2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende cokmu erken basladım dıye dusunuyordum :) konusmak ve oyunlar oynamak için ben konustuktan sonra sıra ona gelıyor ve kuzumda sesler cıkarıyor bende onn cıkardıgı seslere benzer sesler cıkardıgımda coknsevınıyor bunu bır dene daha seselı konusmaya calısıyor kuzum

Bersucum ben de alıyom kucağıma ama canının yandığı zaman ve kucakta sallamayınca da uyumuyo zilli. Onun dışında istemiyo kucak zaten. Babası yeterince kucaklıyo. ben de beslerken ve uyuturken yeterli oluyo zaten

ah suankı halnı bır gorsen ayagımda sllıyorum emzıgı dustu emzık gıdınce elını agzına sokmaya calısıyor cok komıktı bırazcık ızledım sonra hemencık emzıgını verdım rahatladı

opuyorumnanaktan hoşbuldum canım ne var ne yok

ben kendimi süper hissediyorum artık işi bıraktım kafam rahat kayınvalidem bakıyordu hem ona güvenemiyordum hemde aç mı tokmu keyfi yerinde mi diye düşünüp duruyordum
şimdi yanındayım keyfim yerinde hihoyyyt:sm_cool:alkisalkisalkis
sen nasılsın bakalım senin tatlı kızında beni oğluşum gibi galiba çocuk uykuyu sevmiyor bazen geceleri bazende gündüzleri uyumuyor ertesi günde yorgun düşüp uyuya kalıyor kaydirigubbakcemile3

asınız geçmş olsun:) inşallah atesi cıkmaz fatıhın bırazcık atesı vardı dr aradık fıtıl verın yarım dedı ve gecıyı rahat atlattık

sızınkılerın konundan yapılan asının izi kalacakmı hemsıre bana kolunda braz yara olacak ve ızı kalacak dedı ama ne yara oldu nede izi var 18 gunoldu ası olalı

Sen ne diyon Bersu ben laf yetiştiremiyorum en sonunda kitap aldım ona bol resimli renkli resimleri gösterip anlatıyom uyduruyom işte. Eşim de abarttığımı düşünüyo ama ne yapayım laf bulamıyom bazen

bebişlerınız kucagınızda ınıyormu benımkı hep uyanıkken kucagımda olmak ıstıyor sızınkıler nasıll?

bizim bütün günümüz nerdeyse uyanık geçiyo gündüz uykuları 10-15 dakka bazen çok nadir 1 saat felan uyuyo akşamda 9-10 gibi yatıyo ama gece 3 gibi kalkıyo emiyo sonra 7 de bidaha kalkıyo ama bikaç gündür gece 3 den sonra gaz sancısından kıvranıyo ve uyumuyo.kucağı bizimkide çok seviyo ve kucakda bile yatma pozisyonunda ağlıyo ama dönence aldık 15-20 dk keyfi istrse oyalanıyo onun haricinde bütün gün konuşarak şarkı söyleyerek birde kendi kendime masallar uyduruyom o şekilde oyalanıyo.

Selam kızlar

1 haftadır giremiyordum temizlik -alış veriş derken ancak geldim çok okuyamadım geçmişi malüm artık vakit kısıtlı.
Dün Duru'nun dua sınıda okuttum çok şükür bu borcumda bitti çokta güzel geçti.kayınvalidemde küstü gitti :) onun haricinde herşey gayet güzeldi.
Cumartesi günü işe başlıyorum bende 2,5 ay izinde bitti doğum öncesi zaman geçmiyordu şimdide zaman su gibi aktı gidiyor.
Aykız canım nice mutlu yıllara bebeğinle eşinle sağlıklı nice yıllar a.s.a.s..
Tuğba işi bırakmışsın hayırlı olsun canım.neyseki iş yerindeki manyak sefindende kurtulduk gözün aydın ilerde daha iyi biryer bulup başlarsın inşallah hayırlısı olsun.
Havva bende Duru ile konuşuyorum ama bazen tıkanıyorum ne diyorum benya diyorum bu seferde kitap falan almadım ben daha başlamadık öyle şeylere.

bu arada ek besinlere başlıyan varmı ben bugün itibari ile hero bayb nin organik vmeyve pürelerine başladım ama 4-5 kaşık vericem günde sonra arttırırım zamanla erken oldu ama dr ver istersen normali 1 küçük kavanoz sen yarımla başla dedi ben yavaştan alayım hergün kaşık sayısını arttırırım.

Sağol Fatocum İnşallah iyiydir Esra aşı oldu bugün aklım hep onda...
iyiydir annesi merak etme sen
bizde bugün gidicez sağlık ocağına vitamin vericekti ebe

ohh valla sende keyiflisi yoktur oğluşun kollarında
akılın kalmaz doğru söylüyosun canım
aynen benim kızda dün uyumadı bugün yorgun düştü iyice dinlensin yarına enerji toplasın cimcime :ecrin_bebek:

ek besinler için erken değilmi daha ilk 6 ay anne sütü verimiyomu?

evet benimde bildiğim ilk ay sadece anne sütü
hatta dün istedim bi prof söyledi bebeklerin bağışıkları yalnızca anne sütünü kaldıra biliyomuş su bile vermeyin dedi

mrb bayanlar nasılsnz nasıl gidiyor bakalım görüşmeyeli benim bir derdim var..bebeğim sağ göğsümü çok iyi emiyor sol göğsümü almıyor öğürüryor verdğimde nedeni ne olabilir sol göğsümün ucu küçük diye istemidiğini düşünüyordum öğürmesine ağlamasına anlam veremiyorum bir rahatsızlığmda yok ne yapabilirim

ek besinler için erken değilmi daha ilk 6 ay anne sütü verimiyomu?

evet benimde bildiğim ilk ay sadece anne sütü
hatta dün istedim bi prof söyledi bebeklerin bağışıkları yalnızca anne sütünü kaldıra biliyomuş su bile vermeyin dedi

katkısız meyve püreleri 4. aydan itibaren evet erken duru henüz 2,5 aylık ama 3-4 kaşıkla başladım ben.
benim zaten sütüm yetmiyor hatta yetmiyor değil yok denecek kadar.pompa aldım ilk haftalarda hani bebekmi çekemiyor dedim ama yok sütüm malesef.ilk 2 ay günde 2 kere mama veriyordum sadece ama son 10 gündür sütüm iyice gittiği için sadece aralarda verebiliyorum oda doymuyor mama sonrası tatlı niyetine 50 cc ancak sütüm oluyor.keşke olsada 1 yıl anne sütü versem .inşallah azda olsa gelirde 1-1,5 yasına kadar azda olsa emzirsem.

Canım benim kardeşim de annemin bir göğsünü emmemişti 2. aydan sonra. Nedenini bilmiyor annem de . Dr a sor istersen derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…