bizimde bugünlerde arkadaşlar gelecek karı koca baya kalabalıklar herkese uygun birgün ayarlamaya çalışıyorlar ohaoldumsmileev temizlenecek ikramlar hazırlanacak bende nasıl edecem diye kara kara düşünüyordum sağolsun annneciğim biliyor baya kalabalık bir arkadaş grubumuz olduklarını devamlı görüşüyoruz baya iyi hazırlanmam gerektiği için yardıma gelirim dedi o yüzden içim rahat iyiki anacığımla aynı şehirdeyim zemuszemus
bu arada zeynep nerde bilmiyorumkismile
zeynep halasında. cuma gelcek.
amin canım amin :Saruboceq:sağol canım. hava güzel heralde orda. burda yağmur,rüzgar var. iyi gezmeler size
valla büyük nimet. iyi ki varlar. Allah onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
hımm ne güzel kafası dağılırzeynep halasında. cuma gelcek.
sanad kolay gelsin bacım...bu ardaa daha önce yazmıştım..hayırlı olsun diyek işten ayrılmışsın.böylesi belkide daha hayırlıdır...
evet o cumaa kadar yok..
amin canım amin :Saruboceq:
hımm ne güzel kafası dağılır
sağol canım Allah razı olsun evet böylesi daha iyi olacak çünkü ne yerime aldıkları kızı çıkardılar hatta birisini daha almışlar bana işimide vermediler senin için henüz karar vermedik diye yani tazminat vermemek için kendim çıkayım istiyorlardı belli şimdi bebek olunca süt izni çocuk hasta oldu izin alacağım falan derim diye oyalıyorlardı kaç gündür zoruma gitti arada gezen gibiydim baktım çıkarmıyorlar hakkımı helal de etmedim istifayı bastım onlar çıkaracak tazminat alacağım derken çocuğum rezil olacaktı çalışma saatleride çok fazla ve kesinlikle esneklik tanımadılar çok kızgınım onlaraklava:ama evde olmaktan çok ama çok mutluyum kuzum 1 yaşına falan gelsin başka bir iş bulurum nasıl olsa yerimseniben
evet canım ya onların vereceği parayla ben zengin olmam artı benim çocuğum o paradan milyarlarca kat daha değerli rezil olmasını aç kalmasını istemiyorum iş nasıl olsa bulunur ama kuzumun bana ihtiyacı var önemli olan da bu benim için
onlarda o parayı verseler fakirleşeceklerdi sanki ama ben hakkımı helal etmiyorum nasıl olsa çıkar biryerlerinden parasında pulunda değilimde 2 senem geçti orda gece gündüz çalıştım emeğime yazık oyüzden kızgınım yoksa alacağım para ne beni zengin eder nede şirketi fakir hakettiklerini çekerler zaten :dilcikar:
iyiyim canım ya bakıyorum bi yandan oglana bi yandan topige yetisemiyorum :) dogum paramı almaya gittim, ordan pazara gittik biraz da hava aldık geldik acık kaldı forum :) daha yeni oturdum bilgisayara,
nası gidiyor bebişler ey ahali, gunduz uyumuyor benim sıpa surekli oyun sohbet muhabbet, ama bir gulucukler atıyor bir bıcırdıyor ki kızamıyorum
slm canım gez bol bol kendine şeymaya ii bak...selam herkese umarım keyifler yerindedir giremiyorum arkadaşlar annemdeyim hep.. yarında sapancaya gidicem ablamda kalıcam pazar gününe kadar inşaallah. hepinizi bebişlerinizi öpüyorum..
canım geçmiş olsun benimde bi bilgim yok...bebişimin kulakları çok fena konak oldu kaşlarında kaşlarının arasında başında da var ama kulakları çok kötü oldu ne yapmam lazım nasıl gider?
sezeryan olanlar sizde de unutkanlık var mı ben son günlerde acayip unutkanım bir akrabamız sezeryandan demiş.
canım çok zordur eminim allah yardımcın olsun...ama napçan onun için herşey...Günaydın kızlar nasılsınız ? ben bu hafta işe başladım ilk gün çok kötüydü ama Allahtan işler çok yoğun ve zaman çabuk geçiyor tek derdim oğluşumu çokkkk özlüyorum kokusunu özlüyorum koşa koşa eve gidiyorum çıkınca hemen kucağıma alıyorum kokluyorum konuşuyorum oynuyoruz ....
