yok canım kahvaltıya bisküvi vericem meyve suyunuda gün ortasında püre değil ama elma suyu düşünüyorum ilk sonrada havuç suyuna alıştırcam.. yavaştan yoğurtada başlarımbi düzemne koyarım bu mamaları yedirmek istemiyorum moralim bozuluyo içinde kimbilir neler var. eklere tamamen başladığında zaten hiç mama vermicem sütümle ekler yeter
Ecenaz ın dilindeki beyazlık kendiğilinden parçalanıp geçti kızlar çok şükür
bu arada 3.ay itibariyle kilomuz5960 boyumuz 61 cm olmuş
maşallah bebişine canım..
kızlar bebe bisküvisi ile kahvaltıya başlıcam bende 1 taneyle bide meyve suyu 1 tatlı kaşığı ile 1 hafta.. çünkü ben mama veriyorum 4. ayımıza 6 gün var bi geçse de
6+7 kaşık çok sanırım..kızlar ek gıda topigi açamda ordan paşlaşalımmı neler veriyoz.hımm..
yaa papatya açma kız burdan yazışak işte ben unutuyorum hep oralara girmeyi yada siz açın ama ben gelmem bananeeeeeeeee.
Ecenaz ın dilindeki beyazlık kendiğilinden parçalanıp geçti kızlar çok şükür
hadi gözünaydın Gülşah.ayy bende olsa sorun yokta bebeişlerde olunca çok acıyordur nasıl dayanıyor diye düşünmekten alamıyor insan kendini
hadi gözün aydınn
gecmıs olsun gulsahcım cok...
kaydirigubbakcemile3 olsun tatlım ya ben evlendiğimden beri çalıştığımdan çoğu kişiyi kabul edememiştim iki senedir ilk defa oğluşun sayesinde misafir kabul ediyorum bende çok seviyorum misafiri dolsun taşsın evim misafirle inş.delikafaduldenhihoyyytkız tugba bızım ewı gectı sızın ew kaydirigubbakcemile3
sağol canım sizde gelin bacım ikramlar çok nasıl olsa kaydirigubbakcemile5hoşgeldin canım..evetya misafir füzel oluyo.bizde cumadan pazara kadardoluyduk valla zaman nasıl geçti anlamadık...ellerine saglık afiyetle yiyin bakimm..
...
mersi kuşum ay yazık olmuş dermişim oh iyi olmuş delikafaduldentuğbacım kolay gelsin canım
kızlar eşimler pikniğe gitti
yağmur yağıyor:jeyyar:kötükedihüso
ayşegül maşallah bebişineya 4 saat aç durmak ne demek bizimki için aç olmasada keyfine ağlar.. ay çok huysuz napıcam ne zaman düzelicek bilmiyom bugünde çok sancısı var.
hadi gözünaydın Gülşah.ayy bende olsa sorun yokta bebeişlerde olunca çok acıyordur nasıl dayanıyor diye düşünmekten alamıyor insan kendini
gülşahcım gözünaydın canımcım
çoook sevindim
rahatlamıştır bebecik
benim oğlanın kanı biraz düşük çıktı kan ilacı verdi dr teyzemiz bunlar ishal yapar senin işine yarar dedi malum kaka yapamıyo bugün çocuk kendi kendine kakasını yaptı evde bağırıyorum kerem kaka yaptııı hemde kendi kendinee diye herkesten bi oleeyyy sesi yükseldihihoyyyt
bi kaka için bu kadar sevinicemiz aklımıza gelmezdi demi sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?