2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

şuçizelge bilgilerini vereyim..d.t :01.02.2010 doğum kg:3100 1.ay kg:3170 2.ay kg:3950 3.ay kilosu:5250 isim kuzey

ferro sanol canım adı bakalım tadı acı dedi bizim ki içebilicekmi

kurbis

1.ay 3170 kg boy 52
2.ay 3.950kg boy 57,5
dimi.3.aylık çizelgeyegöre daha olmamışsınız

plasykoolun cıngaraklı patıklerı var ondan almayı dusunuyorum kullanan varmı acaba

ben aldın canım çok seviyor ağladığında onunla sakinleştiriyorum ama benim kızım asıl oyun halısına deli oluyor tavsiye ederim tiny gym tekmele oyna hatta şu anda yanımda oyun halısında eller bacaklar durmuyor nasıl gülüyor ne zannediyorsa sarkan oyuncakları heyecenlanıyor çığlık atıyor nefes alışı bile değişiyor çocuğun heyecanlı heyecanlı çok eğleniyor 1 saat oldu oyun halısında hala yorulmadı:)) 2 hafta oldu alalı ama 2 3 gündür çok daha iyi anlıyor

havvacım bende masal kitabı okuyorum artık konuşacak şey bulamıyorum ben konuşurken oda sesler çıkarıyor benimle konuşuyor sanki birde mutlu oluyor gülücükler atıyor bazen bende onun çıkardığı sesleri taklit ediyorum benimle aynı sesi çıkarıp taklit ediyor bu sabah ona dilimi çıkardım uzun uzun:))) sonra oda dilini çıkardı hergün yeni birşeyler öğreniyorlar(tabi dil çıkarmayı öğrenmesin bidaha yok:)))

canım hiranında doğduğundan beri vardı ve iyice kalın tabaka halini aldı perşembe aşısı vardı doktor once boğazlarınabaktığı çubukla kazımamı sonrada mikostatin ilaç verdi onu damlatmamı istedi çok az bi,şey kaldı 3 günde karbonatlı suya batıılmış gazlıbezle siliyordum fayda etmiyordu çok şükür geçiyor

Selam şekerler. Bugün dışardaydık giremedik. Demiştim ya mamayı azcık sadece gece yatarken veriyorum diye cumadan beri 280 gram almış:dance: tamamen kestim bugün haftaya Cuma aşıya gittiğimizde kontrol var yine inşallah böyle gidecek çoook mutluyumopuyorumnanaktan

Reyhancım doğum günün kutlu olsun canııımopuyorumnanaktan

Canlarim iyi dilekleriniz için hepinize çok tesekkür ederim hepinizi kocaman öpüyorum saolunopuyorumnanaktan

Günaydın güzel anneler...
Bebiişlerimizin ilk bayramı kutlu olsunnnn. turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Seneye bu zaman ellerinde bayraklarla tören izliycekler inşallah...

günaydıııınnn...turkbayragi.....turkbayragi....bendende bi bayrak..
bütün yavrularımızn bayramı kutlu olsun.ben üç yıldır kutluyorum.bu bayram çifte bayram oldu benim için.zeynebim uyandı onu öpücüklere bogdum..bugün senin günün ne istersen yapmaya çalışacagız dedim.oda paaarrrrkkkkk dedi.:teytey:...emrin baş üstüneeee..babamız uynacak.tabi onlarada tatil.şükürrr..(genelde mesai yaparlardı) kızını al akşama gel dedim.eglendir dedim..tamam dedi.sende gel diyo.amaan biz ne edcek defne acıkacak altı degişecek uyuyacak gününüzü mahvetmeyelim siz gidin dedim.ısrarcı kocam hala direniyo..:icecream:

Oh bugün Zeyno yasadi o zaman kaydirigubbakcemile2

selam kızlar.
dün hiç giremedim, müşteriye gttim,orda da bilgisayar arızalandı, daha yeni düzelttim. işler çok ama benim ilk işim tabi ki sizlersiniz :asigim:
yarenne ettin kuzum.temizlik ne oldu...

bitti bacım bitti, temizlik,perdeler,halılar. önceki gün yaptım.dün akşam da yemekleri, pastaları halletim. akşam eve gidince, çorba-pilav-salata. hazırladığım yemekleri fırına vercem. o kadar. bitti .çok şükür ama ben de bittim, çok yorgunum.kafamçokkarıştı

Bugün benim Dogum günüm kizlar biz dünden kutladik ama

ay canım ben baya geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun canım.

aa benim kocam da fuara gitmişti almanyaya ve mahsur kaldı o da. beklemek kötüydü ama geldi çok şükür otobüsle :)
canım iznini uzatman çok iyi olmuş. 7 ayda baya toplanır oğluşun.

hülya burak bey nasıl bakalım? keyfi yerinde mi? kakası düzeldi mi?
ne yemek yaptın kız öyle ben de yemekli misafir çağıracam ama korkuyom öyle bir gün önceden hazırlanan yemek varsa ben de yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…