2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Valla zaman geçiyo yaşlanıyoruz birde kendimi ben çok kötü ve çirkin hissediyorum yaa kilolar bi tarftan azalmıyo hiç bir kıyafetim olmuyo neolacak böyle anlamadım o yönde piskolojim çok bozuk...

20 den sonra seneler hizla geçiyo hiç farkinda bile olmadan hayat telasesine basliyoruz ev is evlilik ve çocuk derken zamanin nasil geçtigini anlamiyoruz

Valla zaman geçiyo yaşlanıyoruz birde kendimi ben çok kötü ve çirkin hissediyorum yaa kilolar bi tarftan azalmıyo hiç bir kıyafetim olmuyo neolacak böyle anlamadım o yönde piskolojim çok bozuk...

aşılar yarısın oglumuza..iyi takipte ol bakemm.

amaan valla benimde kilolarım var.üstüne 5 kilo aldım ben.::((artık vermem gerek diyom.sonra daha erken diyom.valla daha ne yapacagımım bilemedim..

havvakuzun esrayada yarasın aşısı...

Ebrucum canım benim merak etme bebişin ek gıdalara geçsin daha rahat zayıflarsın. Şimdi onun sağlıklı beslenebilmesi için yemen lazım...Takma... Ayrıca HER ANNE GÜZELDıR... Benim felsefem bu. Yani pala remzi gibi bıyıkları çıkmış, kaşları fırça gibi olmuş olsa da öyledir...diğerlerinden bahsetmiyorum bile :kedi:

Öyle ama nebilim sanki hala lohusaymış gibi çok kolay piskolojim bozuluyo sizdede öylemi kendi kendime dert yaratıyom bazen durduk yere bişeyleri kafama takıyom kolay kolay ağlıyom nebilim işte kendimi motive etmekde zorlanıyom...

Ebrucum bazen benim de öyle oluyo. Çok alıngan oluyorum. Ufacık bi şeye ağlayasım geliyo

Sana da kocaman sevgiler Fatocum... Prenses nasıll

Bugün benim Dogum günüm kizlar biz dünden kutladik ama
eşin ve tatlı kızınla nice sağlıklı huzurlu uzun ömürler dilerim canım
bu arada aynı yaştayız bende 26 yaşındayımkaydirigubbakcemile5

bebışlerınıla bır gunu nasıl gecırıyorsunuz kac saat uyuyorlar uyandıklarında nekadar uynaık kalıyorlar

yıkayınca baya azaldı kirlenmiş minik kızım kaydirigubbakcemile3 başındaki konağın aynısından kulağında da var. ya soğuktan yıkayamıyorum kızımı sık sık. ondan oluyo galiba. sonra da iyice yağlıyorum.
narkoz yapıyo unutkanlık demiş. anlamadım ki ben neden böyle unutkan oldum.
Bugün benim Dogum günüm kizlar biz dünden kutladik ama
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce a.s.

ay benim de eski kıyafetlerim olmuyo. bir de dikiş izi var zaten offf

benım ılk bebısım olduu için meraklardayım ıyı anne olmak için daha ne yapmam lazım ıyı bakabılıyormuyum oğluma yetıyormuyum dıye tecrubelı annelerden bu konudada yardı ıstıyorum

bebişlerınız kucagınızda ınıyormu benımkı hep uyanıkken kucagımda olmak ıstıyor sızınkıler nasıll?

Bersu cum merhaba. Yeni karşılaşıyoruz seninle... Ben işe başlamadan önce 1 günümüz şöyle geçiyodu. Sabah 6 ya da 7 de kalkardı. Sütünü içirirdim(Benim kibar kızım meme emmiyo ben de sağıp veriyom) Sonra altını temizler elini yüzünü silerdim.Uyurdu zaten tekrar 3 saat kadar uyuyup kalkardu yine süt. ılaçları alt temizliği. Konuşma faslı dönencesiyle oyun 20 dk kadar sonra uyuturdum. bu böyle devam ederdi canım. Şimdi uyanık kaldığı saatler daha fazla daha çk konuşuyoruz ve çıngırakla ve müzikli oyuncaklarıyla oynuyoruz. şarkı söylüyorum falan...

Ebrucum bazen benim de öyle oluyo. Çok alıngan oluyorum. Ufacık bi şeye ağlayasım geliyo

Sana da kocaman sevgiler Fatocum... Prenses nasıll
iyi teyzesi uyuyo dün tüm uyumadı bugün yorgun düştü ama kuş uykusu tabi kalkar heran :ecrin_bebek:
esracık nasıl

selam sanada ecrinin güzel annesi...
canım sağol yazdım eklersin

opuyorumnanaktan hoşbuldum canım ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…