hülya alemsin kız
affettim gitti kızlar
bi daha ederse zor yüz bulur ama
selma ne hamarat gacısın ya okurken ben yoruluyorum yazdıklarını maşallah maşallah
ipoş 3ten beri uyuyor
bi uyandı aldım kucağıma başını omzuma koydu tekrar uyudu
hasta diye elleşmiyorum bende uyusun kuzum
Ay kızlar geçmişe bakamamıştım kusura bakmayın bir sürü yazmışınız benim bu misafir işleri için.Bende oturdum bugün bunu düşündüm sanırım bu konuda benimde hatalarım var.
Ay kızlar geçmişe bakamamıştım kusura bakmayın bir sürü yazmışınız benim bu misafir işleri için.Bende oturdum bugün bunu düşündüm sanırım bu konuda benimde hatalarım var.
dur akşam azcık seviyim adamı bak yumuşattın beniUyusun maşallah İpoşuma.
Yemekteki konuşması da güzeldi yalnız Ersin Eniştemizin.Gayrı ihtiyari o şekilde davrandığını kabul etmesi ve de hislerini güzel ifade edişi hoş şekerim bi de beğenmiyon adamı
Gendünü böle ifade etse,ah bi ne hissediğini anlatsa diye bekler türk kadını sen bilmemisin
Derindereeeeeen kıs nerdesin iki satır yaz kıs hamileymişin sende galiba
evet,öyle huzurlu oluyorum ki o kucağımda uyuduğundamaşallah uyusun tabi kuzum benimkide yeni uyandı bi ara uyandı dizime yattı bida uyudu.böyle omzuma dizime yattığı zaman öyle güzel hissediyorumki Rabbime binlerce kez şükrediyorum alarayı bana verdiği ve bana annelik duygusunu yaşattığı için
hata sende değil ki sana gelicem diyende.Ay kızlar geçmişe bakamamıştım kusura bakmayın bir sürü yazmışınız benim bu misafir işleri için.Bende oturdum bugün bunu düşündüm sanırım bu konuda benimde hatalarım var.
kızlar muzlu süt kabız yaparmı
kızlar muzlu süt kabız yaparmı
herkeze günaydınnn.....
pazartesi versen olurmu belki yarın annemlere giderim sana zahmet olmazsa tabi...günaydın cnm yarın evdemisin bugün veriyimmi kargoyu
Herkese günaydıııın
Yigite kocaman bir İYİKİ DOGDUN YİGİİİİİİİT
Ebrucum hediyeni aldım. Çok teşekkürler. Fakat foto çekmeyi unuttum. Hemen makinaya attim yikamak icin. ben herşeyi yıkarım giymeden önce. kurusun çekip topikimize koyacağım. Çok çok teşekkürler. İlk dogum günü hediyemizi aldık böylece :)
pazartesi versen olurmu belki yarın annemlere giderim sana zahmet olmazsa tabi...
güle güle kullanın inşallah beğenmişindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?