Ama işimide özlemişim işin yeri de farklı kızlar benim avantajım çalışma saatlerim güzel bu yüzden şanslıyım oğlum annesinin sütünden de geri kalmıyor çok şükür....
öle valla canım her gün aynı şeyler memlekete gitmen ii olur bizimde hazianda düğünümüz var kız kardeşimin düğünü var o zaman gitçem...herkese günaydınn
bende pek giremiyorum
ancak naz uyurken
hep aynı geçiyo günler
farklı bişey yok valla yazcak şey bulamıorum bazen
inş. mayısta memelekete gitçem o yüzden sevinçliyim
havalar bi ısınsa.. daha serin baya istanbul korkuyorum çıkartmaya hastalanırsa naparım
naz hep evde kapalı bi yere çıkamıyo bebişim mantar gibi tıkıldık kaldık eve. pöffffffffff
canım geçmiş olsun inşallah öksürüğüde geçer gözün aydın eşin gelmiş...bitanesi bir gün iyi bir gün hasta gibi. ben de anlamadım nasıl iş? ishaldi o geçti çok şükür. öksürük var bi de , bi gün ve gece hiç öksürmüyor tamam geçti diyorum. ertesi gün yine başlıyor öksürük. antibiyotiğe başlıcam sanırım bu gidişle. ben de grip gibi oldum, bir de 3-4 gündür burak geceleri çok kalkıyor, ben de uykusuz kaldım, başım da ağrıyor.-tatlicadiarzu- bi g.t'ümüzü doğrultamadık ana-oğul :)
sen nasılsın?
canım yarasın aşıları...inşallah ateşi olmaz...Günaydın kızlar. Biz de aşılarımızı olduk geldik. Doktor 4 saatte bir ateş düşürücü verin gece de fitil verin uyumadan dedi.. Şu aşı işi zormuş ya. Bebeğim benim. Yok mu kolayı şöyle ağızdan falan.Yazık bebeklere.
evet canım arasta bakmasam bağrınıyo....yerim onun incelemesini..Kızlar bu arada Esra sürekli kendisiyle konuşulsun istiyo. Konuşmalara karşılık veriyo ve sesli gülmeye başladı :))) Geçen uykusunda kahkaha attı bile diyebilirim. Ama konuşmalara karşılık vermesi çok hoşuma gidiyo. Ben artık laf yetiştiremiyorum. Öyle ki konuşmayınca da ses çıkarıp benimle konuşun demeye çalışıyo. Ben de ilk kitabını aldım ona. Bol resimli bir Rapunzel. Resimleri anlatıyorum. Bak ağaca. Elmalara. Kızın saçları ne güzel diye. Öyle inceliyo ki resimleri :))
hadi gözün aydın canım..slm ızlar kaynanm gelcekti bugün ama vazgeçmişler
hehehhehhe
neyse aşı olanlar geçmiş olsun canlarım
herkezin bebeki iimi
havvacım bizimkide aynı kahkaha atıo çok gülüom valla
allah kabul etsin canım işin içinde hayırlısı...selamm kızlar nasılsınızz
bizde pazar mevlütümüzü yaptık şükür.. pazt. karma ve zatürreyi olduk o gece ateş olmadı ama zor gecti...veremi de yarın olucaz gene cok can yakıyor mu acabaa...ben de fabrikayla gorusmeye gittim gecen cuma..iş ortamı farklı hakikaten sanki 3 ay hiç olmamış gibi gene işteydim...dün işteydim sanki hiç değişmemiş hiçbişey..herşey rüya gibi geldi hamilelik dogum vs..ben 6 ay ücretsiz istedim mecbyren bakıcı ya bırakamayacagımdan işim de süt vermeye müsait olmadığından.. verirlerse evde çıldırada bilirim ama bebeğimi ben birazda ols büyütmek istiyorum bakıcı ne kadar ilgilenebilirki...biraz büyüsün öyle diyorum..benim depresyon 6 ay daha sürer gibi gelio..:))
bi de dua edin bize de artık byükler bizden bi ellerini ceksin.. kocam oğlum ben mutlu mesut yaşayalım...düzenimizi bi oturtalımyasakkelime
çok şekerler valla agularını yerim..sağol canımm..kocam pazar akşamı ordan otobüsle çıktı bu gece 2 de geldi çok şükür. yarım gün dinlendi, şimdi işe gitti :)
defne emzik alıyo mu artık?
