2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

biz bu aşının 1dozunu yaptırdık 4.ayda 2.doz var neyapcaz şimdi kafam karıştı valla...

--------------------------------------------------------------------------------

ben ilk ratoyı yaptırmıştım.şimdi cumaya üç aylık olcez ee ozamanda yaptırmamam gerekecek.bilmiyorum valla.ben okadar kötü düşünmüyorum sonuçta iki üç yıldır olan bi ilaç.domuz gribi aşısını olmadım çünkü ilk bu yıl çımkıştı.daha hemiüz denenmeşeti.ama bu bir kaç yıldır var zararı olsaydı çoktan çıkardı diye düşünüyorum.ama muhakka doktorumada danışıcagım.yaptır derse ben yaptıracagım.

slm kızlarr kisme yokmuuuuuuu
bu saatte bndenbaşka çoçuk sallayan yokmu
off benim sinirler bozuk yaaa
eşimin abisi gelid gezmeye
ve inanın eşim abisini okdar ii ağırlıyo ki
memnun etmek için hrşeyi yapıo
bu kötü değil ama çok kırılıyrm
ona verdiği değeri bana vermedini düşünüyorm
bak bu saat oldu hala abisinin yanında konuşuyolar haksızmıyım bn ya
eşime geçen dedim canım pasta çekio yapıimmi
n gerek var dedi yapmadım şimdi fırını boşuna çalıştırma dedi
abisi geldi pasta yaptırd
marketten yiyecekleri doldurdu geldi
bn bişey istesem hep gereksiz bulur
yine geçen dedim bi çukulata alırmısın die
almadı biliomusunuz ....sonra alırmış gereksizmiş
mesele çukulata değil tabiki ama
bn istedim için alması gerekmezmi
eve geliolar abim meyve istio hazırla dio
yada koşa koşa keni yapıo
yok mısır istedi yok çekirdek istedi
bn gerçektn çok cömertimdir
yani
yediklerini falam asla kıskanmam
ama işte kötü oldum
off çokmu saçma düşünüyorum bilmiyorum............
ama çok kırkınım gerçekten

bazen okadar yalnızımki

Günaydın kızlar ve bebişler... Maksimen sabah sabah okudum canım sıkıldı. Saçma düşünmüyorsun gayet de haklısın. Kıskanmıyorsun ama bu adam sayesinde kıskanır hale getirileceksin. Pasta yapayım mı diyene kadar kalkıp yapsan olmuyor mu? Mutfaktaki her şey için izin mi alıyorsun? Bu durum benim hiç hoşuma gitmedi.

[/B] Günaydin herkeze
Nurcum canim benim hiç saçma düsünmüyorsun bizimde ilgiye ihtiyacimiz var tabiki ve bunu eslerimizden beklemek en dogal hakkimiz
ama onlar bunun farkina varmiyolar
iyi bi sopayi hakediyolar bazenklava:

Günaydınlar iyi haftalar kızlar.

Nur canım haklısın yanlış falan düşünmüyorsun. Biz sürekli çocukla ilgileniyoruz haklı olarak ta kocalarımızın da bizimle ilgilenmesini şımartılmayı bekliyoruz.

Bence bu ilgi beklemek şımartılmaktan da öte bişey. Nur kendisi para kazanıyor olsa bence kocası hamile olup bebek doğurmasa bile çikolata istediğinde onu alırdı. Hatta kalkar pastasını bile kendi yapardı. Nur'un eşinden daha büyük bir yüreği var. Bence sorun burda.

valla kızlar o kadar güzel yorum yapmışsınız ki duruma. Bülbül o kadar haklısın ki...
Erkekler çok bencil ne yazık ki...

Günaydın,

artık işe başladığım için daha sık burda olacağım.

