evet canım 2 mayıs 1. pazar 9 mayıs 2. pazar
defnecik tekrar uyudu.:))
selmam maşallah zeynebe.çok iyi almış kilo.aşılarıda yarısın.ayy 3.ay iki aşımı var şimdi..
saol canım evet iki tane aşı yaptılar pnomokok ve rota virüsü yapıldı, ama kafam karıştı canım ya, rota virüsünü yaptırmayacak olanlarda varmış neden yaptırmıyorlar acaba zararlımıymış ki, önümüzdeki ayda 4.ayında yani karma aşıları var tekrar , aşıları yararlı olsun diye yaptırıyoruz inş yarar bilmiyorumkismile
kız dur bu ne acele kaydirigubbakcemile3kızlar asıl bomba haber ben gebelikten sonra bi kere regli oldum geçen ayın 4.de yıkandım bu ay tık yok kaç gündür ölüyorum varmı yokmu bekledim bu kadar belki gelir diye..çünkü benim evlendikten sonra düzensiz oluyodu..
bugün test aldık kocişle yaptım sonuç negatif allahtan
bi çocuğum daha olsun istiyorum ama daha sonra rabbim olmayanlara tattırsın bu kutsal duyguyu...
sagol canımmm zemuszemuszeynep gözün aydın ipekçik kendi kaka yapmış valla sevindimcanım
gecmıs olsun kuzumuza canım ınsallah yarınkılerde temız cıkar hıc bı problem cıkmaz...bugün doktordaydık böbrek kontrolü vardı arasın yazmıştım ama teyzoşlar farketmedi sanırsak:umursamaz: farkeden teyzoşlarda olmuş neyse hepsi saolsun..
idrar tahlili yaptı akıllı oğlum bekletmedi anne babyı hemen yaptı çok şükür temiz çıktı...
yarında dtp diye bi film çekecekler randevu verdiler böbreklerin işlevine bakılıyomuş...sabah orda olcaz inşallah sorun çıkmaz ona göre antibiyotiği kesecem dedi doktor...ama damar yolu açacaklarmış o filmi çekmek için yavruma hayırlısı canı yanacak..zaten hayata mücadele ederek başladı ve tutuldu benim güçlü oğlum bunuda atlatır dimi teyzeleri..3 ay sonrada kontrolumuz var...
bugün doktordaydık böbrek kontrolü vardı arasın yazmıştım ama teyzoşlar farketmedi sanırsak:umursamaz: farkeden teyzoşlarda olmuş neyse hepsi saolsun..
idrar tahlili yaptı akıllı oğlum bekletmedi anne babyı hemen yaptı çok şükür temiz çıktı...
yarında dtp diye bi film çekecekler randevu verdiler böbreklerin işlevine bakılıyomuş...sabah orda olcaz inşallah sorun çıkmaz ona göre antibiyotiği kesecem dedi doktor...ama damar yolu açacaklarmış o filmi çekmek için yavruma hayırlısı canı yanacak..zaten hayata mücadele ederek başladı ve tutuldu benim güçlü oğlum bunuda atlatır dimi teyzeleri..3 ay sonrada kontrolumuz var...
bende yaptıracam rptanın 2.sini ilki oldu bakalım
kızlar asıl bomba haber ben gebelikten sonra bi kere regli oldum geçen ayın 4.de yıkandım bu ay tık yok kaç gündür ölüyorum varmı yokmu bekledim bu kadar belki gelir diye..çünkü benim evlendikten sonra düzensiz oluyodu..
bi çocuğum daha olsun istiyorum ama daha sonra rabbim olmayanlara tattırsın bu kutsal duyguyu...
bugün doktordaydık böbrek kontrolü vardı arasın yazmıştım ama teyzoşlar farketmedi sanırsak:umursamaz: farkeden teyzoşlarda olmuş neyse hepsi saolsun..
kızlar asıl bomba haber ben gebelikten sonra bi kere regli oldum geçen ayın 4.de yıkandım bu ay tık yok kaç gündür ölüyorum varmı yokmu bekledim bu kadar belki gelir diye..çünkü benim evlendikten sonra düzensiz oluyodu..
aynen bende çok duygulanıyorum geçen sene 2009 şubat anneleri bize msj yazıyodular şimdi bizde 2011dekilere yazarız zaman geçmiyo diyoruz ama çok çabuk geçiyo aslında dalda yaprak misali...
canım ya valla acele etmiyomistemiyom kız dur allah olmayanlara versin olmayınca çok kortuk yani...inşallah canım ya böbrek önemli korkuyorum inşallah sorusuz atlatacak kuzum...kız dur bu ne acele kaydirigubbakcemile3
sagol canımmm zemuszemus
gecmıs olsun kuzumuza canım ınsallah yarınkılerde temız cıkar hıc bı problem cıkmaz...
ii bari ya canım zaten düzensizde insan korkuyor yinede korunmaya rağmen...gözünüz aydın.çok sevindim..
bende ..
bacım bir sene düzensiz olabiliyormuş.normal yani..
geçmiş olsun fatoşcum..tabiki atlatır annesi arastan bahsediyoruz yaniiii
aman dikkat...:) zaten sezeryanda belli bi süre geçmesi gerekiyo diye biliyorum
ayy evet yaaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?