günaydın kızlar
nurcum bende üzüldüm tatlım ya
sonuna kadar haklısın kim olsa çok zoruna gider
herkes gibi benimde dikkatimi çeken mutfakta bişey yapacağın zaman neden izin alıyorsun?
birde takıldığım canın bişey istediği zaman ne demek gereksiz o zaman yemek yapma ona neden yapmadın dediği zaman sende gereksiz de anlar belki:1rolleyes:
tşkler cnm cevap için ben de herfün aynı rutin varda...http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=65728
esracım bızım kaka mız zaten problemlı ondan bısey dıyemıcem...
günaydın kızlar ve bebişler... Maksimen sabah sabah okudum canım sıkıldı. Saçma düşünmüyorsun gayet de haklısın. Kıskanmıyorsun ama bu adam sayesinde kıskanır hale getirileceksin. Pasta yapayım mı diyene kadar kalkıp yapsan olmuyor mu? Mutfaktaki her şey için izin mi alıyorsun? Bu durum benim hiç hoşuma gitmedi.
[/b]
günaydin herkeze
nurcum canim benim hiç saçma düsünmüyorsun bizimde ilgiye ihtiyacimiz var tabiki ve bunu eslerimizden beklemek en dogal hakkimiz
ama onlar bunun farkina varmiyolar
iyi bi sopayi hakediyolar bazenklava:
günaydınlar iyi haftalar kızlar.
Nur canım haklısın yanlış falan düşünmüyorsun. Biz sürekli çocukla ilgileniyoruz haklı olarak ta kocalarımızın da bizimle ilgilenmesini şımartılmayı bekliyoruz.
bence bu ilgi beklemek şımartılmaktan da öte bişey. Nur kendisi para kazanıyor olsa bence kocası hamile olup bebek doğurmasa bile çikolata istediğinde onu alırdı. Hatta kalkar pastasını bile kendi yapardı. Nur'un eşinden daha büyük bir yüreği var. Bence sorun burda.
valla kızlar o kadar güzel yorum yapmışsınız ki duruma. Bülbül o kadar haklısın ki...
Erkekler çok bencil ne yazık ki...
günaydın,
artık işe başladığım için daha sık burda olacağım.
Buzluktan yada dolaptan çıkarttığın sütü ısıtıp içiriyorsan sonradan 2 kez ısıtamıyorsun canım o zaman bozuluyor yeni sağdığın sıcak sütün olsa oda sıcaklığında 2. Kezde ısıtırsın ama soguk sıcak soğuk sıcak zararlı süt bakteri üretiyor o zaman.
Kesinlikle katılıyorum sana aslında en çokta bu yüzden çalışmak zorunda hissediyorum kendimi.he benim eşimin yapacağından değil ama herşey kendi elimde olsun bağlı yaşamaya alışkın değilim erkeğin kendinden anlaması lazım ama nur 'da sonuçta evde çalışıyor.ayrıca nur niye izin alıyorsunki bunu yapıcam de git yap
yada çikolata almıyorsa sen 2 dk çoçuğa bak benim canım istiyor de ve git kendin al zamanla eşinde yapması gerekenleri anlar umarım.
günaydın kızlar...
Canım abartmıyosun yada sacmalamıyorsun.soyledıklerınde son derece haklısın. Ama mutfaga gırıp kek yada pasta yaparken neden esınden ızın almak zorundasın? Asıl sacmalık burda bence. Erkegın calısan kadına bakısı cok farklı,calısmayan kadına bakısı cok farklı bu su katılmaz bı gercek. Benım esım kesınlıkle boyle bırı degıldır elınden geldıgınce ıstedıklerımı yapmaya karsılamaya calısır ama yınede ıpek bı 7-8 aylık olunca bende calısmaya baslamak ıstıyorum tekrardan. Ama esının bu tavrı son derece yanlıs. Sen ewde bos oturup keyıf yapmıyosun sonucta. Bunu anlaması gerek. Tavrını acıkca bellı et al karsına konus ne hıssettıgını,ne dusundugunu acıkca anlat...
kızlar bebekle birlikte hayat çok değişti dimi.. Eş durumları..aile içii konular..işş.. Iş gene aldı son sırada yerini ki bunca sene kariyere yatırım yapmışkenn..
