mrb bayanlar nasılsnz nasıl gidiyor bakalım görüşmeyeli benim bir derdim var..bebeğim sağ göğsümü çok iyi emiyor sol göğsümü almıyor öğürüryor verdğimde nedeni ne olabilir sol göğsümün ucu küçük diye istemidiğini düşünüyordum öğürmesine ağlamasına anlam veremiyorum bir rahatsızlığmda yok ne yapabilirim
bebışlerınıla bır gunu nasıl gecırıyorsunuz kac saat uyuyorlar uyandıklarında nekadar uynaık kalıyorlar
benım ılk bebısım olduu için meraklardayım ıyı anne olmak için daha ne yapmam lazım ıyı bakabılıyormuyum oğluma yetıyormuyum dıye tecrubelı annelerden bu konudada yardı ıstıyorum
bebişlerınız kucagınızda ınıyormu benımkı hep uyanıkken kucagımda olmak ıstıyor sızınkıler nasıll?
sızınkılerın konundan yapılan asının izi kalacakmı hemsıre bana kolunda braz yara olacak ve ızı kalacak dedı ama ne yara oldu nede izi var 18 gunoldu ası olalı
Selam kızlar
1 haftadır giremiyordum temizlik -alış veriş derken ancak geldim çok okuyamadım geçmişi malüm artık vakit kısıtlı.
Dün Duru'nun dua sınıda okuttum çok şükür bu borcumda bitti çokta güzel geçti.kayınvalidemde küstü gitti :) onun haricinde herşey gayet güzeldi.
Cumartesi günü işe başlıyorum bende 2,5 ay izinde bitti doğum öncesi zaman geçmiyordu şimdide zaman su gibi aktı gidiyor.
Aykız canım nice mutlu yıllara bebeğinle eşinle sağlıklı nice yıllar a.s.a.s..
Tuğba işi bırakmışsın hayırlı olsun canım.neyseki iş yerindeki manyak sefindende kurtulduk gözün aydın ilerde daha iyi biryer bulup başlarsın inşallah hayırlısı olsun.
Havva bende Duru ile konuşuyorum ama bazen tıkanıyorum ne diyorum benya diyorum bu seferde kitap falan almadım ben daha başlamadık öyle şeylere.
bu arada ek besinlere başlıyan varmı ben bugün itibari ile hero bayb nin organik vmeyve pürelerine başladım ama 4-5 kaşık vericem günde sonra arttırırım zamanla erken oldu ama dr ver istersen normali 1 küçük kavanoz sen yarımla başla dedi ben yavaştan alayım hergün kaşık sayısını arttırırım.
Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir bizde 1 haftadır ananemizdeydik yeni geldik evimize.
Eşim fuar olduğu için Almanyaya gitmişti iş sebebiyle uçak seferleri iptal olunca 3 gün yerine 6 gün kaldı çok şükür geldide kavuştuk.
Bebeklerinizle neler yaptığınızı konuşmuşsunuz benim oğlumda artık gülücükler atmaya agulamaya başladı. Bazen o kadar güzel konuşuyorki agu aguu diye çok hoşuma gidiyor. Bende oğluma bildiğim masalları anlatıyorum şarkı söylüyorum çıngırağımız ve dönencemizle oynuyoruz.
İşten ayrılan ve ücretsiz izine ayrılan arkadaşlar gözünüz aydın. Bende 28 nisanda işe başlıyorum ama ben manisanın ilçesinde çalışıyorum işe başlamam bütün gün oğlumdan ayrı olmam demek doktorumda 10 saat bebek emmeyecek sağsan bile sütün azalır dedei bu yüzden 2 ay ücretsiz izine ayrılacağım sonrada araya yaz tatili giriyor bebeğim 7 aylık olacak Allah izin verirse.
slm kızlar
REYHAN doğum günün kutlu olsun canım...
ay çok bakamadım geçmişe herkes iyidir inş..
Ecenaz'ın dilindeki beyazlık gitmiyo kafam takılıyo ona( kalın bi tabaka oldu artık
karbonatlı su ile sildim ama geçmiyo
varmı bu sorunu yaşayan???
slm kızlar
REYHAN doğum günün kutlu olsun canım...
ay çok bakamadım geçmişe herkes iyidir inş..
