selam kızlarrr
amanda aman esmam gelmişşşş.selam canım ne ediynn...
kızlar bebişleri kaç saatte bir uyutuyorsunuz?
valla ne zaman uyursa hiç saat tutmadım
Günaydın Ya benim bebeğim sabah bi kalktı sağ gözünün sağ tarafı kızarmış. Kızarıkların arasında da bi kabarcık var. Korktum bi şey mi oldu diye. Ya bişey girip battı saplanıp kaldıysa diye. Doktora da götürmek istemiyorum. Zaten doktorda avazı çıktığı kadar ağlıyor doktor bile korkuyor. Gözünü açtırıp da oraya baktırması çok zor. Ya nerden geldi bu başına. Hem doktor işlem yapacak bile olsa minicin bbeğe nasılişlem yapılır ki?eyvahedigeldismile
Canim çok geçmis olsun bence sen bi doktora götür için rahat etsin önemli olabilir göz bu ihmale gelmezGünaydın Ya benim bebeğim sabah bi kalktı sağ gözünün sağ tarafı kızarmış. Kızarıkların arasında da bi kabarcık var. Korktum bi şey mi oldu diye. Ya bişey girip battı saplanıp kaldıysa diye. Doktora da götürmek istemiyorum. Zaten doktorda avazı çıktığı kadar ağlıyor doktor bile korkuyor. Gözünü açtırıp da oraya baktırması çok zor. Ya nerden geldi bu başına. Hem doktor işlem yapacak bile olsa minicin bbeğe nasılişlem yapılır ki?eyvahedigeldismile
Ne güzel keyifli bi gün geçirmissiniz tam zeynonun bayrami olmusgünaydııııınnnn...
kocayı mesaiye göderdik bi bakem dedim..
valla dün çok güzeldi..akşama kadar dışırdaydık:))
fatoş bacım dogru diyon çok boş bırakıyomkaydirigubbakcemile3...adamın ısrarrıyla ailecek çıktık bi güzel eglendik.zeynoyu oyun parkına götürtük.off zaten kalabalıkmıştı.zeyno iyice çoştu bir sürü kişiyle arkadaş oldu.ter içinde kaldı oyun oynamaktan..sonra üzerini degiştirip bi güzel dışarda yemek yedik.defnemde uyanıkta korktum genelde uyurdu bu sefer uzun kalırnca dışırda haliyle uyanıkta denk geldik.ama benim usul kızım hiç gıkı çıkmadı çocukları seyretti durdu.yemek yerkende kucagıma aldım sesi çıkmadı.arabadad aemzirdim.oh keyfi yerindeydi.böylece az cesaret topladım kendimde.
eve gelincede zeynoya bi süt verdim uyuya kaldı zaten.defnede çok oynamış gibi oda erkenden yattı.bizde kocamla oturup film seyrettik.hoşcegizime gitti yani.....
selam kızlarrr
Korkuyorum doktora götürmekten bakacağız diye zarar verirlerse diye. Koca adam değil ki sağa çevir deyince çevirsin sola çevir deyince çevirsin.
kızlar ya yetişemiyorum size geçmişii bile okuyamıyorum tam uyuyo oturucam bilg başına uyanıyo oğlum bide evin işi hiç bitmiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?