opuyorumnanaktan hoşbuldum canım ne var ne yok
bende cokmu erken basladım dıye dusunuyordum :) konusmak ve oyunlar oynamak için ben konustuktan sonra sıra ona gelıyor ve kuzumda sesler cıkarıyor bende onn cıkardıgı seslere benzer sesler cıkardıgımda coknsevınıyor bunu bır dene daha seselı konusmaya calısıyor kuzum
bebişlerınız kucagınızda ınıyormu benımkı hep uyanıkken kucagımda olmak ıstıyor sızınkıler nasıll?
tırnak kesmek tam bır savas sen nasıl kesıyorsun havvaacım
iyiydir annesi merak etme senSağol Fatocum İnşallah iyiydir Esra aşı oldu bugün aklım hep onda...
ben kendimi süper hissediyorum artık işi bıraktım kafam rahat kayınvalidem bakıyordu hem ona güvenemiyordum hemde aç mı tokmu keyfi yerinde mi diye düşünüp duruyordum
şimdi yanındayım keyfim yerinde hihoyyyt:sm_cool:alkisalkisalkis
sen nasılsın bakalım senin tatlı kızında beni oğluşum gibi galiba çocuk uykuyu sevmiyor bazen geceleri bazende gündüzleri uyumuyor ertesi günde yorgun düşüp uyuya kalıyor kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar
1 haftadır giremiyordum temizlik -alış veriş derken ancak geldim çok okuyamadım geçmişi malüm artık vakit kısıtlı.
Dün Duru'nun dua sınıda okuttum çok şükür bu borcumda bitti çokta güzel geçti.kayınvalidemde küstü gitti :) onun haricinde herşey gayet güzeldi.
Cumartesi günü işe başlıyorum bende 2,5 ay izinde bitti doğum öncesi zaman geçmiyordu şimdide zaman su gibi aktı gidiyor.
Aykız canım nice mutlu yıllara bebeğinle eşinle sağlıklı nice yıllar a.s.a.s..
Tuğba işi bırakmışsın hayırlı olsun canım.neyseki iş yerindeki manyak sefindende kurtulduk gözün aydın ilerde daha iyi biryer bulup başlarsın inşallah hayırlısı olsun.
Havva bende Duru ile konuşuyorum ama bazen tıkanıyorum ne diyorum benya diyorum bu seferde kitap falan almadım ben daha başlamadık öyle şeylere.
bu arada ek besinlere başlıyan varmı ben bugün itibari ile hero bayb nin organik vmeyve pürelerine başladım ama 4-5 kaşık vericem günde sonra arttırırım zamanla erken oldu ama dr ver istersen normali 1 küçük kavanoz sen yarımla başla dedi ben yavaştan alayım hergün kaşık sayısını arttırırım.
ek besinler için erken değilmi daha ilk 6 ay anne sütü verimiyomu?
evet benimde bildiğim ilk ay sadece anne sütü
hatta dün istedim bi prof söyledi bebeklerin bağışıkları yalnızca anne sütünü kaldıra biliyomuş su bile vermeyin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?