günaydınnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
bizimde bugün aşı günümüzdü minicik kuzuya 3 tane aşı yapıyorlar ya iğneler girerken nasıl ağladı kuzum kıyamadım neyseki bitti hemen emzirdim şu an keyfi yerinde bakalım inş. ateşi falan çıkmaz akşama kadar takipte olurum artık şu günü bir atlatsaydık hayırlısıyla :sinifsinif:
Valla zaman geçiyo yaşlanıyoruz birde kendimi ben çok kötü ve çirkin hissediyorum yaa kilolar bi tarftan azalmıyo hiç bir kıyafetim olmuyo neolacak böyle anlamadım o yönde piskolojim çok bozuk...
Ebrucum canım benim merak etme bebişin ek gıdalara geçsin daha rahat zayıflarsın. Şimdi onun sağlıklı beslenebilmesi için yemen lazım...Takma... Ayrıca HER ANNE GÜZELDİR... Benim felsefem bu. Yani pala remzi gibi bıyıkları çıkmış, kaşları fırça gibi olmuş olsa da öyledir...diğerlerinden bahsetmiyorum bile :kedi:
güneşli bi izmitten kucak dolusu sevgiler :dance:
şubatın güzel annişlerii
eşin ve tatlı kızınla nice sağlıklı huzurlu uzun ömürler dilerim canımBugün benim Dogum günüm kizlar biz dünden kutladik ama
amin canım esracığımada şifa olsun kıyamam ben onlara
Asi olan bebislere yarasin asilari
sağolun teyzoşlar amin inş. yarasınaşılar yarısın oglumuza..iyi takipte ol bakemm.
...
ay canım hepimizde az çok oluyor benimde dış görünüşümde psikolijimde berbat durumda ama oğlumun birtek gülüşü beni inanılmaz motive ediyor çok normal daha yeni doğum yaptık zaman geçtikçe kendimize geliriz hem önümüzde yaz cıvıl cıvıl günler bizi bekliyor :sm_cool::sm_cool::dance:hihoyyytÖyle ama nebilim sanki hala lohusaymış gibi çok kolay piskolojim bozuluyo sizdede öylemi kendi kendime dert yaratıyom bazen durduk yere bişeyleri kafama takıyom kolay kolay ağlıyom nebilim işte kendimi motive etmekde zorlanıyom...
hoşgeldin canım bizden de sana sevgiler a.s.güneşli bi izmitten kucak dolusu sevgiler :dance:
şubatın güzel annişlerii
yıkayınca baya azaldı kirlenmiş minik kızım kaydirigubbakcemile3 başındaki konağın aynısından kulağında da var. ya soğuktan yıkayamıyorum kızımı sık sık. ondan oluyo galiba. sonra da iyice yağlıyorum.kulakta konak mı? hiç duymamıştım canım. doktora bi götür istersen. burak da saçlarında vardı ben 1-2 yağ sürdüm ama taramadım. yıkandıkça azaldı. şimdi ufacık bi bölgede kaldı.
ay sezeryanla unutkanlığın ne alakası var kuşum?ben de unutkanlık falan yok çok şükür. acaba narkozdan dolayı falan mı alaka kurdular ki?
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce a.s.Bugün benim Dogum günüm kizlar biz dünden kutladik ama
Valla zaman geçiyo yaşlanıyoruz birde kendimi ben çok kötü ve çirkin hissediyorum yaa kilolar bi tarftan azalmıyo hiç bir kıyafetim olmuyo neolacak böyle anlamadım o yönde piskolojim çok bozuk...
iyi teyzesi uyuyo dün tüm uyumadı bugün yorgun düştü ama kuş uykusu tabi kalkar heran :ecrin_bebek:Ebrucum bazen benim de öyle oluyo. Çok alıngan oluyorum. Ufacık bi şeye ağlayasım geliyo
Sana da kocaman sevgiler Fatocum... Prenses nasıll
canım sağol yazdım eklersinselam sanada ecrinin güzel annesi...
eşin ve tatlı kızınla nice sağlıklı huzurlu uzun ömürler dilerim canım
bu arada aynı yaştayız bende 26 yaşındayımkaydirigubbakcemile5
amin canım esracığımada şifa olsun kıyamam ben onlara
sağolun teyzoşlar amin inş. yarasın
ay canım hepimizde az çok oluyor benimde dış görünüşümde psikolijimde berbat durumda ama oğlumun birtek gülüşü beni inanılmaz motive ediyor çok normal daha yeni doğum yaptık zaman geçtikçe kendimize geliriz hem önümüzde yaz cıvıl cıvıl günler bizi bekliyor :sm_cool::sm_cool::dance:hihoyyyt
hoşgeldin canım bizden de sana sevgiler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?