2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide sadece gece emiyor çok üzülüyorum sütüm çok az doyduğunu sanmıyorum onunlada sıkıyorum hiç gelmiyor gibi bide rengi şefaflaştı önceden beyazdı. benimki bazen 120 cc bazen 90 cc içiyor. belli olmuyor bugün iki öğündür 60 cc zor içti. neden böyle yaptı bilmem acaba az mı veriyorum diyorum mamanın üzerinde 150 cc diyor benimki nerde o kadar içecek içmiyor.benimkide diliyle ittiriyor. ağzında olanıda dışarı çıkarıyor yutmuyor. bende zorlamıyorum mamadan soğumasın diye şimdi uyuyor bakalım kalkınca ne etcek bana

naber kızlar.. ayşegül geçmiş olsun.. bugün çok yorgunum uykusuzum şeyma o kadar huysuzki napıcam neyi var bilmiyom doktor herzaman ki gii gaza bağlıyo.of of ama gaz değil ben gazı olduğu zamanları biliyorum huyu öle heralde oturup ağlıyom sinirden

o zaman ortalama bu aydaki bebekler 90-120 cc içiyor bebeğine göre değişiyor ama genelde aynı sanırım. kutunun üzerinde 150 cc yazıyor onlar abartmış biraz o zaman arkadaşlar.

o zaman ortalama bu aydaki bebekler 90-120 cc içiyor bebeğine göre değişiyor ama genelde aynı sanırım. kutunun üzerinde 150 cc yazıyor onlar abartmış biraz o zaman arkadaşlar.
yok canım aartmamışlar benimki bazen içiyor okadarını çocuktan çocuğa değişiyor canım..

aslında ben de öyle sanıyordum ama para kazanmaya başladıktan sonra halim daha kötü oldu. zaten daha maaşım yatmadan eşim nereye vereceğini hesaplıyor paramın. hiç elime değmeden gidiyor.
ee niye çalışıyorsun o zaman diyeceksiniz:
hiçkimseye güvenmediğim için çalışıyorum. yarın ne halde olacağımı bilmiyorum. bir kızım var ve başkasıyla evlenip de çoluğunu çocuğunu unutan adamlar gördüm.

kızlar selam...sabah ıkınmalarınız devam ediyor mu bizim ediyor ancak ağızdan mama verirken yapıyor cocuk kakasını.. 1-2 kaşıkta olsa o an konsantre oluyor yapıyor.. sizinkiler nasıl??:sm_confused:
aman ben de elife has bir durum sanıyordum her sabah 6-630 gibi kalkıyoruz ve saatlerce bazen 12ye kadar ıkınıyor. yapamayınca da ağlıyor yavrum. bir çözüm bulamadım ben daha.
ben sıcak su ve sabunla yıkıyorum fırçayla. sonra da durulayıp kaynatıyorum ama mesela anne sütü 8 saat makropsuz duruyor ya o sekiz saat içinde kullanıyorum yıkamadan.
oy yavrum benim kıyamam ya...
atlatır annesi :ecrin_bebek:

sezeryandan kaç ay sonra hamile kalmak risksiz. yani bebek isteyen ne kadar bekliyor?
gülşah çok sevindim geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm.

kızlar teşekkür ederim sagolun..
mam içmiyo diye üzülmeyin.zeynepte hiç kutunun arkasıdaki yazanlar kadar içmiyodu.okadrı çok oluyo bence.ne kadar içicegini bebelir biliyo.sizde tahmın ediyorsunuzur.zorla içirmeyin...
yeni gelenler hoşgelmişler...

zaten kalanını da senden emiyor..yani 30 süt varsa 90 içiyor 60 varsa 60 içiyor bence... benimki zaten uyumak için karnı agrıyınca kakası gelince hep göğsümde ben de ayırmıyorum ne varsa içsin diyorum napiyim..

bugünlerde defneye pöf desen gülüyo.her halta gülmeye başladı çok şeker yaaa....agzımızdaki baloncuklar çogaldı yakındır salyaların gelmesi....

anladım canım sağol bende diyorum neden az besleniyor bu kız.günü gününü tutmuyor veletlerin diliyle ittirmeye başlayınca vermiyorum ne yapayım acıkınca içer diyorum. bakalm uyanınca inş. içer

dogru diyorsun vlla cnm.. bu arada gecmiş olsun...
mamadan ben obez olmasından kokuyordum ama bi kitap aldım okuyorum düşük kilolumu diye baktım değil ortalamada turkiye ortaamasında cıktı oglum boyu uzn galiba ama maaşallah.. kitap 0-12 ay arası modern bebek bakımı. dr erhan ateş internet sitesi de var..cocuk kitabını da alıcam acayip yararlı herşeyi tek tek anlatmış.. mesela 60 cm boyundaki bi cocu (kız erkek farketmez) 5700 kg ortalamada olmalıymış.. bunun yuzde 20 azı yada cogu alt ust sınırlar.. yani 4600 min. 6800 max. neyse ay ay beslenme önerileri de var 2 günde bu yogunlukta 140 sayfa okumuşum..tavsiye ederim.. varsa bildiğiniz güzel kitap lutfen yazın.. paylaşalım.. ben daha almak istiyorum.. cok sevinirim..vereliniortak

anladım cnm sağol bende 60 cc süt varmıdır ki hiç sanmam sütüm çok az çünkü

arkadaşlar bebekleriniz dönenceyle uyuyormu benimki cin gibi oluyor...birde kendi kendine uyuyan varmı aranızda kızım emerek uyuyor

bugünlerde defneye pöf desen gülüyo.her halta gülmeye başladı çok şeker yaaa....agzımızdaki baloncuklar çogaldı yakındır salyaların gelmesi....

bizimkinin ağzı hep tükrüklü balon yapıyor beşiğin içinden bir şapıtı sesi geliyor bakıyorum emziği atmış elini yalıyor sıpa önünü hep ıslatıyor tükrükleriyle önlük takıyorum artık salyalı benim sıpa

arkadaşlar bebekleriniz dönenceyle uyuyormu benimki cin gibi oluyor...birde kendi kendine uyuyan varmı aranızda kızım emerek uyuyor

benimki dönenceye bakıp çığlık atıyor hiiiiiççççççç uyumuyor memedede bu güne kadar hiç uyumadı desem yalan olmaz salla salla canım çıkıyor nerde kendi kendine uyuyacak sallıyorum sallıyorum bazen yarım saate geri uyanıyor benim cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…