2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah uyusun tabi kuzum benimkide yeni uyandı bi ara uyandı dizime yattı bida uyudu.böyle omzuma dizime yattığı zaman öyle güzel hissediyorumki Rabbime binlerce kez şükrediyorum alarayı bana verdiği ve bana annelik duygusunu yaşattığı için

Ay kızlar geçmişe bakamamıştım kusura bakmayın bir sürü yazmışınız benim bu misafir işleri için.Bende oturdum bugün bunu düşündüm sanırım bu konuda benimde hatalarım var.

Ay kızlar geçmişe bakamamıştım kusura bakmayın bir sürü yazmışınız benim bu misafir işleri için.Bende oturdum bugün bunu düşündüm sanırım bu konuda benimde hatalarım var.

sende ben gibi biraz yumuşak yüzlüsün sanırım özlemcim öylemi

Son düzenleme:
dur akşam azcık seviyim adamı bak yumuşattın beni
evet,öyle huzurlu oluyorum ki o kucağımda uyuduğunda
dünya bi yana ipek bi yana...
hata sende değil ki sana gelicem diyende.
sen sadece geri çeviremiyosun sanırım karşımdaki kırılır diye endişe ediyosun.
ama güzel bi uslupla müsait olmadığını anlatmalısın. yada eşine at topu,o anlatsın.
2 kucuk bebeğiniz var,kendine de acı biraz...

Yok mümkün değil müsait değilim diyemem.Kocam çevirebilir aslında ama ısrar edene de bişey deenmez herhalde.Benim hatam ben iyiyim yahşiyim demek.Millete sen lahusasın 40 gün yat nolur nolmaz diye akıl veriyom Ama benim öyle bi hakkım yokmuş gibi davranıyorum.
Doğum yaptığımdan beri bi kere yatmadım sere serpe.Yatamadım gerçi bu sefer bakanda yoktu hani ilkindeki gibi Aman neyse işte hep yağlı ballı sofralar.Evde ne varsa illa hepsini ortaya koymalar.Öyle görmüşüz aileden ne edek.Derken derken bana kıyar tabi herkes ben kendime kıyyom çünkü.Bu saatten sonra bu imajı değiştiremem sanırım

Güle güle Tuğba Zeynep hoşçakalın

Herkese günaydıııın

Yigite kocaman bir İYİKİ DOGDUN YİGİİİİİİİT

Ebrucum hediyeni aldım. Çok teşekkürler. Fakat foto çekmeyi unuttum. Hemen makinaya attim yikamak icin. ben herşeyi yıkarım giymeden önce. kurusun çekip topikimize koyacağım. Çok çok teşekkürler. İlk dogum günü hediyemizi aldık böylece :)

seldacım yiğit paşanın doğum günü kutlu olsun..daha nice yaşlarını buradan beraber kutlarız inşallah..

günaydın cnm yarın evdemisin bugün veriyimmi kargoyu
pazartesi versen olurmu belki yarın annemlere giderim sana zahmet olmazsa tabi...

güle güle kullanın inşallah beğenmişindir...

ebrucum ne demek begendik tabiki. en cok kullanılan şeyler. tişört ve eşofman. eşofmanı hemen giymeye başlar tişörtümüzü seneye artık. cok cok teşekkürler. kesenize bereket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…