2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir bizde 1 haftadır ananemizdeydik yeni geldik evimize.
Eşim fuar olduğu için Almanyaya gitmişti iş sebebiyle uçak seferleri iptal olunca 3 gün yerine 6 gün kaldı çok şükür geldide kavuştuk.
Bebeklerinizle neler yaptığınızı konuşmuşsunuz benim oğlumda artık gülücükler atmaya agulamaya başladı. Bazen o kadar güzel konuşuyorki agu aguu diye çok hoşuma gidiyor. Bende oğluma bildiğim masalları anlatıyorum şarkı söylüyorum çıngırağımız ve dönencemizle oynuyoruz.
ışten ayrılan ve ücretsiz izine ayrılan arkadaşlar gözünüz aydın. Bende 28 nisanda işe başlıyorum ama ben manisanın ilçesinde çalışıyorum işe başlamam bütün gün oğlumdan ayrı olmam demek doktorumda 10 saat bebek emmeyecek sağsan bile sütün azalır dedei bu yüzden 2 ay ücretsiz izine ayrılacağım sonrada araya yaz tatili giriyor bebeğim 7 aylık olacak Allah izin verirse.

Canım birara benim oğlumda öyle yapıyordu sol göğsüm daha büyük süt daha çok ama ucu az oyüzdenmi bilmiyorum ama artık zar zor alıştırdım ben göğsümü açıp bebeğimi yaklaştırdım bekledim ağzına iteklemedim yani kendisi bir iki denedi alamayınca diğer göğsüme geçtim böyle böyle alıştı şükür şimdi ikisinide emiyor. İnşallah seninde düzelir.
Birde silikon göğüs uçları var onları dene istersen ben kullandım işe yarıyor.

uyurken kesmeye kaltıgımda hemen uyanıyor ellerınden huylanıyor gelıbe ayak tırnaklarını kescektım gecen gun nasıl sıkıyor gorsenız bende bıraktım kırılanları duzelttımoyle gıdıyor bu aralar yuzunu cok yırtar oldu bugnde yırttı yuzunu ve hemen agladı ah canım kuzum kıyamam deyıp hemencık kuacagıma aldım susutu ama bır bakısı vardı anne cok acnım yandı dergıbı içim erıdı

slm kızlar
REYHAN doğum günün kutlu olsun canım...
ay çok bakamadım geçmişe herkes iyidir inş..
Ecenaz'ın dilindeki beyazlık gitmiyo kafam takılıyo ona ( kalın bi tabaka oldu artık
karbonatlı su ile sildim ama geçmiyo
varmı bu sorunu yaşayan???

benım oğlumunda damaklarında vardı karbonatlı suyla sıldım ve her emzırmeden ve mamadan sonra mutlaka 1kas kasıgı su verdım gectı ve bır dahada olmadı bırde bunu dene canım cok gecmıs olsun

bebışlerınıla bır gunu nasıl gecırıyorsunuz kac saat uyuyorlar uyandıklarında nekadar uynaık kalıyorlar

benimki 2 saatebir uyuyor.düzenli yanı......

benım ılk bebısım olduu için meraklardayım ıyı anne olmak için daha ne yapmam lazım ıyı bakabılıyormuyum oğluma yetıyormuyum dıye tecrubelı annelerden bu konudada yardı ıstıyorum

tabiki sormak istediklerini sorabilirsin.elimizden geldikçe bilgilendiririz...

bebişlerınız kucagınızda ınıyormu benımkı hep uyanıkken kucagımda olmak ıstıyor sızınkıler nasıll?

benimkide çok seviyor kucagı.ben alıyorum.hoşuna gidiyo....

sızınkılerın konundan yapılan asının izi kalacakmı hemsıre bana kolunda braz yara olacak ve ızı kalacak dedı ama ne yara oldu nede izi var 18 gunoldu ası olalı

benim büyük kızında yara olmadı kabuk baglamadı.çok rahat geçmişti.ama tabi bizlerde oldugu gibi onlardada iz kalacak...

allah kabul etsini canım..ya en az 4 ay bekleseydin.bende 4 aylık olsun ek gıdaya başlayacagım..ama doktor öyle dediyse verebilirsin tabii.

hoşgeldin..iyi ne güzel ücretsiz izin alıp senin bakman iyi olcak tabi.7 ay zok iyi..hadi gözün aydın..

canım o anne sütü gitmezkii..emme işi bitene kadar yada ek gıdaya başlayana kadar o beyaz leke gitmez.bence silme boşuna yanii...

