2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel yazmışsın canım bravo sana ben şiir konularında yeteneksizim

geçmişi okuyayaım dedim geç kaldım
YİĞİT TATLUUUUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE YAŞLARA
HERKESLER İYİ KUDUĞUMA GÖRE ARAQ ARA GELİCEM

ecrin dila..dün girememiştimm.kuzum annan gelmez ama doğum günü kutlu olsunn..

yiğit alp doğum günün kutlu olsunn ..allah uzun ömürler versin hipsinede..ne güzell.bizimdee haftayaaa

Son düzenleme:
çok güzel olmuş iyi fikir bizimde var bu kavanozlardan bende mi yapsam üstüne yapıştırdıklarını nereden aldın canım ?

sağol canım kararsız kalmıştım bebek şekeri malzemeleri satan yerlerde vardır canım ben öyle bir yerden aldım ama keçeden kendi kesip yapanda var

Son düzenleme:
kardeşimi dün görderdimm..ne güzeldi yaww.az oldu ama olsun gördükya oda yeter..ama az az öksürüyordu şuan ankarada doktora git dedim olur dedi ama.pek ihmalkardır kendine..hergün çıktık dolaştık.evde hiç yemek yapmama rağmen feci yorulmuşum.ee gezmekten sanırım..dün defnini sürekli ateşi çıktı.bi indi bi çıktı bugün sabahta ateşyli olnca doktora götürelim dedik.bu sefer başka bi hastane.doktor kulakta bogazda bişey yok.evde grip olan biri varsa buluşmış olubulur onun başlangıcı olabilir dedi.ee kardeşimdede başlangıç vardı sanırım teyzeden geçti.neyse pek önemli değimiş şükür.bi şurup verdi onu kallanacgız.bu arada kilosuna baktık.inşallah yanlış değildir.dijitaldi aslında yanılma olmaz gibi geliyo.8.700 kg çıktı.ayy 20 günde 500gr almış gözüküyo.pek bi sevindim.ama bu aralar ikinci diş accık gözütmüş birazda onon nazı var.bakalım aldığı kiloyu vererse bide.ee verir tabi.canı sağolsun ne yapalım.ama bu fantomalt bizde bayagı işe yarayacak şükür..
bu arad benim sütlerde 3-4 gündür barız bi azalma var valla hiç dolmuyorlar.şu 3-4 gündürde yyipi içtim valla .bide diyetteydim.2 kiloda vermiştim.sanırım hepsini geri aldım.yani yemelye içmeylede alakası yok.ama eskiden dolgun durdu sütümün oldugunu iyi bilirdim.valla şimdi cekiyo ama varmı yokmu süt anlamadım:26:.geri kalanlarla iyiz şükürr..ev berbatt .temezlenecekk.ama bugün şöyle bi toparlayayaıp.bugün dinlenmeyi düşünüyorum.yarın başlayacgım.çok yorgunum çünkü.bide temezlik yaparsam yatarım valla...eeee anlatın ..

neyse kızlar bi silem vereyim dedim.pek kimse yok.haydi çıkayım ben barii.görüşürüzz...

neyse kızlar bi silem vereyim dedim.pek kimse yok.haydi çıkayım ben barii.görüşürüzz...

ayşegül ne güzel kardeşinle bolbol gezmişsin değişiklik olmuş sana defneye hem geçmiş olsun hem maşallah dijital tartıda yanlışlık olmaz diye düşünüyorum temizliği dinlen öyle yaparsın bende dün çoğunu yaptım temizliğin annem geldi hem yardıma arada furkana baktı iyi oldu valla yoksa toplayacağım derken dahada dağılmıştık

selam kızlar
yiğit alp'imizin doğum günü kutlu olsun nice mutlu mutlu yıllar görürsün inşallah.partisi bugünmüydü yoksa hafta sonumu. ben kaçırdım bugünse hemen foto koy seldacımda bizede fikir olun çalalım ascık:))

giremedim kaç gündür annemlerdeydim dün geldim.gencer çok hastaydı.malum burun akıntısı öksürük ateş sürekli ağlama....antibiyotik verdi dr orda babam ve kardeşim vardı azda olsa oyaladılar hiç kucağımdan inmiyodu..dün ve bugün daha iyi çok şükür en güzelide artık ilaç içeceği zaman şişeyi görüyo ben çalkalıyorum onu yatırdığımda anında ağzını açıveriyo sonra onu öpücük manyağı yapıyorum bende:)))
başka hastalarımız varsa hepsine allahtan acil şifa diliyorum kıştabir an önce geçsin artık sokaklara dökülelim rahat rahat:))

aytencim güzel olmuş şekerlerin..
bizde pek çocuk olmayacak bu sene o yüzden ben böyle bişey yapmıyorum..
2. yaş gününü bizim kızlarla toplanıp yapmak gibi bir fikrim var bakalım ogünleri görürsek inşallah..
ayşegülcim maşallah güzel kilo almış 20 günde bizimkide almıştır inşallah.. bizde aha diş yok yaşını karşılar dişler diyordum ama maalesef hayal oldu :)

Az önce yoğurtlı pırasa yedi bir kase yarar inşallah tosunuma..
Bu yemek olayı beni çok düşündürüyor.. şöyle anne yemek yemek diye dolansa peşimde istiyorum:)

Yiğit Alpin doğum günü kutlu olsun.Ay ne güzel ya bu günleri de gördük..
Demek o güzel gözlerini bugün açtın dünyaya sen.Ah yavrum inşallah hep güzel günlere gözünü açman dileğiyle.Tekrar doğum günün kutlu olsun tatlım.Tabi Seldacım seninde annelikteki ilk yılını tebrik ederim çok şükür güzelce altından kalktık inşallah...:81:

Ayşegül sütün gelip gelmediğini yutkunmasından anlarsın canım

Canım sağol özlemcim.. şükür bu günleride gördük..
Darısı sizlerinde başına inşallah..

Kızlar ben menüme bunuda ekledim sizde bakın çok güzel ve kolay bir tarif

ugurlutadlar: 1 YAŞ KURABİYESİ

selda çok güzel tarifler var burda bende kurabiye yapıcam ama bir kalıbım yok bıçakla keserek yapabilirsem bende bundan yaparım

öyle valla dinlenecegim bugün.tabi defnedende olmaz ama neyse.

maşallah yarasın paşaya.

işti yutkunmuyo.bende ondan dedim zaten sanki süt yok gibi.cok cok emerdi.şimdi hiç gelmiyo ses.birdin biremi gitti bu süt yaa:26:

ben defnenin pek kilosuna inanmadım.benim kızda öyle 20 günde yarım kilo alacak bi potansiyelyokta ondan.pek yemiyo zaten.ama fantomaltı herşeye koyuyom.

selda kız daha bu oğluşum sana napsın bak ne güzel yemiş paşam yarasın löp löp et olsun defneyede maşallah ben de bitirdim fantomaltı kararsız kaldım yeniden alsammı almasımmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…