sağol canım ya kendimi ok kötü hissetmiştim demek sen de öylesin. bunlar yatılı ve hepsi erkek.slm teyzeler ben epeydir giremiyorum oğluş hep kucağımda olunca burdan uzun uzun konuşmaya yetişemiyorum geçmiş filanda okuyamıyorum inşallah herkes ve bütün melekler iyidir.şuan bile tek elle yazıyorum :)))
bu arada ben acayip grip oldum varmı bana tavsiyeleriniz malum oğluş emiyor o yüzden pek bişiy yapamıyorum da(
akpak kendine haksızlık ediyorsun bence hakikaten çok zor bebeklerle misafir ağırlamak ki senin anladığım kadarıyla yatılı ve hep erkek misafirlerin yardım edende yok tek başına bence gayet iyi yetiştiriyorsun ki ben sadece ikramlık gelen misafirlere yetişemiyorummm((herkes kendi servisini yapıyor. hiç takma kafana ve bebeğini ihmal etme olduğu kadarr bence
herkese slm lar
yarın oğluşumun kontrolu var..şu böbrek genişlemesi için dua edin canlarım iylrşmiş olsunda antibiyotiği keselim...annelik ne kutsal ya ona bişi olacak diye insanın aklı çıkıyo..
bide kızlar sizlerede doktorunuz kan damlası verdimi adı ferro sanal çocuğuma içirirken işgence çektiriyorum gibime geliyo öğürmekten mahvoluyo yavrum....içirmesem olmaz..fatolina sana vermişti galiba nasıl içiyomu ecrin dilacık..
yarın oğluşumun kontrolu var..şu böbrek genişlemesi için dua edin canlarım iylrşmiş olsunda antibiyotiği keselim...annelik ne kutsal ya ona bişi olacak diye insanın aklı çıkıyo..
bide kızlar sizlerede doktorunuz kan damlası verdimi adı ferro sanal çocuğuma içirirken işgence çektiriyorum gibime geliyo öğürmekten mahvoluyo yavrum....içirmesem olmaz..fatolina sana vermişti galiba nasıl içiyomu ecrin dilacık..
canim bi doktora götür istersen kasiniyodur o hiç olmasza krem falan verirkızlar geçen kızımın kulağında konak var demiştim ya o konak değilmiş. şimdi de göz kapaklarında oldu. nasıl kızarıyor ve sanki yaşlanmış gibi derisi. göz evresine de yayıldı bugün. elleri sürekli gözlerinde çok rahatsız oldupğu belli uykuya bile zor dalıyor kaşınıyor mu yoksa ağrıyor mu bilmiyorum ama yavruma çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
Kızlar benim bebeğimin özündeki kırmızılık geçti. Akpak geçmiş olsun. Yarın doktora gidersin herhalde o zaman. Benimkinin de kaşlarında bişeyler var ama o konak sanırım. Anne sütünü sürdün mü sen hiç belki iyi gelir.
hava nasılsın canım esramız nasıl...
öncelkle türkkahvesi papatyalar için sağol çok severim. :)
ya uzun yolculuğa nasıl çıktın ben cesaret edemiyorum
sağol canım ya kendimi ok kötü hissetmiştim demek sen de öylesin. bunlar yatılı ve hepsi erkek.
geçmiş olsun canım. inşallah düzelmiştir. bir daha görmeyesin ve tüm bebişlerden de uzak olsun tüm hastalıklar
kızlar geçen kızımın kulağında konak var demiştim ya o konak değilmiş. şimdi de göz kapaklarında oldu. nasıl kızarıyor ve sanki yaşlanmış gibi derisi. göz evresine de yayıldı bugün. elleri sürekli gözlerinde çok rahatsız oldupğu belli uykuya bile zor dalıyor kaşınıyor mu yoksa ağrıyor mu bilmiyorum ama yavruma çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
Kızlar benim bebeğimin özündeki kırmızılık geçti. Akpak geçmiş olsun. Yarın doktora gidersin herhalde o zaman. Benimkinin de kaşlarında bişeyler var ama o konak sanırım. Anne sütünü sürdün mü sen hiç belki iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?