2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam...sabah ıkınmalarınız devam ediyor mu bizim ediyor ancak ağızdan mama verirken yapıyor cocuk kakasını.. 1-2 kaşıkta olsa o an konsantre oluyor yapıyor.. sizinkiler nasıl??:sm_confused:

Bence bu tip adamlar bundan anlamaz daha beter problem çıkarırlar. Sen bana misilleme mi yapıyorsun diye. Bi adamın bundan anlaması için empati kurabiliyor olması lazım. Empati kurabilse zaten böyle davranmaz. En iyisi sen yavaş yavaş onu takmadan işini görmeye başla. İzin alma, o evde yokken yap koy bişey yokmuş gibi davran. İpleri çok vermişsin eline biraz kendin için yaşa. Bunun için dikleşip inatlaşman gerekmiyor.

herkese merhaba
iyi haftalar olsun inşallah
bebeklerinize ve kendinize iyi bakın
çalışanlara kolay gelsin, evde ev işiyle uğraşanlara ve bebeğe bakanlara 2 kat kolay gelsin
çanakkaleye geldim sırtımın ağrısı geçti yalnız herşeye yetişmek çok zor çok kafamçokkarıştı

[/b]
günaydin herkeze
nurcum canim benim hiç saçma düsünmüyorsun bizimde ilgiye ihtiyacimiz var tabiki ve bunu eslerimizden beklemek en dogal hakkimiz
ama onlar bunun farkina varmiyolar
iyi bi sopayi hakediyolar bazenklava:

valla kızlar o kadar güzel yorum yapmışsınız ki duruma. Bülbül o kadar haklısın ki...
Erkekler çok bencil ne yazık ki...

kesınlıkle bencede bunu dene.yemek yapma gereksız de belkı anlar sacmaladıgını :umursamaz:

hepiniz sonuna kadar haklısınzı canım
hemde çok haklısınz
neden izinalıyosun demişssiniz
o izin alamk değildi
elbetteki o yokken yada izinsiz yapabilirim
bn sadece ondan canın çekiyosa tabiki yap
demesini bekledim
bunu duymak istedim
ve cevabından sonra
ne canımın istedi kaldı ne de bişey

bence esının ıyı bı derse ıhtıyacı war klava:

Okadar cÖmert bı aılede yetıŞdımkı anlatamam
annem ÇalıŞmıyordu ama babam okadar Çok cÖmerttıkı her konuda
belkıde eŞımde babamı aradım
eŞımın aılesı herŞeyı gerksız bulur kı
dÜĞÜnde aılesı hıÇbırŞey yapmadı zaten
dÜn ÜstÜ kapalı anlatmaya ÇalıŞtım
ama bu erkekler empatıden hıÇ anlamıyolar
yada benımkı
dÜŞÜncelerım ÇoÇukca geldı ona
sonundada bıgÜn senın ıstedın gıbı olucam mrk etme dedı
aĞlayan ÇÇoÇuĞun aĞzına Şeker verır gıbı

Neyse kızlar bu bebeklerle
dolu Şırın topıĞı bu tatsız hadıselerle
bozduĞum ıÇın ÖzÜrdılerım
hepıze Çok teŞekkÜr ederım
eeeeee anlatın bakalım bebeklr ne alemde
benımkı altını deĞıŞtırırken pıpısıne dokunuyom kahakaha atıo
Çok komık ya..bebekte olmasa ne yapcam bılmem

selam kızlar nurcuuuum üzme tatlım kendini bebişnde üzülür bence çok duygusalız hep bi beklenti içindeyiz ondan

Canım anlatıp da boşuna kendini yorma. Bu ailesel bir fark.Kimse ailesine ya da ailesinde normal gördüğü şeylere toz kondurmaz. Ama şu bir gerçek ki insanlar birbirlerini yönetirler farkında olmadan. Sen istersen tatlı dilinde onu değiştirebilirsin. Ama değiş diyerek bu yanlış diyerek haksızsın diyerek bu çok zor. Sen çok tatlı bi insansın ben anladım. Kıymetini bilmeli. Senin gibi ince düşünen bi eşi olduğu için çok şanslı.

selamm..
ayy iş yapmatan yoruldumm.defnecik sabah banyosunu yaptırdım.11.e dogru uyuttum.hala uyuyo.o arada bende yemek.ortalık toplamalar çamaşır.la ugraştım.elimde bitki çayı bi bakem dedim..
nurumbu kıskınçalık degil aslında.sadece ilgi beklemişsin sen.bazen şımartılmaya hakkımız var..

aşkolsun canım ya olur mu hiç öyle şey...
sadece iyi günde mi arkadaşız kötüyü de paylaşıcaz elbet.
içine atma,anlattıkça hafifler rahatlarsın...
maalesef erkekler kadınlar kadar ince düşünceli değiller lmaz:

bizimkide uyusa da yemek yapsam. salıncagı sallıyom ama nafıle cın gıbı kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum kayınvalidem görüncem ve eşimin anneannesi gelmek üzereler. Bir süre bende kalacaklar. Görüşürüz

cok alakasız bısey sorucam kızlar. malum gecen hf ewde yoktum aldıklarımız hep kaldı dolapta.
mantar da almıstım pısırmedım henuz 1 haftadır sebzelıkte duruyor. bozulmusmudur sızce?
mantarlı tavuk sote yapıcam ama bısey olurmu dolapta acaba? hıc anlamam mantardan ondan soruyom cehaletımı mazur gorun :roflol:

Kızlar ben çıkıyorum kayınvalidem görüncem ve eşimin anneannesi gelmek üzereler. Bir süre bende kalacaklar. Görüşürüz

bay bay canım..

zeynep bacım hoşgeldinn..mantar kokudan da ele verir kendini.kokmuyorsa bozulmamıştır...

kızlar artık sütüm yetmiyo gibi geliyo.sabahları.ögle ikindi güzelce yutkunarak emiyo duyuyorum içtigini.ama aşama dogru bu yutkunma ya çok az geliyo yada hiç duymuyorum.iyici canım sıkılıyo.allahtan cumaya randevumuz var.bu çocuk yine kilo amaladı bence.offf.kendimede randevualdım şu smear testi için ata ata bu zaman geldim gitsem iyi olacak artık..
bide benim kız öyle acıktam diye hiç aglamıyo kuzumu dün misafir vardı ortalıgı toplamaktan misafri agırlamaktan çocugu 4 saat emzermedim ama uyanıktı.zavallam gıkı çıkmayı,bi emzireyem dedim.allahım bi saldırdı meger çook acıkmış.off yüregim cız etti.kuzum aç ben misafirin karnını doyurmakla ugraşıyorum.be çocugum aglasana dedim içimdin..benim çocuk anca uykusunu belli ediyo.gözleri kızarıyo.elleriyle gözlerini ovuşturuyo anlıyorum.ama emme benim kararım.yaa.benim kız çok uslu maşallah ama.sütümde az bu doymuyomu yoksa seside çıkmıyo ama.hıımm..

teşekkürler kızlar çook iyisiniz ya
rabbim sizede zor günnüzde yalnız bırakmasın
hatta zor gününüz olmasın bile inşaallah
zeynep mantarı sormuşşun hem kokar hemde kapkara olur bozulduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…