2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar...alıntı yaptım ama aras ağlayınca sayfa zaman aşımına uğradı bida alıntı yapamadım .
bülbül geçmiş olsun canım...
ya kızlar moralim bozuldu havanın verdiği linke baktınızmı yaptırdığımız ishal aşıları varya rotarix askıya alınmış diye haber çıkmış iççinde domuz gribi vurüsü varmış nasıl bişi oo raya baktıktan sonra çok canım sıkıldı iylik yapalım derken zarar mı veriyoz çocuklarımıza..çoğu insan 2. dozu yaptırmakta kararsız sizde bakında fikir verin ya...allahım ya..doktorlarda kararasızmış kime güvenicez.

Günaydin kizlar

günaydın canım
geçmiş olsun tatlım göster yinede
aferin ebnim bacıma git tabi bu adamları boş bırakmamak lazım...kaydirigubbakcemile3
a.s canım
oh maşallah size...ne güzel eğlenmişiniz..ben eşimi çok özlüyorum çok yoğundu bu hafta adam eve geliyo bi gözüm görüyo öbürü görmüyo pazara inşallah...bizde gezeriz..
slm kızlar!nasılsınız?
a.s canım ii olmaya çalışıyoz sen nasılsın..biraz uslandımı minik yaramaz...
kızlar bebişleri kaç saatte bir uyutuyorsunuz?
canım valla keyine göre hiç belli olmuyoli..2..3.. bazen 4
canım ya allah yardımcınızı olsun valla özlenmezmi ilk gün ya dahada zordur.ama napçan burcucum sizde onlar için çabalıyosunuz....akşam doya doya koklarsın kuzunu..

günaydın canım

canım ya allah yardımcınızı olsun valla özlenmezmi ilk gün ya dahada zordur.ama napçan burcucum sizde onlar için çabalıyosunuz....akşam doya doya koklarsın kuzunu..

Akşamı iple çekiyorum valla içime sokucam kuzumu kokusu burnumda valla.Şeniz

bu günlerde maşallah deyim daha uslu çok şükür ama bizimki en fazla 1 bilemedin 1,5 saat sonra uyku istiyor eğer uyutma basıyor yaygarayı zar zor uyutuyorum saati geçerse cnm.

limoncum benim kızın uykusu geldi mi kaşları kızarıyo. oyalanır uyutmazsam tek bacağıyla tepiniyo. yygarayı basmadan uyutuıyom ben de. sen de gözlemle uykusu geldi mi mutlaka bi işaret verir.

Kızlar fatoşla attığımız linki nolur bi okuyun. ben daha yaptırmadım haftaya yaptırcaktım. yaptırmayayım bari

Valla Havva -Fatoş ben yaptırmayı düşünmüyordum zaten sürekli ortaya bi hastalık atıp aşısını çıkartıyorlar.2 yıl öncesine kadar rota virüsü aşısı falan yoktu kızamık su-çiçeği falan olsa anlıycamda bi hastalık çıktı arkasındanda aşısı güvenmiyorummm.ben şahsen duru'ya yaptırmıyacağım.
eee biz hamileykende Domuz gribi çıktı haftalarca konuştuk ben olmadım pişmanda değilim.iyi düşünün dr unuza çok güveniyorsanız fikir alın isterseniz içiniz nasıl rahat edecekse hatta 2-3 dr a sorun belki daha iyi açıklayacaktır

nasılsınız kızlar
fazla giremiyorum bu aralar iş güç düğünler derken
bizde geçen cumartesi misafir vardı o günden beri hira çok ağlıyor ağlamaktan katılıyor gözünden damla damla yaş geliyor acaba gaz sorunumu arttı yoksa kucaktan kucağa çocuğun bir yerimi çıktı
yine akşamüstü başlıyor ağlaması ama az öncede yaptı kendini yırttı ağlamaktan uykusu vardı yada ağlamayı adetmi edindi yaaa offff
çocuğumu oyuncak bebek sananlar bidaha alabiliceklermi bakalım kucağına çok sinirliyim

ya kızlar çok doluyum sizinle paylaşmak istediğim şeyler var ama nickim deşifre oldu herkes benim burda maviyeshill olduğumu biliyor görümcemide kendi ellerimle üye yaptım bide arkadaş listeme ekledim safmıyım neyim

Bİ yeri falan çıkmamıştır canım 1 hafta onun acısıyla duramaz çoçuk allah korusun bi yerine birşey olsa su toplardı ama huy değiştirmiş olabilir.belki misfirlerinle ilgisi bile yoktur.Duru'da kimse olmadığı halde huy değiştirdi uykusu gelince akşam 9 dan sonra yıkıyor ortalığı haykırarak ağlıyor.kendileri belirliyor herşeyi.ama sen yinede verme tabii oyuncak bebek gibi önlerine alıp oynamasınlar.
nick değiştir bende değiştirmiştim ya hatırlarsan kız hakket biraz saflık var galiba sende....kocanı bile konuşamazsın görümcenin gazabına uğrarsın.

