çok Saol Hülyacim opuyorumnanaktanay canım ben baya geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun canım. .
hülya burak bey nasıl bakalım? keyfi yerinde mi? kakası düzeldi mi?
ne yemek yaptın kız öyle ben de yemekli misafir çağıracam ama korkuyom öyle bir gün önceden hazırlanan yemek varsa ben de yapayım :)
aykız ben kutladım mı hatırlamıyom... doğum günün kutlu olsun
on kere oturuyorum bilg başına. cevap yazacaklarımı işaretliyorum elif ağlıyor kalkıyorum
zaten çok unutkan oldum,
kusuruma bakmayın.
yok ya iyileşeceği yerde öksürüğü falan artıyo. kakası balgamlı değil artık ama günde 3-4 defa cıvık yapıyo :) normal sanırım. rengi de genelde sarı.
bu konudan sonra yemek sölesem için almaz şimdi :)
menüm şöyle.
mercimek çorbası
salata,biber dolması,börek
fırında köfte-patates,pilav
şekerpare
çayın yanına da tremisu
canım biber dolmasını doldurdum pişecek. köfte-patatesi şöyle az kızarttım akşam sos yapıp fırına vercem.(yeğen çok sever :))tremisu zaten bir gün önceden daha güzel oluyo. börek beklemez ama onu da sodalı börek yaptım, zaten onun da önceden hazırlanması gerekiyo, akşam yumurtalayıp fırına vercem, çok güzel oluyo :) şekerpare hazır :)
akşama onlar pişerken ben de çorba,pilav,salata yapıcam. anca işte.
zaten 2 gün kalcaklar. yarın da kesin balık yaparız. fix menümüz. onlarla mutlaka balık yeriz :)
Selam güzel anneler bayramımız kutlu olsunturkbayragi
Havanın sıcaklığını fırsat bilip kahvaltıya gittik bizim sıpa uyudu o arada çok şükür rahat rahat yedik geldik. Her taraf cicili bicili elbiseli miniklerle dolu ne güzel.
Kociş camiden gelsin yine çıkçaz dışarı, akşama da teyzem yemeğe çağırdı. Bugün sokağa vurduk kendimizikaydirigubbakcemile3
Gülşahçım Allah hepimizi en iyi günlere çıkarsın. Dualarını da kabul etsin
turkbayragiturkbayragiturkbayragi evet canım inşallah seneye tören seyredecekler çok duygulandımyav esramın bayramını kutluyorum bende canım....Günaydın güzel anneler...
Bebiişlerimizin ilk bayramı kutlu olsunnnn. turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Seneye bu zaman ellerinde bayraklarla tören izliycekler inşallah...
oy kutlu olsun canım bayramları yaşadın zeyno.bacım sende adamı hep yalnız bırakıyon ha kız kaparlar allah korusunn...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydıııınnn...turkbayragi.....turkbayragi....bendende bi bayrak..
bütün yavrularımızn bayramı kutlu olsun.ben üç yıldır kutluyorum.bu bayram çifte bayram oldu benim için.zeynebim uyandı onu öpücüklere bogdum..bugün senin günün ne istersen yapmaya çalışacagız dedim.oda paaarrrrkkkkk dedi.:teytey:...emrin baş üstüneeee..babamız uynacak.tabi onlarada tatil.şükürrr..(genelde mesai yaparlardı) kızını al akşama gel dedim.eglendir dedim..tamam dedi.sende gel diyo.amaan biz ne edcek defne acıkacak altı degişecek uyuyacak gününüzü mahvetmeyelim siz gidin dedim.ısrarcı kocam hala direniyo..:icecream:
turkbayragi canım ecemin bayramöıda kutlu olsun....Günaydin kizlar
Bebislerimizin 23 nisani kutlu olsunturkbayragi
canım geçmiş olşsun tekrar hamarat bacım benim eline sağlık çok leziz olcakları kesin ben diyete başladım harika oldu ama canım çekmedi....yok ya iyileşeceği yerde öksürüğü falan artıyo. kakası balgamlı değil artık ama günde 3-4 defa cıvık yapıyo :) normal sanırım. rengi de genelde sarı.
