selam kızlar 1 haftadır yoktum aslında persembe geldık ewe ama cuma butun gun dısardaydık. dun de ark. ın nıkahına gıttık gecede arkadaslarda kaldık derken anca ewe gırıp popomuzu kırabıldık. 1 haftadır bi fiil geziyoruz kızımla. ıyıyız sukur bı terslık yok.
gecmıse bakım dedım ama malum 1 haftada cok bırıkmıs.
herkes nasıl bebısler falan? hersey yolundamı???
bebekleri 3 ayını dolduran anneler 3. ayda aşı var mı yoksa sadece boyuna kilosuna bakıp gönderiyor mu sağlık ocakları?
bepanten sürdüm, kaynamış suyla sildim ve sütümden bir damla sürdüm azaldı biraz hangisi iyi geldi bilmiyorum.Kızlar benim bebeğimin özündeki kırmızılık geçti. Akpak geçmiş olsun. Yarın doktora gidersin herhalde o zaman. Benimkinin de kaşlarında bişeyler var ama o konak sanırım. Anne sütünü sürdün mü sen hiç belki iyi gelir.
krem verdi doktor, kardeşim aldı geliyorcanim bi doktora götür istersen kasiniyodur o hiç olmasza krem falan verir
kortizonlu olunca az mı sürmek gerekiyormuş ben de bakıyım sağol canımdr a götürsen canım... belli rahatsız ediyo yavruyu. Biz,m de yanaklarımızda pütürlükler var sert ve koyu pembe. alerjik dedi dr ve merhem verdi. ne yazık ki içinde kortizon var. dikkatli kullan azar azar sür dedi.
bugün burda rüzgar var nazı pusetle dışarı çıkartçaktım ama güvenemedim çok esiyo, sıcacık bi havayı beklemeliyim :)
bebekleri 3 ayını dolduran anneler 3. ayda aşı var mı yoksa sadece boyuna kilosuna bakıp gönderiyor mu sağlık ocakları?
selam kızlar 1 haftadır yoktum aslında persembe geldık ewe ama cuma butun gun dısardaydık. dun de ark. ın nıkahına gıttık gecede arkadaslarda kaldık derken anca ewe gırıp popomuzu kırabıldık. 1 haftadır bi fiil geziyoruz kızımla. ıyıyız sukur bı terslık yok.
gecmıse bakım dedım ama malum 1 haftada cok bırıkmıs.
herkes nasıl bebısler falan? hersey yolundamı???
fatoşum geçmiş olsun bebeğilen inş. sorunsuz kontrolden dönersiz
kızlar hepinizi öpüyorum bi vakit bulamıyom giremiyomki hep geriden takip ediyom okuyom cvp yazamıyom oğlum braz fenada ne uyku nede durak bilmyioooo
Şu bahsedilen özel aşı varmış.
Dr umuz bize demedi canım. Sağlık ocağından da 4. aya verdiler aşı tarihini.
Ooooo kimler gelmiş... Özlettin kız kendini.. İpek nasıl iyimi.. Popişi ne dürümda. İyileşme var mı?
Canım ya... Şubat ayında pek uslu bebiş yok. Bİr iki tane anca kaydirigubbakcemile3
Kızlar bi de bi şey sorcam. Ben Esra ya sütü sağıp veriyom ya. Biberonu bitirmiyo bazen. Kalan sütü tekrar ısıtmamın bi sakıncası olur mu yoksa atayım mı? Ne yapmam lazımbilmiyorumkismile
Ben de öyle düşünüyorum canım da. Belki etkisi kayboluyodur sütün tekrar ısıtınca.Sonuçta dolaptan alıp ısıtıyorum. Kalan kısmı dolaba koyuyorum. İçecek zaman tekrar ısıtıyorum. Yani tekrar tekrar ısınınca bozulur mu acaba?
aman ıyı olun walla merak ettım sızı kaydirigubbakcemile3Zeynep özlettin kendini canim
biz iyiyiz çok sükür bi yaramazlik yok
ne güzel gezmis dolasmissiniz oh sefaniz olsun :lepi:
bende ozledım walla havvacım sızlerı... popiş daha ıyı gıbı buyuk bujıye gectık gecelı 5 kere kakasını kendı yaptı kızım. cetele tutuyorum da kaydirigubbakcemile3Dr umuz bize demedi canım. Sağlık ocağından da 4. aya verdiler aşı tarihini.
Ooooo kimler gelmiş... Özlettin kız kendini.. İpek nasıl iyimi.. Popişi ne dürümda. İyileşme var mı?
Canım ya... Şubat ayında pek uslu bebiş yok. Bİr iki tane anca kaydirigubbakcemile3
canım sut oda sıcaklıgında bı kac saat beklıyo. aslında 6 saat zamanı war ama ben 2-3 saatten sonra vermıyorum. dolaptan cıkan sutude ısıttıgın zaman tekrar sogursa ısıtamıyosun. yanı 1 kerede ısıtıp verıceksın. yoksa maalesef zıyan oluyor.Kızlar bi de bi şey sorcam. Ben Esra ya sütü sağıp veriyom ya. Biberonu bitirmiyo bazen. Kalan sütü tekrar ısıtmamın bi sakıncası olur mu yoksa atayım mı? Ne yapmam lazımbilmiyorumkismile
Limoncum bu özel aşı neymiş. Adını biliyo musun?Dr bize bi şey demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?