kızlar ya yetişemiyorum size geçmişii bile okuyamıyorum tam uyuyo oturucam bilg başına uyanıyo oğlum bide evin işi hiç bitmiyoki
günaydın canımGünaydin kizlar
geçmiş olsun tatlım göster yinedeGünaydın Ya benim bebeğim sabah bi kalktı sağ gözünün sağ tarafı kızarmış. Kızarıkların arasında da bi kabarcık var. Korktum bi şey mi oldu diye. Ya bişey girip battı saplanıp kaldıysa diye. Doktora da götürmek istemiyorum. Zaten doktorda avazı çıktığı kadar ağlıyor doktor bile korkuyor. Gözünü açtırıp da oraya baktırması çok zor. Ya nerden geldi bu başına. Hem doktor işlem yapacak bile olsa minicin bbeğe nasılişlem yapılır ki?eyvahedigeldismile
aferin ebnim bacıma git tabi bu adamları boş bırakmamak lazım...kaydirigubbakcemile3günaydııııınnnn...
kocayı mesaiye göderdik bi bakem dedim..
valla dün çok güzeldi..akşama kadar dışırdaydık:))
fatoş bacım dogru diyon çok boş bırakıyomkaydirigubbakcemile3...adamın ısrarrıyla ailecek çıktık bi güzel eglendik.zeynoyu oyun parkına götürtük.off zaten kalabalıkmıştı.zeyno iyice çoştu bir sürü kişiyle arkadaş oldu.ter içinde kaldı oyun oynamaktan..sonra üzerini degiştirip bi güzel dışarda yemek yedik.defnemde uyanıkta korktum genelde uyurdu bu sefer uzun kalırnca dışırda haliyle uyanıkta denk geldik.ama benim usul kızım hiç gıkı çıkmadı çocukları seyretti durdu.yemek yerkende kucagıma aldım sesi çıkmadı.arabadad aemzirdim.oh keyfi yerindeydi.böylece az cesaret topladım kendimde.
eve gelincede zeynoya bi süt verdim uyuya kaldı zaten.defnede çok oynamış gibi oda erkenden yattı.bizde kocamla oturup film seyrettik.hoşcegizime gitti yani.....
a.s canımselam kızlarrr
oh maşallah size...ne güzel eğlenmişiniz..ben eşimi çok özlüyorum çok yoğundu bu hafta adam eve geliyo bi gözüm görüyo öbürü görmüyo pazara inşallah...bizde gezeriz..Günaydın kızlar...
Bülbülcüm ya arpacık olmasın o. Sen yine de götür eğer öyleyse iltihap yayılmasın.
Ayşegülcüm ohhh ne güzel. Keyifler gıcır. Allah bozmasın.
Bİz de dün Piyer Loti keyfi yaptık. Esra uyanıktı.Çok eğlendi. Gülücükler saçıp durdu valla.
a.s canım ii olmaya çalışıyoz sen nasılsın..biraz uslandımı minik yaramaz...slm kızlar!nasılsınız?
canım valla keyine göre hiç belli olmuyoli..2..3.. bazen 4kızlar bebişleri kaç saatte bir uyutuyorsunuz?
canım ya allah yardımcınızı olsun valla özlenmezmi ilk gün ya dahada zordur.ama napçan burcucum sizde onlar için çabalıyosunuz....akşam doya doya koklarsın kuzunu..Selam kızlar,
bugün işe başladım malesef ya canım çok sıkkın ben evime gitmek istiyorum kızımı özledim.
bebişlerimiz iyi galiba maşallah aman hepsi iyi olsun.
Bülbül korkuyorsun ama bi götür canım dr a allah korusun ilerlerse bebiş daha acı çeker başındayken götür inşallah tırnağı falan cizmiştirde önemli birşey çıkmaz.
günaydın canım
canım ya allah yardımcınızı olsun valla özlenmezmi ilk gün ya dahada zordur.ama napçan burcucum sizde onlar için çabalıyosunuz....akşam doya doya koklarsın kuzunu..
günaydın canım
geçmiş olsun tatlım göster yinede
aferin ebnim bacıma git tabi bu adamları boş bırakmamak lazım...kaydirigubbakcemile3
a.s canım
oh maşallah size...ne güzel eğlenmişiniz..ben eşimi çok özlüyorum çok yoğundu bu hafta adam eve geliyo bi gözüm görüyo öbürü görmüyo pazara inşallah...bizde gezeriz..
