2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

banada öle gelio bazende
yediyodur ya..kilo alışları gaayet güzel çünki
ayy aman soranlara durmuo de nazar ederler bebekine
bn komşılara çok fena diyom hep

günaydın şekerler opuyorumnanaktan
cumartesi baya kalabalık misafirlerim vardı bebiş görmeye geldiler onları ağırladım zemuszemuspazar günümde ikram hazırlamakla geçti çok şükür onlarıda hallettim bugün akşama eşimin arkadaşları ve onların hanımları gelecekler bizim kalabalık arkadaş grubumuz en az 15 kişi olucaz gerçi ikramlarım hazır evim temiz ama oğluşum uyanık bir türlü uyumuyor:1shok: iş yapacağımı anladı yumurcak o uyursa şöyle bir daha evi elden geçircem yarında arkadaşım gelicek neyseki dünden ikramları fazla fazla hazırladım onuda ağırlamaya yeter bugün ve yarın baya yoğunum ama çok hoşuma gidiyor kafam dağılıyor gelsin misafirler
inş. herkesler iyidir malum kuzucuk uyumuyor geçmişe bakamayacağım hepinizi öptk hihoyyyt

bay bay canım..

zeynep bacım hoşgeldinn..mantar kokudan da ele verir kendini.kokmuyorsa bozulmamıştır...

teşekkürler kızlar çook iyisiniz ya
rabbim sizede zor günnüzde yalnız bırakmasın
hatta zor gününüz olmasın bile inşaallah
zeynep mantarı sormuşşun hem kokar hemde kapkara olur bozulduysa
hımmm kokmuyo rengıde aldıgım gunku gıbı demek saglam hala o zaman yapabılırım sagolun gayriii kaydirigubbakcemile3

canım bı dr ıle konus. sutun bol olsun ınsallahhhh hepımızın bayanssulusmile
kıyamam kuzuma ya bızımkı yıkıyo ortalıgı acıkınca.
bosver mısafırı sen yawrularına bak lmaz:

kız tugba bızım ewı gectı sızın ew kaydirigubbakcemile3

banada öle gelio bazende
yediyodur ya..kilo alışları gaayet güzel çünki
ayy aman soranlara durmuo de nazar ederler bebekine
bn komşılara çok fena diyom hep

kız durmuyo desen ne.glenlerin yanındada uslu.ayy pek akıllı bizde çocuklarımızı iki sürtemil defneye usluya bulaşsan diyolar..kaydirigubbakcemile3..bende okadarda uzbulu degil canım birileri eve gelence uslu durası geldi diyomm..

hoşgeldin canım..evetya misafir füzel oluyo.bizde cumadan pazara kadardoluyduk valla zaman nasıl geçti anlamadık...ellerine saglık afiyetle yiyin bakimm..

hadi afiyetle yiyin bakimm..cumaya üç aylık kontrolümaz var zaten gidecegim olmadı mama veririm.bakalım...

kızlar idrar olarak kaç dolu bez degiştiriyorsunuz.biz üç bez degiştiriyoruz.işte az gibi ondan geliyo işti.zeynepte çok degiştirirdim..şu ek gıdalara bi geçseydek sütüm yeterdi rahat rahat..daha bir ay var.ama dokora biraz biaz .başlayalım diyecegim bende..

ben 5-6 çişli bez degısıyorum bazen daha cok oluyor bez cok dolmus oluyor.alsam daha alırım yanı...

ne bıcım garıyam ewde sogan bıtmıs haberım yok sogansız yapcam yemege ınsallah bişeye benzer :roflol:

tuğbacım kolay gelsin canım
kızlar eşimler pikniğe gitti
yağmur yağıyor:jeyyar:kötükedihüso

aynı şeyi bende geçen gün dua varken yaptım onu yap bunu yap gittiler etrafı toparla derken Duru'yu 3 saat yedirmedim uyuyamadıda millet gittikten sonra bastı yaygarayı 2 saat sürekli ağladı harap oldu yavrum.banada müstahaktır senmisin kuzundan önce evim toplu olsun diyen artık evi önemsemiyorumda duru uyursa yaparım uyanıkken kızımın yanında durucam zaten işede başladım oynaşamıyacağımda kızımla.
senin kontrolün yakın inşallah sen doymuyor sansanda doyuyordur. ama 3. ayından itibaren her öğünde 180 CC süt alması lazım buda 4 saatte bir biraz zor ayy zor valla emzirme işide zor

ben 5-6 çişli bez degısıyorum bazen daha cok oluyor bez cok dolmus oluyor.alsam daha alırım yanı...

