2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatoşum sağlıklı haberlerle gelin inş.
yarın bizimde knt.var bide dişciye gidicem
off süt sağmak çok zor oluyo
sağol canım ya inşallah...inşallah sende güzel haberlerle gelirsin süt sağmak zor evet valla sendemi sağıyon nurcum.ben bi kere oldum adet sen hiç oldun muki doğumdan sonra
canım ben bi kere oldum ama ikinci ay gecikti süt korumadı beni sütüm çok az zati

inşallah canım ya asıl önnemlisi yarın zaten hayırlısı öle canım onun iyliği için zaten yavrum mücadele ederek başaladı hayata ve tutunduda başından beri

Iyi aksamlar kizlar geçmisi okuyayim dedim ama baya birikmis okuyamadim
Fatoscum canim gözün aydin tahliller temiz çikmis çok sevindim insallah yarinda böyle güzel haberler verirsin bize Allahin izniyle

Bende bugün giremedim hiç kendime alisverise çiktim biraz yeni kiyafetler aldim geçen haftada saçlarimi kestirdim biraz yenilik yapmak istedim bayanssulusmile

canım temiz çıkmış gözünaydın.. inş öteki kontrollerde sorunsuz geçer..

iyi akşamlar kızlar.nabersiniz.10gündür yoktum geçmişi okuyayım dedim baya birikmiş.sonra okurum.

iyi etmişsin canım bende saçlarımı boyattım valla değişiklik iyi oluyo..

ohhh ıyı etmıssın degısıklık ıyıdır sositososito
iyi akşamlar kızlar.nabersiniz.10gündür yoktum geçmişi okuyayım dedim baya birikmiş.sonra okurum.
hosgeldın canımvdelikafadulden

geçmiş olsun canım gözünüz aydın. maşallah oğluşuna.

slm kızlar ne habersinşzzz fatoşcum geçmiş olsun cnm arasıda çok öpüyorum sizlerden bayağı uzak kaldım gerçi ama ucundan köşesinden yakıalıyorum genede hayırlı haberler olsun inş. cnm

biraz geçmişi okudum ipek böcüğüne sevindirik oldum.canım ya inş düzelir...

ıyi geceler şekerler. Bugün kocişe doğum günü hediyesi için dışardaydımzemuszemus

Fatoşçum yarın güzel haberlerini bekliyoruz..
Zeynep ıpeğin poposuna sevindim daha da iyi olacak inşallah..
Sibel hoşgeldin canım özlettin kendini..

Atladıklarm varsa kusura bakmayın uyutamadım şu veleti bi türlü 9 dan berikafamçokkarıştı

gunaydın canlar...

biraz geçmişi okudum ipek böcüğüne sevindirik oldum.canım ya inş düzelir...
sagol canım ınsallahhh
ay ıns canım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…