2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada zeynep nerde bilmiyorumkismile

sanad kolay gelsin bacım...bu ardaa daha önce yazmıştım..hayırlı olsun diyek işten ayrılmışsın.böylesi belkide daha hayırlıdır...

zeynep halasında. cuma gelcek.

evet o cumaa kadar yok..

sağol canım. hava güzel heralde orda. burda yağmur,rüzgar var. iyi gezmeler size

valla büyük nimet. iyi ki varlar. Allah onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
amin canım amin :Saruboceq:
zeynep halasında. cuma gelcek.
hımm ne güzel kafası dağılır

sanad kolay gelsin bacım...bu ardaa daha önce yazmıştım..hayırlı olsun diyek işten ayrılmışsın.böylesi belkide daha hayırlıdır...

evet o cumaa kadar yok..

sağol canım Allah razı olsun evet böylesi daha iyi olacak çünkü ne yerime aldıkları kızı çıkardılar hatta birisini daha almışlar bana işimide vermediler senin için henüz karar vermedik diye yani tazminat vermemek için kendim çıkayım istiyorlardı belli şimdi bebek olunca süt izni çocuk hasta oldu izin alacağım falan derim diye oyalıyorlardı kaç gündür zoruma gitti arada gezen gibiydim baktım çıkarmıyorlar hakkımı helal de etmedim istifayı bastım onlar çıkaracak tazminat alacağım derken çocuğum rezil olacaktı çalışma saatleride çok fazla ve kesinlikle esneklik tanımadılar çok kızgınım onlara klava:ama evde olmaktan çok ama çok mutluyum kuzum 1 yaşına falan gelsin başka bir iş bulurum nasıl olsa yerimseniben

tubacım bende anlıyorum seni.zaten bende dayanamadıgım için işten ayrılmıştım.eller bakacak kuzuma.ben göremeyecegim diye bunalıma girmiştim.tekrar dönemedim.benim iş yeride çokta esnek degildi süt iznimi bile.işyerimizin üztü kiraydı orayı tut mzirip glersin demiylerdi.yani hemen işe döner.erkende çıkmaz diye ne yapacaklarını şaşırmışlardı...boşver tekrar girersin nede olsa..

evet canım ya onların vereceği parayla ben zengin olmam artı benim çocuğum o paradan milyarlarca kat daha değerli rezil olmasını aç kalmasını istemiyorum iş nasıl olsa bulunur ama kuzumun bana ihtiyacı var önemli olan da bu benim için
onlarda o parayı verseler fakirleşeceklerdi sanki ama ben hakkımı helal etmiyorum nasıl olsa çıkar biryerlerinden parasında pulunda değilimde 2 senem geçti orda gece gündüz çalıştım emeğime yazık oyüzden kızgınım yoksa alacağım para ne beni zengin eder nede şirketi fakir hakettiklerini çekerler zaten :dilcikar:

haklısın...benim iş yeri iyiydi ama geç çıkıyorduk.bi ben herkesten önce çıkardım oda 7 de..muhasebe yaptıgım için 7 idi.cmts çalışırdık.bazende pazar ayda bir defa bile olsa pazar olurdu.ama ne bilem para konusunda iyiydiler.her bayram zarfın içinde bayramlık paralarımızı verirlerdi.ramazanlıkta erzak..sagolsun o konuda iyiydiler ama çook geç çıkılıyodu.bazen bana sen erken çıkıyon diye sinir olan bile oluyodu.bende zaman konusundn ayrılmıştım..(((

iyiyim canım ya bakıyorum bi yandan oglana bi yandan topige yetisemiyorum :) dogum paramı almaya gittim, ordan pazara gittik biraz da hava aldık geldik acık kaldı forum :) daha yeni oturdum bilgisayara,

nası gidiyor bebişler ey ahali, gunduz uyumuyor benim sıpa surekli oyun sohbet muhabbet, ama bir gulucukler atıyor bir bıcırdıyor ki kızamıyorum

bazen benimde pc açık kalıyo unutuyorum..
benim kızda laf istiyo..her bebek böyle sanırım.))

ay bende burdayım aslında ama iş var habire burayada bakıp duruyom ama yazamadım kaç gündür girememitim geçmişide okudum biraz ondan...