off gördünmü ben anca akşama kadar dört olur anca.benimki doymuyo bence..zaten doluda hissetmiyorum.yedim yedim 5 kilo aldım boşu boşuna.çok canım sıkıloyo stres yaptım kendinme.emzik almıyo onada canım sıkıloyo.akşam sırff uyumak için emmek istiyo.ya emzik veriyorum kızlar snimki emmiyo agzında çigniyo sakız gibi.agzı açık çigniyo sonrada ögürüp atıyo.valla çok canım sıkkın.2.ay zati 800 gr aldı.ondan belliyde zaten azaldıgı.mafoldumben....mafoldumben....

aa bizimkinin üç ayı bitti
ek gıdalara yavaştan başlamak gerekiomu artık
ne bıcım garıyam ewde sogan bıtmıs haberım yok sogansız yapcam yemege ınsallah bişeye benzer :roflol:

olur olur mrk etme
a.s

canım nie bozuyon moraliniki ki ya
bak zaten üç ayı bitiomuş
birazda mama verirsin olmazsa

3 az değil mi ?ben 2 farklı dr gitmiştim artık tekte bunu bulana kadar 2 tane değiştirdim 6 dan fazla değiştiriyorsan sorun yok kilo alımı iyi demişti.tabii bide 600 grdan az almaması gerekiyor demişti.az kaldı kontrolüne belki senin kız sevmiyordur altı islak gezmeyi.

bende bazen bi açıyorum bez 2 kilo gelir.ama benm doydu doymadı derdim yok malesef mama takviyesi var bizde.

lülülülülülü lülülülülülü iyi olmuş onlara abisi ile sığınır bi barakaya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh olsun
ah yawrum ya agızları war dıllerı yok...
bosver ewı bende once ewı toplar sonra kıza bakarım modundaydım hep. ama oyle olmuyor bebısler daha onemlı.
ew accık dagınık kalsada olur...
sen taktın bu 800 gr ma lmaz:
boyle dıye dıye kendın azaltcan sutunu... doymasa aç olsa aglar kuzum merak etme sen
aa bizimkinin üç ayı bitti
ek gıdalara yavaştan başlamak gerekiomu artık

olur olur mrk etme
a.s
zemuszemus

kız ayşegül benim canımı sıkma duru 650 gr almıştı ben ne yapayım atayım kendimi camdan bacadan o zaman.Defne huysuz değilmiş ya niye zorla emzik veriyorsun çocuğa aaa sende huy değiştirdin böyle homurdanmazdın sen.

Hakket ya Duru niye 650 gr almış diğer bebeişlerimize bakıyorumda benimki en az alan galiba eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Son düzenleyen: Moderatör:
yok be canlar 4.aydan itibaren başlao ek gıda.bazı arkadaşlan az az vermeye başladık dedileryaa.bende ondan işte bendemi versim az az diyomm.tabi doktora sorayımda..

kız bacım usluda.dalması zor oluyo.uyutmat azorlanıyorum çocuk hemen dalamıyo.ee bide ablası var daha zor oluyo dalması.halbuki emzik dlsa emerek uyur .kendide rahat eder benida rahat etirir.valla homurdanıyom sanırım.sırf doymuyo sanıyorum ondan ölee oldumm..

benımkıde 6.aya kadar kesınlıkle ek bısey yok dedı...
nıye oyle dedı kı???

seninkinin kilo alımı iyi...
normalde kilo alımları iyi olan bebekleri ek gıdaya 6.ayda başlatırlmar..anne sütü az gelen.yada mama takviyesi yapan bebekler kesinliklme 4 ayda ek gıdaya başlar cicim.sinen ipegin maşallahı var ayda 1.5 kilo alan bebegin ek gıdaya niye ihtiyacı olsunki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…