2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kahvaltıda bisküviyi nasıl vercen bacımm..

bu arada 3.ay itibariyle kilomuz5960 boyumuz 61 cm olmuş

MAŞALLAH BEBİŞE.

ayy ne çabuk geçiyor zaman doğur artık derken 4. aya giriyorsunuz.

bende sadece anne sütü veriyodum kilo alımıda iyi dedi dr ama neden yoğurda başlattı anlamadım kızımda 5. ayda başlamıştık bu erken gibi geliyo ama dr dan iyimi bilcez ne bileyim daha vermedim kararsızım zaten gazlı bide yoğurt dahada gaz yaparsa off evcilik oyunlarına başladık iki kaşık ondan bi kaşık şundan ver memeyi emsin ne kolaydı oysa:roflol:

kız tugba bızım ewı gectı sızın ew kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 olsun tatlım ya ben evlendiğimden beri çalıştığımdan çoğu kişiyi kabul edememiştim iki senedir ilk defa oğluşun sayesinde misafir kabul ediyorum bende çok seviyorum misafiri dolsun taşsın evim misafirle inş.delikafaduldenhihoyyyt

hoşgeldin canım..evetya misafir füzel oluyo.bizde cumadan pazara kadardoluyduk valla zaman nasıl geçti anlamadık...ellerine saglık afiyetle yiyin bakimm..

...
sağol canım sizde gelin bacım ikramlar çok nasıl olsa kaydirigubbakcemile5
tuğbacım kolay gelsin canım
kızlar eşimler pikniğe gitti
yağmur yağıyor:jeyyar:kötükedihüso
mersi kuşum ay yazık olmuş dermişim oh iyi olmuş delikafadulden
ayşegül maşallah bebişineya 4 saat aç durmak ne demek bizimki için aç olmasada keyfine ağlar.. ay çok huysuz napıcam ne zaman düzelicek bilmiyom bugünde çok sancısı var.

ay yazık kıyamam pek zor oluyor huysuz oldukları zaman inş.biran önce düzelir

ayşegül daha ne istiyon canım maşallah de kuzuna benimki aç olduğu zaman hiç sabredemiyor basıyor yaygarayı bazen 1 saate iki defa emiyor doysada doymasada birde ellerini yumruk yapıyor sokuyor sanki yıllardır aç gibi kaydirigubbakcemile3 hele geceden sabaha kadar uyanmadıysa sabah gözünü açmadan ağlamaya başlıyor emzirmek için kucağıma aldığımda ben göğsümü çıkarana kadar bir ağlıyor açım acele et anne diye çok sabırsız ve obur bir saldırıyor sankim doğduğundan beri bişey yememiş ağzını kayınvalide açmıştı oda pek iştahlıdır ona çekmiş galiba doymak bilmiyor :mymeka:lmaz:
kilo almıyor diyede kafana takma drun söyler zaten benimki sadece anne sütü veriyorsun demi dedi evet dedim sakın ek gıda veya mama vereyim deme kilo gidişatı iyi ben sana vereceğin zaman söylerim dedi yerimseniben

kahvaltı için daha erken değilmi kızlar bence dra danışmadan vermeyin en azından telefonla sorup öyle versen bide ağır gelmesin bebişe?

benim oğlanın kanı biraz düşük çıktı kan ilacı verdi dr teyzemiz bunlar ishal yapar senin işine yarar dedi malum kaka yapamıyo bugün çocuk kendi kendine kakasını yaptı evde bağırıyorum kerem kaka yaptııı hemde kendi kendinee diye herkesten bi oleeyyy sesi yükseldihihoyyyt

bi kaka için bu kadar sevinicemiz aklımıza gelmezdi demi sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…