Gülşah eczaneden ilaç al canım 2 günde geçiyor Duru'dada vardı karbonat falan fayda etmedi adı aklımda değil ama sağlık oxcagına yada eczanene sor ucu yağdanlık gibi günde 3 defe 6-8 damla veriliyor.

benimki 2 saatebir uyuyor.düzenli yanı......

allah kabul etsini canım..ya en az 4 ay bekleseydin.bende 4 aylık olsun ek gıdaya başlayacagım..ama doktor öyle dediyse verebilirsin tabii.

.

Sağol canım normalde kavanozu bitirmiycem günde 4-5 kaşık o kadar gerisini ben yerim artık.72 saat içinde aksi taktirde bitmez zaten.

Sağol canım normalde kavanozu bitirmiycem günde 4-5 kaşık o kadar gerisini ben yerim artık.72 saat içinde aksi taktirde bitmez zaten.

olsun çabuk alışır işte..dur bakalım bizde ayın sonunda üç aylık olcaz bize ne diyecekki..

anladım canım tabi sütün yoksa vericeksin yapcak bişey yok ben emzirdiğin halde ek vericeksin anladım sorry
ama süt işi psikolojik ya olumlu düşün dolsun taşsın inş.
gelir canım sen sık sık tut memeye

canım o anne sütü gitmezkii..emme işi bitene kadar yada ek gıdaya başlayana kadar o beyaz leke gitmez.bence silme boşuna yanii...

hadi yaa of canı yanıyo sanıyorum çok üzülüyorum

Gülşah eczaneden ilaç al canım 2 günde geçiyor Duru'dada vardı karbonat falan fayda etmedi adı aklımda değil ama sağlık oxcagına yada eczanene sor ucu yağdanlık gibi günde 3 defe 6-8 damla veriliyor.

hımm saol burcu bide onu deneyelim
dut şurubu dediler ondanmıki acaba seninkide

hadi yaa of canı yanıyo sanıyorum çok üzülüyorum

hımm saol burcu bide onu deneyelim
dut şurubu dediler ondanmıki acaba seninkide

gülşahım canı acıyosa o ayrı ozaman.belkide pamukcuk olmuşturbonda canı acır.ama ilaçla geçiyo kuzuma geçmiş olsun..

bizde şimdi sağlık ocağından geldik
herşey yolunda çok şükür yeni bi demir ilacı verdi varmı kullanan
kabızlık yapar dedi zaten zor atlattık kabızlığı offf ya kullanmasak oluyomu ki

bizde şimdi sağlık ocağından geldik
herşey yolunda çok şükür yeni bi demir ilacı verdi varmı kullanan
kabızlık yapar dedi zaten zor atlattık kabızlığı offf ya kullanmasak oluyomu ki

ismi ne..off bizimde supravit vitamin şurubu var.çook zor içiyo.canımsıkılıyo valla.bu ayın sonunda kontrolümüz var konuşacagım içemiyo diyo bakılım.
herşeyin yolunda olduguna sevindim.maşallah ecrine..

maşallah kızımıza artık tatilde tekrar kavuşacak annesine. tekrar düzeninize dönersiniz.

benim bayadır aklıma takılıyordu. benim kızın bir düzeni yok... hergün değişiyor acıkması uyuması uyanması. iki gün aynı olmuyor. acaba bizim düzensiz yaşamamızdan mı kaynaklanıyor? eşim sık sık nöbet tuttuğu için uykusu ne zman gelirse uyur öyle olunca bende de düzen olmuyor. bebeğim de bu yüzden düzensiz galiba. acaba ilerki hayatını çok mu olumsuz etkiler? eyvahedigeldismile

bazı yerde de 4 aydan itibaren ek gıda diyor. doktorun öyle dediyse ver azar azar. ben hergün yemeğin suyundan taddırıyorum kızıma. sulu yemek olmayınca da bir meyveden azıcık yalatıyorum, daha doğrusu emiyo hemen kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim sütüm az mı yoksa?
böyle göğsüm dolup da rahatsız etmeye başlayınca, eğer elif emmezse, sağıyorum mecburen. 70 ml kadar çıkıyor tek göğsümden. ama bu haftada ya da 10 günde bir böyle oluyor. yoksa göğsüm yumuşak oluyor sanki içinde süt yok gibi. zaten son günlerde kızım memeyi hiç bırakmak istemiyor artık belim ağrıyor ben çıkarıyorum zorla. acaba doymuyor mu?
kilo alımı da yavaşladı. bu aylarda kilo alımı yavaşlar diye duymuştum ondan mı yoksa sütüm yetmediğinden mi acaba???

gülşahcım acımıyordur acısa sana belli eder bence. memeyi almak istemez ağlar.

akpakcanım benimde gögüslerim yumuşacak.nerdeyse yok züt diyecegim.ama sıktıgım zaman süt gliyor.zaten eskisi gibi dolu olmaz.bu aydan itibaren kilo alımı yavaşlayacak.300 gr 400 gr bile olabilir.bunlar normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…