2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benım zeynonun hiç uykusu kalmadı deli olucam gündüz sıfır uyku 5 dk bile yok gecede en fazla 3 saat off ne zaman düzelecek

selam. ben daha öncede yazmıştım size. rota aşısını yaptırmayacağımı. sonuçta isalin tedavisi var boşu boşuna aşı satmaya calışıyorlar. yaptırmamaya karar vermistim. gecen gün doktorumda itiraf etti oda yaptırmamış cocuklarına. insallah yaptıranlarda birşey olmasın tabiki.....

Kızımın gözündeki kızarıklık geçti gibi oldu. Doktora götürmedim. ınşallah sabah uyandığımda görmem.

günaydınlar kızlarr
off offf oğlum kucağa alıştı uyanık olduğu vakitlerr kucakta vede dolaşarak geçiriyoruz sırtım tutuluyoo off offf

Günaydın kızlar... İyi pazarlar...
Türk kahvesi canım bizm yerimize de çek içine Çanakkale havası. Ben 1 yıl kaldım orda ve hayran oldum oraya... Çok seviyorum Çanakkaleyi
Bülbülcüm inşallah bi şeyi kalmamaıştır kuzucuğunun. Haber ver bize...
Ben de karar verdim Rotavirüsü yaptırmayacağım.

günaydınnn.dün misafir vardı bugün yine var.hemen kapatacagım zaten.
ben ilk ratoyı yaptırmıştım.şimdi cumaya üç aylık olcez ee ozamanda yaptırmamam gerekecek.bilmiyorum valla.ben okadar kötü düşünmüyorum sonuçta iki üç yıldır olan bi ilaç.domuz gribi aşısını olmadım çünkü ilk bu yıl çımkıştı.daha hemiüz denenmeşeti.ama bu bir kaç yıldır var zararı olsaydı çoktan çıkardı diye düşünüyorum.ama muhakka doktorumada danışıcagım.yaptır derse ben yaptıracagım.

günmaydın arkadaşlar.izmirden bol güneşli bi günden sevgiler sıcacık öpücükler gönderiyorum size nasılsınız...harika bi hava var dışarda...
türk kahvesi saol canım iii gez eğlen çanakkale çok görmek istediğim bir yer nasip nazıda senide öptüm...
reyhan hava ayşegül esma hepiciğinize günaydın sizleri ve meleklerinizide öptüm.

yarın oğluşumun kontrolu var..şu böbrek genişlemesi için dua edin canlarım iylrşmiş olsunda antibiyotiği keselim...annelik ne kutsal ya ona bişi olacak diye insanın aklı çıkıyo..
bide kızlar sizlerede doktorunuz kan damlası verdimi adı ferro sanal çocuğuma içirirken işgence çektiriyorum gibime geliyo öğürmekten mahvoluyo yavrum....içirmesem olmaz..fatolina sana vermişti galiba nasıl içiyomu ecrin dilacık..

öncelkle türkkahvesi papatyalar için sağol çok severim. :)
ya uzun yolculuğa nasıl çıktın ben cesaret edemiyorum

sağol canım ya kendimi ok kötü hissetmiştim demek sen de öylesin. bunlar yatılı ve hepsi erkek.

geçmiş olsun canım. inşallah düzelmiştir. bir daha görmeyesin ve tüm bebişlerden de uzak olsun tüm hastalıklar

kızlar geçen kızımın kulağında konak var demiştim ya o konak değilmiş. şimdi de göz kapaklarında oldu. nasıl kızarıyor ve sanki yaşlanmış gibi derisi. göz evresine de yayıldı bugün. elleri sürekli gözlerinde çok rahatsız oldupğu belli uykuya bile zor dalıyor kaşınıyor mu yoksa ağrıyor mu bilmiyorum ama yavruma çok üzülüyorum :çok üzgünüm:

Fatoscum dualarim sizinle canim insallah iylesmisdir haber verirsin bizlere
Aras çok güçlü annesi o herseyi atlatir hayirlisiyla

Kızlar benim bebeğimin özündeki kırmızılık geçti. Akpak geçmiş olsun. Yarın doktora gidersin herhalde o zaman. Benimkinin de kaşlarında bişeyler var ama o konak sanırım. Anne sütünü sürdün mü sen hiç belki iyi gelir.

canim bi doktora götür istersen kasiniyodur o hiç olmasza krem falan verir

bebisin gözünün geçmesine sevindim
hastaliklar uzak dursun bebislerimizden

canım inşallah iyi haberlerle gelirsin. Fatoşçum topiğin en büyüğü olduğu için Aras her şeye bizden önce başlıyo sanırım. Dediğin damlayı tpikte duynmadım kimseden ben.

hava nasılsın canım esramız nasıl...

canımmm ikimizde çok iyiyiz şükür....siz nasılsınız.

dr a götürsen canım... belli rahatsız ediyo yavruyu. Biz,m de yanaklarımızda pütürlükler var sert ve koyu pembe. alerjik dedi dr ve merhem verdi. ne yazık ki içinde kortizon var. dikkatli kullan azar azar sür dedi. (

gözün aydın canım...geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…