2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizim dr artık yoğurda başla dedi içine pekmez katıcaz bir yemek kaşığıyla başla gaz olmazsa devam et dedi 3. aydan itibaren verilebilirmiş ama evde kendimizmi yapsak acaba?

ben arada veriyorum hergün meyve püresinden 3-4 kasık verıyorum günde 2 kere geriside ziyan olmasın diye ben yiyorum bende kızımla büyüyeceğim buı gidişlesempatiksalakcinni

meyve püresine 4.ayda geçicekmişiz kendimiz yapıcakmışız cam rendede rendeleyip vermiştim kızıma yoğurtta günde bi öğün ver hem sen dinlenmiş olursun dedi

bu arada 3.ay itibariyle kilomuz5960 boyumuz 61 cm olmuş
maşallah bebişine canım..

kızlar bebe bisküvisi ile kahvaltıya başlıcam bende 1 taneyle bide meyve suyu 1 tatlı kaşığı ile 1 hafta.. çünkü ben mama veriyorum 4. ayımıza 6 gün var bi geçse de

ek gıda tamamen kıloyla alakalı o zaman... anladım canım sagolasın...
bizim dr artık yoğurda başla dedi içine pekmez katıcaz bir yemek kaşığıyla başla gaz olmazsa devam et dedi 3. aydan itibaren verilebilirmiş ama evde kendimizmi yapsak acaba?
amannn ek gıdalar baslamıs bıle
ben arada veriyorum hergün meyve püresinden 3-4 kasık verıyorum günde 2 kere geriside ziyan olmasın diye ben yiyorum bende kızımla büyüyeceğim buı gidişlesempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
bu arada 3.ay itibariyle kilomuz5960 boyumuz 61 cm olmuş
masallahhhh

amannn herkes baslamıs ek gıdalara ya...
benım sut harıcı verdıgım tek sey bıtkı cayları su an...

ayşegül maşallah bebişineya 4 saat aç durmak ne demek bizimki için aç olmasada keyfine ağlar.. ay çok huysuz napıcam ne zaman düzelicek bilmiyom bugünde çok sancısı var.

benimkide doyuyo gibi ama bnde yavaştan eke gıdalra başlıcam
sonradan alıştırmak çok zor oluyomuş
mesala yoğurt ve meyve püresi versem
günde 6,7 kaşık olmamı

benimkide doyuyo gibi ama bnde yavaştan eke gıdalra başlıcam
sonradan alıştırmak çok zor oluyomuş
mesala yoğurt ve meyve püresi versem
günde 6,7 kaşık olmamı

6+7 kaşık çok sanırım..kızlar ek gıda topigi açamda ordan paşlaşalımmı neler veriyoz.hımm..

zehranasıl kahvaltı.meyveyle bisküviyimi karıştıracaksın

6+7 kaşık çok sanırım..kızlar ek gıda topigi açamda ordan paşlaşalımmı neler veriyoz.hımm..

zehranasıl kahvaltı.meyveyle bisküviyimi karıştıracaksın
yok canım kahvaltıya bisküvi vericem meyve suyunuda gün ortasında püre değil ama elma suyu düşünüyorum ilk sonrada havuç suyuna alıştırcam.. yavaştan yoğurtada başlarımbi düzemne koyarım bu mamaları yedirmek istemiyorum moralim bozuluyo içinde kimbilir neler var. eklere tamamen başladığında zaten hiç mama vermicem sütümle ekler yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…