ebrucum ne demek begendik tabiki. en cok kullanılan şeyler. tişört ve eşofman. eşofmanı hemen giymeye başlar tişörtümüzü seneye artık. cok cok teşekkürler. kesenize bereket.
demhant dün sorduğun bir soru var gece kalkmaması icin ne vereyim diye. anne sütü aldığı sürece bu bücürler kalkacaklar bi kere onu kabul etmek gerek. cünkü hem sıvı ihtiyaclarını hemde anneyle yakınlık ihtiyaclarını gideriyorlar. bence meme emme bitince kalkmalar azalacak. o zamanlarda kalktığı zamanlar su vermek en iyisi. susuyacaklar büyük ihtimalle.
aksamları bizimki aksam yemeği yiyor bizimle. ondan sonra bisey vermiyorum ben. yani 7.30 - 8 arası. gecede 2 kez emmek icin mızırdanıyor ama uyanmıyor uyur vaziyette.
ama muhallebi vermek iyi olabilir. biz süt alerjimiz olduğu icin öyle şeyler yiyemiyoruz.
bir yerde okumuştum. en son yediği şeyden 2,5 3 saat sonra gece uykusuna gecmesi gerekiyor rahat uyuması icin.
bunuda göz önünde bulundur. sonra gaz gibi nedenlerle uyanmayada alışmasın
yiğit paşşam doğum günün kutlu olsun teyzem nice mutlu yaşalara sağlıkla huzurla inşallah....
nasılsınız arkadaşlar ben çok kötü gribim 2 senedir olmuyodum mahvoldum ağzım burnum genzim biber gibi yanıyo...arası babanesi aldı gitti uyuyucam bende....gece 4 te kalktı benimkide 7 de yattı karnı ağırıyodu çok ağladı
Günaydın
Doğum günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederiz.. Oğlumun adının başharfleriniyle yazdığım şiirimi paylaşmak istiyorum sizinle..
Ayrıca yaşadığımız zor günlerde yanımızda olduğunuz için ayrıca teşekkürler hepinize.
Yağmurlar diziliyor kirpiklerimde
İçime akıyor ince ince gözlerimden
Geçmişin izleri acıtsada içimi bitti diyorum,gülüyorum..
İnsan insan bakan gözlerinde öğrendim mutluluğu
Tam bir yıl oldu geleli umut oldun sevinç oldun bereket oldun
Ağladın ağladım güldün neşem oldun..
Liman oldun terkedilmiş ıssız kalmış ömrüme
Parlayan yıldızım oldun iyi ki doğdun canım oğlum...
Günaydın
Doğum günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederiz.. Oğlumun adının başharfleriniyle yazdığım şiirimi paylaşmak istiyorum sizinle..
Ayrıca yaşadığımız zor günlerde yanımızda olduğunuz için ayrıca teşekkürler hepinize.
Yağmurlar diziliyor kirpiklerimde
İçime akıyor ince ince gözlerimden
Geçmişin izleri acıtsada içimi bitti diyorum,gülüyorum..
İnsan insan bakan gözlerinde öğrendim mutluluğu
Tam bir yıl oldu geleli umut oldun sevinç oldun bereket oldun
Ağladın ağladım güldün neşem oldun..
Liman oldun terkedilmiş ıssız kalmış ömrüme
Parlayan yıldızım oldun iyi ki doğdun canım oğlum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?