2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

defnecik tekrar uyudu.:))
selmam maşallah zeynebe.çok iyi almış kilo.aşılarıda yarısın.ayy 3.ay iki aşımı var şimdi..

defnecik tekrar uyudu.:))
selmam maşallah zeynebe.çok iyi almış kilo.aşılarıda yarısın.ayy 3.ay iki aşımı var şimdi..

saol canım evet iki tane aşı yaptılar pnomokok ve rota virüsü yapıldı, ama kafam karıştı canım ya, rota virüsünü yaptırmayacak olanlarda varmış neden yaptırmıyorlar acaba zararlımıymış ki, önümüzdeki ayda 4.ayında yani karma aşıları var tekrar , aşıları yararlı olsun diye yaptırıyoruz inş yarar bilmiyorumkismile

yarasın tabiki aşıları...benide doktor yaptır derse bende yaptıracagım rotavirüsü..

bugün doktordaydık böbrek kontrolü vardı arasın yazmıştım ama teyzoşlar farketmedi sanırsak:umursamaz: farkeden teyzoşlarda olmuş neyse hepsi saolsun..

idrar tahlili yaptı akıllı oğlum bekletmedi anne babyı hemen yaptı çok şükür temiz çıktı...
yarında dtp diye bi film çekecekler randevu verdiler böbreklerin işlevine bakılıyomuş...sabah orda olcaz inşallah sorun çıkmaz ona göre antibiyotiği kesecem dedi doktor...ama damar yolu açacaklarmış o filmi çekmek için yavruma hayırlısı canı yanacak..zaten hayata mücadele ederek başladı ve tutuldu benim güçlü oğlum bunuda atlatır dimi teyzeleri..3 ay sonrada kontrolumuz var...

kızlar asıl bomba haber ben gebelikten sonra bi kere regli oldum geçen ayın 4.de yıkandım bu ay tık yok kaç gündür ölüyorum varmı yokmu bekledim bu kadar belki gelir diye..çünkü benim evlendikten sonra düzensiz oluyodu..

bugün test aldık kocişle yaptım sonuç negatif allahtan

bi çocuğum daha olsun istiyorum ama daha sonra rabbim olmayanlara tattırsın bu kutsal duyguyu...

aynen bende çok duygulanıyorum geçen sene 2009 şubat anneleri bize msj yazıyodular şimdi bizde 2011dekilere yazarız zaman geçmiyo diyoruz ama çok çabuk geçiyo aslında dalda yaprak misali...

kız dur bu ne acele kaydirigubbakcemile3
zeynep gözün aydın ipekçik kendi kaka yapmış valla sevindimcanım
sagol canımmm zemuszemus
gecmıs olsun kuzumuza canım ınsallah yarınkılerde temız cıkar hıc bı problem cıkmaz...

gözünüz aydın.çok sevindim..

bende yaptıracam rptanın 2.sini ilki oldu bakalım

bende ..

bacım bir sene düzensiz olabiliyormuş.normal yani..

geçmiş olsun fatoşcum..tabiki atlatır annesi arastan bahsediyoruz yaniiii

aman dikkat...:) zaten sezeryanda belli bi süre geçmesi gerekiyo diye biliyorum

aynen bende çok duygulanıyorum geçen sene 2009 şubat anneleri bize msj yazıyodular şimdi bizde 2011dekilere yazarız zaman geçmiyo diyoruz ama çok çabuk geçiyo aslında dalda yaprak misali...

ayy evet yaaboshayallersmile

kız dur bu ne acele kaydirigubbakcemile3

sagol canımmm zemuszemus

gecmıs olsun kuzumuza canım ınsallah yarınkılerde temız cıkar hıc bı problem cıkmaz...
canım ya valla acele etmiyomistemiyom kız dur allah olmayanlara versin olmayınca çok kortuk yani...inşallah canım ya böbrek önemli korkuyorum inşallah sorusuz atlatacak kuzum...
gözünüz aydın.çok sevindim..

bende ..

bacım bir sene düzensiz olabiliyormuş.normal yani..
ii bari ya canım zaten düzensizde insan korkuyor yinede korunmaya rağmen...
geçmiş olsun fatoşcum..tabiki atlatır annesi arastan bahsediyoruz yaniiii

aman dikkat...:) zaten sezeryanda belli bi süre geçmesi gerekiyo diye biliyorum

ayy evet yaaboshayallersmile

dimi teyzesi güçlü oğlum benim yerim ben onu geçmesi lazım zati canım allah korusun şimdik istemiyom zaten....kaydirigubbakcemile3

fatoşum sağlıklı haberlerle gelin inş.
yarın bizimde knt.var bide dişciye gidicem
off süt sağmak çok zor oluyo

adet olmayanlar korkmasın emzirdiğiniz sürece olmaması normal ben iremde 8 ay sonra olmuştum şimdide hala olmadım ama süt koruyo diye güvenmeyin hamile kalabilirsiniz şahsen ben işimi şansa bırakmıyorum malum benimikinci bebiş yeter allah onlara ömür versin darısı olmayanların başına

Fatoşcum gözünaydın temiz çıkmış tahlillleriniz,inş.yarınkilerde temiz çıkar canım, yarın canı yanacak biraz kuzumun ama yapılması gerekli ne yapalım, öpüyorum Aras paşayı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…