herkese selam
hava bozdu çanakkalede
dışarı çıkamıyoruz
ama ev gezmezsine gidicez birazdan
canım sıkıldı otur otur
benim göğüslerde de süt iyice azaldı ne yesem içsem hep yumuşacıklar çekiyo 3-5 yutuyo ama doyuracak kadar değil
koca mama kutusu aldım aptamil, 20 günde bitti
arkadaşlar bebekleriniz dönenceyle uyuyormu benimki cin gibi oluyor...birde kendi kendine uyuyan varmı aranızda kızım emerek uyuyor
bizimkinin ağzı hep tükrüklü balon yapıyor beşiğin içinden bir şapıtı sesi geliyor bakıyorum emziği atmış elini yalıyor sıpa önünü hep ıslatıyor tükrükleriyle önlük takıyorum artık salyalı benim sıpa
benimki dönenceye bakıp çığlık atıyor hiiiiiççççççç uyumuyor memedede bu güne kadar hiç uyumadı desem yalan olmaz salla salla canım çıkıyor nerde kendi kendine uyuyacak sallıyorum sallıyorum bazen yarım saate geri uyanıyor benim cadı
işin zor ozaman....peki bir düzeniniz varmı bizim henüz yok birgün uyuyorsa gündüzleri ertesi gün uyumuyoor nasıl düzen kurmalıyım
işin zor ozaman....peki bir düzeniniz varmı bizim henüz yok birgün uyuyorsa gündüzleri ertesi gün uyumuyoor nasıl düzen kurmalıyım
dogru diyorsun vlla cnm.. bu arada gecmiş olsun...
mamadan ben obez olmasından kokuyordum ama bi kitap aldım okuyorum düşük kilolumu diye baktım değil ortalamada turkiye ortaamasında cıktı oglum boyu uzn galiba ama maaşallah.. kitap 0-12 ay arası modern bebek bakımı. dr erhan ateş internet sitesi de var..cocuk kitabını da alıcam acayip yararlı herşeyi tek tek anlatmış.. mesela 60 cm boyundaki bi cocu (kız erkek farketmez) 5700 kg ortalamada olmalıymış.. bunun yuzde 20 azı yada cogu alt ust sınırlar.. yani 4600 min. 6800 max. neyse ay ay beslenme önerileri de var 2 günde bu yogunlukta 140 sayfa okumuşum..tavsiye ederim.. varsa bildiğiniz güzel kitap lutfen yazın.. paylaşalım.. ben daha almak istiyorum.. cok sevinirim..vereliniortak
anladım cnm sağol bende 60 cc süt varmıdır ki hiç sanmam sütüm çok az çünkü
arkadaşlar bebekleriniz dönenceyle uyuyormu benimki cin gibi oluyor...birde kendi kendine uyuyan varmı aranızda kızım emerek uyuyor
bizimkinin ağzı hep tükrüklü balon yapıyor beşiğin içinden bir şapıtı sesi geliyor bakıyorum emziği atmış elini yalıyor sıpa önünü hep ıslatıyor tükrükleriyle önlük takıyorum artık salyalı benim sıpa
aysegul gecmıs olsun bacım... dedıgın gıbı yaşamış kadıncagız. artık acı cekıcegıne takdır-i ilahi dıyor ınsan...
bızımkı gene gunduz uyumamaya basladı ne etcem bılmıyorum saatlerdır sallıyorum benım uykum geldı of
bıde az once oyle bı kaka yaptı kı ustu başı batmışşşş 2 aydır boyle bı manzarayla karsılasmıyodum :teytey:
canım aslında kendi düzenlerini kendileri kuruyorlar saate bakıyorum uyuduğu saatler hep aynı saatler akşamları uykusu güzel maşallah deyim 8 gibi uyuyor sabah altı altı buçuk ayakta aradada saat 2 gibi kalkıyor bir kere o kadar.ama gündüz uykuları kısa kısa genelde bazen güzel uyuduğuda oluyor ama nadir.çok fazla uyanık kalmıyor benimki en fazla 1-1,5 saat sonra uyku istiyor.geceleri karanlığıseviyor güzel uyuyor maşallah sallamadan.
aysegul gecmıs olsun bacım... dedıgın gıbı yaşamış kadıncagız. artık acı cekıcegıne takdır-i ilahi dıyor ınsan...
bızımkı gene gunduz uyumamaya basladı ne etcem bılmıyorum saatlerdır sallıyorum benım uykum geldı of
bıde az once oyle bı kaka yaptı kı ustu başı batmışşşş 2 aydır boyle bı manzarayla karsılasmıyodum :teytey:
iyiler onlarda ben pek iuyi degilim aslında..anneannem zekarette derler ya öyle işte yani yogun bakımda .ama evde..sadece uyuyo..teyzelerim .dayım herkes başucunda.sanırım kardeşimle ablam tekrar ankaraya gidecekler.yine ben gidemiyorummafoldumben...yeni gelmişleri anmaradan durumu iyi degil diyolardı ama bu kadar çabuk bırıkacagın tahmin etmedik dediler.neyse yine yaşamış sonuçta yaşlanmış artık.ee çocuklarır bile acısını gördü kadın...neyse böyle işte..bi telefon gelsi bugünlerde kötü bi haber gelecek sanırıyorum..(((
benim veletlerin ikiside hapşırıyo.hasta olcaklar sanırım eyvahhhh...üşüttük herhal.buraya yine yağmur yağıyo.kış bitmeyecek gibi...
herkese selam
hava bozdu çanakkalede
dışarı çıkamıyoruz
ama ev gezmezsine gidicez birazdan
canım sıkıldı otur otur
benim göğüslerde de süt iyice azaldı ne yesem içsem hep yumuşacıklar çekiyo 3-5 yutuyo ama doyuracak kadar değil
koca mama kutusu aldım aptamil, 20 günde bitti
sorma gozumuz totoda kaka yolu gozler olduk kaydirigubbakcemile3aynen burakta öyle gündüz derin uykusu yok.Allahtan gece yatıyoda biraz dinleniyo.ipeğede çok sevindim.hiç aklına gelirmiydi böyle bi manzaranın seni bu kadar sevindireceği...zemuszemus
Canım ben Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler diye bi kitap almıştım. Daha bitiremedim ama okuduğum bölümünden çok faydalandım. Senin dediğin kitabı da alacağım karar verdim. İnternette bulabilir miyim ki?
Canım sağ sütünü gör için rahatlasın. Nasılsa biberon veriyosun. Benim sütüm sağmakla çoğaldı. Esra emmiyodu biliyosunuz. Sağarak veriyodum. Dondurucuya bile koymaya başladım. Ama her sağmadan önce dua ediyodum Allah ım yavrumun nasibini ver diye.
Benimki de uyumuyo dönenceyle cin gibi. Esra kolumda pişpişleyerek uyuyo. Kendi kendine geceleri uyuyo o da bazen.
Ayy aynı benim cadı... Esra da öyle.
Canım deneyimli anneler 3 aydan önce düzeni oturmaz diyolar ama...
benimkide geceleri güzel uyuyor ama gündüzleri 1 saat anca uyuyor...
limonn ah bacım bursayı çok severim.hele bandırmayı ahh oranında iskenderi meşhurdur.ahh olsada yesek.hımm..benimde aklım fikrim bogazdacokacimcoook
bende severim iskenderi olsada yesek iki aydır eve tıkıldık çıkamıyoruz bi büyüse şu bebişler. evet bursa güzel yer ama ben memleketi özledim yawwwwww keşke orda olsak buraya gelin geldim kimsecik yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?