sağol canım ya inşallah...inşallah sende güzel haberlerle gelirsin süt sağmak zor evet valla sendemi sağıyon nurcum.ben bi kere oldum adet sen hiç oldun muki doğumdan sonrafatoşum sağlıklı haberlerle gelin inş.
yarın bizimde knt.var bide dişciye gidicem
off süt sağmak çok zor oluyo
canım ben bi kere oldum ama ikinci ay gecikti süt korumadı beni sütüm çok az zatiadet olmayanlar korkmasın emzirdiğiniz sürece olmaması normal ben iremde 8 ay sonra olmuştum şimdide hala olmadım ama süt koruyo diye güvenmeyin hamile kalabilirsiniz şahsen ben işimi şansa bırakmıyorum malum benimikinci bebiş yeter allah onlara ömür versin darısı olmayanların başına
Fatoşcum gözünaydın temiz çıkmış tahlillleriniz,inş.yarınkilerde temiz çıkar canım, yarın canı yanacak biraz kuzumun ama yapılması gerekli ne yapalım, öpüyorum Aras paşayı opuyorumnanaktan
canım temiz çıkmış gözünaydın.. inş öteki kontrollerde sorunsuz geçer..bugün doktordaydık böbrek kontrolü vardı arasın yazmıştım ama teyzoşlar farketmedi sanırsak:umursamaz: farkeden teyzoşlarda olmuş neyse hepsi saolsun..
idrar tahlili yaptı akıllı oğlum bekletmedi anne babyı hemen yaptı çok şükür temiz çıktı...
yarında dtp diye bi film çekecekler randevu verdiler böbreklerin işlevine bakılıyomuş...sabah orda olcaz inşallah sorun çıkmaz ona göre antibiyotiği kesecem dedi doktor...ama damar yolu açacaklarmış o filmi çekmek için yavruma hayırlısı canı yanacak..zaten hayata mücadele ederek başladı ve tutuldu benim güçlü oğlum bunuda atlatır dimi teyzeleri..3 ay sonrada kontrolumuz var...
Iyi aksamlar kizlar geçmisi okuyayim dedim ama baya birikmis okuyamadim
Fatoscum canim gözün aydin tahliller temiz çikmis çok sevindim insallah yarinda böyle güzel haberler verirsin bize Allahin izniyle
Bende bugün giremedim hiç kendime alisverise çiktim biraz yeni kiyafetler aldim geçen haftada saçlarimi kestirdim biraz yenilik yapmak istedim bayanssulusmile
ohhh ıyı etmıssın degısıklık ıyıdır sositosositoIyi aksamlar kizlar geçmisi okuyayim dedim ama baya birikmis okuyamadim
Fatoscum canim gözün aydin tahliller temiz çikmis çok sevindim insallah yarinda böyle güzel haberler verirsin bize Allahin izniyle
Bende bugün giremedim hiç kendime alisverise çiktim biraz yeni kiyafetler aldim geçen haftada saçlarimi kestirdim biraz yenilik yapmak istedim bayanssulusmile
hosgeldın canımvdelikafaduldeniyi akşamlar kızlar.nabersiniz.10gündür yoktum geçmişi okuyayım dedim baya birikmiş.sonra okurum.
bugün doktordaydık böbrek kontrolü vardı arasın yazmıştım ama teyzoşlar farketmedi sanırsak:umursamaz: farkeden teyzoşlarda olmuş neyse hepsi saolsun..
idrar tahlili yaptı akıllı oğlum bekletmedi anne babyı hemen yaptı çok şükür temiz çıktı...
yarında dtp diye bi film çekecekler randevu verdiler böbreklerin işlevine bakılıyomuş...sabah orda olcaz inşallah sorun çıkmaz ona göre antibiyotiği kesecem dedi doktor...ama damar yolu açacaklarmış o filmi çekmek için yavruma hayırlısı canı yanacak..zaten hayata mücadele ederek başladı ve tutuldu benim güçlü oğlum bunuda atlatır dimi teyzeleri..3 ay sonrada kontrolumuz var...
ohhh ıyı etmıssın degısıklık ıyıdır sositososito
hosgeldın canımvdelikafadulden
Fatoşçum gözün aydın. İnşallah öbür tahliller de iyi çıkar.
Sibel hoşgeldin canım
Sibelcim hosgeldi datlum naber minik erkeklerin nasillar bakim
teşekkürler canım.minik erkekler iyiler utku biraz kıskanmaya başladı.işler karışıyo artık...anneannesiglin sevmesine pek dayanamıyo....:1no2:
sagol canım ınsallahhhbiraz geçmişi okudum ipek böcüğüne sevindirik oldum.canım ya inş düzelir...
ay ıns canım yaaaaİyi geceler şekerler. Bugün kocişe doğum günü hediyesi için dışardaydımzemuszemus
Fatoşçum yarın güzel haberlerini bekliyoruz..
Zeynep İpeğin poposuna sevindim daha da iyi olacak inşallah..
Sibel hoşgeldin canım özlettin kendini..
Atladıklarm varsa kusura bakmayın uyutamadım şu veleti bi türlü 9 dan berikafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?