saol canım sizede geçmiş olsun canım
Günaydın
Doğum günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederiz.. Oğlumun adının başharfleriniyle yazdığım şiirimi paylaşmak istiyorum sizinle..
Ayrıca yaşadığımız zor günlerde yanımızda olduğunuz için ayrıca teşekkürler hepinize.
Yağmurlar diziliyor kirpiklerimde
İçime akıyor ince ince gözlerimden
Geçmişin izleri acıtsada içimi bitti diyorum,gülüyorum..
İnsan insan bakan gözlerinde öğrendim mutluluğu
Tam bir yıl oldu geleli umut oldun sevinç oldun bereket oldun
Ağladın ağladım güldün neşem oldun..
Liman oldun terkedilmiş ıssız kalmış ömrüme
Parlayan yıldızım oldun iyi ki doğdun canım oğlum...
kızlar doğum gününde çocuklara dağıtmak için hazırladığı şekerler nasıl fikir alayım dedim kızlara pembe erkeklere mavi yaptım
ImageShack Album - 2 images
çok güzel olmuş iyi fikir bizimde var bu kavanozlardan bende mi yapsam üstüne yapıştırdıklarını nereden aldın canım ?
neyse kızlar bi silem vereyim dedim.pek kimse yok.haydi çıkayım ben barii.görüşürüzz...
Yiğit Alpin doğum günü kutlu olsun.Ay ne güzel ya bu günleri de gördük..
Demek o güzel gözlerini bugün açtın dünyaya sen.Ah yavrum inşallah hep güzel günlere gözünü açman dileğiyle.Tekrar doğum günün kutlu olsun tatlım.Tabi Seldacım seninde annelikteki ilk yılını tebrik ederim çok şükür güzelce altından kalktık inşallah...:81:
Ayşegül sütün gelip gelmediğini yutkunmasından anlarsın canım
Canım sağol özlemcim.. şükür bu günleride gördük..
Darısı sizlerinde başına inşallah..
Kızlar ben menüme bunuda ekledim sizde bakın çok güzel ve kolay bir tarif
ugurlutadlar: 1 YAŞ KURABİYESİ
ayşegül ne güzel kardeşinle bolbol gezmişsin değişiklik olmuş sana defneye hem geçmiş olsun hem maşallah dijital tartıda yanlışlık olmaz diye düşünüyorum temizliği dinlen öyle yaparsın bende dün çoğunu yaptım temizliğin annem geldi hem yardıma arada furkana baktı iyi oldu valla yoksa toplayacağım derken dahada dağılmıştık
maşallah yarasın paşaya.aytencim güzel olmuş şekerlerin..
bizde pek çocuk olmayacak bu sene o yüzden ben böyle bişey yapmıyorum..
2. yaş gününü bizim kızlarla toplanıp yapmak gibi bir fikrim var bakalım ogünleri görürsek inşallah..
ayşegülcim maşallah güzel kilo almış 20 günde bizimkide almıştır inşallah.. bizde aha diş yok yaşını karşılar dişler diyordum ama maalesef hayal oldu :)
Az önce yoğurtlı pırasa yedi bir kase yarar inşallah tosunuma..
Bu yemek olayı beni çok düşündürüyor.. şöyle anne yemek yemek diye dolansa peşimde istiyorum:)
Yiğit Alpin doğum günü kutlu olsun.Ay ne güzel ya bu günleri de gördük..
Demek o güzel gözlerini bugün açtın dünyaya sen.Ah yavrum inşallah hep güzel günlere gözünü açman dileğiyle.Tekrar doğum günün kutlu olsun tatlım.Tabi Seldacım seninde annelikteki ilk yılını tebrik ederim çok şükür güzelce altından kalktık inşallah...:81:
Ayşegül sütün gelip gelmediğini yutkunmasından anlarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?