sustur sinir olurum böyle güzel günlerde tatsızlık çıkaran kişilere

sağol canım, birde laf edebilsem aklıma gelmiyor o an, sonra düşündükçe neden sanki böyle demedim diye kendi kendimi yiyorum sonra.....

bizde hava aldık geldik pazara gittik hava burdada çok güzel.
zeynepçim affet gitsin be ya yine düşünmüş çiçek neyim yollamış hatasınıda anlamış
mertkan kuşumada geçmiş olsun tuğbacım aynı kiloda bizim kuzular benimkide 3 aydır yerinde sayıyo hastalıktan süzüldü gitti iice bayramdan bu yana.
selmacım oh ellerine sağlık misler gibi pakladın evini ah bende bi paklsam canım rahat edicek annemler gelince inş artık

alışverişe gittiniz demek iyi etmişsiniz fatmacım,nasıl oldu alaranın kulağı ilaçlar iyi geldimi canım.....

iyi akşamlar kızlar gitmem lazım kısmetse yarın görüşürüz
İyi akşamlar canım

Sağol canım ne yapalım artık kilodan önce sağlığı yerine gelsin kuzuların inş.
Alarayada çok geçmiş olsun genel olarak söylemiştim ama yine söyleyeyim umarım ilaçlar iyi gelirde
hemencecik iyileşir

bazen çorba yedirip yatırıyorum ama gece kendim yatmadan önce sütün içine 7 tane cici bebe etinin ki güzel bide tahıl maması atıyorum 2 ölçek felan

hımmm aferim ona anladı cnm hatasını uzatmada yavaş yavaş açıl

kızlar herkesi okudumda patronum var alıntı yapıp yazamaadım

İyi akşamlar Selmacım kolay gelsin
Ben biraz daha burdayım ama bende çıkarım birazdan

sağol cnm Rabbim bebişlerimize şifa versin sağlık versin

zeyneppppppppppp afffetttttttttttttttttttt

hülya alemsin kız

affettim gitti kızlar
bi daha ederse zor yüz bulur ama

selma ne hamarat gacısın ya okurken ben yoruluyorum yazdıklarını maşallah maşallah

ipoş 3ten beri uyuyor
bi uyandı aldım kucağıma başını omzuma koydu tekrar uyudu
hasta diye elleşmiyorum bende uyusun kuzum

Kızlar hepinize iyi akşamlar diyorum ve artık gidiyorum .Buraya takılmaktan bugün hiç iş yapmadım
Akşam yemeği için hazırlık yapacağım.Yarın görüşmek üzere hoşkalın esen kalın sağlıkla kalın

Uyusun maşallah İpoşuma.
Yemekteki konuşması da güzeldi yalnız Ersin Eniştemizin.Gayrı ihtiyari o şekilde davrandığını kabul etmesi ve de hislerini güzel ifade edişi hoş şekerim bi de beğenmiyon adamı
Gendünü böle ifade etse,ah bi ne hissediğini anlatsa diye bekler türk kadını sen bilmemisin

Derindereeeeeen kıs nerdesin iki satır yaz kıs hamileymişin sende galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…