kızlar artık sütüm yetmiyo gibi geliyo.sabahları.ögle ikindi güzelce yutkunarak emiyo duyuyorum içtigini.ama aşama dogru bu yutkunma ya çok az geliyo yada hiç duymuyorum.iyici canım sıkılıyo.allahtan cumaya randevumuz var.bu çocuk yine kilo amaladı bence.offf.kendimede randevualdım şu smear testi için ata ata bu zaman geldim gitsem iyi olacak artık..
bide benim kız öyle acıktam diye hiç aglamıyo kuzumu dün misafir vardı ortalıgı toplamaktan misafri agırlamaktan çocugu 4 saat emzermedim ama uyanıktı.zavallam gıkı çıkmayı,bi emzireyem dedim.allahım bi saldırdı meger çook acıkmış.off yüregim cız etti.kuzum aç ben misafirin karnını doyurmakla ugraşıyorum.be çocugum aglasana dedim içimdin..benim çocuk anca uykusunu belli ediyo.gözleri kızarıyo.elleriyle gözlerini ovuşturuyo anlıyorum.ama emme benim kararım.yaa.benim kız çok uslu maşallah ama.sütümde az bu doymuyomu yoksa seside çıkmıyo ama.hıımm..
bay bay canım..
zeynep bacım hoşgeldinn..mantar kokudan da ele verir kendini.kokmuyorsa bozulmamıştır...
hımmm kokmuyo rengıde aldıgım gunku gıbı demek saglam hala o zaman yapabılırım sagolun gayriii kaydirigubbakcemile3teşekkürler kızlar çook iyisiniz ya
rabbim sizede zor günnüzde yalnız bırakmasın
hatta zor gününüz olmasın bile inşaallah
zeynep mantarı sormuşşun hem kokar hemde kapkara olur bozulduysa
canım bı dr ıle konus. sutun bol olsun ınsallahhhh hepımızın bayanssulusmilekızlar artık sütüm yetmiyo gibi geliyo.sabahları.ögle ikindi güzelce yutkunarak emiyo duyuyorum içtigini.ama aşama dogru bu yutkunma ya çok az geliyo yada hiç duymuyorum.iyici canım sıkılıyo.allahtan cumaya randevumuz var.bu çocuk yine kilo amaladı bence.offf.kendimede randevualdım şu smear testi için ata ata bu zaman geldim gitsem iyi olacak artık..
bide benim kız öyle acıktam diye hiç aglamıyo kuzumu dün misafir vardı ortalıgı toplamaktan misafri agırlamaktan çocugu 4 saat emzermedim ama uyanıktı.zavallam gıkı çıkmayı,bi emzireyem dedim.allahım bi saldırdı meger çook acıkmış.off yüregim cız etti.kuzum aç ben misafirin karnını doyurmakla ugraşıyorum.be çocugum aglasana dedim içimdin..benim çocuk anca uykusunu belli ediyo.gözleri kızarıyo.elleriyle gözlerini ovuşturuyo anlıyorum.ama emme benim kararım.yaa.benim kız çok uslu maşallah ama.sütümde az bu doymuyomu yoksa seside çıkmıyo ama.hıımm..
kız tugba bızım ewı gectı sızın ew kaydirigubbakcemile3günaydın şekerler opuyorumnanaktan
cumartesi baya kalabalık misafirlerim vardı bebiş görmeye geldiler onları ağırladım zemuszemuspazar günümde ikram hazırlamakla geçti çok şükür onlarıda hallettim bugün akşama eşimin arkadaşları ve onların hanımları gelecekler bizim kalabalık arkadaş grubumuz en az 15 kişi olucaz gerçi ikramlarım hazır evim temiz ama oğluşum uyanık bir türlü uyumuyor:1shok: iş yapacağımı anladı yumurcak o uyursa şöyle bir daha evi elden geçircem yarında arkadaşım gelicek neyseki dünden ikramları fazla fazla hazırladım onuda ağırlamaya yeter bugün ve yarın baya yoğunum ama çok hoşuma gidiyor kafam dağılıyor gelsin misafirler
inş. herkesler iyidir malum kuzucuk uyumuyor geçmişe bakamayacağım hepinizi öptk hihoyyyt
banada öle gelio bazende
yediyodur ya..kilo alışları gaayet güzel çünki
ayy aman soranlara durmuo de nazar ederler bebekine
bn komşılara çok fena diyom hep
günaydın şekerler opuyorumnanaktan
cumartesi baya kalabalık misafirlerim vardı bebiş görmeye geldiler onları ağırladım zemuszemuspazar günümde ikram hazırlamakla geçti çok şükür onlarıda hallettim bugün akşama eşimin arkadaşları ve onların hanımları gelecekler bizim kalabalık arkadaş grubumuz en az 15 kişi olucaz gerçi ikramlarım hazır evim temiz ama oğluşum uyanık bir türlü uyumuyor:1shok: iş yapacağımı anladı yumurcak o uyursa şöyle bir daha evi elden geçircem yarında arkadaşım gelicek neyseki dünden ikramları fazla fazla hazırladım onuda ağırlamaya yeter bugün ve yarın baya yoğunum ama çok hoşuma gidiyor kafam dağılıyor gelsin misafirler
inş. herkesler iyidir malum kuzucuk uyumuyor geçmişe bakamayacağım hepinizi öptk hihoyyyt
hımmm kokmuyo rengıde aldıgım gunku gıbı demek saglam hala o zaman yapabılırım sagolun gayriii kaydirigubbakcemile3
canım bı dr ıle konus. sutun bol olsun ınsallahhhh hepımızın bayanssulusmile
kıyamam kuzuma ya bızımkı yıkıyo ortalıgı acıkınca.