inşallah canım dediğin doğru duramazdı
kız ben vermiyorum ellerine verirmiyim hiç ben servisle uğraşırken bir bakıyorum çocuğum ellerde 1 2 alıyorum bir bahaneyle ama bişeyde demiyorum kalp kırmayayım diye

evet galiba safım:))) yok kız onlar benden çekinirler hatta sinirlendiğimde çok korkarlar ben onların değil onlar benim gazabımdan korksun:))sadece eskisi gibi rahat yazamıyorum herşeyi sanki biri beni gözetliyor gibi olmazsa bende değiştireyim

benimki ağlar gibi yapıyor miyavlamaya başlayınca anlıyorum arkasından basacak çığlığı. uyutuyorum hemen.ama en fazla 1-1,5 saat uyanık kalıyor sonra uyku istiyor 3-4 saat uyanık kalan bebekleri duyunca benimkimi çok uyuyor diye düşündüm cnm.tşkler

uyuması iyi ama boşunamı demişler uyusunda büyüsün diye Duru da bazen 3 saat uyuyor uyanıp geri uyuyor bazen ki bu çoğunlukla oluyor 4 saat uyanık uyuduğundada 15 dk sonra geri 3 saat yine uyanık işte o zaman çok zorr oluyor.

anladım canım bende diyorum çokmu uyuyor acaba benim ki dedim eskiden böyle değildi bir düzen yoktu yada ben anlayamıyordum isteklerin şimdi hep aynı saatlerde uyanıp hep aynı saatlerde uyuyor cnm

çok bilmişlik yapmayım diye söylemedim ama benim doktor da ne gerek var zaten koruyuculuğu çok uzun yıllar değil yaptırmayalım demişti. gerekli olanları zaten devlet ödüyor haricinde aşıya gerek yok demişti.
artık yaptırmayın bacım. inşallah birşey çıkmaz... :umursamaz:
Allah korusun bebişlerimizi!

Korkuyorum doktora götürmekten bakacağız diye zarar verirlerse diye. Koca adam değil ki sağa çevir deyince çevirsin sola çevir deyince çevirsin.
canım acaba götürdüğün doktordan ya da hastaneden mi korkuyor ki başka bir hastaneye başka doktora götür bence. onlar yıllarcaaaaa onun eğitimini alıyorlar korkma bebeğe nasıl davranacağını bilirler. bizim doğumdan sonra kontrole gelen doktor o kadar kendine güvenle seve seve muayene etti ki kızımı gözüm kapalı o adama emanet ederim bebeğimi yani.
bence kızarıklık gitmezse doktora götür.

bende domuz gribi aşısı olmadım. hatta aynı evde kaldığım halde kaynım domuz gribi geçirdi, belki ben bile geçirdim (eşimin etrafındaki bir sürü insan geçirdi) çok şükür birşey olmadı.
bir de bazı ilaç ve aşılar gelişmekte olan ülkelerde deneniyor. valla dikkatli olun derim.

benim kızın hiç düzeni yok neden böyle ki bilmiyorumkismile

kızlar evde eşimle birlikte 4 genç erkek bir kızım ve ben varım 6 kişiyiz bir haftadır.
ve ev berbat durumda. ben yemeğe mutfağa ancak yetişebiliyorum bazen yemek bile yapamıyorum aparat yiyoruz. genellikle mutfak işiyle birlikte hergün etrafı toplayıp 2 günde bir çamaşır yıkayıp asıp katlayıp yerleştiriyorum :) hergün bir iş yapmaya çalışıyorum ya banyoyu yıkıyorum, ya mutfağı süpürüp siliyorum, ya kızımı yıkıyorum vs vs
siz olsanız nasıl yapardınız? acaba çok mu tembelim diye düşünmeye başladım bir haftadır. neden işlerim yetişmiyor? veya ben kendime haksızlık mı yapıyorum 2 aylık bebekle misafir ağırlamak mı yoksa zor olan????

slm herkese bizde bugün dr daydık biraz kansız çıktı oğluşum kan şurubu verdi dr teyzemiz bide artık yoğurda başlattı bizi bi öğün ver dedi bir yemek kaşığı kadar başlıcaz içine pekmez kat dedi veren varmı hangi marka veriyonuz yada kendimizmi yapsak acABA

slm teyzeler ben epeydir giremiyorum oğluş hep kucağımda olunca burdan uzun uzun konuşmaya yetişemiyorum geçmiş filanda okuyamıyorum inşallah herkes ve bütün melekler iyidir.şuan bile tek elle yazıyorum :)))
bu arada ben acayip grip oldum varmı bana tavsiyeleriniz malum oğluş emiyor o yüzden pek bişiy yapamıyorum da(

akpak kendine haksızlık ediyorsun bence hakikaten çok zor bebeklerle misafir ağırlamak ki senin anladığım kadarıyla yatılı ve hep erkek misafirlerin yardım edende yok tek başına bence gayet iyi yetiştiriyorsun ki ben sadece ikramlık gelen misafirlere yetişemiyorummm((herkes kendi servisini yapıyor. hiç takma kafana ve bebeğini ihmal etme olduğu kadarr bence
herkese slm lar

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çanakkaleye geldim teyzemler arabayla buraya gelceklerdi istanbuldan bende geldim onlarla
çokk iyi oldu
kafam dağıldı temiz hava bol güneş aldırıyorum kızıma
ohh hep kapalyıdı yavrum
çok giremiyorum
kendinize iyi bakın

ha bide aşıdan bahsetmişsiniz azcık, ben yaptırmadım taraftar değilim
eskiden rota aşısımı varmış ne olduğu belirsiz ben yaptırmayı düşünmüyorum doktorumuz sen bilirsin dedi.

papatyalar çıkmış buralarda kırda bayırda yol kenarlarında
hepinize kucak dolusu papatya gönderiyorum buralardan
kulağınızın arkasına takınn..
öptümmmmm..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…