ay bırı ıskender mı dedı cokacimcoook
bızde kızarıklık olmadı canım hıcmerhaba kizlar naber nasilsiniz bebisler nasil
ya dun ozge asi oldu iki ayaginada ates cikarmadi da asilarin oldu yerler kizardi setlesti sizde de oldumu nic kizlar
ayy evet şöyle tereyağlı.bide koyun yogurt yanındacokacimcoook...ah ah..
merhaba kizlar naber nasilsiniz bebisler nasil
ya dun ozge asi oldu iki ayaginada ates cikarmadi da asilarin oldu yerler kizardi setlesti sizde de oldumu nic kizlar
kızlar bazen aklıma ne gelir bilinmisiniz.şöyle ortak bi memlekette bir araya gelip toplaşıp görüşseydik nede güzel olurdu dimi...ee yeni buluşmaar varmı.bizde dışardan seyredekk:(
merhaba kizlar naber nasilsiniz bebisler nasil
bızde kızarıklık olmadı canım hıc
kız nettın aksama onca yemek yaptım sımdı adama ıskender desem furur beni kaydirigubbakcemile3
bız ıstanbul bulusucaz gayrı az daha duzelsın hawalar
saolun kizlar bende tek ozgede oldu sandim uyumusken ozge bende yemek giyim zeynepcim gunduz uyusuku bizdede yok ara sira yarim sat falan daliyo 2 sate bir 3 defa uyutuyom bagli o kadar uyusun bizde bulusma yapcaz bakalim ne zaman havalar bi iyice yakmaya baslasin
havvacım kitapyurdunda falan indirimli var.. ben 23 e kadıköyden ada dan aldım..Canım ben Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler diye bi kitap almıştım. Daha bitiremedim ama okuduğum bölümünden çok faydalandım. Senin dediğin kitabı da alacağım karar verdim. İnternette bulabilir miyim ki?
Canım sağ sütünü gör için rahatlasın. Nasılsa biberon veriyosun. Benim sütüm sağmakla çoğaldı. Esra emmiyodu biliyosunuz. Sağarak veriyodum. Dondurucuya bile koymaya başladım. Ama her sağmadan önce dua ediyodum Allah ım yavrumun nasibini ver diye.
...
buluşsak valla ne ii olur.en doğuda olan benm sanırım.ortada kayseride buluşalım...
kızlar verem aşılarınız tuttumu izi varmı yani...burakta tutmadı gibi geliyo.utkudada tutmamıştı tekrar yapıldı yavruma...
buluşsak valla ne ii olur.en doğuda olan benm sanırım.ortada kayseride buluşalım...
sen nerelisinde bacım...ee bende memeleketten uzagım.ama kardeşlerim ailem burda benim şükür...
ben memleket tekirdağ bacım.çok özlüyorum. biz yalnızız burda sadece eşim ve ben geri kalan herkes memlekette.en şanslısın ailen yanındaymış cnm ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?