2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar naber nasilsiniz bebisler nasil
ya dun ozge asi oldu iki ayaginada ates cikarmadi da asilarin oldu yerler kizardi setlesti sizde de oldumu nic kizlar

kızlar bazen aklıma ne gelir bilinmisiniz.şöyle ortak bi memlekette bir araya gelip toplaşıp görüşseydik nede güzel olurdu dimi...ee yeni buluşmaar varmı.bizde dışardan seyredekk:(

ya dun ozge asi oldu iki ayaginada ates cikarmadi da asilarin oldu yerler kizardi setlesti sizde de oldumu nic kizlar
bızde kızarıklık olmadı canım hıc
ayy evet şöyle tereyağlı.bide koyun yogurt yanındacokacimcoook...ah ah..

kız nettın aksama onca yemek yaptım sımdı adama ıskender desem furur beni kaydirigubbakcemile3

evet canım bizimkininde bir ayağı şişmişti ertesi gün geçti ovalama sakın kendi kendine iniyor sonra

yok bacım olmadı.geçmişler ola.yarısın aşılır...

bızde kızarıklık olmadı canım hıc

kız nettın aksama onca yemek yaptım sımdı adama ıskender desem furur beni kaydirigubbakcemile3

avcunu yala:roflol:

bız ıstanbul bulusucaz gayrı az daha duzelsın hawalar

hadi bakem bizde sizi seyredek...

saolun kizlar bende tek ozgede oldu sandim uyumusken ozge bende yemek giyim zeynepcim gunduz uyusuku bizdede yok ara sira yarim sat falan daliyo 2 sate bir 3 defa uyutuyom bagli o kadar uyusun bizde bulusma yapcaz bakalim ne zaman havalar bi iyice yakmaya baslasin

bacım sen türkiyedemisin.ne zaman geliyon yada..

kızlar size tavsiyegeçen gün konuşmuşsunuz.sezenyan dikiylerinizi inceltmek için krem önerileri falan...
sakın krem falan kullanmayın özellikle ikinci dogumu yapacak anneler.nede olsa ikinci dogumu yaparlarken orayı bi güzel kazıyıp yeniden dogruyorsun ve hepsi boşuna oluyo.bak benimkide incecikti ama ikinci dogumla yine krem kullanmak zorundayım.boşverim.ama ikinciyi düşünmüyorum diyenler varsa o ayrı ama.boşverin derim ben..

kızlar verem aşılarınız tuttumu izi varmı yani...burakta tutmadı gibi geliyo.utkudada tutmamıştı tekrar yapıldı yavruma...

buluşsak valla ne ii olur.en doğuda olan benm sanırım.ortada kayseride buluşalım...

havvacım kitapyurdunda falan indirimli var.. ben 23 e kadıköyden ada dan aldım..
dr.erhan ateş
http://www.modernbebekbakimi.com/default.asp?dil=tr

süt sağımını son denediğimde 20 dk bir mememde tutmuştum bi miktar süt cıkmıştı ama 3 gün göğsüm acımıştı çok kötü olmuştu daha çıkar die beklemkten göğüs kahve kızmının tamamı kabarıp uç olmuşt.. korkuyorum artık cihazdan.. zaten bütünn gün ömer göğsümde olduğundan yarım saatte 1 saattte bir emiyor şimdi de öyle yoksa durmuyor yapışığız ben emzik oldum çocuğa.. :ecrin_bebek: yani bişey çıkmazsa daha da moralim nozulur..şimdi de burada o göğüs bu öğüs tutuyorum i nete gireyim.. o da kucğımda.. kakasını yapmak istiyor yine 3 saatte bir böyleyiz.. mamadan oluyor galiba?? ben de kitaa sardım o emiyor ben d ekitap okuyorum yatakta...yanından kalkınca yemege vs. bağırıyor..hiç olmazsa yannda durayım istiyor bişii yapamıyorum evde.. yanyana yatıyoruz ben de şişmanlıyorum zaten 23 kilonun sadece 7 sini verdim.. çok moralim bozuk cok sismanım kilomu sormayın soyleyemem!!:sm_confused:

melek kız gelmıyonmu anavatana daha
yaw su ıskender mevzusunu kapatın ha :))))
bızım verem aşımız 6 mayısta

ben memleket tekirdağ bacım.çok özlüyorum. biz yalnızız burda sadece eşim ve ben geri kalan herkes memlekette.en şanslısın ailen yanındaymış cnm ne güzel.

evet yaa.ama ailem yokkende ben hiç özlem duygusu yaşamadım.ne bilem ben çok çabuk adapte oldum.burayı çok sevdim.

kızlar pazar günü kuzenimin düğünü vardı.gittim bi heves elbise aldım.kociş annmlere geldi gösterdm elbiseyi.hiçç güzel olmamış dedi göbeğin çıkmış kilon ortaya çıkmş giyme bunu dedi.bütün hevesimi kırdı.moralim sıfırrrrrr oldu.gittm geri verdim.bi etek bi bluz aldım.acilen zayıflamam lazımmmmmmmmmm.ya çok kiloluda değilimde işte gıcık adam moralimi bozdu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…