canım bende mama veriyorum sütüm az, mecburen.
ben 90 cc yapıyorum tam geliyor. bi kere bakalım içecekmi dedim yarım ölçek daha koydum 105 yaptım 90ı içti. kalanı kaldı.
beni gündüzleri pek emmiyor sadece uykuluyken alıyormemeyi. biberona alışltığı için zorla veriyorum beni bırakacak gibi görünüyor çünkü.
90 yapınca tam geliyor zaten ne kadarcık mideleri var. ittiriyo benimki diliyle doyunca :)
yok canım aartmamışlar benimki bazen içiyor okadarını çocuktan çocuğa değişiyor canım..o zaman ortalama bu aydaki bebekler 90-120 cc içiyor bebeğine göre değişiyor ama genelde aynı sanırım. kutunun üzerinde 150 cc yazıyor onlar abartmış biraz o zaman arkadaşlar.
yok canım aartmamışlar benimki bazen içiyor okadarını çocuktan çocuğa değişiyor canım..
aslında ben de öyle sanıyordum ama para kazanmaya başladıktan sonra halim daha kötü oldu. zaten daha maaşım yatmadan eşim nereye vereceğini hesaplıyor paramın. hiç elime değmeden gidiyor.Bence bu ilgi beklemek şımartılmaktan da öte bişey. Nur kendisi para kazanıyor olsa bence kocası hamile olup bebek doğurmasa bile çikolata istediğinde onu alırdı. Hatta kalkar pastasını bile kendi yapardı. Nur'un eşinden daha büyük bir yüreği var. Bence sorun burda.
aman ben de elife has bir durum sanıyordum her sabah 6-630 gibi kalkıyoruz ve saatlerce bazen 12ye kadar ıkınıyor. yapamayınca da ağlıyor yavrum. bir çözüm bulamadım ben daha.kızlar selam...sabah ıkınmalarınız devam ediyor mu bizim ediyor ancak ağızdan mama verirken yapıyor cocuk kakasını.. 1-2 kaşıkta olsa o an konsantre oluyor yapıyor.. sizinkiler nasıl??:sm_confused:
ben sıcak su ve sabunla yıkıyorum fırçayla. sonra da durulayıp kaynatıyorum ama mesela anne sütü 8 saat makropsuz duruyor ya o sekiz saat içinde kullanıyorum yıkamadan.kızlar slm şu beslenme benimde baştan beri problemim.beni emiyodu bıraktı sağıyorum.zati az sütüm mama takviyeli günde en fazla 150 cc anne sütü alıyo..bide suduru yazmışsınya 3. aydan sonra 4 saat arayla 180 cc yemesi lazım diye aras yemiyo valla.korkuyom kilo almıycak diye..bide sizin bebişleri tatarken elbisesi ile mi tartıyolar benimkide yemiyo ya...çok huy değiştirdi ağlıyo mam istiyo ben hazırlıyana kadar ağlıyo verincede almıyo kızıyop bana naz yapıyo....
ratvirüsü yaptıranlar2.. dozu yaptırcakmısınız doktoruna danışanlar haber versin..çok kararsızım 2. doz için..allahtan haziranda...
kızlar biberonları nasıl yıkıyosunuz bulaşık deterjanı kullanıyomusunuz sade sıcak suylamı...
oy yavrum benim kıyamam ya...bugün doktordaydık böbrek kontrolü vardı arasın yazmıştım ama teyzoşlar farketmedi sanırsak:umursamaz: farkeden teyzoşlarda olmuş neyse hepsi saolsun..
idrar tahlili yaptı akıllı oğlum bekletmedi anne babyı hemen yaptı çok şükür temiz çıktı...
yarında dtp diye bi film çekecekler randevu verdiler böbreklerin işlevine bakılıyomuş...sabah orda olcaz inşallah sorun çıkmaz ona göre antibiyotiği kesecem dedi doktor...ama damar yolu açacaklarmış o filmi çekmek için yavruma hayırlısı canı yanacak..zaten hayata mücadele ederek başladı ve tutuldu benim güçlü oğlum bunuda atlatır dimi teyzeleri..3 ay sonrada kontrolumuz var...
kızlar asıl bomba haber ben gebelikten sonra bi kere regli oldum geçen ayın 4.de yıkandım bu ay tık yok kaç gündür ölüyorum varmı yokmu bekledim bu kadar belki gelir diye..çünkü benim evlendikten sonra düzensiz oluyodu..
bugün test aldık kocişle yaptım sonuç negatif allahtan
bi çocuğum daha olsun istiyorum ama daha sonra rabbim olmayanlara tattırsın bu kutsal duyguyu...
iyiler onlarda ben pek iuyi degilim aslında..anneannem zekarette derler ya öyle işte yani yogun bakımda .ama evde..sadece uyuyo..teyzelerim .dayım herkes başucunda.sanırım kardeşimle ablam tekrar ankaraya gidecekler.yine ben gidemiyorummafoldumben...yeni gelmişleri anmaradan durumu iyi degil diyolardı ama bu kadar çabuk bırıkacagın tahmin etmedik dediler.neyse yine yaşamış sonuçta yaşlanmış artık.ee çocuklarır bile acısını gördü kadın...neyse böyle işte..bi telefon gelsi bugünlerde kötü bi haber gelecek sanırıyorum..(((
zaten kalanını da senden emiyor..yani 30 süt varsa 90 içiyor 60 varsa 60 içiyor bence... benimki zaten uyumak için karnı agrıyınca kakası gelince hep göğsümde ben de ayırmıyorum ne varsa içsin diyorum napiyim..o zaman ortalama bu aydaki bebekler 90-120 cc içiyor bebeğine göre değişiyor ama genelde aynı sanırım. kutunun üzerinde 150 cc yazıyor onlar abartmış biraz o zaman arkadaşlar.
kızlar teşekkür ederim sagolun..
mam içmiyo diye üzülmeyin.zeynepte hiç kutunun arkasıdaki yazanlar kadar içmiyodu.okadrı çok oluyo bence.ne kadar içicegini bebelir biliyo.sizde tahmın ediyorsunuzur.zorla içirmeyin...
yeni gelenler hoşgelmişler...
dogru diyorsun vlla cnm.. bu arada gecmiş olsun...kızlar teşekkür ederim sagolun..
mam içmiyo diye üzülmeyin.zeynepte hiç kutunun arkasıdaki yazanlar kadar içmiyodu.okadrı çok oluyo bence.ne kadar içicegini bebelir biliyo.sizde tahmın ediyorsunuzur.zorla içirmeyin...
yeni gelenler hoşgelmişler...
zaten kalanını da senden emiyor..yani 30 süt varsa 90 içiyor 60 varsa 60 içiyor bence... benimki zaten uyumak için karnı agrıyınca kakası gelince hep göğsümde ben de ayırmıyorum ne varsa içsin diyorum napiyim..
bugünlerde defneye pöf desen gülüyo.her halta gülmeye başladı çok şeker yaaa....agzımızdaki baloncuklar çogaldı yakındır salyaların gelmesi....
arkadaşlar bebekleriniz dönenceyle uyuyormu benimki cin gibi oluyor...birde kendi kendine uyuyan varmı aranızda kızım emerek uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?