sorma valla kızım anne çok kötü kokuyo dedi ben o kokuyu duymak için kaç gündür bekliyorum dayanamıyosan git dedim:lepi:
kızlar slm şu beslenme benimde baştan beri problemim.beni emiyodu bıraktı sağıyorum.zati az sütüm mama takviyeli günde en fazla 150 cc anne sütü alıyo..bide suduru yazmışsınya 3. aydan sonra 4 saat arayla 180 cc yemesi lazım diye aras yemiyo valla.korkuyom kilo almıycak diye..bide sizin bebişleri tatarken elbisesi ile mi tartıyolar benimkide yemiyo ya...çok huy değiştirdi ağlıyo mam istiyo ben hazırlıyana kadar ağlıyo verincede almıyo kızıyop bana naz yapıyo....
ratvirüsü yaptıranlar2.. dozu yaptırcakmısınız doktoruna danışanlar haber versin..çok kararsızım 2. doz için..allahtan haziranda...
kızlar biberonları nasıl yıkıyosunuz bulaşık deterjanı kullanıyomusunuz sade sıcak suylamı...
aman zeynep yapsında az çok farketmez ne yaparsa artık ben rota virüsü yaptırmayı düşünmüyorum dra sordum aslında gerekli değil dedi ama biz gelecek ay antalyaya gitme durumumuz var araya gidersen yapalım dedi oralarda daha çok görülüyomuş ishal vakası ama zaten benimki kaka yapmıyo bide böyle duydum yaptırmıcam vazgeçtim sonuçta allah korusun ols bile tedavisi var
kızlar farkındamısın çok az kaldı 2011 şubat anneleri topiği açılıcak nerdeyse :))
ayyy bide bu sene ilk anneler günümüzü kutlucaz:))
kızlar slm şu beslenme benimde baştan beri problemim.beni emiyodu bıraktı sağıyorum.zati az sütüm mama takviyeli günde en fazla 150 cc anne sütü alıyo..bide suduru yazmışsınya 3. aydan sonra 4 saat arayla 180 cc yemesi lazım diye aras yemiyo valla.korkuyom kilo almıycak diye..bide sizin bebişleri tatarken elbisesi ile mi tartıyolar benimkide yemiyo ya...çok huy değiştirdi ağlıyo mam istiyo ben hazırlıyana kadar ağlıyo verincede almıyo kızıyop bana naz yapıyo....
ratvirüsü yaptıranlar2.. dozu yaptırcakmısınız doktoruna danışanlar haber versin..çok kararsızım 2. doz için..allahtan haziranda...
kızlar biberonları nasıl yıkıyosunuz bulaşık deterjanı kullanıyomusunuz sade sıcak suylamı...
kızlar farkındamısın çok az kaldı 2011 şubat anneleri topiği açılıcak nerdeyse :))
eveett bir ay sonra dolarlar...ayy yaşlandık valla...laelaelaelaelae
kızlar oturdum ağlıyom inanın ay bir ağlama tuttu susturammıyom. gazı var anlıyorum ama herşeyi deniyorum...şimdi zorla sustu
bilmiyorumkismileaynen eşim hergün işten telefon edip keremin kakasını soruyo böyle bişey varmı yaaohaoldumsmile
ewet yaaa ıple cekıyorum anneler gununukızlar farkındamısın çok az kaldı 2011 şubat anneleri topiği açılıcak nerdeyse :))
canım bende kımyon-rezene cayı verıyorum cok rahatlatıyo bıde onu dene...kızlar oturdum ağlıyom inanın ay bir ağlama tuttu susturammıyom. gazı var anlıyorum ama herşeyi deniyorum...şimdi zorla sustu
bu sene 9 mayıs benim doğum günüm hemde ilk anneler günüm.. daha güzel bir hediye olamazdı benim için
anneler gunu mayısın ıkıncı pazarı degılmıydı kı bilmiyorumkismile
kızlar oturdum ağlıyom inanın ay bir ağlama tuttu susturammıyom. gazı var anlıyorum ama herşeyi deniyorum...şimdi zorla sustu
anneler gunu mayısın ıkıncı pazarı degılmıydı kı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?