Günaydin kizlar
Bugün benim Dogum günüm kizlar biz dünden kutladik ama
sitede sorunmu var acaba ben yazılanları okuyamıyorum..
,
ah be kuzum ben acı yerim.çocukları etkiledigini sanmıyorum.çok acı degil ama yerim işte.
ben banyo yaptırırken odayı sıcacık yaparım.yani dereceyi yükseltirim.ne bilem 30 derece falan yaparım yıkayana kadar ama.fileli havuzuna korum.maşrabaya(biz öyle deriz)köpüklü su yapar önce vücudunu yıkarım.durularım.ilk zamanlar korkar gibi ellerini sıkıca yumruk yapardı bende elimdin ttutturur tek elimle vücudunu yıkardım.sonra tes çeviriyorum yüz üstü.boynundan degil tam meme yerlerinden tutarım.beline baskı yapmama için.yani koltuk altlarına denk geliyo ellerim.önce saçı ıslatıp şampuanlarım.göze temas etmem.sonra önce ensedeki saçlara su döküp yavaş yavaş tepeye kadar suyu döker ellimle suyu azaltmaya çalışırım.öyle bi kere daha şamuamlarım.tepeden su dökerim.sonra düz çevirir bi daha vücuduna su dökerim.bitti kurularım üstünü giydirdikten sonra dereceyi normal ısısına dönderirim.yalnızsuyu hızlı dökme zoçuklar hefret ederler.nefes almasına müsade et.sonra tekar su dök o terra nefes aldıktan sonra tekrarlarsın.suyu ne kadar hızla döersen çocuk nefs alamaz bu sefer bu yüzden çok aglar...kolay gele..
aaaa doum günün kutlu olsun bacım nice yılları .saglıklı uzun ömrün olsun.yvarunla ailenle beraber..a.s... a.s. a.s.a.s. :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :1hug: :1hug: :1hug:
doğum günün kutlu olsun kaç yaşına bastın?
doğum günün kutlu olsun canım. nice yaşlara sevdiklerinle inşallah...
bende cesaret edip denşicem bugun yıkasammı yaaa normalde eşimle yıkıyorum ama kendimde yıkıyım istiyorum.Birde bugun ne yemek yapıyonuz?
Amin Saolun kizlar 26 yasima bastim boshayallersmile
Ayy 26 yaşımı özledim. 5 sene oldu bitireli 26 yı acele mi adiyorum özlemekte...Nişanlıydım o zamanlar ahh ahh..
kız havva aşınızın kıymetini bilin diyolar bana 35 ten sonrası üzücü oluyo. diyolar..kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
bizimde bugün aşı günümüzdü minicik kuzuya 3 tane aşı yapıyorlar ya iğneler girerken nasıl ağladı kuzum kıyamadım neyseki bitti hemen emzirdim şu an keyfi yerinde bakalım inş. ateşi falan çıkmaz akşama kadar takipte olurum artık şu günü bir atlatsaydık hayırlısıyla :sinifsinif:
günaydın kızlar
reyhan doğum günün kutlu olsun tatlım nice uzun mutlu yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?