Ecenaz'ın dilindeki beyazlık gitmiyo kafam takılıyo ona( kalın bi tabaka oldu artık
karbonatlı su ile sildim ama geçmiyo
varmı bu sorunu yaşayan???
benimki 2 saatebir uyuyor.düzenli yanı......
allah kabul etsini canım..ya en az 4 ay bekleseydin.bende 4 aylık olsun ek gıdaya başlayacagım..ama doktor öyle dediyse verebilirsin tabii.
.
asımı tutmadı yoksa ne dersınız aklım karıstı
Sağol canım normalde kavanozu bitirmiycem günde 4-5 kaşık o kadar gerisini ben yerim artık.72 saat içinde aksi taktirde bitmez zaten.
katkısız meyve püreleri 4. aydan itibaren evet erken duru henüz 2,5 aylık ama 3-4 kaşıkla başladım ben.
benim zaten sütüm yetmiyor hatta yetmiyor değil yok denecek kadar.pompa aldım ilk haftalarda hani bebekmi çekemiyor dedim ama yok sütüm malesef.ilk 2 ay günde 2 kere mama veriyordum sadece ama son 10 gündür sütüm iyice gittiği için sadece aralarda verebiliyorum oda doymuyor mama sonrası tatlı niyetine 50 cc ancak sütüm oluyor.keşke olsada 1 yıl anne sütü versem .inşallah azda olsa gelirde 1-1,5 yasına kadar azda olsa emzirsem.
canım o anne sütü gitmezkii..emme işi bitene kadar yada ek gıdaya başlayana kadar o beyaz leke gitmez.bence silme boşuna yanii...
Gülşah eczaneden ilaç al canım 2 günde geçiyor Duru'dada vardı karbonat falan fayda etmedi adı aklımda değil ama sağlık oxcagına yada eczanene sor ucu yağdanlık gibi günde 3 defe 6-8 damla veriliyor.
hadi yaa of canı yanıyo sanıyorum çok üzülüyorum
hımm saol burcu bide onu deneyelim
dut şurubu dediler ondanmıki acaba seninkide
bizde şimdi sağlık ocağından geldik
herşey yolunda çok şükür yeni bi demir ilacı verdi varmı kullanan
kabızlık yapar dedi zaten zor atlattık kabızlığı offf ya kullanmasak oluyomu ki
maşallah kızımıza artık tatilde tekrar kavuşacak annesine. tekrar düzeninize dönersiniz.Bersu cum merhaba. Yeni karşılaşıyoruz seninle... Ben işe başlamadan önce 1 günümüz şöyle geçiyodu. Sabah 6 ya da 7 de kalkardı. Sütünü içirirdim(Benim kibar kızım meme emmiyo ben de sağıp veriyom) Sonra altını temizler elini yüzünü silerdim.Uyurdu zaten tekrar 3 saat kadar uyuyup kalkardu yine süt. İlaçları alt temizliği. Konuşma faslı dönencesiyle oyun 20 dk kadar sonra uyuturdum. bu böyle devam ederdi canım. Şimdi uyanık kaldığı saatler daha fazla daha çk konuşuyoruz ve çıngırakla ve müzikli oyuncaklarıyla oynuyoruz. şarkı söylüyorum falan...
katkısız meyve püreleri 4. aydan itibaren evet erken duru henüz 2,5 aylık ama 3-4 kaşıkla başladım ben.
benim zaten sütüm yetmiyor hatta yetmiyor değil yok denecek kadar.pompa aldım ilk haftalarda hani bebekmi çekemiyor dedim ama yok sütüm malesef.ilk 2 ay günde 2 kere mama veriyordum sadece ama son 10 gündür sütüm iyice gittiği için sadece aralarda verebiliyorum oda doymuyor mama sonrası tatlı niyetine 50 cc ancak sütüm oluyor.keşke olsada 1 yıl anne sütü versem .inşallah azda olsa gelirde 1-1,5 yasına kadar azda olsa emzirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?