bu konudan sonra yemek sölesem için almaz şimdi :)
menüm şöyle.
mercimek çorbası
salata,biber dolması,börek
fırında köfte-patates,pilav
şekerpare
çayın yanına da tremisu
canım biber dolmasını doldurdum pişecek. köfte-patatesi şöyle az kızarttım akşam sos yapıp fırına vercem.(yeğen çok sever :))tremisu zaten bir gün önceden daha güzel oluyo. börek beklemez ama onu da sodalı börek yaptım, zaten onun da önceden hazırlanması gerekiyo, akşam yumurtalayıp fırına vercem, çok güzel oluyo :) şekerpare hazır :)
akşama onlar pişerken ben de çorba,pilav,salata yapıcam. anca işte.
zaten 2 gün kalcaklar. yarın da kesin balık yaparız. fix menümüz. onlarla mutlaka balık yeriz :)
canım berkininde bayramı kutlu olsun oh aile keyfi çok hoş....evet ne tatlılar dimi şirin elbiselerle...Selam güzel anneler bayramımız kutlu olsunturkbayragi
Havanın sıcaklığını fırsat bilip kahvaltıya gittik bizim sıpa uyudu o arada çok şükür rahat rahat yedik geldik. Her taraf cicili bicili elbiseli miniklerle dolu ne güzel.
Kociş camiden gelsin yine çıkçaz dışarı, akşama da teyzem yemeğe çağırdı. Bugün sokağa vurduk kendimizikaydirigubbakcemile3
Hamarat Hülya bacım eline sağlık :) Şu sodalı böreğin tarifini deyiver bakemŞeniz
canım ee bırak alışsın yani çocuk manken gibi onu giyiyo onu açıyo..özgeninde bayramı kutlu olsunmerhaba anneler 23 nisan kutlu olsun bebislerimize buyusunlerde onlarda kutlasin insallah saglikla
akpak cnm ben hic zorlanmiyorum ozge alisti uzerini deyismeme bana yardimci bile oluyo kaydirigubbakcemile3 kokos olcak cicili bicili giyinince uslu tulum falan giyince yerinde durmuyo galiba esim hakli bu cocuk cok kokos olcak sana sorarim sonra diyo bana
canım ben bayağıdır 1 veriyom....ben beceremedim demekki elbise giydirmeyi
yakışır fıstığa kokoş olsun
mama verenler hala aptamil pre mi veriyorsunuz?
mama alacağım da kızım doymuyor
oh oh ellerine sağlık bacım böreğini çok beğenmiştim bende zaten...
ah burakcım ya öksürüğüde atlatsaydı bi
ne güzell keyfini çıkarın oh
biz evin içinde tıkılıyız kızımla mafoldumben
ama inanıyorum çok güzel günler görücez bizde kızımla :Saruboceq:
sodalı börek tarifi :)
1 yumurta
2 kaşık yoğurt
yarım su bard. yağ
bunları karıştır.1. yufkaya sür, 2 yufkayı üstüne ser, ona da sür, 3. yufkayı üstüne ser, ona da sür. sonra bunu 16 dilime kes. arasına peynir maydonoz koyup sar her dilimi.
bunları yanyana bir tepsiye koyup üstüne 2 şişe sodayı dök. tarifinde 2 saat diyo ama ben akşam yapıp, sabah pişiriyom ya da sabah yapıp akşama pişiriyom. 7-8 saat yani bekletiyorum.
sonra tepsiye diz, üstüne yumurta, susam. süper bir börek oluyor..afiyetle yiyiniz.
slm kızlar yarın dabah kaynım
gelior tam bi hafta kalacak
offfff bi haftada durulmaz ki yaaaa
zaten hiç hazetmiyom kendisinden:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?