Ya kızlar benim doktor aşıdan sonra 4 saatte bir calpol verin dedi ama prospektüsünde de 3 ay ve sonrası için 4 saatte bir diyor. 2 ay için aşıdan sonra ateş olursa bir kere verin diyor. Siz ne yaptınız bu karma ve verem aşısından sonra?

selam herkese umarım keyifler yerindedir giremiyorum arkadaşlar annemdeyim hep.. yarında sapancaya gidicem ablamda kalıcam pazar gününe kadar inşaallah. hepinizi bebişlerinizi öpüyorum..
slm canım gez bol bol kendine şeymaya ii bak...
canım geçmiş olsun benimde bi bilgim yok...
canım çok zordur eminim allah yardımcın olsun...ama napçan onun için herşey...
öle valla canım her gün aynı şeyler memlekete gitmen ii olur bizimde hazianda düğünümüz var kız kardeşimin düğünü var o zaman gitçem...
canım geçmiş olsun inşallah öksürüğüde geçer gözün aydın eşin gelmiş...
canım yarasın aşıları...inşallah ateşi olmaz...
evet canım arasta bakmasam bağrınıyo....yerim onun incelemesini..
slm ızlar kaynanm gelcekti bugün ama vazgeçmişler
hehehhehhe
neyse aşı olanlar geçmiş olsun canlarım
herkezin bebeki iimi
havvacım bizimkide aynı kahkaha atıo çok gülüom valla
hadi gözün aydın canım..
allah kabul etsin canım işin içinde hayırlısı...
çok şekerler valla agularını yerim..
kolay gelsin canım allah yardımcın olsun....
sorma canım benim kimsem yok burda çok zor...annenin orda olması büüyük nimet...

canım valla benim dopktor önermedi...en son çare ateş düşürücü demişti... valla ben bişi yapmadım çok şükür çıkmadı....seninde çıkmaz inşallah...

günaydınn..
defnecigi banyo yaptırdım.mışıl mışıl uyuyo..zeynoyla kahvaltı yapıyoz....siz ne ediyonuz..

İlk günaydın bendennnnnopuyorumnanaktan
günaydın canım

günaydınn..
defnecigi banyo yaptırdım.mışıl mışıl uyuyo..zeynoyla kahvaltı yapıyoz....siz ne ediyonuz..

günaydın tatlım oh afiyet olsun ne edem canım kalktım arası bekliyom kalksın normalde çoktan kalkardı ama bu gün sabah erken yedi yemeğini uyuyo paşa bende evi temizleyecem kaynanam gelsin..mutfağa daldım güzelcene temizledim kaynana gelsinde diğerlerşinide yapam

iyi işte be yemiş yatmış.anca bende hafta sonu evi temizliyorum.haftalık oluyo degilse yitiştiremem.ev enelde temiz duruyo dagınık durur zeyno tarafından ama toplarız ha bire evi..sanada kolay gelsin..

günaydın.havva ben foto topiginde anlatmıştım resim nasıl eklenirdiye.60.sayfa..oraya bak bacım yazdım ayrıntılı.ne hikmetse bi türlü alıntı yapamadım.anlamadım ama.60.sayfada .burdan yapınnnn diye yazmıştım.
esrada çok tatlı olmuş maşallah..

yarenne ettin kuzum.temizlik ne oldu...

Günaydın herkeze benimkide gece 3 den beri gaz sancısı yüzünden ayakda bende o saatden beri ayakdayım tabi okadar uykum varki anlatamam.yaa dün ben çorba yapmıştım biraz acı olmuştu acaba ondanmı rahatsız oldu acı yersek nasıl etkiler çocukları. Ayşegül bide sen tek başına nasıl yıkıyon anlatsana evin sıçaklığı felan nasıl ayarlıyon giydiriken kaç derece oluyo mesela oda?

,

ah be kuzum ben acı yerim.çocukları etkiledigini sanmıyorum.çok acı degil ama yerim işte.
ben banyo yaptırırken odayı sıcacık yaparım.yani dereceyi yükseltirim.ne bilem 30 derece falan yaparım yıkayana kadar ama.fileli havuzuna korum.maşrabaya(biz öyle deriz)köpüklü su yapar önce vücudunu yıkarım.durularım.ilk zamanlar korkar gibi ellerini sıkıca yumruk yapardı bende elimdin ttutturur tek elimle vücudunu yıkardım.sonra tes çeviriyorum yüz üstü.boynundan degil tam meme yerlerinden tutarım.beline baskı yapmama için.yani koltuk altlarına denk geliyo ellerim.önce saçı ıslatıp şampuanlarım.göze temas etmem.sonra önce ensedeki saçlara su döküp yavaş yavaş tepeye kadar suyu döker ellimle suyu azaltmaya çalışırım.öyle bi kere daha şamuamlarım.tepeden su dökerim.sonra düz çevirir bi daha vücuduna su dökerim.bitti kurularım üstünü giydirdikten sonra dereceyi normal ısısına dönderirim.yalnızsuyu hızlı dökme zoçuklar hefret ederler.nefes almasına müsade et.sonra tekar su dök o terra nefes aldıktan sonra tekrarlarsın.suyu ne kadar hızla döersen çocuk nefs alamaz bu sefer bu yüzden çok aglar...kolay gele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…