2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün benim Dogum günüm kizlar biz dünden kutladik ama

aaaa doum günün kutlu olsun bacım nice yılları .saglıklı uzun ömrün olsun.yvarunla ailenle beraber..a.s... a.s. a.s. a.s. :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :1hug: :1hug: :1hug:

bende cesaret edip denşicem bugun yıkasammı yaaa normalde eşimle yıkıyorum ama kendimde yıkıyım istiyorum.Birde bugun ne yemek yapıyonuz?

bende cesaret edip denşicem bugun yıkasammı yaaa normalde eşimle yıkıyorum ama kendimde yıkıyım istiyorum.Birde bugun ne yemek yapıyonuz?

bence denee.ilk deneme zor gibi gözükür ama ikinci denemede ne kadar kolay oldugunu göreceksin.çocugun aglamasıyla panik olma.o sadace korkuyo ondan aglıyo.rahat ol bence dene...

Amin Saolun kizlar 26 yasima bastim boshayallersmile

benim gibisin.zeyno daha 15 günlüktü.bende 26 olmuştum..hey gidi günlerr..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
bizimde bugün aşı günümüzdü minicik kuzuya 3 tane aşı yapıyorlar ya iğneler girerken nasıl ağladı kuzum kıyamadım neyseki bitti hemen emzirdim şu an keyfi yerinde bakalım inş. ateşi falan çıkmaz akşama kadar takipte olurum artık şu günü bir atlatsaydık hayırlısıyla :sinifsinif:

kız havva aşınızın kıymetini bilin diyolar bana 35 ten sonrası üzücü oluyo. diyolar..kaydirigubbakcemile3

Evet canım öyle diyolasr da insan özlüyo ne de olsa...

Ayy benim kuzum da aşı oldu ve ben yanında olamadım. Annem götürdü. İzin alamadım okuldan. Çok ağlamış kuzum benim. Ateşi yokmuş daha. İnşallah çıkmaz.
TUĞBAcım inşallah şifa olur aşılar kuzularımıza...

http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/359768-annenin-cocuguna-mektubu.html
Kız<lar bi bakın gözlerim doldu okurken...

Valla zaman geçiyo yaşlanıyoruz birde kendimi ben çok kötü ve çirkin hissediyorum yaa kilolar bi tarftan azalmıyo hiç bir kıyafetim olmuyo neolacak böyle anlamadım o yönde piskolojim çok bozuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…