maşallah bebişine canım..bu arada 3.ay itibariyle kilomuz5960 boyumuz 61 cm olmuş
ek gıda tamamen kıloyla alakalı o zaman... anladım canım sagolasın...seninkinin kilo alımı iyi...
normalde kilo alımları iyi olan bebekleri ek gıdaya 6.ayda başlatırlmar..anne sütü az gelen.yada mama takviyesi yapan bebekler kesinliklme 4 ayda ek gıdaya başlar cicim.sinen ipegin maşallahı var ayda 1.5 kilo alan bebegin ek gıdaya niye ihtiyacı olsunki..
amannn ek gıdalar baslamıs bılebizim dr artık yoğurda başla dedi içine pekmez katıcaz bir yemek kaşığıyla başla gaz olmazsa devam et dedi 3. aydan itibaren verilebilirmiş ama evde kendimizmi yapsak acaba?
kaydirigubbakcemile3ben arada veriyorum hergün meyve püresinden 3-4 kasık verıyorum günde 2 kere geriside ziyan olmasın diye ben yiyorum bende kızımla büyüyeceğim buı gidişlesempatiksalakcinni
masallahhhhbu arada 3.ay itibariyle kilomuz5960 boyumuz 61 cm olmuş
amannn herkes baslamıs ek gıdalara ya...maşallah bebişine canım..
kızlar bebe bisküvisi ile kahvaltıya başlıcam bende 1 taneyle bide meyve suyu 1 tatlı kaşığı ile 1 hafta.. çünkü ben mama veriyorum 4. ayımıza 6 gün var bi geçse de
puset yok mu ona koy yanına al ben öle yapıyom karnını doyuruyom o ara sakin oluyo koyuyom mutfağa alıyom konuşuyom bi yandan işimi yapıyom..ay uyumuyo bı yemek yapcam kaldım boyle.
ayşegül maşallah bebişineya 4 saat aç durmak ne demek bizimki için aç olmasada keyfine ağlar.. ay çok huysuz napıcam ne zaman düzelicek bilmiyom bugünde çok sancısı var.
puset yok mu ona koy yanına al ben öle yapıyom karnını doyuruyom o ara sakin oluyo koyuyom mutfağa alıyom konuşuyom bi yandan işimi yapıyom..
çatlak gülmekten öldümm sırnaşık şeyyağmur hızlandı:lepi:
:lepi:yağmur hızlandı:lepi:
çatlak gülmekten öldümm sırnaşık şey
zeyno valla tatlı olmasalar nasıl dayanılır bunlara kız....
benimkide doyuyo gibi ama bnde yavaştan eke gıdalra başlıcam
sonradan alıştırmak çok zor oluyomuş
mesala yoğurt ve meyve püresi versem
günde 6,7 kaşık olmamı
6+7 kaşık çok sanırım..kızlar ek gıda topigi açamda ordan paşlaşalımmı neler veriyoz.hımm..
zehranasıl kahvaltı.meyveyle bisküviyimi karıştıracaksın
yok canım kahvaltıya bisküvi vericem meyve suyunuda gün ortasında püre değil ama elma suyu düşünüyorum ilk sonrada havuç suyuna alıştırcam.. yavaştan yoğurtada başlarımbi düzemne koyarım bu mamaları yedirmek istemiyorum moralim bozuluyo içinde kimbilir neler var. eklere tamamen başladığında zaten hiç mama vermicem sütümle ekler yeter6+7 kaşık çok sanırım..kızlar ek gıda topigi açamda ordan paşlaşalımmı neler veriyoz.hımm..
zehranasıl kahvaltı.meyveyle bisküviyimi karıştıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?