selammm..
amaan sabahtan ögle 12 ye kadar bi koşuşturmama oluyo yemek yap defneyi uyut kahvaltı.ıyy anca yetişiyo.benim adam eve ögle yemegine geliyo andan yetiştiriyorum....
sibel hoşgeldin bacım.
zeynep ben bi bakam profiline..
iyiler onlarda ben pek iuyi degilim aslında..anneannem zekarette derler ya öyle işte yani yogun bakımda .ama evde..sadece uyuyo..teyzelerim .dayım herkes başucunda.sanırım kardeşimle ablam tekrar ankaraya gidecekler.yine ben gidemiyorummafoldumben...yeni gelmişleri anmaradan durumu iyi degil diyolardı ama bu kadar çabuk bırıkacagın tahmin etmedik dediler.neyse yine yaşamış sonuçta yaşlanmış artık.ee çocuklarır bile acısını gördü kadın...neyse böyle işte..bi telefon gelsi bugünlerde kötü bi haber gelecek sanırıyorum..(((
canım üzme kendini geçmiş olsun allah iki iyiliğin birini bersin derler bizde
geçmiş olsun canım üzme kendini sonuçta bebek emziriyosun.dediğin gibi yaşamış sonuçta Allah şifa versin...
benim veletlerin ikiside hapşırıyo.hasta olcaklar sanırım eyvahhhh...üşüttük herhal.buraya yine yağmur yağıyo.kış bitmeyecek gibi...
nbr kızlar
SİBEL hoşgeldinn
antepte öyle yağmur fırtına resmen.bulgur pilavı ye derim valla.tecrübeyle sabittir.bol bol rezene çayı iç.bide sütüm azalıyo deme canım ya.psikolojikmen kendini öyle hissediyosun ister istemez azalıyo sütün..herkese selam
hava bozdu çanakkalede
dışarı çıkamıyoruz
ama ev gezmezsine gidicez birazdan
canım sıkıldı otur otur
benim göğüslerde de süt iyice azaldı ne yesem içsem hep yumuşacıklar çekiyo 3-5 yutuyo ama doyuracak kadar değil
koca mama kutusu aldım aptamil, 20 günde bitti
slm kızlar nasılsınız?
bebeklerine mama veren anneler bebeğiniz bir öğünde kaç cc içiyor? kutunu üzerinde yazanlar kadar benim kızım hiç içmedi. sizinkiler nasıl? kafama takılıyor acaba az mı besleniyor bizim sıpa?
kızlar ben de emzirme sonrası veriyorum gunde 3-4 kez yaklaşık 60 içiyor..bazen 30 bazen90..ama hiç durmuyı hep kucakta valla işim zorcanım bende mama veriyorum sütüm az, mecburen.
ben 90 cc yapıyorum tam geliyor. bi kere bakalım içecekmi dedim yarım ölçek daha koydum 105 yaptım 90ı içti. kalanı kaldı.
beni gündüzleri pek emmiyor sadece uykuluyken alıyormemeyi. biberona alışltığı için zorla veriyorum beni bırakacak gibi görünüyor çünkü.
90 yapınca tam geliyor zaten ne kadarcık mideleri var. ittiriyo benimki diliyle doyunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?