şuçizelge bilgilerini vereyim..d.t :01.02.2010 doğum kg:3100 1.ay kg:3170 2.ay kg:3950 3.ay kilosu:5250 isim kuzey
ismi ne..off bizimde supravit vitamin şurubu var.çook zor içiyo.canımsıkılıyo valla.bu ayın sonunda kontrolümüz var konuşacagım içemiyo diyo bakılım.
herşeyin yolunda olduguna sevindim.maşallah ecrine..
ferro sanol canım adı bakalım tadı acı dedi bizim ki içebilicekmi
bacım boylarınıda yazın..eksik oliiiiyy
plasykoolun cıngaraklı patıklerı var ondan almayı dusunuyorum kullanan varmı acaba
slm kızlar
REYHAN doğum günün kutlu olsun canım...
ay çok bakamadım geçmişe herkes iyidir inş..
Ecenaz'ın dilindeki beyazlık gitmiyo kafam takılıyo ona( kalın bi tabaka oldu artık
karbonatlı su ile sildim ama geçmiyo
varmı bu sorunu yaşayan???
günaydıııınnn...turkbayragi.....turkbayragi....bendende bi bayrak..
bütün yavrularımızn bayramı kutlu olsun.ben üç yıldır kutluyorum.bu bayram çifte bayram oldu benim için.zeynebim uyandı onu öpücüklere bogdum..bugün senin günün ne istersen yapmaya çalışacagız dedim.oda paaarrrrkkkkk dedi.:teytey:...emrin baş üstüneeee..babamız uynacak.tabi onlarada tatil.şükürrr..(genelde mesai yaparlardı) kızını al akşama gel dedim.eglendir dedim..tamam dedi.sende gel diyo.amaan biz ne edcek defne acıkacak altı degişecek uyuyacak gününüzü mahvetmeyelim siz gidin dedim.ısrarcı kocam hala direniyo..:icecream:
yarenne ettin kuzum.temizlik ne oldu...
Bugün benim Dogum günüm kizlar biz dünden kutladik ama
Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir bizde 1 haftadır ananemizdeydik yeni geldik evimize.
Eşim fuar olduğu için Almanyaya gitmişti iş sebebiyle uçak seferleri iptal olunca 3 gün yerine 6 gün kaldı çok şükür geldide kavuştuk.
Bebeklerinizle neler yaptığınızı konuşmuşsunuz benim oğlumda artık gülücükler atmaya agulamaya başladı. Bazen o kadar güzel konuşuyorki agu aguu diye çok hoşuma gidiyor. Bende oğluma bildiğim masalları anlatıyorum şarkı söylüyorum çıngırağımız ve dönencemizle oynuyoruz.
İşten ayrılan ve ücretsiz izine ayrılan arkadaşlar gözünüz aydın. Bende 28 nisanda işe başlıyorum ama ben manisanın ilçesinde çalışıyorum işe başlamam bütün gün oğlumdan ayrı olmam demek doktorumda 10 saat bebek emmeyecek sağsan bile sütün azalır dedei bu yüzden 2 ay ücretsiz izine ayrılacağım sonrada araya yaz tatili giriyor bebeğim 7 aylık olacak Allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?