Kızlar bi de bi şey sorcam. Ben Esra ya sütü sağıp veriyom ya. Biberonu bitirmiyo bazen. Kalan sütü tekrar ısıtmamın bi sakıncası olur mu yoksa atayım mı? Ne yapmam lazımbilmiyorumkismile

buzluktan yada dolaptan çıkarttığın sütü ısıtıp içiriyorsan sonradan 2 kez ısıtamıyorsun canım o zaman bozuluyor yeni sağdığın sıcak sütün olsa oda sıcaklığında 2. kezde ısıtırsın ama soguk sıcak soğuk sıcak zararlı süt bakteri üretiyor o zaman.

Kesinlikle katılıyorum sana aslında en çokta bu yüzden çalışmak zorunda hissediyorum kendimi.he benim eşimin yapacağından değil ama herşey kendi elimde olsun bağlı yaşamaya alışkın değilim erkeğin kendinden anlaması lazım ama Nur 'da sonuçta evde çalışıyor.ayrıca Nur niye izin alıyorsunki bunu yapıcam de git yap
yada çikolata almıyorsa sen 2 dk çoçuğa bak benim canım istiyor de ve git kendin al zamanla eşinde yapması gerekenleri anlar umarım.

Evet bence de. ınsiyatif tamamen erkekte olunca ne yapacağını şaşırıyor. Suduru çok güzel demişsin.Benim kocam çalışmasam aynen böyle yapar. Ben bu konuda güvenmiyorum kocama.Üstelik ailesi de ezmeye kalkar ve eşim bunu da farketmez bile..Ayy kızdım bak şimdi..

Günaydın kızlar...

canım abartmıyosun yada sacmalamıyorsun.soyledıklerınde son derece haklısın. ama mutfaga gırıp kek yada pasta yaparken neden esınden ızın almak zorundasın? asıl sacmalık burda bence. erkegın calısan kadına bakısı cok farklı,calısmayan kadına bakısı cok farklı bu su katılmaz bı gercek. benım esım kesınlıkle boyle bırı degıldır elınden geldıgınce ıstedıklerımı yapmaya karsılamaya calısır ama yınede ıpek bı 7-8 aylık olunca bende calısmaya baslamak ıstıyorum tekrardan. ama esının bu tavrı son derece yanlıs. sen ewde bos oturup keyıf yapmıyosun sonucta. bunu anlaması gerek. tavrını acıkca bellı et al karsına konus ne hıssettıgını,ne dusundugunu acıkca anlat...

kızlar bebekle birlikte hayat çok değişti dimi.. eş durumları..aile içii konular..işş.. iş gene aldı son sırada yerini ki bunca sene kariyere yatırım yapmışkenn..

maksimen canım ne istiyorsa sen kendin yap bence kalk pastanı yap cnm..bence işten vazgeçmemeliyiz..ben de boyle düşünüyorum.. işimden nefret ediyordum ama kendi paranı kazanmalısın bence ki özgür olsın..

slm herkese hanımlar..
pek giremiyorum ama hep buralardayım..
nur cum okudum üzüldüm..
çok hassasız bu dönemde ve biliyorsun ki biz hanımlar erkeklerden daha ince düşünüyoruz söylediklerinde de çok haklısın ama bunları düşünüp kendini üzme şöyle yapmayı deneyelim eşinin seni daha önce mutlu eden bi davranışı yok mu olmuştur mutlaka onları düşün mutlu ol.. tamam çkolata istedin almadı ama pazardan sevdiğin meyveyi sen söylemeden almadı mı hiç mesela ya da ne bileyim onun gibi birşey.. bunları düşün canım..üzme kendini.. ne de olsa erkekler mars tan kadınlar venüs ten ))

günaydın kızlar

nurcum bende üzüldüm tatlım ya
sonuna kadar haklısın kim olsa çok zoruna gider
herkes gibi benimde dikkatimi çeken mutfakta bişey yapacağın zaman neden izin alıyorsun?
birde takıldığım canın bişey istediği zaman ne demek gereksiz o zaman yemek yapma ona neden yapmadın dediği zaman sende gereksiz de anlar belki:1rolleyes:

kesınlıkle bencede bunu dene.yemek yapma gereksız de belkı anlar sacmaladıgını :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…