aynı aynı konuşmayı çok seviyorlar. agular,gülücükler. bir de "annesini tanıyo ona gülüyo" diyolar ya bi hoşuma gidiyo kii.. benim oğlum o diyorum, gururlanıyorum. kız bu avatardaki esra'mı :uhm:
kolay gelsin canım allah yardımcın olsun....cuma günü tatil ya, haftasonunda kayınvalidem ve görüncemler geliyor. görümcem 3 yıl aradan sonra ilk kez gelicek çok iyi hazırlanmam lazım.
salonun perdesi yıkanacak. eyvahedigeldismile
mutfağın halısı silinecek,perdesi yıkanacak.eyvahedigeldismile
alışveriş yapılacak, bozdolabı doldurulacak.eyvahedigeldismile
çeşit çeşit yemek,pasta yapılacak.eyvahedigeldismile
güler yüzlü olunacak.eyvahedigeldismile
imdaaattttttteyvahedigeldismile
sorma canım benim kimsem yok burda çok zor...annenin orda olması büüyük nimet...bizimde bugünlerde arkadaşlar gelecek karı koca baya kalabalıklar herkese uygun birgün ayarlamaya çalışıyorlar ohaoldumsmileev temizlenecek ikramlar hazırlanacak bende nasıl edecem diye kara kara düşünüyordum sağolsun annneciğim biliyor baya kalabalık bir arkadaş grubumuz olduklarını devamlı görüşüyoruz baya iyi hazırlanmam gerektiği için yardıma gelirim dedi o yüzden içim rahat iyiki anacığımla aynı şehirdeyim zemuszemus
Ya kızlar benim doktor aşıdan sonra 4 saatte bir calpol verin dedi ama prospektüsünde de 3 ay ve sonrası için 4 saatte bir diyor. 2 ay için aşıdan sonra ateş olursa bir kere verin diyor. Siz ne yaptınız bu karma ve verem aşısından sonra?
günaydın canımİlk günaydın bendennnnnopuyorumnanaktan
günaydınn..
defnecigi banyo yaptırdım.mışıl mışıl uyuyo..zeynoyla kahvaltı yapıyoz....siz ne ediyonuz..
günaydın canım
günaydın tatlım oh afiyet olsun ne edem canım kalktım arası bekliyom kalksın normalde çoktan kalkardı ama bu gün sabah erken yedi yemeğini uyuyo paşa bende evi temizleyecem kaynanam gelsin..mutfağa daldım güzelcene temizledim kaynana gelsinde diğerlerşinide yapam
günaydınnnn
,Günaydın herkeze benimkide gece 3 den beri gaz sancısı yüzünden ayakda bende o saatden beri ayakdayım tabi okadar uykum varki anlatamam.yaa dün ben çorba yapmıştım biraz acı olmuştu acaba ondanmı rahatsız oldu acı yersek nasıl etkiler çocukları. Ayşegül bide sen tek başına nasıl yıkıyon anlatsana evin sıçaklığı felan nasıl ayarlıyon giydiriken kaç derece oluyo mesela oda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?