2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar 1 haftadır yoktum aslında persembe geldık ewe ama cuma butun gun dısardaydık. dun de ark. ın nıkahına gıttık gecede arkadaslarda kaldık derken anca ewe gırıp popomuzu kırabıldık. 1 haftadır bi fiil geziyoruz kızımla. ıyıyız sukur bı terslık yok.
gecmıse bakım dedım ama malum 1 haftada cok bırıkmıs.
herkes nasıl bebısler falan? hersey yolundamı???

bebekleri 3 ayını dolduran anneler 3. ayda aşı var mı yoksa sadece boyuna kilosuna bakıp gönderiyor mu sağlık ocakları?

Zeynep özlettin kendini canim
biz iyiyiz çok sükür bi yaramazlik yok
ne güzel gezmis dolasmissiniz oh sefaniz olsun :lepi:

bepanten sürdüm, kaynamış suyla sildim ve sütümden bir damla sürdüm azaldı biraz hangisi iyi geldi bilmiyorum.
canim bi doktora götür istersen kasiniyodur o hiç olmasza krem falan verir
krem verdi doktor, kardeşim aldı geliyor
dr a götürsen canım... belli rahatsız ediyo yavruyu. Biz,m de yanaklarımızda pütürlükler var sert ve koyu pembe. alerjik dedi dr ve merhem verdi. ne yazık ki içinde kortizon var. dikkatli kullan azar azar sür dedi.
kortizonlu olunca az mı sürmek gerekiyormuş ben de bakıyım sağol canım
senin bebişe de geçmiş olsun
bugün burda rüzgar var nazı pusetle dışarı çıkartçaktım ama güvenemedim çok esiyo, sıcacık bi havayı beklemeliyim :)

canım dün dışarıda buz gibi esen rüzgaz vardı. bilmiyorum ne cesaret çıkarttım kızımı ama iyice sardım.
aslında çok korumak da iyi değil ama işte ana yüreği

fatoşum geçmiş olsun bebeğilen inş. sorunsuz kontrolden dönersiz

kızlar hepinizi öpüyorum bi vakit bulamıyom giremiyomki hep geriden takip ediyom okuyom cvp yazamıyom oğlum braz fenada ne uyku nede durak bilmyioooo

bebekleri 3 ayını dolduran anneler 3. ayda aşı var mı yoksa sadece boyuna kilosuna bakıp gönderiyor mu sağlık ocakları?

Dr umuz bize demedi canım. Sağlık ocağından da 4. aya verdiler aşı tarihini.

Ooooo kimler gelmiş... Özlettin kız kendini.. İpek nasıl iyimi.. Popişi ne dürümda. İyileşme var mı?

Canım ya... Şubat ayında pek uslu bebiş yok. Bİr iki tane anca kaydirigubbakcemile3

o zaman 3. ayı bitirince aşı yok bizim mayısta çağırdı sağlık ocağıda aşı için mi kilo boy takibi için mi onu demedi. tşkler cnm

Kızlar bi de bi şey sorcam. Ben Esra ya sütü sağıp veriyom ya. Biberonu bitirmiyo bazen. Kalan sütü tekrar ısıtmamın bi sakıncası olur mu yoksa atayım mı? Ne yapmam lazımbilmiyorumkismile

Kızlar bi de bi şey sorcam. Ben Esra ya sütü sağıp veriyom ya. Biberonu bitirmiyo bazen. Kalan sütü tekrar ısıtmamın bi sakıncası olur mu yoksa atayım mı? Ne yapmam lazımbilmiyorumkismile

Bu sorunun cevabını bilmiyorum ama mama tekrar ısıtılmıyor. Süte gelince ise pastorize sütler ısıtılıp soğutulmuyor mu? Bence mantıken bi sakıncası yok.

Ben de öyle düşünüyorum canım da. Belki etkisi kayboluyodur sütün tekrar ısıtınca.Sonuçta dolaptan alıp ısıtıyorum. Kalan kısmı dolaba koyuyorum. ıçecek zaman tekrar ısıtıyorum. Yani tekrar tekrar ısınınca bozulur mu acaba?

Her zaman yaklaşık aynı miktar içmiyor mu? Zor buluyoruz anne sütünü de. Sağdığın makinanın kitapçıklarında belki bu konudan bahsediyordur

havva canım bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
en kolayı emzirmek ama o da her zaman mümkün değil

Havvacim bildigim kadariyla anne sütünü dolaptan çikardiktan sonra tüketilmesi gerekirmis yani tekrar dolaba koyulmuyo

Zeynep özlettin kendini canim
biz iyiyiz çok sükür bi yaramazlik yok
ne güzel gezmis dolasmissiniz oh sefaniz olsun :lepi:
aman ıyı olun walla merak ettım sızı kaydirigubbakcemile3
bende ozledım walla havvacım sızlerı... popiş daha ıyı gıbı buyuk bujıye gectık gecelı 5 kere kakasını kendı yaptı kızım. cetele tutuyorum da kaydirigubbakcemile3
oyle cok degıl az az ama yınede kendısı yapabıldı :Saruboceq:
canım sut oda sıcaklıgında bı kac saat beklıyo. aslında 6 saat zamanı war ama ben 2-3 saatten sonra vermıyorum. dolaptan cıkan sutude ısıttıgın zaman tekrar sogursa ısıtamıyosun. yanı 1 kerede ısıtıp verıceksın. yoksa maalesef zıyan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…