kızlar pazar günü kuzenimin düğünü vardı.gittim bi heves elbise aldım.kociş annmlere geldi gösterdm elbiseyi.hiçç güzel olmamış dedi göbeğin çıkmış kilon ortaya çıkmş giyme bunu dedi.bütün hevesimi kırdı.moralim sıfırrrrrr oldu.gittm geri verdim.bi etek bi bluz aldım.acilen zayıflamam lazımmmmmmmmmm.ya çok kiloluda değilimde işte gıcık adam moralimi bozdu....
benim sıpa büyük bir yaygara kopardıktan sonra uyudu çok şükür
evet yaa.ama ailem yokkende ben hiç özlem duygusu yaşamadım.ne bilem ben çok çabuk adapte oldum.burayı çok sevdim.
of ya benimde.verecegim yere alıyorum ben.
iyi hadi rahatla.benimkide uyanır artık..
buluşsak valla ne ii olur.en doğuda olan benm sanırım.ortada kayseride buluşalım...
ayşegül eşin ne iş yapıyo nie ordasınız yanee..
biz buraya kendi istegimizle geldik canım.tain degil yani..eşim maliyeci...
kızlar verem aşılarınız tuttumu izi varmı yani...burakta tutmadı gibi geliyo.utkudada tutmamıştı tekrar yapıldı yavruma...
dün de bizim aşımız vardı. aşıdan 4 saat sonra ağrısı bşladı aşıdan 5 saat sonra da bağıra çağıra ağladı yavrum. hemen calpol verdim yarım saatte etkisi gösterdi ama bebeğim öyle ağladıkça ben mahvoldum.
meleksen kızarıklık ya da sertlik olmadı gerçi iyice incelemedim ama uzaktan bakıldığında yoktu.
sibelce hemşire yARAyı hemen beklemeyin 2,5 ay sonra bile yara olabilir dedi bana
selam kızlar nasılsınız?
geçmişi okuyamadım. ne var ne yok bakalım?
ben misafirlerimi güzelce ağırladım, burak'ın bir sürü hediyesi oldu yinecumartesi işe gelmediğim için patron kızmış arkamdan. ama yüzüme bişey demedi kötükedihüso işler çok yoğun bu arada, nete pek giremiyorum.
burak'ın da öksürüğü arttı, bugün antibiyotiğe başlayacağım, o kadar dikkat ettim ama geçeceği yerde artıyor :gitme:
bir de burak da geçmek bilmeyen bir pişik vardı totosunda. onun için a+d diye bir krem varmış mavi kutulu onu alıp deneyeceğim. bakalım faydasını görürsem söylerim size.
ama huysuzluğu gitti gibi, 2 gündür keyfi yerinde çok şükür. benim sütüm de kıt kıt yetiyor ya,annem bugün yine buzluktan çıkartacak.
burak'a aldığım kimyonlu rezene çayını artık hiçç içmiyor burak. tadını biliyorlar artık heralde :) boşuna almış oldum.
aman burak hiç yatmıyo kız.az önce yattı dedim ya.pc yi kapattım baktım uaynmış napcam bilmiyom.sürekli yanımda sallıyom haa..ya bu zıllının zoru benleydı herhal.
baktım uyumuyo aldım kucagıma gıttım pılaw yaptım corba yaptım basladı aglamaya geldım yerıne gerı koydum emzıgı verdım uyudu eşşek :1ninca:
uyumak ıcın benım pılaw yapmamı beklıyodu heralde naniknanik
cep tlf sesını kıstım ew telefonunuda goturdum ıcerı koydum uyanmasın dıye kapıya da "zıle basmayın bebek uyuyor" yazcam az kaldı :roflol:
iyidir canım burak güle güle kullansın hediyeleri.pişik için dr bize trosyd verdi çok iyi tavsiye ederim..çayı burak içmiyosa sen iç yine ona ulaşır..selam kızlar nasılsınız?
geçmişi okuyamadım. ne var ne yok bakalım?
ben misafirlerimi güzelce ağırladım, burak'ın bir sürü hediyesi oldu yinecumartesi işe gelmediğim için patron kızmış arkamdan. ama yüzüme bişey demedi kötükedihüso işler çok yoğun bu arada, nete pek giremiyorum.
burak'ın da öksürüğü arttı, bugün antibiyotiğe başlayacağım, o kadar dikkat ettim ama geçeceği yerde artıyor :gitme:
bir de burak da geçmek bilmeyen bir pişik vardı totosunda. onun için a+d diye bir krem varmış mavi kutulu onu alıp deneyeceğim. bakalım faydasını görürsem söylerim size.
ama huysuzluğu gitti gibi, 2 gündür keyfi yerinde çok şükür. benim sütüm de kıt kıt yetiyor ya,annem bugün yine buzluktan çıkartacak.
burak'a aldığım kimyonlu rezene çayını artık hiçç içmiyor burak. tadını biliyorlar artık heralde :) boşuna almış oldum.
Anam yine geçmiste birikmis oku oku bitmiyo
Aysegül geçmis olsun tatlim
bide güzel bandirmamin iskenderinden konu geçmis bu yaz geliyorum bandirmaya orda oturuyoruz biz bol bol yiycem kismetse
Esim evde bugün pek giremiyorum zaten çikicaz birazdan
aksama detayli okurum geçmisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?