a.s canım ii olmaya çalışıyoz sen nasılsın..biraz uslandımı minik yaramaz...
canım valla keyine göre hiç belli olmuyoli..2..3.. bazen 4
canım ya allah yardımcınızı olsun valla özlenmezmi ilk gün ya dahada zordur.ama napçan burcucum sizde onlar için çabalıyosunuz....akşam doya doya koklarsın kuzunu..
nasılsınız kızlar
fazla giremiyorum bu aralar iş güç düğünler derken
bizde geçen cumartesi misafir vardı o günden beri hira çok ağlıyor ağlamaktan katılıyor gözünden damla damla yaş geliyor acaba gaz sorunumu arttı yoksa kucaktan kucağa çocuğun bir yerimi çıktı
yine akşamüstü başlıyor ağlaması ama az öncede yaptı kendini yırttı ağlamaktan uykusu vardı yada ağlamayı adetmi edindi yaaa offff
çocuğumu oyuncak bebek sananlar bidaha alabiliceklermi bakalım kucağına çok sinirliyim
ya kızlar çok doluyum sizinle paylaşmak istediğim şeyler var ama nickim deşifre oldu herkes benim burda maviyeshill olduğumu biliyor görümcemide kendi ellerimle üye yaptım bide arkadaş listeme ekledim safmıyım neyim
limoncum benim kızın uykusu geldi mi kaşları kızarıyo. oyalanır uyutmazsam tek bacağıyla tepiniyo. yygarayı basmadan uyutuıyom ben de. sen de gözlemle uykusu geldi mi mutlaka bi işaret verir.
Kızlar fatoşla attığımız linki nolur bi okuyun. ben daha yaptırmadım haftaya yaptırcaktım. yaptırmayayım bari
benimki ağlar gibi yapıyor miyavlamaya başlayınca anlıyorum arkasından basacak çığlığı. uyutuyorum hemen.ama en fazla 1-1,5 saat uyanık kalıyor sonra uyku istiyor 3-4 saat uyanık kalan bebekleri duyunca benimkimi çok uyuyor diye düşündüm cnm.tşkler
uyuması iyi ama boşunamı demişler uyusunda büyüsün diye Duru da bazen 3 saat uyuyor uyanıp geri uyuyor bazen ki bu çoğunlukla oluyor 4 saat uyanık uyuduğundada 15 dk sonra geri 3 saat yine uyanık işte o zaman çok zorr oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...9642-rotarix-askiya-alinmis-duyan-oldumu.html
kızlar bakın bi yaaa eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım acaba götürdüğün doktordan ya da hastaneden mi korkuyor ki başka bir hastaneye başka doktora götür bence. onlar yıllarcaaaaa onun eğitimini alıyorlar korkma bebeğe nasıl davranacağını bilirler. bizim doğumdan sonra kontrole gelen doktor o kadar kendine güvenle seve seve muayene etti ki kızımı gözüm kapalı o adama emanet ederim bebeğimi yani.Korkuyorum doktora götürmekten bakacağız diye zarar verirlerse diye. Koca adam değil ki sağa çevir deyince çevirsin sola çevir deyince çevirsin.
bende domuz gribi aşısı olmadım. hatta aynı evde kaldığım halde kaynım domuz gribi geçirdi, belki ben bile geçirdim (eşimin etrafındaki bir sürü insan geçirdi) çok şükür birşey olmadı.Valla Havva -Fatoş ben yaptırmayı düşünmüyordum zaten sürekli ortaya bi hastalık atıp aşısını çıkartıyorlar.2 yıl öncesine kadar rota virüsü aşısı falan yoktu kızamık su-çiçeği falan olsa anlıycamda bi hastalık çıktı arkasındanda aşısı güvenmiyorummm.ben şahsen duru'ya yaptırmıyacağım.
eee biz hamileykende Domuz gribi çıktı haftalarca konuştuk ben olmadım pişmanda değilim.iyi düşünün dr unuza çok güveniyorsanız fikir alın isterseniz içiniz nasıl rahat edecekse hatta 2-3 dr a sorun belki daha iyi açıklayacaktır
benimki ağlar gibi yapıyor miyavlamaya başlayınca anlıyorum arkasından basacak çığlığı. uyutuyorum hemen.ama en fazla 1-1,5 saat uyanık kalıyor sonra uyku istiyor 3-4 saat uyanık kalan bebekleri duyunca benimkimi çok uyuyor diye düşündüm cnm.tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?