2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

demhant dün sorduğun bir soru var gece kalkmaması icin ne vereyim diye. anne sütü aldığı sürece bu bücürler kalkacaklar bi kere onu kabul etmek gerek. cünkü hem sıvı ihtiyaclarını hemde anneyle yakınlık ihtiyaclarını gideriyorlar. bence meme emme bitince kalkmalar azalacak. o zamanlarda kalktığı zamanlar su vermek en iyisi. susuyacaklar büyük ihtimalle.

aksamları bizimki aksam yemeği yiyor bizimle. ondan sonra bisey vermiyorum ben. yani 7.30 - 8 arası. gecede 2 kez emmek icin mızırdanıyor ama uyanmıyor uyur vaziyette.

ama muhallebi vermek iyi olabilir. biz süt alerjimiz olduğu icin öyle şeyler yiyemiyoruz.

bir yerde okumuştum. en son yediği şeyden 2,5 3 saat sonra gece uykusuna gecmesi gerekiyor rahat uyuması icin.

bunuda göz önünde bulundur. sonra gaz gibi nedenlerle uyanmayada alışmasın

günaydın kızlar , Yiğit paşam nice mutlu senelere teyzecim ailenle birlikte mutlu sağlıklı güzel yıllara inşallah ... Seldacım öpüyorum senide paşayıda nice doğum günlerini görürüz inşallah

günaydın kızlar.

YİĞİT KUZUMUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

biz yine facia bi gece geçirdik. allahım ne zaman duzene gırıcek bu kızın uykusu bılmıyorum.
yemememız tam gaz devam. 3 gundur oglen tarhana ıcıyor bugun degısık bısey vereyım artık. yogurt corbası yapayım napayım. onuda içerse hasbam...

dun deprem olmuş yaw gece iyiki hissetmemişiz korkudan gözümü kırpamazdım daha. aman gerçi çok kırpıyoruz da...

evet evet, anne sütü aldıkça kalkacaklar bunun farkındayım ama kalkma sayısını biraz daha azaltmaktı planım,yoksa ancak sütü kesince o alışkanlık bitince kalkmalar da sonlanır.

ben deakşam yemeği veriyorum genelde, dün akşam muhallebi yaptım arınınkini hiç almadı, sevmiyo maalesef yediremiyorum, teşekkür ederim.

bir yerde okumuştum. en son yediği şeyden 2,5 3 saat sonra gece uykusuna gecmesi gerekiyor rahat uyuması icin.

bunuda göz önünde bulundur. sonra gaz gibi nedenlerle uyanmayada alışmasın

ay canım benimki biberonla mamasını yemeden uyumaz ki verince 3 saate uyutsam uyumaz gecede pırpır dönür ağlıyo hiç uyumuyo gazmı oluyo ki ama 9 yedirip 10 da uyutsam uyanır acıkırda gene uyurken vermem gerekicek mamasını off

Günaydınlar herkese...

Yiğit Alp in doğum günüymüş bügün, iyiki doğdun kuşum, nice sağlıklı yıllar görürsün inş.

herkese günaydın

YİĞİT doğum günün kutlu olsun inşallah daha nice doğum gününü birlikte kutlarız

Günaydınlar

YİĞİT PAŞA Doğum günün kutlu olsun .Daha nice yaşlar görürsün inş. sağlıkla mutlulukla huzurla geçen upuzun ömrün olur inş. :81:

bişey sorucam kızlar, doğum günü süslemeleri vs. için eminönüne giden var mı, tavsiye bekliyorum sizlerden, ne nerde uygundur ?

yiğit paşşam doğum günün kutlu olsun teyzem nice mutlu yaşalara sağlıkla huzurla inşallah....

nasılsınız arkadaşlar ben çok kötü gribim 2 senedir olmuyodum mahvoldum ağzım burnum genzim biber gibi yanıyo...arası babanesi aldı gitti uyuyucam bende....gece 4 te kalktı benimkide 7 de yattı karnı ağırıyodu çok ağladı

geçmiş olsun canım bizde 1 haftadır mahvolduk azılar yüzünden üsttekiler çıktı alttakilerde çıkmak üzere dün sabah ezanuna kadar ağladı yavrum sabah 7:30 gibi kalktı hala uyumadı hamakta sallaıp uyutup yatağına koyuyoruz ağlıyor fitil şurup kar etmedi :2:

Yiğit Alp in doğum günüymüş sanırım nice senelere doğum günün kutlu olsun paşamızın
ben Fransız kaldım iyice kızlar sonradan katılınca takip de edemiyorum fazla sizi

Günaydın
Doğum günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederiz.. Oğlumun adının başharfleriniyle yazdığım şiirimi paylaşmak istiyorum sizinle..
Ayrıca yaşadığımız zor günlerde yanımızda olduğunuz için ayrıca teşekkürler hepinize.

Yağmurlar diziliyor kirpiklerimde
İçime akıyor ince ince gözlerimden
Geçmişin izleri acıtsada içimi bitti diyorum,gülüyorum..
İnsan insan bakan gözlerinde öğrendim mutluluğu
Tam bir yıl oldu geleli umut oldun sevinç oldun bereket oldun
Ağladın ağladım güldün neşem oldun..
Liman oldun terkedilmiş ıssız kalmış ömrüme
Parlayan yıldızım oldun iyi ki doğdun canım oğlum...

harika sözler, umut oldun, sevinç oldun ....
çok güzel, çok tebrik ederim.

seldacım çok güzel allah ağzınızın tadını bozmasın eşinle sen daha nice doğum günlerini kutlayın oğlunun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…