Maksimen canım ne istiyorsa sen kendin yap bence kalk pastanı yap cnm..bence işten vazgeçmemeliyiz..ben de boyle düşünüyorum.. Işimden nefret ediyordum ama kendi paranı kazanmalısın bence ki özgür olsın..
slm herkese hanımlar..
Pek giremiyorum ama hep buralardayım..
Nur cum okudum üzüldüm..
çok hassasız bu dönemde ve biliyorsun ki biz hanımlar erkeklerden daha ince düşünüyoruz söylediklerinde de çok haklısın ama bunları düşünüp kendini üzme şöyle yapmayı deneyelim eşinin seni daha önce mutlu eden bi davranışı yok mu olmuştur mutlaka onları düşün mutlu ol.. Tamam çkolata istedin almadı ama pazardan sevdiğin meyveyi sen söylemeden almadı mı hiç mesela ya da ne bileyim onun gibi birşey.. Bunları düşün canım..üzme kendini.. Ne de olsa erkekler mars tan kadınlar venüs ten))
[ı]günaydın kızlar[/ı]
[ı]nurcum bende üzüldüm tatlım ya[/ı]
[ı]sonuna kadar haklısın kim olsa çok zoruna gider[/ı]
[ı]herkes gibi benimde dikkatimi çeken mutfakta bişey yapacağın zaman neden izin alıyorsun?[/ı]
[ı]birde takıldığım canın bişey istediği zaman ne demek gereksiz o zaman yemek yapma ona neden yapmadın dediği zaman sende gereksiz de anlar belki:1rolleyes:[/ı]
bence bu tip adamlar bundan anlamaz daha beter problem çıkarırlar. Sen bana misilleme mi yapıyorsun diye. Bi adamın bundan anlaması için empati kurabiliyor olması lazım. Empati kurabilse zaten böyle davranmaz. En iyisi sen yavaş yavaş onu takmadan işini görmeye başla. Izin alma, o evde yokken yap koy bişey yokmuş gibi davran. Ipleri çok vermişsin eline biraz kendin için yaşa. Bunun için dikleşip inatlaşman gerekmiyor.
kesınlıkle bencede bunu dene.yemek yapma gereksız de belkı anlar sacmaladıgını :umursamaz:
hepiniz sonuna kadar haklısınzı canım
hemde çok haklısınz
neden izinalıyosun demişssiniz
o izin alamk değildi
elbetteki o yokken yada izinsiz yapabilirim
bn sadece ondan canın çekiyosa tabiki yap
demesini bekledim
bunu duymak istedim
ve cevabından sonra
ne canımın istedi kaldı ne de bişey
Neyse kızlar bu bebeklerle
dolu Şİrİn topİĞİ bu tatsız hadİselerle
bozduĞum İÇİn ÖzÜrdİlerİm
hepİze Çok teŞekkÜr ederİm
eeeeee anlatın bakalım bebeklr ne alemde
benİmkİ altını deĞİŞtİrİrken pİpİsİne dokunuyom kahakaha atıo
Çok komİk ya..bebekte olmasa ne yapcam bİlmem
selamm..
ayy iş yapmatan yoruldumm.defnecik sabah banyosunu yaptırdım.11.e dogru uyuttum.hala uyuyo.o arada bende yemek.ortalık toplamalar çamaşır.la ugraştım.elimde bitki çayı bi bakem dedim..
nurumbu kıskınçalık degil aslında.sadece ilgi beklemişsin sen.bazen şımartılmaya hakkımız var..
Kızlar ben çıkıyorum kayınvalidem görüncem ve eşimin anneannesi gelmek üzereler. Bir süre bende kalacaklar. Görüşürüz
Kızlar ben çıkıyorum kayınvalidem görüncem ve eşimin anneannesi gelmek üzereler. Bir süre bende kalacaklar. Görüşürüz
cok alakasız bısey sorucam kızlar. malum gecen hf ewde yoktum aldıklarımız hep kaldı dolapta.
mantar da almıstım pısırmedım henuz 1 haftadır sebzelıkte duruyor. bozulmusmudur sızce?
mantarlı tavuk sote yapıcam ama bısey olurmu dolapta acaba? hıc anlamam mantardan ondan soruyom cehaletımı mazur gorun :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?