bosver mısafırı sen yawrularına baklmaz:
kızlar artık sütüm yetmiyo gibi geliyo.sabahları.ögle ikindi güzelce yutkunarak emiyo duyuyorum içtigini.ama aşama dogru bu yutkunma ya çok az geliyo yada hiç duymuyorum.iyici canım sıkılıyo.allahtan cumaya randevumuz var.bu çocuk yine kilo amaladı bence.offf.kendimede randevualdım şu smear testi için ata ata bu zaman geldim gitsem iyi olacak artık..
ben 5-6 çişli bez degısıyorum bazen daha cok oluyor bez cok dolmus oluyor.alsam daha alırım yanı...
aa bizimkinin üç ayı bittikızlar idrar olarak kaç dolu bez degiştiriyorsunuz.biz üç bez degiştiriyoruz.işte az gibi ondan geliyo işti.zeynepte çok degiştirirdim..şu ek gıdalara bi geçseydek sütüm yeterdi rahat rahat..daha bir ay var.ama dokora biraz biaz .başlayalım diyecegim bende..
ne bıcım garıyam ewde sogan bıtmıs haberım yok sogansız yapcam yemege ınsallah bişeye benzer :roflol:
off gördünmü ben anca akşama kadar dört olur anca.benimki doymuyo bence..zaten doluda hissetmiyorum.yedim yedim 5 kilo aldım boşu boşuna.çok canım sıkıloyo stres yaptım kendinme.emzik almıyo onada canım sıkıloyo.akşam sırff uyumak için emmek istiyo.ya emzik veriyorum kızlar snimki emmiyo agzında çigniyo sakız gibi.agzı açık çigniyo sonrada ögürüp atıyo.valla çok canım sıkkın.2.ay zati 800 gr aldı.ondan belliyde zaten azaldıgı.mafoldumben....mafoldumben....
kızlar idrar olarak kaç dolu bez degiştiriyorsunuz.biz üç bez degiştiriyoruz.işte az gibi ondan geliyo işti.zeynepte çok degiştirirdim..şu ek gıdalara bi geçseydek sütüm yeterdi rahat rahat..daha bir ay var.ama dokora biraz biaz .başlayalım diyecegim bende..
ben 5-6 çişli bez degısıyorum bazen daha cok oluyor bez cok dolmus oluyor.alsam daha alırım yanı...
tuğbacım kolay gelsin canım
kızlar eşimler pikniğe gitti
yağmur yağıyor:jeyyar:kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tuğbacım kolay gelsin canım
kızlar eşimler pikniğe gitti
yağmur yağıyor:jeyyar:kötükedihüso
ah yawrum ya agızları war dıllerı yok...aynı şeyi bende geçen gün dua varken yaptım onu yap bunu yap gittiler etrafı toparla derken Duru'yu 3 saat yedirmedim uyuyamadıda millet gittikten sonra bastı yaygarayı 2 saat sürekli ağladı harap oldu yavrum.banada müstahaktır senmisin kuzundan önce evim toplu olsun diyen artık evi önemsemiyorumda duru uyursa yaparım uyanıkken kızımın yanında durucam zaten işede başladım oynaşamıyacağımda kızımla.
senin kontrolün yakın inşallah sen doymuyor sansanda doyuyordur. ama 3. ayından itibaren her öğünde 180 CC süt alması lazım buda 4 saatte bir biraz zor ayy zor valla emzirme işide zor
sen taktın bu 800 gr maoff gördünmü ben anca akşama kadar dört olur anca.benimki doymuyo bence..zaten doluda hissetmiyorum.yedim yedim 5 kilo aldım boşu boşuna.çok canım sıkıloyo stres yaptım kendinme.emzik almıyo onada canım sıkıloyo.akşam sırff uyumak için emmek istiyo.ya emzik veriyorum kızlar snimki emmiyo agzında çigniyo sakız gibi.agzı açık çigniyo sonrada ögürüp atıyo.valla çok canım sıkkın.2.ay zati 800 gr aldı.ondan belliyde zaten azaldıgı.mafoldumben....mafoldumben....
zemuszemusaa bizimkinin üç ayı bitti
ek gıdalara yavaştan başlamak gerekiomu artık
olur olur mrk etme
a.s
off gördünmü ben anca akşama kadar dört olur anca.benimki doymuyo bence..zaten doluda hissetmiyorum.yedim yedim 5 kilo aldım boşu boşuna.çok canım sıkıloyo stres yaptım kendinme.emzik almıyo onada canım sıkıloyo.akşam sırff uyumak için emmek istiyo.ya emzik veriyorum kızlar snimki emmiyo agzında çigniyo sakız gibi.agzı açık çigniyo sonrada ögürüp atıyo.valla çok canım sıkkın.2.ay zati 800 gr aldı.ondan belliyde zaten azaldıgı.mafoldumben....mafoldumben....
kız ayşegül benim canımı sıkma duru 650 gr almıştı ben ne yapayım atayım kendimi camdan bacadan o zaman.Defne huysuz değilmiş ya niye zorla emzik veriyorsun çocuğa aaa sende huy değiştirdin böyle homurdanmazdın sen.
Hakken ya Duru niye 650 gr almış diğer bebeişlerimize bakıyorumda benimki en az alan galiba eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
benımkıde 6.aya kadar kesınlıkle ek bısey yok dedı...
nıye oyle dedı kı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?