Selma canım okurken bile yoruldum valla.Sana çok ama çok kolay gelsin .Kim ne derse desin duymazlıktan gel valla meleğinin ilk yaşgünü bu tadını doya doya çıkar .Konuşan kendine konuşsun bir laf et sustur sinir olurum böyle güzel günlerde tatsızlık çıkaran kişilere
selma, bence de kimseyi duyma doğum gününün tadını çıkar.yokmuş gibi davran
bizde hava aldık geldik pazara gittik hava burdada çok güzel.
zeynepçim affet gitsin be ya yine düşünmüş çiçek neyim yollamış hatasınıda anlamış
mertkan kuşumada geçmiş olsun tuğbacım aynı kiloda bizim kuzular benimkide 3 aydır yerinde sayıyo hastalıktan süzüldü gitti iice bayramdan bu yana.
selmacım oh ellerine sağlık misler gibi pakladın evini ah bende bi paklsam canım rahat edicek annemler gelince inş artık
İyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlar gitmem lazım kısmetse yarın görüşürüz
bizde hava aldık geldik pazara gittik hava burdada çok güzel.
zeynepçim affet gitsin be ya yine düşünmüş çiçek neyim yollamış hatasınıda anlamış
mertkan kuşumada geçmiş olsun tuğbacım aynı kiloda bizim kuzular benimkide 3 aydır yerinde sayıyo hastalıktan süzüldü gitti iice bayramdan bu yana.
selmacım oh ellerine sağlık misler gibi pakladın evini ah bende bi paklsam canım rahat edicek annemler gelince inş artık
bazen çorba yedirip yatırıyorum ama gece kendim yatmadan önce sütün içine 7 tane cici bebe etinin ki güzel bide tahıl maması atıyorum 2 ölçek felankızlar bi konuda bilgi paylaşımınıza ihtiyacım var, az önce şirkete gelen misafir bir ablam 8 yaşında bir kızı var, bir akıl verdi nasıl uygulamalıyım diye size de sormak istedim, şöyle ki ;
kızımı hala emziriyorum akşamları, akşam çorbasını 8 gibi yediriyorum, sonra hiç bişey yemeden 10 gibi uyuyo benden süt alarak ama gece sürekli memeye kalkıyo, şu tavsiyeyi verdi, gece yatırmadan önce bebe bisküvili süt ver tok tutar çok kalkmaz dedi, nasıl vermeliyim, sizde bu şekilde gece yatmadan önce biberonla falan bişey veren var mı devam sütü dışında ve nasıl veriyosunuz ?
kızlar hava çok güzeldi kızı sardım sarmaladım bi yürüyüş yaptık. dogum günü için cici aldım kızıma bi de ayakkabılarımızı yeniledik.
eve bi geldim ardımdan kapı çaldı.
ersin çiçek yollamış bide not yazmış üzerine "bu çiçekler kırdığımı tamir edermi bilmem ama seni seviyorum" yazmış,sonrada aradı,akşama bişey yapma pizza söyleyelim dedi.
ehhh affetsem mi dersiniz
ben normalde normal yemek yedirirdim akşam yatmadan,şu aralar bişey yemiyor o ayrı tabi de,normal çorba içer yanında 1 kase yoğurt yerdi. içine ekmek de doğrardım. ahhh ah bi düzelse de yine yese benim küçük oburum...
bende biberonla süt bisküvü falan vermek istiyorum ama biberon almıyor.
offfffff ne var alsa şu zıkkımı almıyor işte :95:
alışverişe gittiniz demek iyi etmişsiniz fatmacım,nasıl oldu alaranın kulağı ilaçlar iyi geldimi canım.....
İyi akşamlar canım
Sağol canım ne yapalım artık kilodan önce sağlığı yerine gelsin kuzuların inş.
Alarayada çok geçmiş olsun genel olarak söylemiştim ama yine söyleyeyim umarım ilaçlar iyi gelirde
hemencecik iyileşir
zeyneppppppppppp afffetttttttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?